Nowe stroje?
-
Castellazzi
- Kontakt:
Odp: Nowe stroje?
@Wojtala, nie jeszcze nie kupowałem u nich koszulki, ale podobno są lepszej jakości niż te na allegro (też tajwan, maroko itp.)
-
Wojtala
Co do Tajwanu to tam nie mam zastrzeżeń, mam koszulkę z Włoch "made in tajwan" i trzyma mi się już parę ładnych lat, ciągłego kopania w piłe a co za tym idzie prania.Castellazzi pisze: @Wojtala, nie jeszcze nie kupowałem u nich koszulki, ale podobno są lepszej jakości niż te na allegro (też tajwan, maroko itp.)
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Co do Bomasport.pl to mogę polecić asortyment dobrej jakosci Koszulki dobra jakosć inne towary również , zamówiłem też torbę nike z logiem Interu na laptopa i jest wypasiona... Poza tym dobre ceny i wysyłka błyskawiczna...
*Fc Internazionale 1908*
-
Bane
Wiadomo- rzeczy z zachodu- ogólnie- (Wielka Brytania, Niemcy, Włochy) są lepszej jakości, ponieważ producenci wysyłają tam lepszy sort. Takie np. Nike'i, czy Adidasy kupione za granicą wytrzymają o wiele dłużej niż kupione u nas, za podobne pieniądze.Wojtala pisze:
Co do Tajwanu to tam nie mam zastrzeżeń, mam koszulkę z Włoch "made in tajwan" i trzyma mi się już parę ładnych lat, ciągłego kopania w piłe a co za tym idzie prania.
Choć i tak najlepsze jakościowo ciuchy (i dużo tańsze) można kupić w Stanach mam tam rodzinę i czasem kupuję sobie przez Internet ubrania (dzięki temu mam transport za free, tzn. dzięki tej mojej rodzinie).
Mam kilka koszulek Nike które mają już z 7, 8 lat, a może i więcej, są eksploatowane na maksa, tzn. hala, siłownia, itp, a jedyne co się zmieniało to to że wyblakł (naprawde słabo) kolor.
-
Serpente
Nie wiem na ile w tym prawdy (i czy to są dopiero prototypy czy już zatwierdzone projekty) ale znalazłem stroje Interu na przyszły sezon:

-
Piekarz
Ani jedno, ani drugie, ktoś się w przysłowiowym paincie pobawił.Nerazzurro_ pisze: Nie wiem na ile w tym prawdy (i czy to są dopiero prototypy czy już zatwierdzone projekty) ale znalazłem stroje Interu na przyszły sezon:
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Jedrula
- Kontakt:
To prawdopodobnie właśnie czyjś projekt domowej roboty, aczkolwiek domówką bym nie pogardził. Ten drugi strój wygląda ciekawie, ale raczej w roli trzeciego stroju, np. wyjazdowy w Lidze Mistrzów (tak jak w Realu wydaje mi się, że wyjazdowe z LM różnią się od wyjazdowych z La Liga). Natomiast jako wjazdówkę wolałbym coś bardziej klasycznego - standardowo biel, lub żałobna czerń, która w przyszłym sezonie może być stosowną.
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
InterNH
-
88mj
Mnie sie bardzo podobaja te czerwone wyjazdowki, sa swietne! Bez wahania kupilbym sobie taka, bo po prostu cudo 
-
hQ
- Kontakt:
Takie stroje robi się w Photoshopie do FM'a
. Na pewno to fejk. Choć wyjazdówka mi się podoba.
-
Dynia
- Kontakt:
fajne te koszulki , ciekawy jestem jakie do tego spodenki. Myśle, że takie same czerwone jak koszulka i byłoby git, kiedyś były żółte teraz te czerwone na kilka wyjazdowych meczy możnaby założyć.
-
kulasiak
czerwona koszulka? nie dość, że trenera Milanistę mieliśmy to teraz jeszcze część ich barw byśmy mieli przejąć?
-
Vancore
Czerwone sa zajebiste i tyle... te biale z roku na rok coraz gorsze a taka czerwien ? zawsze to jakies urozmaicenie.

-
magneto86
Czerwony źle się mi kojarzy, wiadomo dlaczego 
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
Kusy
Nie ma takiej opcji żeby była czerwona...
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
lena182
wiadomo że to nawet nie jest oficjalny projekt.... ale mi się tam podoba
szczególnie domówka... może Nike posłucha głosu kibica? 

-
Serpente
A więc temat poświęcony trykotom Interu, zawsze można podyskutować na temat krojów, wzorów, kształtów itd.
Oficjalnie nasze stroje na następny sezon będą wyglądać tak:

Jak dla mnie trochę słabe, zbyt proste, pasy za grube ale może na żywo będą wyglądać lepiej, i tak najlepsze mieliśmy w 2009/10, to były piękne trykoty!
Oficjalnie nasze stroje na następny sezon będą wyglądać tak:

Jak dla mnie trochę słabe, zbyt proste, pasy za grube ale może na żywo będą wyglądać lepiej, i tak najlepsze mieliśmy w 2009/10, to były piękne trykoty!

-
FReeFonix
-
Balon
Domowe z tego sezonu były genialne w swojej prostocie. Wyjazdówki z (bodajże) 06-07 tj. te co mialy niebieski pasek na górze pleców, były najlepsze z wyjazdówek.
To chyba nie są oficjale. Przynajmniej nie widziałem oficjalnego info, choć znając życie takie wejdą.... szkoda.
Jesli ktoś pamięta, to w zeszłym roku też planowano czerwone wyjazdówki? Coś mi tam świta w bani
To chyba nie są oficjale. Przynajmniej nie widziałem oficjalnego info, choć znając życie takie wejdą.... szkoda.
Jesli ktoś pamięta, to w zeszłym roku też planowano czerwone wyjazdówki? Coś mi tam świta w bani
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
-
Piekarz
Przecież to jest robione w paincie i stare jak świat. 
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 21:54 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Serpente
aha
Nie no myślałem że to już oficjalne bo jest napisane że 2012/13, patrzę Sneijder pozuje to mówię oficjalki 

-
Kubus
Napewno nie
z tego co pamiętam to my chyba jeszcze nie mieliśmy oficjalnego potwierdzenia nowych strojów w ... maju ;P. Jest za wczesnie, na nowe stroje jeszcze poczekamy.
-
Ibracadabra eight
Wyjazdowa pewnie już taka będzie, ale domówka się zmieni napewno.

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
Filip©
- Kontakt:
A w jakich koszulkach odbieraliśmy ostatnie Scudetto? Właśnie w Sienie zostały zaprezentowane wyjazdówki na sezon 2010/2011Kubuś:) pisze: Napewno niez tego co pamiętam to my chyba jeszcze nie mieliśmy oficjalnego potwierdzenia nowych strojów w ... maju ;P. Jest za wczesnie, na nowe stroje jeszcze poczekamy.
-
Kubus
No w sumie masz rację, jutro będzie rocznica tego wydarzenia, ale pisząc to miałem na myśli stroje domowe, gdzies tam siegam pamiecią że jeszcze niedługo przed rozpoczęciem sezonu dyskutowalismy czy przeciek strojów jest prawdziwy czy nieFilip© pisze:A w jakich koszulkach odbieraliśmy ostatnie Scudetto? Właśnie w Sienie zostały zaprezentowane wyjazdówki na sezon 2010/2011Kubuś:) pisze: Napewno niez tego co pamiętam to my chyba jeszcze nie mieliśmy oficjalnego potwierdzenia nowych strojów w ... maju ;P. Jest za wczesnie, na nowe stroje jeszcze poczekamy.
-
pewny
na 5 lipca zaplanowana jest prezentacja nowych strojów na nadchodzący sezon...
jedno jest pewne... na koszulkach nie pojawi się żaden "sukces" (Puchar Włoch, Mistrzostwo itp.)
w poprzednich latach zawsze coś na koszulkach było, a nie raz nawet aż ciężko było to pomieścić
słowem ujmując będzie to "goła" koszulka na ten sezon... mimo to głowa do góry!
FORZA INTER
jedno jest pewne... na koszulkach nie pojawi się żaden "sukces" (Puchar Włoch, Mistrzostwo itp.)
w poprzednich latach zawsze coś na koszulkach było, a nie raz nawet aż ciężko było to pomieścić
słowem ujmując będzie to "goła" koszulka na ten sezon... mimo to głowa do góry!
FORZA INTER
Ostatnio zmieniony 27 cze 2012, 09:32 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Piter
Koszulki białe czy czerwone ja i tak wierzę w Inter, że mogą wygrać podwójną koronę kraju z ligą europy

-
tomiko85
oby przygotowali cos kozackiego , te białe ze smokiem na rekawie byly zaje...
-
peter0512
dawałem na SB, ale nei każdy widział. myślę, że są dwie opcje strojów:
1) http://www.bettingisland.it/web/wp-cont ... 2013-4.jpg
2) http://www.inter.it//aas/img/167795.jpg
plus już pewne wyjazdówki: http://www.bettingisland.it/web/wp-cont ... 2013-6.jpg
Fajniejsze są te, które mają na sobie dzieci i spodenki niebieskie fajnie wyglądają też
1) http://www.bettingisland.it/web/wp-cont ... 2013-4.jpg
2) http://www.inter.it//aas/img/167795.jpg
plus już pewne wyjazdówki: http://www.bettingisland.it/web/wp-cont ... 2013-6.jpg
Fajniejsze są te, które mają na sobie dzieci i spodenki niebieskie fajnie wyglądają też

-
fudalik1995