razem z moja możemy się stawić
i bracika wyciągna

tylko niech ftoś ogranie temat na miejscu i jadymy

O 20.45 jest mecz, sprawdź sobie na stronach bukmacherskich. Większość meczy tej kolejki Serie A jest o 15, ale derby Mediolanu i mecz bodajże Napoli są o 20.45.goncio pisze:ale nasz mecz jest o 15.00 a derby zadłużonych dopiero o 19.50, więc jaki problem ??

Do wyboru do koloru
 Do wyboru do koloru 
W United na centrum Sosnowca (ul. Wspólna) na bank puszczają, ja się tam wybieram i jeden kolega tutaj z forum, także zapraszamycoudoggy pisze:siemka, jutro z znajomym tez mamy zamiar sie wybrac gdzis w kato do baru na mecz on kibic juve ja wiadomo ;d i wlasnie nie ogarniamy gdzie mogliby puscic a widze ze tutaj zorientowani koledzy ;d jesli moglibyscie przyblizyc miejscowke albo podac jakies namiary na siebie nr gg np albo telefonu

Ci co nie byli, niech żałują
 Ci co nie byli, niech żałują  Oby więcej takich spotkań !
 Oby więcej takich spotkań !
 Nie oszukujmy się... na Śląsku i w okolicy nas jest sporo. Nasze wspólne wypady ostatnimi czasy ograniczają się do wygrywania turnieju w Jaworznie oraz wyjazdów na mecze. Jest to niepokojąca wiadomość. Niebawem, 20 listopada, w niedzielę odbędą się Derby Mediolanu. Myślę, że to dobra okazja, aby wyrwać się od domowego oglądania przed TV, spotkać znajome mordki i przeżyć razem owe wydarzenie. Pora rozpocząć nowy trend. #dobrazmiana
 Nie oszukujmy się... na Śląsku i w okolicy nas jest sporo. Nasze wspólne wypady ostatnimi czasy ograniczają się do wygrywania turnieju w Jaworznie oraz wyjazdów na mecze. Jest to niepokojąca wiadomość. Niebawem, 20 listopada, w niedzielę odbędą się Derby Mediolanu. Myślę, że to dobra okazja, aby wyrwać się od domowego oglądania przed TV, spotkać znajome mordki i przeżyć razem owe wydarzenie. Pora rozpocząć nowy trend. #dobrazmiana