Serie A

Juventus, Milan, Roma, Fiorentina... kto najgroźniejszy? Kto najsilniejszy? Czyli dyskusje o potentatach Serie A.
ODPOWIEDZ
Ljarro

Re: Serie A

Post autor: Ljarro »

Piter9702 pisze: że współczuję rodzicą
Ja swoim podatkom, które idą na edukację...
sampam

Post autor: sampam »

To co? Benitez w Napoli? Robi sie ciekawie;D
pewny

Post autor: pewny »

sampam pisze:To co? Benitez w Napoli? Robi sie ciekawie;D
Robi się całkiem ciekawie, ale dopiero przy transferach będzie się działo :D Cavani itd :D
Hanys

Post autor: Hanys »

co to sie stało ?? Napoli remisuje z Sassuolo. I to na swoim terenie ? czy to my jesteśmy tacy mocni czy po prostu MAGIA Beniteza zaczyna działać na Napoli?
Rustin
Kontakt:

Post autor: Rustin »

Jak dla mnie to Benitez powoli zaczyna wprowadzać swój "styl" i z tego Napoli to niedługo zrobi średniaka.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Remis Napoli z Sassuolo w ogóle mnie nie dziwi. To normalne u maestro Beniteza, dlatego tej drużyny nie można brać na poważnie w kontekście walki o Scudetto z Juve, które jest regularne do bólu.

W Weronie byliśmy świadkami przestępstwa, jawny kryminał. Ten mecz powinna zbadać prokuratura. To nie była pomyłka liniowego, to była zbrodnia.

Milan traci punkty, ale nie przegrywa. Najlepszy wynik jaki mógł paść, bo w takim wypadku Allegri nie wyleci na ryj i Milan jak był żałosny, tak dalej będzie.
Blablarzynca
Kontakt:

Post autor: Blablarzynca »

Ten idiota co machał chorągiewką w Weronie powinien zostać zawieszony do końca sezonu.
Gomez

Post autor: Gomez »

jak zawsze próbowałem unikać takich stwierdzeń, bo to nie elegancko, ale to jest kurwa zbrodnia przeciwko futbolowi, to co dziś ten kretyn z chorągiewką zrobił, juve ma karnet na sedziów, może i my byśmy zluzowali z fair play i powalczyli o scudetto..
jackop

Post autor: jackop »

Ładny przekręt, co nie ? :D Serio, aż mi jest najnormalniej w świecie wstyd. Ogólnie to, co prezentuje w tym sezonie Juve (poza dwumeczem z Lazio) to dno i metr mułu. Te 13 pkt. to jest coś więcej niż cud.

Remisy Napoli i Milanu - lubię to. U Czerwono-czarnych temperatury od -8 do -10, winter is coming :brawo:

PS: Real też opłacił sędziego, także nie tylko Stara Dama kupuje :pijaki:
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Il Capitano pisze:Remis Napoli z Sassuolo w ogóle mnie nie dziwi. To normalne u maestro Beniteza
Przeca Benio w przeciwieństwie do Waltera to kołcz z internaszjonal level.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

Na podstawie jednego meczu wyciągacie takie wnioski? Już czekam co się będzie działo jak nie daj Boże podwinie nam się noga dzisiaj :)
Hanys

Post autor: Hanys »

nie stanie się tak dużo ja w Napoli, ponieważ fiorentina to nie sassuolo, i jeśli nie przegramy różnicą dwóch trzech bramek, a będziemy widzieć że grają dobrze to można im to wybaczyć
Nen

Klinsi64 pisze:Na podstawie jednego meczu wyciągacie takie wnioski? Już czekam co się będzie działo jak nie daj Boże podwinie nam się noga dzisiaj :)
Skoro odnosimy się do "normy" to raczej nie na podstawie jednego meczu :)
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Il Capitano pisze:W Weronie byliśmy świadkami przestępstwa, jawny kryminał. Ten mecz powinna zbadać prokuratura. To nie była pomyłka liniowego, to była zbrodnia.
Co tam się stało w Weronie, znowu Rubentus gra w 12? Ma ktoś jakiegoś dobrego linka?
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
mediolan

Post autor: mediolan »

niech ktos rzuci linka bo tez jestem ciekaw tej sytuacji a nie do konca wiem o czym mowa i czego mam szukac
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

http://www.youtube.com/watch?v=YIlP0vHHq_E

Nieuznana prawidlowa bramka dla Chievo.
pewny

Il Capitano pisze:
Milan traci punkty, ale nie przegrywa. Najlepszy wynik jaki mógł paść, bo w takim wypadku Allegri nie wyleci na ryj i Milan jak był żałosny, tak dalej będzie.
w poprzednim sezonie mieli tak samo beznadziejny start, ale jak wiadomo z czasem się rozkręcili, oby się historia nie powtórzyła :D
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
Obrazek
Gomez

Post autor: Gomez »

Dziś byliśmy świadkami obrony scudetto, przez Juventusu w sezonie 2013/2014 -
pewny

http://futbol1.pl/swiat/wlochy/14466-se ... to-i-video

TO JEST DO I 2 METRY MUŁU a nie sędziowanie!!!! zrozumieć można jeden mecz, ale co chwila coś...
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER
Obrazek
Seba

Post autor: Seba »

Konkurencja w tym sezonie duża, a że Juve póki co gra wielką kaszanę, to i pomoc arbitrów zawsze się przyda.
Obrazek
Mora
Kontakt:

Rubentus w swoim starym stylu wygrywa kolejne mecze...Naprawdę na miejscu kibiców tego klubu byłoby mi po prostu wstyd, żadne z takich "zwycięstw" by mnie nie cieszyło...4 punkty w prezencie od sędziów,a to dopiero początek sezonu...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
Nen

Ciekawe, czy stworzą wirtualną tabelę po sezonie.
hardluck

Post autor: hardluck »

Ciekawe czy Moratti będzie próbował Calciopoli 2 zrobić żeby Inter wygrał Scudetto.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

hardluck pisze:Ciekawe czy Moratti będzie próbował Calciopoli 2 zrobić żeby Inter wygrał Scudetto.
Tak, Moratti zrobił Calciopoli by Inter wygrał Scudetto, a w Smoleńsku był zamach. Większość kibiców Juventusu za wyjątkiem tych normalnych to chyba sympatycy PiS-u, taka sama logika, a Moggi to włoski odpowiednik Macierewicza.

Tak patrząc na ostatnie mecze Juventusu to bym się wcale nie zdziwił jakby w lecie znowu coś wyszło :smile: 2 Scudetti byłyby odebrane, trzecie do wicelidera, a Juventus do Serie B :P Chociaż to już byłaby recydywa, a więc może do Serie C1.
Kubus

Post autor: Kubus »

hardluck pisze:Ciekawe czy Moratti będzie próbował Calciopoli 2 zrobić żeby Inter wygrał Scudetto.
Ja bym nie był taki dowcipny, nie od dziś wiadomo, że jedno pstryknięcie palcem u Morasia i Juve ląduje w Serie B. Tak o, po prostu, prawie bez przyczyny.
Mora
Kontakt:

Kto jak kto, ale kibice złodziejskiego klubu z Turynu powinni mieć nieco więcej pokory :P Jak widać wizyta w drugiej lidze niczego was nie nauczyła :lol:
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
Piter

Post autor: Piter »

Praca kolegi z FCI, pozwolę sobie ją podesłać.

http://s24.postimg.org/ggkx2au5x/prawdziwy_juventus.jpg
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Po 7 kolejkach podium nam ucieka. Szkoda tego trochę pechowego remisu z Cagliari, bo nawet po ostatniej porażce z Romą jakiś kontakt cały czas byśmy utrzymywali, a już 5 pkt różnicy na tym etapie to nie jest mało. Rzymianie tymczasem komplet punktów, bilans bramek 20-1, można sobie przewidywać ich szybkie "spuchnięcie", ale nie pamiętam, żeby ktokolwiek w Serie A tak dobrze zaczął sezon.

Tymczasem Milan znowu znakomity start zalicza, bo w tych 7 meczach uzyskał całe 8 punktów. Rok temu udało im się wrócić na odpowiednie tory i wywalczyli jakoś to 3 miejsce, ale w tym raczej się na to nie zapowiada.
Nen

Il Capitano pisze:
Tak, Moratti zrobił Calciopoli by Inter wygrał Scudetto, a w Smoleńsku był zamach.
Moratti w 2010 załatwił wybuch wulkanu to takie Calciopoli i pogrążenie Juve, na które wszyscy się uwzięli to pryszcz.
interfann

Post autor: interfann »

nawet Macierewicz by nie pomógł bo to przerasta jego zdolności( jeżeli on jakieś ma).
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie,
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
ODPOWIEDZ