Sezonowa praca za granicą

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Kermitt

Sezonowa praca za granicą

Post autor: Kermitt »

Cześć pany! ;) Mam dużo wolnego teraz, rozglądam się za jakąś robotą za granicą. Macie jakieś kontakty, firmy, strony które mogłyby mi pomóc coś znaleźć ? Może ktoś z Was się gdzieś wybiera, albo sam żyje gdzieś za granicą (UK, Niemcy, Holandia) i miałby chwilę czasu żeby pomóc mi coś znaleźć ? Bardzo mi na tym zależy bo już dłużej tu nie mogę siedzieć jak to mówił tekst pewnej piosenki :P Interesuje mnie każdy rodzaj pracy, nawet ta fizyczna ale wolałbym unikać wszelkich zbiorów :P Jestem gotowy do wyjazdu od zaraz, macie jakieś pomysły ? Możecie pomóc ?
and1
Kontakt:

Re: Sezonowa praca za granicą

Post autor: and1 »

Ja Ci powiem tak, mieszkam w Glasgow ponad 2 lata. Jezeli masz kogoś w UK kto byłby w stanie zapewnić Ci zakwaterowanie to możesz jechać nawet bez pewnej pracy. Udajesz się wtedy do agencji pracy i przy minimalnych zarobkach po 8h dziennie 5 dni w tygodniu jesteś w stanie wyciągnąć od 210 do 280 funia tygodniowo. Po poludniu mozesz iść na myjke samochodowa co Ci da kolejne 100 funia tygodniowo. No chyba że znajdziesz coś na budowie albo masz dobre papiery to możesz liczyć na zarobki w granicach 300-350 funia tygodniowo (na czysto).
Kermitt

and1 myślałem właśnie o tym i pewno nawet już bym się pakował tylko właśnie nie mam się u kogo zahaczyć, nawet tak na tydzień +/- aż sobie coś poszukam, w tym cały problem :P po prostu nie mam nikogo na Wyspach
AlwaysRemember

Post autor: AlwaysRemember »

Jeździ teraz po miastach jakiś workbus, czy coś takiego. Mają oferty prac zagranicą i załatwiają wszystkie pierdoły do tej pracy.
Kermitt

Dzięki, jak będzie w moich okolicach to postaram się odwiedzić, może takim sposobem się uda ;)
AlwaysRemember

Post autor: AlwaysRemember »

http://workbus.pl/ < łap link, jest napisane, kiedy gdzie będzie.:)
Kermitt

dzięki, już sobie zasubskrybowałem i będę śledził ;) jakby ktoś miał jeszcze jakiś pomysł to śmiało dajcie znać, pomóżcie ;)
ODPOWIEDZ