Wiem wiem, zaraz będą głosy że dużo zarabia, że stary (ma aż 29 lat
My mamy Icardiego za ponad 10 baniek i lada dzień Belfodila, za którego oddamy pewnie taką kwotę jak poszła na Teveza + oddamy Cassano...
głupoty pieprzysz KujonKujon pisze:Tevez oficjalnie w Juve za 9 mln + bonusy.
My mamy Icardiego za ponad 10 baniek i lada dzień Belfodila, za którego oddamy pewnie taką kwotę jak poszła na Teveza + oddamy Cassano...
Przypominam, że nadal mamy Il Dżepardo więc nie potrzebny nam atak.Orzeu pisze:głupoty pieprzysz KujonKujon pisze:Tevez oficjalnie w Juve za 9 mln + bonusy.
10 baniek + Silvestre + Cassano to my dajemy za pół karty Belfodila. Czyli razem wartość połowy karty to jakieś 14 mln euro - za tyle byśmy mieli całą kartę + rok kontraktu Teveza
Czyli, że cena za całość karty muslima wynosi 28 mln euro? Jovetić by nam taniej wyszedłOrzeu pisze:głupoty pieprzysz KujonKujon pisze:Tevez oficjalnie w Juve za 9 mln + bonusy.
10 baniek + Silvestre + Cassano to my dajemy za pół karty Belfodila. Czyli razem wartość połowy karty to jakieś 14 mln euro - za tyle byśmy mieli całą kartę + rok kontraktu Teveza
Czego będzie komplet?Przyznaj się ile razy Bony'ego czy Aubameyanga widziałeś na oczy?Nakręcacie się jak gimbusy jakieś,jeden rzuci nazwiskiem i zaraz wszyscy podjarani do granic możliwości.Zaczekajcie na koniec mercato,bo 2-3 fajne transfery są na horyzoncie,ale znając życie to i tak wam będzie mało i dalej będziecie wylewać swoje żale,pisząc o Sneijderze,Coutinho,Rocchim i innych.PozdrawiamKujon pisze:Wilfried Bony za 13 mln euro w Swansea.
Jeszcze czekam na info, że Aumbameyang gdzieś za dziesięć trafi i będzie komplet
Czego będzie komplet?Przyznaj się ile razy Bony'ego czy Aubameyanga widziałeś na oczy?Nakręcacie się jak gimbusy jakieś,jeden rzuci nazwiskiem i zaraz wszyscy podjarani do granic możliwości.
To forum publiczne i wolny kraj. Nikt ci nie karze nic czytać.Klinsi64 pisze:spokojnie obywatelu juvek,damy radę,cieszcie się Tevezem,Llorente i kolejnymi transferami,to o czym piszesz większość z nas wie,nie potrzebujemy czytać mądrości naszych przyjaciół z Serie A
WTF?interfann pisze:Tak sam samo było z Ibrą który w juve grał średnio
Podobno jeszcze nie zamoczyłeś. Powodzenia życzę!jackop pisze:Podobno jesteście faworytami w wyścigu o Kolarova. Powodzenia życzę
u juvka zero to dwa,więc zamoczył już dwa razy 8)Il Capitano pisze:Podobno jeszcze nie zamoczyłeś. Powodzenia życzę!jackop pisze:Podobno jesteście faworytami w wyścigu o Kolarova. Powodzenia życzę
W tym momencie wygrałeś internet, wybaczam Ci nawet tego NagatomoKlinsi64 pisze:u juvka zero to dwa,więc zamoczył już dwa razy 8)Il Capitano pisze:Podobno jeszcze nie zamoczyłeś. Powodzenia życzę!jackop pisze:Podobno jesteście faworytami w wyścigu o Kolarova. Powodzenia życzę
Il Capitano pisze:W tym momencie wygrałeś internet, wybaczam Ci nawet tego NagatomoKlinsi64 pisze:u juvka zero to dwa,więc zamoczył już dwa razy 8)Il Capitano pisze:Podobno jeszcze nie zamoczyłeś. Powodzenia życzę!jackop pisze:Podobno jesteście faworytami w wyścigu o Kolarova. Powodzenia życzę
Zapomniałeś o "przekrentach" Interu i o "spiskó" Morattiego...hardluck pisze:W kieszeniach mam Teveza i Llorente, a poza tym szeleści mi tam gra w LM i wygrane Scudetto za sezon 13/14.
Pozdrawiam.
Tja? Ja czytałem jego autobiografie i niczego takiego sobie nie przypominam... No chyba, że gadałeś z tym fajnym chłopakiem przez telefon ;/jackop pisze:Racja, racja. Ibra mówił też, że scudetto z Juventusem wywalczył na boisku i dopisuje je do swojej prywatnej gabloty trofeów, oraz, że ludzie z waszego zarządu kazali mu pluć na Starą Damę w mediach, a on mimo to tego nie robił.
Fajny chłopak z tego Zlatana![]()