Torino to nie jakaś rewelacja sezonu, czy nie wiadomo co... zwykły średniak, więc trzeba jasno przedstawić temat ze jedziemy po 3 pkt.
Zapewne lekko nie będzie, bo w ostatnim czasie to my lekko mieliśmy chyba tylko z Sassuolo

FORZA INTER

To co obronił to puścił.... Na takim poziomie nie można tracić takich bramek.. cała drużyna walczyła a tu klops.....Piekarz pisze:Ja pierdolę.
chyba biorę na jutro urlop! Wam też radzę.mediolan pisze:myslalem ze nic nie jest mnie w stanie wkurwic bardziej niz fakt ze jutro poniedzialek a tu prosze ... jednak -,-
Dokładnie... po meczu z Juve starałem się szukać pozytywów w tym błyskawicznym, frajerskim straceniu bramki, licząc, że Mazzarri obróci to w dobrą nauczkę na przyszłość. A tu co? Cagliari i teraz to gówno. I to po dwóch tygodniach słuchania o tych gównianych reprezentacjach w oczekiwaniu na poważną piłkę.Il Capitano pisze:Nie wkurwia porażka z Romą, bo ona była bezapelacyjna. Wkurwiają takie mecze jak ten z Cagliari no i dzisiejszy.
Niestety, Ranocchia i Juan nadają się na ławkę. Wczoraj podobał mi się Rolando, mimo, że w ostatnim czasie prawie w ogóle nie grał był naszym najlepszym obrońcą, z każdą minutą grając z coraz większym spokojem. Czy tylko ja chcę Rolando i Hugo razem w podstawowej jedenastce następnego meczu? Przestałem wierzyć w Jesusa i zwłaszcza Rano, który powinien już być traktowany jako doświadczony stoper, a nie talent. W styczniu potrzebujemy stopera i nawet z Cannavaro będę się cieszył.Il Capitano pisze:Mamy obrońcę za 18,5 mln, zwanego obiecującym talentem mimo, że leci mu 26 rok, który aby grać dobrze, potrzebuje niańki w postaci Campagnaro. Liczby są przytłaczające. Z Hugo Bossem w składzie, w 5 pierwszych meczach straciliśmy 2 gole. Bez niego, w 3 ostatnich meczach straciliśmy 7 goli. Coś tu jest nie tak.
Jak na złość gramy 5 nominalnymi obrońcami i tylko jednym napastnikiemand1 pisze:Cala defensywa jest do bani. Mamy potenciał w pomocy i ataku ale nasza obrona to tragedia.