Piłki kopane na blaszaka :P
-
Odp: Piłki kopane na blaszaka :P
Z tego co czytałem i jeden znajomy mi to potwierdził to dostanie karnego w PES10 graniczy z cudem i jest prawie, że niemożliwe.
-
To Twój znajomy wie o czym mówi
W polu karnym można śmiało wchodzić wślizgiem.Ja gram codziennie z kumplem odkąd pojawił się PES i wczoraj miałem 2 karnego odkąd gramy.A gramy sporo 

"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
No właśnie. Jak Wy to nazywacie tą grę? Symulacja?

-
Ja gram w Pesa bo nei mam gdzie grać w fifę.Z resztą nie wiem nawet jak nowa fifa się prezentuje.Tylko z opowieści.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Na kompie bardzo przeciętnie. Na PS3 zaj3bista graMinister pisze: Z resztą nie wiem nawet jak nowa fifa się prezentuje.Tylko z opowieści.

-
No właśnie dokładnie to samo śłyszałem.Podobno Fifa poszła w konsole ale za to na kompa bieda i PES odwrotnie.Tylko,że Fifa Konsola-Pes Kommp 1:0.Nie wiem nie grałem więc nie mi oceniać jednak niedługo powinienem gdzieś spróbować.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Witam. Jakiego patcha do pes 2010 polecacie?
-
Re: Piłki kopane na blaszaka :P
Trochę odkopię temat, ale może ktoś (a raczej na pewno) gra w FIFE.
Statystyki piłkarzy Interu w FIFA 15.
http://www.futhead.com/15/clubs/inter/
Szału nie ma, nie wiem czy Inter nie załapie się na "cztery gwiazdki".
Co do samej gry, warto wspomnieć że w tym roku wersja na PC będzie na tym samym silniku co gry na konsole nowej generacji (PS4 i XONE). Demo jest już dostępne.
Statystyki piłkarzy Interu w FIFA 15.
http://www.futhead.com/15/clubs/inter/
Szału nie ma, nie wiem czy Inter nie załapie się na "cztery gwiazdki".
Co do samej gry, warto wspomnieć że w tym roku wersja na PC będzie na tym samym silniku co gry na konsole nowej generacji (PS4 i XONE). Demo jest już dostępne.
Pojebało ich z tymi statystykami, ale przynajmniej wiem, żeby nie kupować tej gry.
-
Co w tych statystykach jest takiego dziwnego?
-
- Kontakt:
Nie rozumiem, spodziewaliście się, że nasi będą mieć po 90 bo ograliśmy Sassuolo 7-0? Chyba niektórzy zapominają, że już kilka lat minęło od zdobycia LM...
-
i tak Handa jest w pierwszej dziesiątce brakarzy chyba(na bank 15), dziwi słabe staty dodo, może troche Rano i Icardiego, ale najbardziej zadziwiające są staty Jonathana Andreoliego i Kuzmy. no ale oczywiście najlepszy jest Messi czyli wiadomo ocb ... cała farsa jest wykokszona co nie miara
-
- Kontakt:
Dziwne np. to że nie polepszyli kart Icardiego i Kovacicia - obaj powinni mieć co najmniej z 78
-
nie wiem,chyba jestem dziwny bo te statystyki w ogóle mnie nie rażą w oczy
Handa,Vidic i Palacio zasłużenie +80 za Hernanesem ciągnie się fejm z początków w Lazio(ładnie daliśmy się nabrać) reszta póki co nie zasługiwała na wyższe cyferki,za rok pewnie Kova i Icardi się załapią 

-
Nie patrz na overalle tylko na konkretne umiejętności potrzebne na pozycji danego zawodnika.Orzeu pisze:Dziwne np. to że nie polepszyli kart Icardiego i Kovacicia - obaj powinni mieć co najmniej z 78
Według mnie statystyki wydają się ok, taki po prostu mamy zespół. Nie można spodziewać się że podciągną Icardiego czy Kovacica po pojedynczych dobrych meczach.
-
- Kontakt:
i co Panowie jakie opinie nt. nowej Fify?
Dla mnie porażka totalna: lubiłem utrzymywać się przy piłce, grać defensywnie zawsze, a teraz jest to praktycznie niemożliwe.
- rzuty wolne na 8 wchodzi 10 :O (w UT), wtf?
- nie opłaca się grać normalnymi napastnikami typu Gomez, czy Higuain, w tej grze prym wiodą sprinterzy typu Ibarbo, Mousa, Doumbi, Remy itp.
- gra obronna po prostu żenada w/w zawodnicy mijają obrońców jak tyczki,
dla mnie porażka
Dla mnie porażka totalna: lubiłem utrzymywać się przy piłce, grać defensywnie zawsze, a teraz jest to praktycznie niemożliwe.
- rzuty wolne na 8 wchodzi 10 :O (w UT), wtf?
- nie opłaca się grać normalnymi napastnikami typu Gomez, czy Higuain, w tej grze prym wiodą sprinterzy typu Ibarbo, Mousa, Doumbi, Remy itp.
- gra obronna po prostu żenada w/w zawodnicy mijają obrońców jak tyczki,
dla mnie porażka
-
Czyli nie opyla mi się nawet kupować, co wydanie fify to gra coraz gorsza, najlepsza fifa to 13 i nic tego nie zmieni 

-
Piter propsy. 13 wymiatała
-
haha też ino 13 

-
Zagra ktoś może ze mną w 15 na pc?
-
Przesadzacie, kilka meczów żeby się ograć z nowym gameplayem i jest ok.
Jak się dobre gra w obronie to sprinterzy nie są tacy straszni
Jak się dobre gra w obronie to sprinterzy nie są tacy straszni

-
- Kontakt:
tylko, że nasze opinie to nie jest mały odsetek, mnóstwo osób o tym pisze i narzeka.
-
Obrona taktyczna to dno totalne i największa porażka fify. W 14 totalnie popsuli frajdę z gry, spadła dynamika i na dodatek wspaniałe wrzutki, z których 90% to bramka. Dla mnie najlepsza była 13 z patchami z moddingway.com. Całe moje grono znajomych ma podobne zdanie, ponieważ swego czasu graliśmy regularnie turnieje. Tam liczyły się umiejętności, nie było tak ogromnej przepaści pomiędzy zawodnikami i każdy mógł zagrać swoim ulubionym klubem. W 14 tak się nie dało, jednym Ronaldo mógł zjechać całą moją obronę bez większego problemu. Grałem tylko w demo 15 i całkowicie mnie odrzuciła, upośledzeni obrońcy, a na dodatek wysokie wymagania, które nie mają odniesienia do rzeczywistości. Dodali kilka nic nie znaczących efektów zamiast przyłożyć się do wyglądu zawodników. Kolejnym argumentem przeciw jest wysoka, a wręcz astronomiczna cena. W dniu premiery fifę 14 zakupiłem za 109 zł, a za 15 wołali około 140 zł. Osobiście czekam na nowego PESa na PC. Może wróci stary klimat.
-
W fifie 13 największym kozakiem jest Ibra co strzela gole z dupyKarolFullRage pisze:W 14 tak się nie dało, jednym Ronaldo mógł zjechać całą moją obronę bez większego problemu.

-
Jest dużo lepsza niż poprzednia bo nie wystarczy spamować przycisku z odbiorem gdzie AI samo odbierało piłkę tylko trzeba wyczuć timing i przycisnąć odbiór w odpowiednim momencie. Jest po prostu trudniej i powiedzmy, że bardziej realistycznie.KarolFullRage pisze:Obrona taktyczna to dno totalne i największa porażka fify.
W 15 to poprawili i już tak łatwo z wrzutek gole nie wpadają. Zależy jak się gra, ale w 15tce można dużo szybciej robić akcje niż w 14tce.W 14 totalnie popsuli frajdę z gry, spadła dynamika i na dodatek wspaniałe wrzutki, z których 90% to bramka.
Ja gram tylko online, a tam obroną steruje gracz. Jak jest upośledzona obrona w online to znaczy, że przeciwnik słabo nią sterujeGrałem tylko w demo 15 i całkowicie mnie odrzuciła, upośledzeni obrońcy

FIFA 15 na PC w tym roku jest na zupełnie innym silniku niż FIFA 14, ma teraz ten sam silnik co na konsolach next genowych stąd wyższe wymagania. Gameplay sporo się różni, serio nie wiem jak można nie zauważyć różnicy między 14tka, a 15tką jak te gry są na innych silnikach.a na dodatek wysokie wymagania, które nie mają odniesienia do rzeczywistości. Dodali kilka nic nie znaczących efektów zamiast przyłożyć się do wyglądu zawodników.
Wszystko niestety idzie do góry, kiedyś kupowało się gry za 79 zł w dniu premiery.Kolejnym argumentem przeciw jest wysoka, a wręcz astronomiczna cena. W dniu premiery fifę 14 zakupiłem za 109 zł, a za 15 wołali około 140 zł.
Co roku masa ludzi narzeka na nową FIFĘ, a i tak każdy w nią graOrzeu pisze:tylko, że nasze opinie to nie jest mały odsetek, mnóstwo osób o tym pisze i narzeka.

Mi po paru meczach jak co roku mocno przypadła do gustu, trzeba trochę się przyzwyczaić do nowego gameplaya i jest ok.
Jak ktoś chce pograć na PC to mój originid "25Shady"
-
A kiedy Fifa kosztowala 79 zl i czym podyktowana byla taka cena? Dzisiaj tez sa gry za wspomniana kwote. Zreszta co tzn. kiedys? 5? 10? 20 lat temu?Wszystko niestety idzie do góry, kiedyś kupowało się gry za 79 zł w dniu premiery.
Posucha na rynku pilkarskim trwa od...zawsze. 2 konkurujace ze soba tytuly na ktore jestesmy skazani...Co roku masa ludzi narzeka na nową FIFĘ, a i tak każdy w nią gra
-
- Kontakt:
hehe. Co z tego skoro z wolnych wszystko wpada. No i owszem dużo szybciej, te sprinty to jest jakieś nieporozumienie, żeby koleś z piłką biegł szybciej niż dość szybki zawodnik bez piłki?W 15 to poprawili i już tak łatwo z wrzutek gole nie wpadają. Zależy jak się gra, ale w 15tce można dużo szybciej robić akcje niż w 14tce.
80% przeciwników w UT zaczyna mecz próbując okiwać wszystkich zawodników od środka i można to zrobić dziecinnie łatwo - w poprzedniej Fifie to była sztuka, a tutaj wystarczy szybki i zwrotny zawodnik.
-
Sporo wiary na to narzeka, niektórzy nawet mówią, że to glitch. Straciłem gola w ten sposób przez 30h gry jeden raz, a nie jestem w tą grę jakiś zajebisty. Spokojnie da się takie coś zatrzymać i nie różni się niczym od zwykłej próby przejścia połowy boiska jednym zawodnikiem w środku meczu. Jak ktoś idzie "na raz" to w innej sytuacji sam na sam też go przejdziesz. No chyba, że granie w FUT online różni się od zwykłych sezonów online bo ja gram tylko w to drugie, ale chyba gameplay jest ten sam.Orzeu pisze: 80% przeciwników w UT zaczyna mecz próbując okiwać wszystkich zawodników od środka i można to zrobić dziecinnie łatwo - w poprzedniej Fifie to była sztuka, a tutaj wystarczy szybki i zwrotny zawodnik.
-
A w fifie 14 FUT nie miał innych ustawień dot. obrony? Jeśli tak to w 15 może być tak samo :VShady pisze:Sporo wiary na to narzeka, niektórzy nawet mówią, że to glitch. Straciłem gola w ten sposób przez 30h gry jeden raz, a nie jestem w tą grę jakiś zajebisty. Spokojnie da się takie coś zatrzymać i nie różni się niczym od zwykłej próby przejścia połowy boiska jednym zawodnikiem w środku meczu. Jak ktoś idzie "na raz" to w innej sytuacji sam na sam też go przejdziesz. No chyba, że granie w FUT online różni się od zwykłych sezonów online bo ja gram tylko w to drugie, ale chyba gameplay jest ten sam.Orzeu pisze: 80% przeciwników w UT zaczyna mecz próbując okiwać wszystkich zawodników od środka i można to zrobić dziecinnie łatwo - w poprzedniej Fifie to była sztuka, a tutaj wystarczy szybki i zwrotny zawodnik.