Zanetti grywał na lewejKrzaku pisze:Maicon i Zanetti grali na prawej obronie
Mercato
-
Orzeu
- Kontakt:
Re: Mercato
-
gulaszowaamino
Dzień dobry.
Wszyscy podniecają się transferem Shaqiriego, ale ja chciałbym przypomnieć, że to dopiero drugi z siedmiu punktów mego programu naprawczego Interu Mediolan. Dziś rano przeczytałem o prawdopodobnym transferze Thiago Motty lub Lucasa Leivy i byłby to punkt trzeci.
Przypominam też, że bez sprowadzenia dwóch bocznych obrońców oraz jednego środkowego obrońcy, a także bez wywalenia na zbity ryj kmiotów których wymieniłem w swoim programie, nie staniemy się drużyną poważną.
Nadal wiele do zrobienia przed zarządem Interu Mediolan. Pozostaje nam czekać.
Pozdrawiam i do zobaczenia, bywajcie!
Wszyscy podniecają się transferem Shaqiriego, ale ja chciałbym przypomnieć, że to dopiero drugi z siedmiu punktów mego programu naprawczego Interu Mediolan. Dziś rano przeczytałem o prawdopodobnym transferze Thiago Motty lub Lucasa Leivy i byłby to punkt trzeci.
Przypominam też, że bez sprowadzenia dwóch bocznych obrońców oraz jednego środkowego obrońcy, a także bez wywalenia na zbity ryj kmiotów których wymieniłem w swoim programie, nie staniemy się drużyną poważną.
-
sampam
Transfery Interu nauczyly mnie, zeby niczego nie zakladac, kalkulowac. Wystarczy zadac sobie prozaiczne pytanie, dlaczego ponoc b. dobry pilkarz wybiera nasza oferte. Wielkich pieniedzy tutaj nie zarobi, o trofea bedzie trudno, a liga co najwyzej dobra. Klub jest antyteza stabilnosci i pilkarskich perspektyw Hmm?
Motywacje kibicowskie to chyba kiepski argument w dzisiejszych czasach:) Facet ma poodbno kosztowac 15 braniek, wiec oby nie wtopil...
Doceniam jednak, ze Inter, na przekor, moze przyciagnac ciekawszych graczy, niz pracownicy tartaku.
Motywacje kibicowskie to chyba kiepski argument w dzisiejszych czasach:) Facet ma poodbno kosztowac 15 braniek, wiec oby nie wtopil...
Doceniam jednak, ze Inter, na przekor, moze przyciagnac ciekawszych graczy, niz pracownicy tartaku.
-
gulaszowaamino
Dużo w tym względzie zrobił Mancini, który oprócz tego, że ma odpowiednią renomę w świecie piłki, to obiecał Szwajcarowi kluczową rolę w projekcie.
https://www.youtube.com/watch?v=BnaWiswNpLA
Gościu może zrobić robotę.
https://www.youtube.com/watch?v=BnaWiswNpLA
Gościu może zrobić robotę.
-
Klinsi64
Leiva lub Motta jak najbardziej tak,kogoś na środek obrony,a o bokach myśleć w czerwcu,bo ściągać kogoś na siłę nie ma sensugulaszowaamino pisze:Dzień dobry.
-
Jaszczu91
SHARIRIIIIIIII !!!!!!! YYYYYYYYYEEEEEEEAAAAA
Mega się cieszę
Jeszcze miesiąc temu myslałem ze przez 5 lat nic nie drgnie w Interze ale przyszedł Mancio i jest niczym czarodziej! Teraz dopiero widać jakim hamulcowym był Beton...
Przed nami 8 meczów ze słabszymi drużynami i trzeba się wspinać w tabeli. Moje nadzieje na 3 miejsce odżyły
Mega się cieszę
Przed nami 8 meczów ze słabszymi drużynami i trzeba się wspinać w tabeli. Moje nadzieje na 3 miejsce odżyły
-
BAGGIO1
Ofensywa wzmocniona i to konkretnie. Ciekawe co dalej? Przyjdzie ktoś do środka pola? Podobno czekają na rozwiązanie sprawy kontraktu Diarry ... Przydałoby się wzmocnić defensywę, bo na ten moment to najsłabsza formacja w drużynie. No i pytanie - czy i kto (Guarin, M'Villa, Kuzma) odejdzie?
-
Wannabe
Na środek pomocy mamy Hernanesa, Kovacicia, Guarina, Kuzme, M'Vile oraz Medela (pomijam Obiego i Krhina) - to jest 6 zawodników, po co nam jeszcze Diarra czy (nie daj boże) Paulinho? Wzmocnić przede wszystkim boki obrony bo tam mamy tylko Ambrożego i od biedy Jesusa.
-
Odet
Inter wraca na właściwe tory 
z tego miejsca proszę jednego kolegę o sprostowanie swoich wcześniejszych wypowiedzi

Pozdr.
z tego miejsca proszę jednego kolegę o sprostowanie swoich wcześniejszych wypowiedzi
klinsi pisze:O jakim Wy Shaqirim piszecie?Myślicie że Bayern będzie czekał,aż gołodupcy z Mediolanu zbiorą kasę jaką kluby takie jak Wolfsburg wyłożą ot tak sobie?Spróbować z Konoplianką,Ayewem czy Ibarbo oni też są mało realni,ale nie tak jak Szwajcar.
bo jak się pierdnie, to trzeba jeszcze potem umiec przeprosićklinsi pisze:Za to nie zastanawiacie się czy Shaqiri zechce robić siedmiomilowy krok w tył w karierze,przechodząc do 10 siły Serie A
Pozdr.
-
Kubus
Zagadkowy transfer. Od kilku dni mimo wielu informacji na ten temat nie wierzyłem do końca w ten deal. Póki nie zobaczyłem oficjalnego potwierdzenia. I od godziny zachodzę w głowę, dlaczego Shaqiri wybrał akurat Inter... Na jego miejscu wybrałbym każdy inny klub który miałbym do wyboru (może poza Stoke
) Ale wole o tym nie myśleć, jest tak i już.
Teraz modle się, żeby nie sprowadzić ani Leivy ani Paulihno, bo obaj to leszcze, drogie w dodatku. Mam nadzieje, że jeśli ktoś przyjdzie na tą pozycje, to nie będzie to żaden z wymienionych panów. Liczę też na to, że to nie ostatnie wzmocnienia tego okienka....
... Jednak 5 ostatnich lat(ahhh jak ten czas leci
) nauczyły mnie pokory. Dużym zaskoczeniem dla mnie będzie jeśli sprowadzimy jeszcze kogoś znaczącego w tym okienku...
Najlepszy transfer?
Zdecydowanie MANCINI.
Teraz modle się, żeby nie sprowadzić ani Leivy ani Paulihno, bo obaj to leszcze, drogie w dodatku. Mam nadzieje, że jeśli ktoś przyjdzie na tą pozycje, to nie będzie to żaden z wymienionych panów. Liczę też na to, że to nie ostatnie wzmocnienia tego okienka....
... Jednak 5 ostatnich lat(ahhh jak ten czas leci
Najlepszy transfer?
Zdecydowanie MANCINI.
-
Klinsi64
gdybym ja miał wyciągać różne bzdury które tutaj się bezkarnie wypisuje,zabrakłoby miejsca w internecieOdet pisze:Inter wraca na właściwe tory
klinsi pisze:O jakim Wy Shaqirim piszecie?Myślicie że Bayern będzie czekał,aż gołodupcy z Mediolanu zbiorą kasę jaką kluby takie jak Wolfsburg wyłożą ot tak sobie?Spróbować z Konoplianką,Ayewem czy Ibarbo oni też są mało realni,ale nie tak jak Szwajcar.bo jak się pierdnie, to trzeba jeszcze potem umiec przeprosićklinsi pisze:Za to nie zastanawiacie się czy Shaqiri zechce robić siedmiomilowy krok w tył w karierze,przechodząc do 10 siły Serie A
Pozdr.
-
Odet
klinsi
i tak właśnie powinno być
dziś my kibice mamy swoje święto
oby nasi w ndz tego nie popsuli
i tak właśnie powinno być
oby nasi w ndz tego nie popsuli
-
marian1991
Błagam o Fabiana Schara! Kończy mu się kontrakt za pół roku, jest Szwajcarem więc Xerdan może go przekonać do Interu. Albo za darmo w czerwcu albo za grosze teraz! On plus jakiś boczny obrońca i pewne trzecie miejsce na koniec jest!
-
Michal_fci
Tez tam gral, ale mimo wszystko bardziej prawa stronaOrzeu pisze:Zanetti grywał na lewejKrzaku pisze:Maicon i Zanetti grali na prawej obronie
-
Czarson
Nie zapominajcie, ze 3 miejsce nie oznacza gry w LM. W tym sezonie i tak nie damy rady.
-
magneto86
Wciąż nie mogę uwierzyć w transfer Shaqiriego, oby więcej takich newsów 
-
mediolan
Wszystko pieknie tez sie ciesze ze w koncu Inter sie wzmacnia tak na powaznie ALE niech mysla tez o sprzedawaniu bo az sie boje skad ET wezmie kase na to wszystko ... cos czuje ze bez zastrzyku gotowki dziura sie powiekszy i jesli nie daj Boze te wzmocnienia nie przyczynia sie do CL to ja nie wiem skad bedziemy czerpac kase...
-
Kebo
Piękne okienko jeszcze tylko obyśmy naszych nowych skrzydłowych wykupili latem, zreperowali obronę i równie dobrze wyciągnęli jakiegoś napastnika na LM i być może po 4-5 latach nasz statek zacznie płynąć w odpowiednim kierunku.
-
miniu86
Na podsumowanie okienka jeszcze przyjdzie czas. Mamy dopiero 8 stycznia. 8 stycznia, a Inter już klepnął 2 zawodników...
Nie mam pojęcia co takiego działacze Interu powiedzieli Shaiqiriemu, ale chciałbym to usłyszeć. Cóż to za projekt go przekonał.
Nie mam pojęcia co takiego działacze Interu powiedzieli Shaiqiriemu, ale chciałbym to usłyszeć. Cóż to za projekt go przekonał.
-
Baszczu
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli.

Niesamowite wzmocnienie, a zakładając, że mówimy o jedenastej aktualnie sile Serie A - wręcz nierealne, wirtualne. Osobiście bardzo się cieszę, że gracz takiego pokroju jak Shaqiri zdecydował się na grę w Interze, odrzucając ofertę takiej marki jak Liverpool. To wyraźny sygnał dla reszty Europy, że wciąż żyjemy i mamy się nie najgorzej. Może to być impuls dla pozostałych graczy klasy europejskiej, którzy w przyszłości nas wybiorą i pomogą przywrócić naszej drużynie chociaż cień dawnej świetności.
Cieszy też, że wzmocnienia zostały dokonane tak wcześnie. Z reguły wszyscy siedzieliśmy z oczami wbitymi w monitor do ostatnich chwil mercato, oczekując na jakikolwiek transfer, a tutaj nie minęły 4 dni okienka, a już mamy dwójkę naprawdę bardzo dobrych zawodników. Obyśmy mieli z nich pociechę, bo z reguły nasze styczniowe nabytki na dłuższą metę zawodziły (Pazzini, Zarate, Kharja, Schelotto, Rocchi, Kuzmanovic etc.)
Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.

Niesamowite wzmocnienie, a zakładając, że mówimy o jedenastej aktualnie sile Serie A - wręcz nierealne, wirtualne. Osobiście bardzo się cieszę, że gracz takiego pokroju jak Shaqiri zdecydował się na grę w Interze, odrzucając ofertę takiej marki jak Liverpool. To wyraźny sygnał dla reszty Europy, że wciąż żyjemy i mamy się nie najgorzej. Może to być impuls dla pozostałych graczy klasy europejskiej, którzy w przyszłości nas wybiorą i pomogą przywrócić naszej drużynie chociaż cień dawnej świetności.
Cieszy też, że wzmocnienia zostały dokonane tak wcześnie. Z reguły wszyscy siedzieliśmy z oczami wbitymi w monitor do ostatnich chwil mercato, oczekując na jakikolwiek transfer, a tutaj nie minęły 4 dni okienka, a już mamy dwójkę naprawdę bardzo dobrych zawodników. Obyśmy mieli z nich pociechę, bo z reguły nasze styczniowe nabytki na dłuższą metę zawodziły (Pazzini, Zarate, Kharja, Schelotto, Rocchi, Kuzmanovic etc.)
Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.
-
Odet
Baszczu pisze:Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli.
świetnie napisane !!!
-
Baszczu
Plotek, ploteczek ciąg dalszy. Taki oto tweet popełnił dzisiaj po meczu z Sunderlandem Lucas Leiva:

Przekaz dosyć jednoznaczny.![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)

Przekaz dosyć jednoznaczny.
-
Kubus
Lepszy Lucas niż Paulinho, ale lepszy Suarez niż Lucas. Moja opinia.
-
Piekarz
No ciężko się zgodzić. Powiew optymizmu jest uzasadniony, ale przesadzony, to ciągle jest prawie ta sama kadra, która przegrywała z Cagliari 1-4 czy z Parmą z dwoma punktami. Przyszedł Podolski, ale praktycznie odszedł Osvaldo, który nie jest gorszym piłkarzem; Shaqiri natomiast to nie C. Ronaldo, żeby nagle z gównianej drużyny w pojedynkę podniósł poziom do bardzo dobrej. W dalszym ciągu nie ma nawet sensu porównywać kadr z Napoli, obrona to totalne gówno, tam nie ma ani jednego dobrego piłkarza, jest średni Jesus, średni D'Ambrosio, średni Campagnaro i Andreolli, o którym ciężko coś powiedzieć, a reszta to dno dna. No i nie zapominajmy, że Mancio objął drużynę z drugiej połowy tabeli. Przy obecnym stanie kadry wieszanie na nim psów za brak top 3 albo chociaż walki o nie do samego końca uważam za zupełnie nieuzasadnione. Gdyby dostał zespół do prowadzenia już od okresu przygotowawczego w lecie, to może, ale dostał go w listopadzie, gdy już byliśmy po uszy w kupie.Baszczu pisze: Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.
-
Baszczu
Nie bójmy się wymagać od graczy, których mamy. Dla nich to bardzo wygodne, że po każdym kolejnym sezonie mogą wyświechtać formułkę o daniu z siebie wszystkiego, wyciągnięciu wniosków na kolejne rozgrywki i obiecaniu kibicom poprawy. Fajnie się mówi, że Inter to marka, że zawsze walczymy o najwyższe cele, ale nie dajmy się omamić. Mamy skład, którego siła predysponuje nas do realnego myślenia o zajęciu na koniec rozgrywek 3. miejsca.Piekarz pisze:No ciężko się zgodzić. Powiew optymizmu jest uzasadniony, ale przesadzony, to ciągle jest prawie ta sama kadra, która przegrywała z Cagliari 1-4 czy z Parmą z dwoma punktami. Przyszedł Podolski, ale praktycznie odszedł Osvaldo, który nie jest gorszym piłkarzem; Shaqiri natomiast to nie C. Ronaldo, żeby nagle z gównianej drużyny w pojedynkę podniósł poziom do bardzo dobrej. W dalszym ciągu nie ma nawet sensu porównywać kadr z Napoli, obrona to totalne gówno, tam nie ma ani jednego dobrego piłkarza, jest średni Jesus, średni D'Ambrosio, średni Campagnaro i Andreolli, o którym ciężko coś powiedzieć, a reszta to dno dna. No i nie zapominajmy, że Mancio objął drużynę z drugiej połowy tabeli. Przy obecnym stanie kadry wieszanie na nim psów za brak top 3 albo chociaż walki o nie do samego końca uważam za zupełnie nieuzasadnione. Gdyby dostał zespół do prowadzenia już od okresu przygotowawczego w lecie, to może, ale dostał go w listopadzie, gdy już byliśmy po uszy w kupie.Baszczu pisze: Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.
-
gulaszowaamino
Szczególnie boki obrony są megaBaszczu pisze:Nie bójmy się wymagać od graczy, których mamy. Dla nich to bardzo wygodne, że po każdym kolejnym sezonie mogą wyświechtać formułkę o daniu z siebie wszystkiego, wyciągnięciu wniosków na kolejne rozgrywki i obiecaniu kibicom poprawy. Fajnie się mówi, że Inter to marka, że zawsze walczymy o najwyższe cele, ale nie dajmy się omamić. Mamy skład, którego siła predysponuje nas do realnego myślenia o zajęciu na koniec rozgrywek 3. miejsca.Piekarz pisze:No ciężko się zgodzić. Powiew optymizmu jest uzasadniony, ale przesadzony, to ciągle jest prawie ta sama kadra, która przegrywała z Cagliari 1-4 czy z Parmą z dwoma punktami. Przyszedł Podolski, ale praktycznie odszedł Osvaldo, który nie jest gorszym piłkarzem; Shaqiri natomiast to nie C. Ronaldo, żeby nagle z gównianej drużyny w pojedynkę podniósł poziom do bardzo dobrej. W dalszym ciągu nie ma nawet sensu porównywać kadr z Napoli, obrona to totalne gówno, tam nie ma ani jednego dobrego piłkarza, jest średni Jesus, średni D'Ambrosio, średni Campagnaro i Andreolli, o którym ciężko coś powiedzieć, a reszta to dno dna. No i nie zapominajmy, że Mancio objął drużynę z drugiej połowy tabeli. Przy obecnym stanie kadry wieszanie na nim psów za brak top 3 albo chociaż walki o nie do samego końca uważam za zupełnie nieuzasadnione. Gdyby dostał zespół do prowadzenia już od okresu przygotowawczego w lecie, to może, ale dostał go w listopadzie, gdy już byliśmy po uszy w kupie.Baszczu pisze: Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.
Rozumiem wzrost morale po sprowadzeniu Poldiego i Shaqiriego, ale bez zbytniej podniety bo możemy zostać szybko sprowadzeni na ziemię. Wciąż brakuje trzech poważnych obrońców, a najlepsze drużyny poznaje się po defensywie. Możemy sprowadzić trzech Shaqirich, tylko gówno to pomoże skoro w obronie będą szaleć Nagatomy, Dody i inne Ranocchie.
-
Piter
Spokojnie, już jutro genoa gaspa nas ustawi do pionu. Bez wzmocnienia obrony ciągle będziemy takim samym podrzędnym klubem ze środka tabeli.gulaszowaamino pisze:Szczególnie boki obrony są megaBaszczu pisze:Nie bójmy się wymagać od graczy, których mamy. Dla nich to bardzo wygodne, że po każdym kolejnym sezonie mogą wyświechtać formułkę o daniu z siebie wszystkiego, wyciągnięciu wniosków na kolejne rozgrywki i obiecaniu kibicom poprawy. Fajnie się mówi, że Inter to marka, że zawsze walczymy o najwyższe cele, ale nie dajmy się omamić. Mamy skład, którego siła predysponuje nas do realnego myślenia o zajęciu na koniec rozgrywek 3. miejsca.Piekarz pisze:No ciężko się zgodzić. Powiew optymizmu jest uzasadniony, ale przesadzony, to ciągle jest prawie ta sama kadra, która przegrywała z Cagliari 1-4 czy z Parmą z dwoma punktami. Przyszedł Podolski, ale praktycznie odszedł Osvaldo, który nie jest gorszym piłkarzem; Shaqiri natomiast to nie C. Ronaldo, żeby nagle z gównianej drużyny w pojedynkę podniósł poziom do bardzo dobrej. W dalszym ciągu nie ma nawet sensu porównywać kadr z Napoli, obrona to totalne gówno, tam nie ma ani jednego dobrego piłkarza, jest średni Jesus, średni D'Ambrosio, średni Campagnaro i Andreolli, o którym ciężko coś powiedzieć, a reszta to dno dna. No i nie zapominajmy, że Mancio objął drużynę z drugiej połowy tabeli. Przy obecnym stanie kadry wieszanie na nim psów za brak top 3 albo chociaż walki o nie do samego końca uważam za zupełnie nieuzasadnione. Gdyby dostał zespół do prowadzenia już od okresu przygotowawczego w lecie, to może, ale dostał go w listopadzie, gdy już byliśmy po uszy w kupie.Baszczu pisze: Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.Środek jest tylko trochę mniej gówniany.
Rozumiem wzrost morale po sprowadzeniu Poldiego i Shaqiriego, ale bez zbytniej podniety bo możemy zostać szybko sprowadzeni na ziemię. Wciąż brakuje trzech poważnych obrońców, a najlepsze drużyny poznaje się po defensywie. Możemy sprowadzić trzech Shaqirich, tylko gówno to pomoże skoro w obronie będą szaleć Nagatomy, Dody i inne Ranocchie.
-
Baszczu
Mimo wszystko rozmawiamy o podstawowych zawodnikach reprezentacji Japonii, Brazylii (dwóch) i Włoch. Nie zapominajmy o tym. Wiedzą, co to piłka na wysokim poziomie.gulaszowaamino pisze:Szczególnie boki obrony są megaBaszczu pisze:Nie bójmy się wymagać od graczy, których mamy. Dla nich to bardzo wygodne, że po każdym kolejnym sezonie mogą wyświechtać formułkę o daniu z siebie wszystkiego, wyciągnięciu wniosków na kolejne rozgrywki i obiecaniu kibicom poprawy. Fajnie się mówi, że Inter to marka, że zawsze walczymy o najwyższe cele, ale nie dajmy się omamić. Mamy skład, którego siła predysponuje nas do realnego myślenia o zajęciu na koniec rozgrywek 3. miejsca.Piekarz pisze:No ciężko się zgodzić. Powiew optymizmu jest uzasadniony, ale przesadzony, to ciągle jest prawie ta sama kadra, która przegrywała z Cagliari 1-4 czy z Parmą z dwoma punktami. Przyszedł Podolski, ale praktycznie odszedł Osvaldo, który nie jest gorszym piłkarzem; Shaqiri natomiast to nie C. Ronaldo, żeby nagle z gównianej drużyny w pojedynkę podniósł poziom do bardzo dobrej. W dalszym ciągu nie ma nawet sensu porównywać kadr z Napoli, obrona to totalne gówno, tam nie ma ani jednego dobrego piłkarza, jest średni Jesus, średni D'Ambrosio, średni Campagnaro i Andreolli, o którym ciężko coś powiedzieć, a reszta to dno dna. No i nie zapominajmy, że Mancio objął drużynę z drugiej połowy tabeli. Przy obecnym stanie kadry wieszanie na nim psów za brak top 3 albo chociaż walki o nie do samego końca uważam za zupełnie nieuzasadnione. Gdyby dostał zespół do prowadzenia już od okresu przygotowawczego w lecie, to może, ale dostał go w listopadzie, gdy już byliśmy po uszy w kupie.Baszczu pisze: Teraz można się cieszyć, ale jednocześnie wzrasta odpowiedzialność Mancio. Dostał zawodników o jakich prosił, żadne tanie zamienniki, wyłącznie produkty najwyższej jakości. Jeśli mimo takich grajków nie zawojujemy poważnie o trzecie miejsce w lidze, wieszanie psów na Robim będzie bardzo prawdopodobne. I uzasadnione.Środek jest tylko trochę mniej gówniany.
-
Piekarz
Że o kim przepraszam? Coś dawno Cię nie było, więc może nie wiesz, ale Maicon, Maxwell i Materazzi już u nas nie grają.Baszczu pisze: Mimo wszystko rozmawiamy o podstawowych zawodnikach reprezentacji Japonii, Brazylii (dwóch) i Włoch. Nie zapominajmy o tym. Wiedzą, co to piłka na wysokim poziomie.
-
Baszczu
No z Brazylią to pocisnąłem, tak to jest jak się nie czyta swoich wypowiedzi przed kliknięciem "wyślij".
Kajam się.