Nic dziwnego, że wszystkim to samo. Trzecie stroje są używane w 2-3 meczach w sezonie. Przygotowywanie dla każdego zespołu dedykowanej koszulki jest w tym wypadku bezcelowe.
Co do Nike to nigdy nie zrozumiem narzekania. Nike robi koszulki dużo bardziej estetyczne niż Adidas. Nie licząc wyskoku z sezonu 2010/11 i czerwonej koszulki, która nie była pomysłem Nike, a klubu, nie mamy na co narzekać. Koszulki są świetne i profesjonalne.
Dla mnie koszulki Adidasa to jakieś nieporozumienie. Wyglądają jak ze słabego festynu. Wystarczy spojrzeć na tegoroczną koszulkę Milanu (
http://www.101greatgoals.com/wp-content ... 07/ACM.jpg). Pomijając już fakt, że same paski są dramatyczne, ona jest po prostu brzydka. Po jaką cholerę te dziwne 'łaty' na rękawach? Co to ma być? No i przede wszystkim ich zasrane trzy paski. Czy naprawdę nie wystarczyłoby logo? Muszą każdą swoją koszulkę nimi 'ozdabiać'?
Ja jestem niesamowicie zadowolony z tego jak wyglądają koszulki Interu. Szczególnie te z zeszłego sezonu były świetne. Proste i eleganckie. Takie robi też Puma. Kappa natomiast jest jak Adidas - wrzucanie logotypu wielkości twarzy na oba rękawy. Dramat.