Chyba muszę wrócić do 14stki

Czarson pisze:Nie graj na 15,3 to uaktualnienie jest smieszne. Psg sprzedaje wszystkich po 10mln. Verratti, Marquinos odchodza od nich za grosze w pierwszym oknie, popsuli rynek ta latka. Kup Romero, Kranvittera, Barbose, Corree, Freda, Bernarda.
Żartujesz? :O Coś masz spierniczone w grze w takim razie bo Marquinosa u mnie nie da się kupić, odrzucane są oferty w wysokości 90 mln. Verratti był do kupienia za 24 ale że kasy nie miałem to spróbowałem po 2 sezonie. Efekt? poniżej 45 nie akceptują.Czarson pisze:Nie graj na 15,3 to uaktualnienie jest smieszne. Psg sprzedaje wszystkich po 10mln. Verratti, Marquinos odchodza od nich za grosze w pierwszym oknie, popsuli rynek ta latka. Kup Romero, Kranvittera, Barbose, Corree, Freda, Bernarda.
Poscilem sobie rok urlopu na nowej latce i takie rzeczy sie dzialy, na cmrev w manifestach tez wyciagaja takich grajkow za male kwoty.Adriano_forever pisze:Żartujesz? :O Coś masz spierniczone w grze w takim razie bo Marquinosa u mnie nie da się kupić, odrzucane są oferty w wysokości 90 mln. Verratti był do kupienia za 24 ale że kasy nie miałem to spróbowałem po 2 sezonie. Efekt? poniżej 45 nie akceptują.Czarson pisze:Nie graj na 15,3 to uaktualnienie jest smieszne. Psg sprzedaje wszystkich po 10mln. Verratti, Marquinos odchodza od nich za grosze w pierwszym oknie, popsuli rynek ta latka. Kup Romero, Kranvittera, Barbose, Corree, Freda, Bernarda.
Dolin nie kupisz ich wszystkich. Kupisz raptem 2 bo żaden nie ma paszportu. Po drugie tani nie są.
Nakreslil ci to dosyc dosadnie, jesli nie potrafisz tego zrozumiec to mozliwe, ze nie jest to ci pisane.Adriano_forever pisze:Wykupić klauzulę?Kompletnie nie rozumiem o co chodzi jednak
Kłamiesz. FM wychodzą od 2005, więc kłamieszAdriano_forever pisze:A w FMa gram od wersji 2004 i nigdy czegoś takiego nie stosowałem.