Serie A
-
Fanatyczny
Re: Serie A
Skład mamy lepszy od Milanu,ale słabo zgrany. W tym węszy szanse serbski trener czarno czerwonych.
Również nie przeraża mnie kadra Rossonerrich ale troszkę niepokoi mnie Bacca. Zdecydowanie klasowy napastnik.
Również nie przeraża mnie kadra Rossonerrich ale troszkę niepokoi mnie Bacca. Zdecydowanie klasowy napastnik.
-
Odet
Hiljemark (dziś bez strachu i respektu do Milanu) - warto zwrócić uwagę na tego piłkarza, za rok-dwa Zamparini opyli go za 20+ mln.
Pozdr.
Pozdr.
-
miniu86
Ależ formę złapał Allan. Kawał pomocnika się z niego zrobił.
-
Odet
miniu86 pisze:Ależ formę złapał Allan. Kawał pomocnika się z niego zrobił.
Nie był tani, a nasi też go chcieli, Mancio mimo wszystko wolał bardziej Kondogbie.
Pozdr.
-
Kebo
Jak na razie Kondo potwierdza, że był wart takich pieniędzy, patrząc na ceny piłkarzy to nie wydaliśmy aż takiej fortuny za młodego, świetnie prosperującego pomocnika, ale fakt Allan super gra.
-
Odet
Pięknie nam się ta liga układa w tym sezonie.
Juve remis, Roma porażka.
Piękna radość kibiców Frosinone !!!
Pozdr.
Juve remis, Roma porażka.
Piękna radość kibiców Frosinone !!!
Pozdr.
-
forzaragazzi
Dzisiaj kolejna porażka pewnego klubu z Turynu. Tym razem wtopa w Neapolu 1-2. Asystę przy decydującej bramce Higuaina zaliczył "nasz" Hernanes 
-
Dzyl
No cóż, Hernanes w końcu zaczyna się spłacać 
-
RoB
apropo naszego konia trojańskiego
O Brazolu spuśćmy kurtynę milczenia.
hernanes ssie po całości. jest tak słaby, że nawet na to słowa nie mam
Hernanes nadaje się do rozwożenia gnoju, bo grać w piłkę nie potrafi.
Hernanes od początku był sabotażystą.
Hernanes ofiarował napoli darmową brameczkę
Hernanes powinien gnić na ławie przynajmniej przez miesiąc
Hernanes jest tragiczny
Hernanes brak słów - z takiego klubu z jakiego przyszedł tak gra
Kto chwalił Hernanesa ?? przecież to dramat nad dramatami nie wiem czy to po prostu wina tego ,że to nie jego pozycja czy co nie mam pojecia ale tragedia
chyba 80% ludzi z tego forum kiedys kopalo chocby w trampkarzach. A czego ucza najmlodszych adeptow pilkarskiego rzemiosla? "Nie podawaj w poprzek boiska". Genialny Brazol robil to z uporem maniaka, az do skutku (druga bramka). Strzelajacego nam pierwszego gola Insigne "kryl" w 2m. odleglosci. Kto i skad wzial pomysl, zeby tego chlopa w ogole do nas kupowac?
-
Odet
teraz już nie płaczę "za"IlCapitano pisze:Odet mordeczko dalej płaczesz za tym kmiotem Hernanesem? Beki nie było końca
płaczę "nad"
Pozdr.
-
miniu86
Najbliższy terminarz:
Sampdoria W
Juve D
Palermo W
Bolonia W
Roma D
Torino W
Tak więc 6 najbliższych kolejek to nie piknik na łące. 12 pkt wziąłbym w ciemno.
Sampdoria W
Juve D
Palermo W
Bolonia W
Roma D
Torino W
Tak więc 6 najbliższych kolejek to nie piknik na łące. 12 pkt wziąłbym w ciemno.
-
Piter
Potrzeba było meczu z rywalem który potrafi kopnąć piłkę aby się przekonać, że:
-mancini to zero trenerskie
-handanović to leszcz
-mancini to zero trenerskie
-handanović to leszcz
-
Lopez
Całe szczęście,że konkurencja też dała du.y.Mamy dalej bezpieczną przewage nad konkurencją,a taki zimny prysznic był potrzebny,bo nasi za bardzo w samozachwyt popadli.Dobrze,że to była Viola,a nie jude bo bardziej by taka porażka bolała.
Jeszcze gorzej by było jakby rywale nic nie grali a wygrali w takim stosunku.Nie da się ukryć,że od początku mieliśmy pecha(Kontuzja joveticia,szybki karny,błąd handy) i nawet głupie straty piłki przez rywala uchodziły na sucho.
Trzeba wyciągnąć wnioski i dalej grać o pełną pule,nie myśleć zachowawczo.Najważniejszy jest kolejny mecz i nim się martwić a nie 6 następnymi.
Jeszcze gorzej by było jakby rywale nic nie grali a wygrali w takim stosunku.Nie da się ukryć,że od początku mieliśmy pecha(Kontuzja joveticia,szybki karny,błąd handy) i nawet głupie straty piłki przez rywala uchodziły na sucho.
Trzeba wyciągnąć wnioski i dalej grać o pełną pule,nie myśleć zachowawczo.Najważniejszy jest kolejny mecz i nim się martwić a nie 6 następnymi.
-
BAGGIO1
Sampdoria również przegrywa, na wyjeździe w Bergamo 2-1. Nie wiem czy to dobrze czy źle. W każdym razie zerknąłem dziś trochę na eleven. Ich gra nie powalała. Oby Eder, Muriel czy Cassano nie przebudzili się z nami.
-
miniu86
Wg mnie dobrze. W przeciwnym wypadku traciła by do Interu 2 punkty więc co za tym idzie grała by o przeskoczenie nas w tabeli, tak jak w niedzielę Fiorentina.
Tak czy owak to będzie bardzo ciężki mecz, ale wygrana trochę osłodziłaby ten ostatni mecz.
Tak czy owak to będzie bardzo ciężki mecz, ale wygrana trochę osłodziłaby ten ostatni mecz.
-
miniu86
Wydarzenia w lidze pokazują, że żarty się już skończyły. Faworyci co mieli to już przegrali i teraz zaczynają zbierać punkty. Roma już się zameldowała. Napoli jest blisko, a i Juve już chyba z dołka wychodzi.
W następnej kolejce dwa hity czyli Napoli - Fiorentina i Inter - Juve. Ten pierwszy to mecz drużyn grających obecnie najlepszą piłkę we Włoszech. O ile Napoli mnie nie dziwi to Fiorentina Sousy zasługuje na wielkie słowa uznania. Cóż za robotę wykonują tam ludzie od transferów...
Co z Interem? Z Juve przynajmniej zremisować, a potem wygrywać i zbierać punkty z ogórkami. Tylko tak możemy się utrzymać w walce o LM.
W styczniu zaś nie obraziłbym się za Edera czy Vazqueza.
W następnej kolejce dwa hity czyli Napoli - Fiorentina i Inter - Juve. Ten pierwszy to mecz drużyn grających obecnie najlepszą piłkę we Włoszech. O ile Napoli mnie nie dziwi to Fiorentina Sousy zasługuje na wielkie słowa uznania. Cóż za robotę wykonują tam ludzie od transferów...
Co z Interem? Z Juve przynajmniej zremisować, a potem wygrywać i zbierać punkty z ogórkami. Tylko tak możemy się utrzymać w walce o LM.
W styczniu zaś nie obraziłbym się za Edera czy Vazqueza.
-
Nen
Niestety racja, początkowa zadyszka potentatów się skończyła. Roma, Juve i Napoli zaczynają grać. Martwi mnie do tego Viola, midtrzostwa nie zdobedą, ale jak dalej będą utrzymywać taką formę to mogą zając miejsce w LM. Dobrze, że grają teraz z Napoli. Gdybyśmy wygrali z tym Juve wreszcie...
-
Alabaa
Roma, Napoli i Juventus potem Viola, Inter i Lazio. Gdy jakimś cudem wskoczymy na podium, to będzie mega sukces.
-
kachol
Viola robi wrażenie, ale nie daje im szans na mistrzostwo. Natomiast ciekawi mnie jak długo taką formę utrzyma Napoli bo ich ostatnie wyczyny robią wrażenie, w takiej formie we Włoszech nikt nie jest w stanie ich zatrzymać...
-
Bart
Jako ciekawostka. Ranking UEFA, lata '90:

-
and1
- Kontakt:
W brytyjskim daily record byly wyliczenia apropo rankingu. Przy obecnej tendencji wloskich i angielskich druzyn w sezonie 2016/2017 angielska liga moze sie zamienic miekscami z wloska 
-
Nen
Tym bardziej szkoda kompromitacji, jaką zaserwowała Sampdoria. Mają dobry atak mogliby nakłuć pkt w LE, a przegrali wszystko jednym meczem..and1 pisze:W brytyjskim daily record byly wyliczenia apropo rankingu. Przy obecnej tendencji wloskich i angielskich druzyn w sezonie 2016/2017 angielska liga moze sie zamienic miekscami z wloska
-
miniu86

Dżofrej ogarnij się.
-
sampam
Jak zwykle ciekawe wnioski na podstawie tego "rankingu" mozna wysnuc:)
-
Nen
Ze Szczęsnym dowalili do pieca.
-
Odet
Szczęsny może trochę za wysoko, Kondogbia trochę za nisko, ale reszta pasuje.
Pozdr.
Pozdr.