hej witam Was kochani; mecz jest w sb 16 kwietnia, zatem wyjeżdżamy w czwartek po południu, tak? termin meczu jest już pewny czy jak? Adi, Messie podajcie godzinę odjazdu z Łodzi bo busa trzeba ogarniać a do wyjazdu raptem 2 tygodnie
przyśpiewki już zapamiętane???
Inter ale'
Inter ale'
lalallalalalalalala.....
INTER ALE' INTER ALE'
LALALALALALALALALALALALALALALALA
QUANDO IN CAMPO SCENDERA'
DALLA CURVA SENTIRA'
QUESTO CANTO D'AMOR CHE CI VIENE DAL CUOR
pojadę nazwiskami; czy oprócz Anusiewicza, Jabłonowskiego, Sęka, Piętków dwóch i Szparagi ktoś jedzie z Warszawy bądź przez Warszawę? jakby co to się odzywać
webo123 pisze:hej witam Was kochani; mecz jest w sb 16 kwietnia, zatem wyjeżdżamy w czwartek po południu, tak? termin meczu jest już pewny czy jak? Adi, Messie podajcie godzinę odjazdu z Łodzi bo busa trzeba ogarniać a do wyjazdu raptem 2 tygodnie
przyśpiewki już zapamiętane???
Inter ale'
Inter ale'
lalallalalalalalala.....
INTER ALE' INTER ALE'
LALALALALALALALALALALALALALALALA
QUANDO IN CAMPO SCENDERA'
DALLA CURVA SENTIRA'
QUESTO CANTO D'AMOR CHE CI VIENE DAL CUOR
No ja tez tak zrozumialem ze wyjazd jest juz na pewno w Piątek. Tylko czekam teraz na konkretny plan co do godzin i miejsc odjazdow z poszczegolnych miast aby wiedziec na jakie godziny zamowic sobie bilety na dojazd poniewaz do Łodzi tez musze dojechac jak zreszta wiele innych osob.
Macie racje Panowie to ja przeoczyłem te informacje, doczytałem juz wyjazd w piątek! !! Jak kogoś wprowadziłem w błąd to nieświadomie. Wypijemy po kielichu zatem na wyjeździe;-)
Dziś lub jutro na pewno pojawi się dokładna informacja odnośnie godzin odjazdów.... Panowie/Panie śpimy w Gardzie ponieważ nie ma noclegu dla nas w Mediolanie (ceny bądź brak wolnych miejsc) ale zaraz po przyjeździe będzie można było się od razu odświeżyć....(prysznice itd) generalnie zrobimy tak by przyjechać do hotelu ok 10:00-11:00 tam robimy 2 godziny na ogarnięcie się i wypad do Mediolanu tak byśmy od ok 13 mogli już zwiedzać, zjeść coś, wypić itd... aż do meczu a po odrazu do Gardy i tam nocujemy/balujemy... ale to o szczegółach się dowiecie jeszcze:)
Każdy za nocleg niech ma odliczone za nocleg już ok.25 euro bo będe zbierał w autokarze żeby przyśpieszyć całe zakwaterowanie!
PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZA BILETY I DANYCH OSÓB SPOZA FDP - nie każdy jeszcze się dostosował:P - wrzuce też oczywiscie liste wpłat za bilety
hej
na wstępie przepraszam za opóźnienia z podaniem planu, było to spowodowane poszukiwaniem noclegu w Mediolanie i nie wiedzieliśmy jak sprawnie wszystko poukładać
ale do rzeczy
Mecz jest 16.04.2016 o 20:45
1- Alkobus podstawi w Łodzi 15.04.2016 (PIĄTEK) o 15:30 Wyjazd z Łodzi 16:00
Miejsce przystanku w Łodzi to tak jak ostatnio Łódź Kaliska- Dworzec PKP (ważne dworzec PKP)
Gdyby ktoś nie mógł trafić/znaleźć autobusu miał jakieś problemy dzwonić 506-969-085
2- Przystanek Katowice - ul. Piotra Skargi 8- dworzec autobusowy koło PKP godz: 20:00 (myślę że będziemy tam około 19:30 ale wyjazd 20:00)
3- Chcemy podjechać do Peschiera del Garda miejsca naszego noclegu około 10:00 (16.04.2016 Sobota) zrobić tam pauze do 2godzin (szybki prysznic jak ktoś potrzebuje) i o 12:00 wyjechać do Mediolanu
Przyjazd do Mediolanu Planujemy na 14:00
UWAGA!!! Ważna rzecz jest taka że w Gardzie musi być konkret pauza 2h i start do Mediolanu żeby tam zajechać na 14:00 Ważne dlatego że im później dotrzemy do Mediolanu to tym później z niego wyjedziemy (kierowcy muszą zrobić 9h pauzy i to jest święte także jak dotrzemy na 14 to o 23 będziemy mogli ruszyć jak dotrzemy na 15 to ruszymy nie wcześniej jak o 24)
Będziemy reagowali i informowali was już podczas drogi bo wiadomo plany planami a życie życiem może się okazać np. że przerwa w Gardzie będzie 1h30min ale to wszystko już droga pokaże.
4- po meczu około 23:00 wsiadamy grzecznie do autobusu i jedziemy do Gardy (jak nie będzie opóźnień oczywiście) przyjazd około 02:00 (17.04.2016 Niedziela) tam nocujemy i w niedziele troszkę czasu dla siebie i wyjazd po obiedzie około 16:00-17:00
Wcześniejszy wyjazd spowoduje iż wcześniej wrócimy przez co ludzie z północy wrócą o normalnej godzinie w poniedziałek do domów. W Katowicach powinniśmy być około 9:00 a w Łodzi około 13:00-14:00 w poniedziałek.
Ważne!!! Jeżeli ktoś chciałby wsiąść w Piotrkowie Trybunalskim, Częstochowie bo tak będzie jechał autobus to proszę o informację. Trasa przejazdu z Łodzi do Katowic to Głównie droga krajowa E75 i na samym Śląsku droga krajowa 86 do Katowic.
Ładowanie telefonów: Jeżeli ktoś potrzebuje to musi mieć swoją ładowarkę samochodową i będzie możliwość naładować telefon u kierowcy.
WC - oczywiście jest - ale w związku z tym, że kilka osób załatwiało swoje potrzeby podczas postoju na parkingu w WC autobusu to tym razem WC będzie zamykane podczas postojów, (wyjątek mogą stanowić kobiety) po to aby uniknąć przepełnienia się kibelka.
i tu moja prośba jak już się zatrzymujemy to iść do tego WC nie czekać aż się zachce... jedzie nas 49osób a kibelek jest jeden.
Dla osób wsiadających w Łodzi : przewoźnik to PKS Radomsko i napis firmy będzie z boku autokaru
Marka samochodu to SCANIA.
Pamiętajmy również, że za szkody powstałe z naszej winy będziemy obciążeni.
to byłoby chyba na tyle
pozdrawiam i do zobaczenia podczas podróży
FORZA INTER
Czy ktoś przyjeżdża wcześniej do kato i trzeba go odebrać? Pytam bo ostatnio tak robiliśmy i teraz też tak moge zrobić! Tylko żeby to nie było o 10 rano jak wyjazd jest o 20 ^^
hanys%%% pisze:Czy ktoś przyjeżdża wcześniej do kato i trzeba go odebrać? Pytam bo ostatnio tak robiliśmy i teraz też tak moge zrobić! Tylko żeby to nie było o 10 rano jak wyjazd jest o 20 ^^
Hanys ja będę z kumplem koło o 19:00 wiec dajcie znać gdzie będziecie siedzieć;)
hanys%%% pisze:Czy ktoś przyjeżdża wcześniej do kato i trzeba go odebrać? Pytam bo ostatnio tak robiliśmy i teraz też tak moge zrobić! Tylko żeby to nie było o 10 rano jak wyjazd jest o 20 ^^
Hanys ja będę z kumplem koło o 19:00 wiec dajcie znać gdzie będziecie siedzieć;)