Który smartfon ze średniaków możecie polecić?
-
Który smartfon ze średniaków możecie polecić?
Jestem na etapie zmiany telefonu.Interesuje mnie jakis smartfon.
Tylko jaki wybrac ?Pełno jest tego na rynku?
Doradzcie coś ze sredniej półki?Jakie teraz smartfony są najlepsze?
-
Re: Który smartfon ze średniaków możecie polecić?
marta228 pisze:Jestem na etapie zmiany telefonu.Interesuje mnie jakis smartfon.
A do czego Ci ma służyć ta słuchawka?
-
Dokładnie prosimy o więcej szczegółów, na jakich funkcjach Ci zależy, jaka półka cenowa, ulubiona marka ?
-
Ja mam pytanie do osób które używało apple. Czy jest duża różnica między androidem a systemem apple? Myślę nad kupnem 7plus. Chciałbym poznać wasze zdania
-
Musisz podać cenę w jakim przedziale cenowym chcesz zakupić telefon 

-
zobacz huawei y635 fajny za niewielka cene
-
przez cztery lata męczyłem się z androidem. to system z natury śmieciowy i niestabilny, bo otwarty.dolin123 pisze:Ja mam pytanie do osób które używało apple. Czy jest duża różnica między androidem a systemem apple? Myślę nad kupnem 7plus. Chciałbym poznać wasze zdania
co innego ios - szybko, sprawnie, niezawodnie (chociaż ja mam iphone 5 i teoretycznie z ios 10 musiał by się zacinać troszkę).
coraz częściej myślę o tym by zmienić laptop na jakiś mac, nie dlatego że żelazo lepsze, tylko dla systemu. bo ten windows 10 według mnie zupełna porażka
jak się w końcu namyślisz na iphone - tu masz kody do mediamarkt na zakup apple. chyba do 20% zniżki było o ile pamiętam
-
Zależy z jakimi Androidami miales do czynienia.
Jesli chodzi o iOS to jest zbyt zamkniety. Przyznam ze najlepszy dla kobiet ktore nie grzebia w telefonie. On poprostu musi dzialac...ale dawac 4k za telefon (ktorego gabaryty sa na zalosnym poziomie w porownaniu do wyswietlacza) to w mojej opinii mija sie z celem.
Jesli chodzi o iOS to jest zbyt zamkniety. Przyznam ze najlepszy dla kobiet ktore nie grzebia w telefonie. On poprostu musi dzialac...ale dawac 4k za telefon (ktorego gabaryty sa na zalosnym poziomie w porownaniu do wyswietlacza) to w mojej opinii mija sie z celem.
-
- Kontakt:
p9 lite polecam
dobre parametry i świetna bateria

-
- Kontakt:
Również go mam i jest świetnyLubuszanin pisze:p9 lite polecamdobre parametry i świetna bateria

Jak dla mnie największe plusy to bateria i aparat

-
Ja polecam HONOR 7, flagowiec z poprzedniego roku. Zastanawiałem się miesiąc , jaki telefon wybrać ze średniej półki i po wielu recenzjach, testach wybrałem Honora i jestem bardzo zadowolony. Recenzje i oceny mówią same za siebie, świetny telefon.
Zastanawiałem się też nad P9, ale Honor ma bardzo dobry aparat, lepszą baterie i obudowę aluminiową a nie plastik jak P9.
Zastanawiałem się też nad P9, ale Honor ma bardzo dobry aparat, lepszą baterie i obudowę aluminiową a nie plastik jak P9.
-
Ogólnie Huawei w tym momencie najbardziej się opłaca patrząc na jakość/cena (telefony oficjalnie dostepne w PL).
P9 lite ma tez moja żona i jest bardzo zadowolona z niego.
P9 lite ma tez moja żona i jest bardzo zadowolona z niego.
-
,,,,>????marta228 pisze:Jestem na etapie zmiany telefonu.Interesuje mnie jakis smartfon.
Tylko jaki wybrac ?Pełno jest tego na rynku?Myslałam o http://bludiode.com/pl/telefony-i-smartfony/xiaomi/ , ale sama nie wiem...Doradzcie coś ze sredniej półki?Jakie teraz smartfony są najlepsze?
-
Xiaomi Redmi do 1000zł, jesli powyżej 1k to polecam Xiaomi Mi5s
-
Jesli lubisz grzebac w telefonie, wgrywac soft itp to bierz androida. Jesli cenisz sobie pewnosci i niezawodnosc, a w dodatku chcialbys podobac sie dziewczynom w wieku 17-18 lat, wtedy bierz ios. Ja wybralem to drugie i nie narzekam na powodzenie. pzdr
-
TU masz za 800 pln fona, który bije na głowę nawet większośc modeli tzw. znanych producentów. Xiaomi Redmi 4 LTE Dual SIM 3+32GB 4100 mAh SnapDragon 625.
Sklep jest pewny, to sa ludzie z Wrocławia, którzy też prowadzą serwis( naprawę).
Poszperaj w necie Xiaomi, to świetna firma, coraz bardziej znana równiez i w naszym kraju. Choć większość wiary zawsze bierze jakieś szajsungi.
http://technos-online.pl/176,xiaomi-red ... zary).html
Sklep jest pewny, to sa ludzie z Wrocławia, którzy też prowadzą serwis( naprawę).
Poszperaj w necie Xiaomi, to świetna firma, coraz bardziej znana równiez i w naszym kraju. Choć większość wiary zawsze bierze jakieś szajsungi.
http://technos-online.pl/176,xiaomi-red ... zary).html
-
Moto x play za 700-800 zl uzywke dostaniesz. Uzywam i moge polecic.