Joffre fantastyczny, obok Handy najlepszy. Gagliardini niepewny, schowany.
O dziwo, bardzo podobała mi się gra Nagatomo.
Oj działo się.
Pozdr.
Co Ty kryptojufek, który za wszelką cenę chce oczyścić juventus z zarzutów? Już widzę jak Zhang zamiast na mecz do Mediolanu poleciał sobie do Chin obstawić 100mln u buka, że Milan wyrówna w 97 minucie mimo to, że było doliczone tylko 5 minut.zoniek pisze:Panowie
Pisałem to po meczu z Sampdorią i napiszę to znowu...
Nasz Kochany Inter ustawia mecze...
Dowody? Proszę bardzo
http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... /OYZECuQo/
Od sezonu 2010 (liczę tylko spotkania ligowe) wymieniają się punktami. Jak nie 6 za 6 (sezon 2010/2011 dwie wygrane Milanu, sezon 2011/2012 dwie wygrane Interu), to 1 za 1 (remisy w sezonach 2014/2015 i 2016/2017) lub 3 za 3 (sezony 2013/2014 i 2015/2016).
Polecam jak najszybciej do tego przywyknąć, że sport już dawno zszedł na dalszy plan i liczy się tak na prawdę HAJS.
Czego mam się niby wstydzić? Że dostrzegam to czego inni nie dostrzegają, albo dostrzec nie chcą? Sport to jeden wielki syf i mogę Ci tu przytoczyć dziesiątki przykładów z różnych lig. Nie wiedziałem, że tym syfem jest tez skażona nasza liga po czystkach związanych z Calciopoli, ale jednak nie. I nie wyjeżdżaj mi tu z kryptojufkiem gościu. Interowi kibicuje od ponad 20 lat, ale nawet bezgraniczną miłość do klubu nie może zaslepiac i nie dostrzegać pewnych schenatow.Adriano_forever pisze: Co Ty kryptojufek, który za wszelką cenę chce oczyścić juventus z zarzutów? Już widzę jak Zhang zamiast na mecz do Mediolanu poleciał sobie do Chin obstawić 100mln u buka, że Milan wyrówna w 97 minucie mimo to, że było doliczone tylko 5 minut.
Wstydź się chłopie takie coś pisać jak to "Nasz Kochany Inter ustawia mecze...", serio, wstydź.
Jeszcze napisz, że w Calciopoli też mieliśmy udział i całkiem będziesz wielkim fanemzoniek pisze:Czego mam się niby wstydzić? Że dostrzegam to czego inni nie dostrzegają, albo dostrzec nie chcą? Sport to jeden wielki syf i mogę Ci tu przytoczyć dziesiątki przykładów z różnych lig. Nie wiedziałem, że tym syfem jest tez skażona nasza liga po czystkach związanych z Calciopoli, ale jednak nie. I nie wyjeżdżaj mi tu z kryptojufkiem gościu. Interowi kibicuje od ponad 20 lat, ale nawet bezgraniczną miłość do klubu nie może zaslepiac i nie dostrzegać pewnych schenatow.Adriano_forever pisze: Co Ty kryptojufek, który za wszelką cenę chce oczyścić juventus z zarzutów? Już widzę jak Zhang zamiast na mecz do Mediolanu poleciał sobie do Chin obstawić 100mln u buka, że Milan wyrówna w 97 minucie mimo to, że było doliczone tylko 5 minut.
Wstydź się chłopie takie coś pisać jak to "Nasz Kochany Inter ustawia mecze...", serio, wstydź.
Ta i poza golem z niczego nie zagrał chyba kompletnie niczego.sampam pisze:No ale Candreva to gola strzelil, wiec bez dramatowDla mnie to sprawiedliwy wynik.
Aha czyli prawdziwi fani nie mogą ani krytykować swojej drużyny, ani zarzucać jej przekrętów nawet kiedy są ku temu przesłankiAdriano_forever pisze:Jeszcze napisz, że w Calciopoli też mieliśmy udział i całkiem będziesz wielkim fanemzoniek pisze:Czego mam się niby wstydzić? Że dostrzegam to czego inni nie dostrzegają, albo dostrzec nie chcą? Sport to jeden wielki syf i mogę Ci tu przytoczyć dziesiątki przykładów z różnych lig. Nie wiedziałem, że tym syfem jest tez skażona nasza liga po czystkach związanych z Calciopoli, ale jednak nie. I nie wyjeżdżaj mi tu z kryptojufkiem gościu. Interowi kibicuje od ponad 20 lat, ale nawet bezgraniczną miłość do klubu nie może zaslepiac i nie dostrzegać pewnych schenatow.Adriano_forever pisze: Co Ty kryptojufek, który za wszelką cenę chce oczyścić juventus z zarzutów? Już widzę jak Zhang zamiast na mecz do Mediolanu poleciał sobie do Chin obstawić 100mln u buka, że Milan wyrówna w 97 minucie mimo to, że było doliczone tylko 5 minut.
Uważaj kogo nazywasz głupi bo zaraz możesz dostać banazoniek pisze:Aha czyli prawdziwi fani nie mogą ani krytykować swojej drużyny, ani zarzucać jej przekrętów nawet kiedy są ku temu przesłankiAdriano_forever pisze:Jeszcze napisz, że w Calciopoli też mieliśmy udział i całkiem będziesz wielkim fanemzoniek pisze:Czego mam się niby wstydzić? Że dostrzegam to czego inni nie dostrzegają, albo dostrzec nie chcą? Sport to jeden wielki syf i mogę Ci tu przytoczyć dziesiątki przykładów z różnych lig. Nie wiedziałem, że tym syfem jest tez skażona nasza liga po czystkach związanych z Calciopoli, ale jednak nie. I nie wyjeżdżaj mi tu z kryptojufkiem gościu. Interowi kibicuje od ponad 20 lat, ale nawet bezgraniczną miłość do klubu nie może zaslepiac i nie dostrzegać pewnych schenatow.Adriano_forever pisze: Co Ty kryptojufek, który za wszelką cenę chce oczyścić juventus z zarzutów? Już widzę jak Zhang zamiast na mecz do Mediolanu poleciał sobie do Chin obstawić 100mln u buka, że Milan wyrówna w 97 minucie mimo to, że było doliczone tylko 5 minut.
Wstydź się chłopie takie coś pisać jak to "Nasz Kochany Inter ustawia mecze...", serio, wstydź.jesteś albo młody albo głupi, albo oba naraz
W dupie mam kim tutaj jesteś typie i nie strasz mnie jakimś śmiesznym banemAdriano_forever pisze: Uważaj kogo nazywasz głupi bo zaraz możesz dostać bana
Śmieszy mnie to, że niby to kibic Interu a jawnie pisze, że ustawiamy mecze. To jest niepoprawne i nielogiczne. Tyle w temacie. Kończę dyskusje
Dokładnie. Mało to prawdopodobne, ale jeśli chce dupę uratować to niech da nam zwycięstwa w najbliższych dwóch meczach. Inaczej wypad.miniu86 pisze:Wg mnie Pioli byłby się w stanie wybronic osiągając dobre rezultaty z Milanem, Fiorentina i Napoli. Mecz z Milanem spieprzyl sobie sam, ale gdyby stał się cud i wygrał pozostałe dwa mecze, a na koniec zajął 4 lub 5 miejsce to utrudni suning decyzje.
Też tak uważam. Gabriela już nie ujrzymy na boisku, bo gdyby się okazało że potrafi strzelać (a zapewne tak jest), to Stefan przybił by sobie gwóźdź do trumnyRaffal pisze:Swoją droga Barbosa juz w tej rundzie nie zagra bo coby się okazało że nagle stzreli 3 bramki ? Nagle wszyscy powiedzieliby że to jego brak spowodował brak wyników.
Jak zawsze - kwestia alternatywy. Jeśli byłaby możliwość zaklepania topowego trenera, to nie ma się nad czym zastanawiać i trzeba to zrobić. Ale jeśli zastąpić Piolego miałby kolejny włoski trener drugiego sortu albo zagraniczny wynalazek pokroju de Bura, to już lepiej chyba skorzystać z korzyści stabilizacji na ławce.miniu86 pisze: Nie wiem co bym zrobił w przypadku dobrego zakończenia tego sezonu. Z jednej strony Pioli ma niezłą średnią 2 pkt na mecz, a przyszedł w trakcie sezonu. Z drugiej te jego niezrozumiałe decyzje i sufit, którego chyba nigdy nie przebije.
no właśnie akurat Piolego bronią wcześniejsze wyniki. To jest jedyna rzecz, która go jeszcze na ławce Interu utrzymuje. Zamieniać Piolego na jakiegoś ogórka - bez sens. Tylko i wyłącznie wymieńmy go na kogoś sensownego, jeśli nie to go zostawmy.w przypadku Pioliego nie ma ani wyników ani słusznych decyzji.