no chyba mozna tak to nazwacsinisza pisze:czyli poprostu masz wakacje jak wszyscy inni pracuja tak ?
Wakacje 2009
-
Anonymous
Wakacje 2005
-
Dani666
Wakacje 2005
Bawimy się na całego, nie zaszkodzi trochę luzu na wakacjach.A pozatym bede miał co opowiadac mnukom 8)sinisza pisze:i co robicie w tych namiotach ?
-
Interfun3
- Kontakt:
Wakacje 2006
Nie będe zakładał nowego tematu tylko napisze na tym :mrgreen: . Już jutro dla wielu z was kończy sie rok szkolny i zaczyna sie czas odpoczynku i zabawy. Więc mam pytanie gdzi sie wybieracie tego lata????????. Ja na początku lipca jade do Zakopanego na 7 dni . Potem będe spędzał czas w rodzinnej Hajnówce, w Białym pewnie pojade do babki do Kleszczel( mała wieś 55km od białegostoku ) i obijanie sie
czekam na odpowiedzi
--------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie
czekam na odpowiedzi
--------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
EL_CHINO
Wakacje 2005
Ja już w sobote wyjeżdzam autobusem o 7 rano i jade 12 godzin do Niechorza
Bosko z 4 lirami fryderyków czeskich w plecaku i sześcioma kumplami i wakacje w pensjonacie z śniadaniami, obiadami i kolacjami, full wypas. Blisko morza i jeziora.
-
Lolek
Wakacje 2005
Ja chyba zaczne od namiotow
. Potem moi starzy jada do Chorwacji, ktora mi juz gardlem wychodzi i dlatego zostaje u babki. A potem wielki turniej pilkarski w Dani.
Tutaj strona na temat turnieju jak chcecie se popatrzyc![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
http://www.denmarksoccerfestival.com/index1.htm
A to nasza grupa:
Klaipedos (Bluewhite) (LTU)
MKS trzebinia (Blue) (POL)
Smöra*s IL (Blue) (NOR)
Sölvesborgs GIF (Black) (SWE)
Ösmo GIF (Yellowblac) (SWE)
Tutaj strona na temat turnieju jak chcecie se popatrzyc
http://www.denmarksoccerfestival.com/index1.htm
A to nasza grupa:
Klaipedos (Bluewhite) (LTU)
MKS trzebinia (Blue) (POL)
Smöra*s IL (Blue) (NOR)
Sölvesborgs GIF (Black) (SWE)
Ösmo GIF (Yellowblac) (SWE)
-
Woo-cash
- Kontakt:
Wakacje 2005
No ja na wakacje zadnych wyjazdow nie planuje oprocz jednego. Dokladnie jedziemy z kolegami do Złotego Potoka na 4 dni na lato filmowe. Oj bedzie sie dzialo...Kto jest z okolic Czewy serdecznie zapraszam do Potoka... A tak po za tym to mam zamiar znalezc sobie jakas prace na wakacje 8)
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
KadeeK_FcI
Wakacje 2005
Ja siedze w domu, moze pojade do ciotki, ale tak jak lolek wakacje zaczynam od namiotow :mrgreen:
"Lui diceva che la serie A e nel nostro DNA
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato..."
.....FoRzA InTeR.....
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato..."
.....FoRzA InTeR.....
-
Bart
Wakacje 2005
Ja już wakacje mam trochę czasu i na razie nie narzekam 8) 2 tygodnie w Niemczech były bardzo pozytywne, można było rzeczywiście poczuć atmosferę mistrzostw, kraj oszalał na punkcie piłki. Teraz planuję zapisać się na kurs włoskiego w lipcu, a na sierpień i wrzesień znaleźć pracę. Może jeszcze pojadę na wieś, nad jezioro na kilka dni, ale w Trójmieście raczej nie można narzekać na brak rozrywek 
-
Kusy
Odp: Wakacje 2009
Wakacje spędzam od 17 lipca w Szpitalu ;/ minimum 3 tygodnie. Wakacje w szpitalu 
żeby tylko net był przez Wifi
żeby tylko net był przez Wifi
Ostatnio zmieniony 29 cze 2009, 20:15 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
-
Lamatico
- Kontakt:
//Moje plany na wakacje mogą niektórych zaskoczyć...
Na dzień dzisiejszy odpoczywam... troche sie bawie na necie...
W planach mam regularne wyjazdy do Łodzi... jak dotąd nie ma w tym nic dziwnego... ale...
Jeśli mój plan wypali to już niedługo zajmę posadę Kombajnisty, by dorobić sobie troche grosza... Ciężka praca, ale opłacalna...
Na dzień dzisiejszy odpoczywam... troche sie bawie na necie...
W planach mam regularne wyjazdy do Łodzi... jak dotąd nie ma w tym nic dziwnego... ale...
Jeśli mój plan wypali to już niedługo zajmę posadę Kombajnisty, by dorobić sobie troche grosza... Ciężka praca, ale opłacalna...
-
Ricardo Quaresma77
a ja nigdzie nie wyjeżdżam i nawet cieszę się z tego bo będę miał w cholerę czasu na poprawę kondycji czyli bieganie i rower jak doprowadzę go do stanu używalności oraz na naukę tricków szczególnie ATW, HTW i trochę naziemnych w stylu C. Ronaldo 
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
Shady
Z ciekawości spytam, jeżeli można wiedzieć - ile dostaje komajnista?Lamatico pisze: Jeśli mój plan wypali to już niedługo zajmę posadę Kombajnisty, by dorobić sobie troche grosza... Ciężka praca, ale opłacalna...
-
Pazzesco
a czasu na styl boskiego Ryszarda nieznajdziesz ?Ricardo Quaresma77 pisze: trochę naziemnych w stylu C. Ronaldo![]()
Ja ogólnie to żyję teraźniejszością i jak narazie niemam żadnych planów na wakacje.... jeśli gdzieś wyjadę to zagranicę odwiedzić ciocię z Wiednia....
Od czasu do czasu na jakiś zarobek się pójdzie.....i jakoś lipiec zleci... później zaczną się treningi...sparingi... i po wakacjach...

-
Nen
No ja dzisiaj zdałem ostatni egzamin i z ocenami 3,-3,+3,4 przenoszę moją gre na wyższy level 
Rozpoczynają się wakacyyyje
(czyli dorywcza praca upały nudy użeranie z laskami itd
)
Rozpoczynają się wakacyyyje
God protect me
-
MiRas.
- Kontakt:
Wakacje, wakacje, niektórzy je dopiero od jutra od około godziny 15:00 ;P
Planów brak... ale cele są... cel nr.1 -> praca; cel nr. 2 -> nie zanudzić się na amen; cel nr. 3 -> polepszyć formę alkoholową, która siadła ostro; cel nr. 4 -> jakieś nowe koleżanki poznać
cel nr. -> nie wylądować w celi ;P
Planów brak... ale cele są... cel nr.1 -> praca; cel nr. 2 -> nie zanudzić się na amen; cel nr. 3 -> polepszyć formę alkoholową, która siadła ostro; cel nr. 4 -> jakieś nowe koleżanki poznać
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Ricardo Quaresma77
jak mi znajdziesz jakiś fajny na youtubie to może spróbujęPazzesco pisze:a czasu na styl boskiego Ryszarda nieznajdziesz ?Ricardo Quaresma77 pisze: trochę naziemnych w stylu C. Ronaldo![]()
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

-
lopata1102
Ludzi na wakacje do Mielna przyjeżdżać!!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
-
Dominik
Ja na ten weekend jade do Chełmna, potem może Kraków może się załapie na mecz Wisły z tym estońskim klubem w Lidze Mistrzów nie pamiętam nazwy, ale to nic pewnego. Napewno w jakiś weekend wybiore się do rodziny do Bnina koło Kórnika, a w sierpniu polece chyba do siostry do Burton w Anglii. Tyle ;P
FORZA INTER!!!
-
Shady
hehe tam jeździ chyba połowa WLKPlopata1102 pisze: Ludzi na wakacje do Mielna przyjeżdżać!!
-
ForzaeDi
Się zaczęły wakacje a z wakacjami i praca. Osobiście od dziś do 15 Sierpnia cały czas praca, praca i praca a potem dokładnie od 17 do 21 jadę z dziewczyną na wycieczkę do Pragi
Tak czy siak dobrze się wakacje nie zaczęły a za chwilę trzeba będzie nadal się męczyć w budzie ...