Jedyne pozytywy z meczu to 17 bramka Icardiego i 8 asysta Candrevy, obaj są samodzielnymi liderami w tych kategoriach.
Juventus: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon; Borja Valero, Vecino; Candreva, Brozovic, Perisic, Icardimaverik pisze:Myślę, że ta dogrywka z Pordenone + cięzki mecz w Turynie w ciągu 7 dni dał znać o sobie, że nasi nie mieli po prostu sił biegać
z Pordenone Vecino grał 120 minut, a ty go pominąłeś, więc obaj z Gaglią zagrali 240 min. Brozović grał 75 minut + 90 minut z Juventusem. No jak dla mnie to sporo, bo to właśnie środek pola wysiadł w 2 połowie, non stop notowaliśmy stratyStachoo pisze:Juventus: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon; Borja Valero, Vecino; Candreva, Brozovic, Perisic, Icardimaverik pisze:Myślę, że ta dogrywka z Pordenone + cięzki mecz w Turynie w ciągu 7 dni dał znać o sobie, że nasi nie mieli po prostu sił biegać
Pordenone: Padelli; Nagatomo, Skriniar, Ranocchia, Dalbert; Brozović [jedna połowa], Gagliardini; Cancelo, Eder, Karamoh; Pinamonti. + Icardi i Perisić, którzy weszli z ławki
Udinese: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon; Vecino, Borja Valero; Candreva, Brozovic, Perisic; Icardi.
Kto nie miał siły biegać? Po czym? 4 dni odpoczynku dla 30 % składu. Dla 70 % składu 7 dni odpoczynku.