No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą

No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą

ostatni raz widziałem Typa jeszcze przez modem jak w chacie było zajęteMora pisze: ↑4 cze 2019, 00:44No proszę, Conte trenerem i już działa cuda, nawet ludzi wskrzeszamastersnake pisze: ↑3 cze 2019, 10:49 Witam ponownie! Udało się wrócić zza światów. Starzy użytkownicy mnie pewnie gdzieś tam kojarzą

Miłego!
  Miłego!

Jestem Aymen, Tunezyjczyk mieszkający we Wrocławiu, jestem tu Nowy, ale miło mi Was wszystkich poznać ...
 Jestem Aymen, Tunezyjczyk mieszkający we Wrocławiu, jestem tu Nowy, ale miło mi Was wszystkich poznać ... 

VVpadasz na mecz vv 3miescie or didnt happen.
AymenDimassi pisze: ↑29 sie 2019, 20:37
FORZA INTER

Witamy cieplutko nową koleżankę. Może pochwal się skąd jesteś?Agnes1999 pisze: ↑13 wrz 2019, 13:54 Hej, nazywam sie Agnieszka, moimi ulubionymi zawodnikami są Messi, Skriniar i Ibrahimowic ale Inter zawsze w moim sercu <3 Chelsea też lubie, jak miałam 11 lat to szczególnie zapadło mi w pamiec jak moj braciak wtedy oglądał w telewizji finał ligi mistrzow bo tez kibicowal Interowi wtedy, no i tak mi to zapadlo w pamięci
poza tym lubie jeszcze na rolkach jezdzic i plywac
Pozdrawiam wszystkich! Forza Inter i Conte do bojuuuuuu
Musisz pojąć jedna rzecz kazda nowa uzytkowniczka przechodzi chrzest tak zwany po wiecej info zapraszam na pw, pozdrawiamAgnes1999 pisze: ↑13 wrz 2019, 13:54 Hej, nazywam sie Agnieszka, moimi ulubionymi zawodnikami są Messi, Skriniar i Ibrahimowic ale Inter zawsze w moim sercu <3 Chelsea też lubie, jak miałam 11 lat to szczególnie zapadło mi w pamiec jak moj braciak wtedy oglądał w telewizji finał ligi mistrzow bo tez kibicowal Interowi wtedy, no i tak mi to zapadlo w pamięci
poza tym lubie jeszcze na rolkach jezdzic i plywac
Pozdrawiam wszystkich! Forza Inter i Conte do bojuuuuuu
miasto?