Mercato
-
Nasir
Re: Mercato
Jak Lukaku skonczy w Juve to bedzie kompromitacja Marotty niczym kompromitacja randamy w sparinu ze mna.
-
Stachoo
Adam1983
Adam1983
28 lipca 2019, 09:58
Cutrone - Leao,
Silva - Correa,
Kessie, Borini, Hakan- Modric
Zapata, Bertolaci, Abate - Duarte,
Suso - Oscar
Ale byłoby pięknie plus Krunic, Bentacer, Theo super okno
Zrodlo: acmilan.com.pl
Oceńcie.
Adam1983
28 lipca 2019, 09:58
Cutrone - Leao,
Silva - Correa,
Kessie, Borini, Hakan- Modric
Zapata, Bertolaci, Abate - Duarte,
Suso - Oscar
Ale byłoby pięknie plus Krunic, Bentacer, Theo super okno
Zrodlo: acmilan.com.pl
Oceńcie.
-
maniekfci
Można się z nich śmiać, ale póki co, oni mają już jakiś atak.
-
Odet
-
miniu86
Przed połową sierpnia nie spodziewam się żadnych transferów.
-
Vancore
-
Kusy
Po dzisiejszym spotkaniu z Roma powinni porozumiec się w końcu z nimi odnośnie transferu Dzeko. Natomiast jeśli chcemy sprzedać Icara, a wiadomo, że nasz zarząd tego bardzo pragnie, muszą zejść z ceny, bo nikt nie zapłaci nam tyle ile chcemy, chyba za bardzo napatrzylismy się na MU.
-
Piekarz
Witamy w kolejnym dniu bez napastnika. Marotta kiepie kiedy się do pracy weźmiesz? Zhang gołodupcu wiesz że z FFP już się wywiązaliśmy?
-
Nasir
10:55 Tuttosport - Juve blisko porozumienia z United.
XDXD
Marotta chyba na copacabanie idzie w slady Branci, albo jednak to kon turynski.
XDXD
Marotta chyba na copacabanie idzie w slady Branci, albo jednak to kon turynski.
-
Kusy
Marotta "musimy kilku zawodników sprzedać" jak będziecie tak sprzedawali jak kupujecie Lukaku, czarno to widzę.
-
maniekfci
No i co, 2 miesiące chłopaki odwalali jakiś szajs a tu Lukaku w Juve a my nadal bez napastnika. Pełna profeska
-
Odet
Wcale nie uważam, żeby było tak źle (nawet jestem zadowolony), ale czekam ciągle na jakiś uspakajający wpis fanklubowiczów pana Marotty
viewtopic.php?f=1&t=5206
czyli kolegów: Wybraniec, zemaria, timon, IlCapitano, TomHardy, maniekfci, Jaszczu91, KoBa, Kredence (przepraszam jeśli kogoś pominąłem)
Pozdr.
-
Wybraniec
Lukaku w Juventusie, pora więc na zmianę śpiewki wśród chłopaków z sb:
Lukaku w Interze:
- Lepszy niż Zapata
- Zgwałci tę ligę
- W przeciwieństwie do Icardiego umie rozegrać
- Jest wart 80 baniek.
Lukaku w Juventusie:
- Można ściągnąć taniej ogranego w lidze Zapate
- Nie poradzi sobie w Calcio
- Icardi strzela więcej goli
- Nie jest wart więcej niż 60 baniek.
Ze skrajności w skrajnośc.
Podziwiam optymizm fanów w tym całym kurwidołku. Największa beka z tego całego mazzoniego co notorycznie wchodzi w newsa o transferach i zaczyna zdaniem w stylu: "konto mam od dawna, ale nie komentuje" albo "kibice Interu są bee bo to bo to", napisze kilka pustych, ale motywacyjnych, podtrzymujących na duchu słów, a później zlatuje się gromada gości, która rozdaje mu plusy nie zdając sobie sprawy, że słowa kierowane są w ich kierunku, i są jednocześnie jedynie jakąś pustą przemową.
Lukaku i Dzeko negocjowani są od dwóch miesięcy i to nie jest przypadek, że nie możemy ich ściągnąć, zwyczajnie nie mamy pieniędzy i spierdoliliśmy to mercato idiotycznymi decyzjami. Generalnie nie ma co się przejmować, bo 4 miejsce i tak lekko weźmiemy, ale przy mądrym zarządzaniu można było zrównać się z Napoli i do tego Juve się zbliżyć, no ale nie z tym gównianym zarządem.
Lukaku w Interze:
- Lepszy niż Zapata
- Zgwałci tę ligę
- W przeciwieństwie do Icardiego umie rozegrać
- Jest wart 80 baniek.
Lukaku w Juventusie:
- Można ściągnąć taniej ogranego w lidze Zapate
- Nie poradzi sobie w Calcio
- Icardi strzela więcej goli
- Nie jest wart więcej niż 60 baniek.
Ze skrajności w skrajnośc.
Podziwiam optymizm fanów w tym całym kurwidołku. Największa beka z tego całego mazzoniego co notorycznie wchodzi w newsa o transferach i zaczyna zdaniem w stylu: "konto mam od dawna, ale nie komentuje" albo "kibice Interu są bee bo to bo to", napisze kilka pustych, ale motywacyjnych, podtrzymujących na duchu słów, a później zlatuje się gromada gości, która rozdaje mu plusy nie zdając sobie sprawy, że słowa kierowane są w ich kierunku, i są jednocześnie jedynie jakąś pustą przemową.
Lukaku i Dzeko negocjowani są od dwóch miesięcy i to nie jest przypadek, że nie możemy ich ściągnąć, zwyczajnie nie mamy pieniędzy i spierdoliliśmy to mercato idiotycznymi decyzjami. Generalnie nie ma co się przejmować, bo 4 miejsce i tak lekko weźmiemy, ale przy mądrym zarządzaniu można było zrównać się z Napoli i do tego Juve się zbliżyć, no ale nie z tym gównianym zarządem.
-
Saff
Jest super, jest super, więc o co Wam chodzi?
-
Piekarz

Swoją drogą jeden z najlepszych filmów XXI wieku.
-
TomHardy
A kto ci takich dyrdymałów naopowiadał, że jestem jego fanem? Pan Kleks?Odet pisze: ↑30 lip 2019, 12:11Wcale nie uważam, żeby było tak źle (nawet jestem zadowolony), ale czekam ciągle na jakiś uspakajający wpis fanklubowiczów pana Marotty
viewtopic.php?f=1&t=5206
czyli kolegów: Wybraniec, zemaria, timon, IlCapitano, TomHardy, maniekfci, Jaszczu91, KoBa, Kredence (przepraszam jeśli kogoś pominąłem)
Pozdr.
-
Kusy
Pomylil Cię chyba z AlfaTomHardy pisze: ↑30 lip 2019, 13:03A kto ci takich dyrdymałów naopowiadał, że jestem jego fanem? Pan Kleks?Odet pisze: ↑30 lip 2019, 12:11Wcale nie uważam, żeby było tak źle (nawet jestem zadowolony), ale czekam ciągle na jakiś uspakajający wpis fanklubowiczów pana Marotty
viewtopic.php?f=1&t=5206
Pozdr.
-
zemaria
Odet pisze: ↑30 lip 2019, 12:11Wcale nie uważam, żeby było tak źle (nawet jestem zadowolony), ale czekam ciągle na jakiś uspakajający wpis fanklubowiczów pana Marotty
viewtopic.php?f=1&t=5206
Pozdr.
sytuacja jest absurdalna , jeśli stracimy Lukaku w ten sposób.
PS. Zhangowie to gołodupce.
-
Jaszczu91
To, że nie uważam Marotte za idiotę i konia trojańskiego czy tam turyńskiego to jest równoznaczne z tym, że jestem jego fanem?Odet pisze: ↑30 lip 2019, 12:11Wcale nie uważam, żeby było tak źle (nawet jestem zadowolony), ale czekam ciągle na jakiś uspakajający wpis fanklubowiczów pana Marotty
viewtopic.php?f=1&t=5206
Pozdr.
-
Kusy
"Inter oferował "zaledwie" 54 mln funtów, a Czerwone Diabły żądały aż 80 mln funtów" Marotta myślał, że to przejdzie. Prawie dwa miesiące negocjacji i liczył, że takie coś zaakceptuja, skoro jasno dawali do zrozumienia, że cena 80 jest definitywnie ostateczna.
-
PQ69
Super, jak Juve nam podbierze Lukaku to jest dramat. Gość jest wręcz skrojony do gry w Serie A. Moim zdaniem czysto piłkarsko wciąga Icara - gra tyłem do bramki, umie coś z klepki, silny. Do tego nie ma problemów z głową. Szkoda wielka
może jeżeli uda się Cavaniego wyciągnąć to jakoś będzie ale to półśrodek.
Skąd w ogóle w Turynie tak kasą sypią ? Zaraz się okaże, że wezmą jeszcze Chiese i nagle będą mieli skład na lata. Dramat a by mi się czaimy na Dzeko i Cavaniego których za 1-2 lata będzie trzeba wymieniać.
Marotta skopał to koncertowo - obniżył wartość Icardiego razem z Conte i kasy zabrakło, a trzeba było szybko go do Juve wypchnąć nawet za 45-50mln i brać Belga.
Dramat.
Skąd w ogóle w Turynie tak kasą sypią ? Zaraz się okaże, że wezmą jeszcze Chiese i nagle będą mieli skład na lata. Dramat a by mi się czaimy na Dzeko i Cavaniego których za 1-2 lata będzie trzeba wymieniać.
Marotta skopał to koncertowo - obniżył wartość Icardiego razem z Conte i kasy zabrakło, a trzeba było szybko go do Juve wypchnąć nawet za 45-50mln i brać Belga.
Dramat.
-
Nasir
Spokojnie Marotta kocha Inter i nie pozwoli nas skrzywdzic.
-
Skepta
- Kontakt:
Mowilem ze marotta to kon trojanski juz w styczniu to nie sluchaliscie
odkad przyszedl zaczal sie burdel z Icardim? przypadek? mam go juz dosc wolallem juz Sabatiniego Marotta nic kompletnie nie robi 30 lipiec popoludnie a my dalej w ataku z Longo i Esposito i Icardim w klubie kokosa i kij w sumie wie czy to nieudolnosc marotty czy gołodupstwo zhangow, mam juz dosc
odkad przyszedl zaczal sie burdel z Icardim? przypadek? mam go juz dosc wolallem juz Sabatiniego Marotta nic kompletnie nie robi 30 lipiec popoludnie a my dalej w ataku z Longo i Esposito i Icardim w klubie kokosa i kij w sumie wie czy to nieudolnosc marotty czy gołodupstwo zhangow, mam juz dosc
-
Wybraniec
Marotta ewidentnie się pogubił, oto dowody:
- oddanie klasowego obrońcy Mirandy za darmo
- publiczne wysapanie, że Icardi jest na sprzedaż i pozostawienie trenera bez napasatnika
- publiczne wysapanie, że Nainggolan jest na sprzedaż, co równocześnie oznacza fatalną pozycję w negocjacjach (wiekowy gracz, wysoki kontrakt, żyje jak żyje), prawdopodobnie skończy się wypożyczeniem
- Wydanie 20 baniek za jakiegoś typa z Herthy który i tak nie gra bo jest za słaby zamiast wyłożenie pieniędzy na napastnika (Dzeko)
- ściągnięcie dwóch pomocników (Sensiego i tego gościa na B, jak mu tam? Barilla?)kiedy w kadrze jest bodaj 7 kosztem ściągnięcia napastników na kluczowy moment okresu przygotowawczego
- wystawienie Politano na sprzedaż, jedynego gościa co defakto jest napastnikiem obok Lautaro w kadrze
- twarde negocjacje ws. Dalberta, pojawiały się oferty rzędu 15 baniek, konsekwetnie odrzucane, no beka, takich placków jest cała masa, Francuzi znajdą sobie za proponowane pieniądze podobnej jakości gracza bez żadnego problemu,
- negocjowanie Lukaku i Dzeko od dwóch miesięcy - w przypadku Lukaku ceny nie zbił wcale, w przypadku Dzeko sprawił, że będzie droższy - wcześniej 15 mln euro, teraz 20
Skala beki nieprawdopodobna, tak chujowy to nawet Ausilio rok temu nie był. On nawet w Modricia celował i nawet do projektu go przekonał. .
- oddanie klasowego obrońcy Mirandy za darmo
- publiczne wysapanie, że Icardi jest na sprzedaż i pozostawienie trenera bez napasatnika
- publiczne wysapanie, że Nainggolan jest na sprzedaż, co równocześnie oznacza fatalną pozycję w negocjacjach (wiekowy gracz, wysoki kontrakt, żyje jak żyje), prawdopodobnie skończy się wypożyczeniem
- Wydanie 20 baniek za jakiegoś typa z Herthy który i tak nie gra bo jest za słaby zamiast wyłożenie pieniędzy na napastnika (Dzeko)
- ściągnięcie dwóch pomocników (Sensiego i tego gościa na B, jak mu tam? Barilla?)kiedy w kadrze jest bodaj 7 kosztem ściągnięcia napastników na kluczowy moment okresu przygotowawczego
- wystawienie Politano na sprzedaż, jedynego gościa co defakto jest napastnikiem obok Lautaro w kadrze
- twarde negocjacje ws. Dalberta, pojawiały się oferty rzędu 15 baniek, konsekwetnie odrzucane, no beka, takich placków jest cała masa, Francuzi znajdą sobie za proponowane pieniądze podobnej jakości gracza bez żadnego problemu,
- negocjowanie Lukaku i Dzeko od dwóch miesięcy - w przypadku Lukaku ceny nie zbił wcale, w przypadku Dzeko sprawił, że będzie droższy - wcześniej 15 mln euro, teraz 20
Skala beki nieprawdopodobna, tak chujowy to nawet Ausilio rok temu nie był. On nawet w Modricia celował i nawet do projektu go przekonał. .
-
Wybraniec
"Non ci sono novità di mercato". Neanche su Dzeko? No"
Powoli grunt pali się pod nogami.
Powoli grunt pali się pod nogami.
-
maniekfci
XD coraz lepiej, jak to dobrze, ze w międzyczasie zacząłem się interesować Borussią i mogę ze spokojem i bez emocji patrzeć na nieudolne poczynania Interu, pełen spokój
-
Wybraniec
Osobiście martwię się o takich gości jak alfa, koba czy kredence, oni siedzą na tym sb i pierdzą, analizują te oferty, te dzienniki, kurwa, nawet nie mogą spać przez to. W tych trudnych czasach trzeba po prostu zachować zdrowy rozsądek i rzetelnie oceniać i rozumieć sytuację. Tego wam życzę chłopaki.
Generalnie mam to samo jak maniekfci, mam to w dupie wszystko, teraz lecę sobie na wakacje i od 01 do 18 sierpnia i nie będę wcale myślał o Interze, ale mam nadzieje, że Piekarz i maniekfci rzetelnie opiszą mi sytuację z tego okresu, bo widzę, że jako nieliczni wykazują trzeźwość umysłu w tej karuzeli śmiechu.
Generalnie mam to samo jak maniekfci, mam to w dupie wszystko, teraz lecę sobie na wakacje i od 01 do 18 sierpnia i nie będę wcale myślał o Interze, ale mam nadzieje, że Piekarz i maniekfci rzetelnie opiszą mi sytuację z tego okresu, bo widzę, że jako nieliczni wykazują trzeźwość umysłu w tej karuzeli śmiechu.
-
miniu86
Do 18 nie będzie żadnych transferów więc wiele nie stracisz.
-
andyvdm
Pojutrze już sierpień, za trzy i pół tygodnia grany pierwszy mecz w Lega Serie A TIM a tymczasem dalej jesteśmy w ciemnej dupie z jedynym napastnikiem który miesiąc odpoczywał i dopiero wrócił do treningow. Na fundamentalnej pozycji w taktyce Conte mamy na lewej stronie pokemona Dalberta i środkowego pomocnika przesuniętego tam z konieczności który będzie grał tam co najwyżej poprawnie. Z prawej jest Candreva i niewiadoma z Herthy.
Obudźcie się drogie Chińczyki i przestańcie już zydzic o każdego euraka bo dobrze nie jest .
Obudźcie się drogie Chińczyki i przestańcie już zydzic o każdego euraka bo dobrze nie jest .
-
Nasir
zrozumcie panowie w koncu, marotta mial zalatwic lukaku no i zalatwil, to ze dla juve to chyba nikogo nie dziwi. do konca sierpnia jeszcze mauro bedzie bianconero, marotta pracuje nad tym od lutego.