Mercato

To co każdy kibic lubi...
Stryjek

Re: Mercato

Post autor: Stryjek »

Jeden powód do płaczu (brak napastnika) znikł to trzeba znaleźć sobie nowy :D - Za drogo..

#PłaczekTeam
Wybraniec

Post autor: Wybraniec »

No i co Orzeu, nawet Marotta wiedzial, ze musi wziac Lukaku bo to byla jedyna opcja, a ty chciales czekac do konca okienka na okazje :lol:
KoBa

Post autor: KoBa »

Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 20:56 TAK koba, wlaze na sb i szukam co.zes pisal :lol:
Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 20:25 Koba nerwowo opisywal na sb
No po prostu Pan Randama w akcji:-)
zemaria

Post autor: zemaria »

ja bym na waszym miejscu go ignorował
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

KoBa pisze: 7 sie 2019, 21:08
Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 20:56 TAK koba, wlaze na sb i szukam co.zes pisal :lol:
Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 20:25 Koba nerwowo opisywal na sb
No po prostu Pan Randama w akcji:-)
haha :D

Mówiłem Mateusz Płaczku żebyś dupę zamknął z tymi jękami na forum, tylko spokojnie czekał na działania Pana Marotty.
Odet

Post autor: Odet »

IlCapitano pisze: 7 sie 2019, 20:47 Pjekier i Odeciwo mają chociaż tyle przyzwoitości, że się nie udzielają już, a na tych dwóch to ja nie wiem już, chyba po prostu rozkażę ich wychłostać
Teraz już wiem, kto goły zaatakował policjanta na Woodstoku, alko jeszcze mocno trzyma? Piszesz jakbyś nie rozumiał co czytasz.

Tak tylko dorzucę:
Odet pisze: 6 sie 2019, 07:44
Jestem zadowolony. Zaczynam wierzyć w Marottę.
Podobają mi się ruchy Interu (czyli przyjście Barelli, Godina i Sensiego), podoba mi się to że Marotta twardo negocjuje z United i trzyma się tej oferty 60+5bonusów. Sam więcej bym nie dał. Cały świat dyma United, nie dopuśćmy, żeby United wydymało nas.

Lada moment będzie Dzeko. Lukaku wygląda na to że jest skłócony z United i trenuje z Anderlechtem. Mam nadzieję, że jest to zasługa Marotty i właśnie takiego Marottę chcę w Interze.

Pozdr.
Wybraniec

zemaria pisze: 7 sie 2019, 21:08 ja bym na waszym miejscu go ignorował
Ty probujesz zrobic to od 4 tygodni i ci sie nie udaje, wiec dlaczego probujesz wmowic to innym.? :lol:
Kondzik

Post autor: Kondzik »

Lyska siedzi czerwony bo mu nie wyszło z anty kobra i brakiem napastnika xD tymczasem oferujemy 20 mln za Dzeko i proszę o spokój bo wam żyłki pękną. Steven uciekl z domu ojciec śpi A tu myk 100 mln z konto wyszło.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

Kondzik pisze: 7 sie 2019, 21:17 Lyska siedzi czerwony bo mu nie wyszło z anty kobra i brakiem napastnika xD tymczasem oferujemy 20 mln za Dzeko i proszę o spokój bo wam żyłki pękną. Steven uciekl z domu ojciec śpi A tu myk 100 mln z konto wyszło.
Xdddd
Wybraniec

Kondzik pisze: 7 sie 2019, 21:17 Lyska siedzi czerwony bo mu nie wyszło z anty kobra i brakiem napastnika xD tymczasem oferujemy 20 mln za Dzeko i proszę o spokój bo wam żyłki pękną. Steven uciekl z domu ojciec śpi A tu myk 100 mln z konto wyszło.
30 stopni na.wegrzech. Glowka opalona. I zgadza sie.
zemaria

Post autor: zemaria »

Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 21:17
Ty probujesz zrobic to od 4 tygodni i ci sie nie udaje, wiec dlaczego probujesz wmowic to innym.? :lol:
udaje mi sie, bo nie ma Cię na sb
Wybraniec

zemaria pisze: 7 sie 2019, 21:22
Doprawdy?
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 21:23
zemaria pisze: 7 sie 2019, 21:22
Doprawdy?
doprawdy
Wybraniec

Beka Kondzik przeciez 20 baniek moglismy rzucic na poczatku lipca i zamknac.transfer. O ile w przypadku Lukaku cokolwiek zbili tak w tym przypadku bylaby to negocjacyjna wtopa.
Stryjek

Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 21:32 Beka Kondzik przeciez 20 baniek moglismy rzucic na poczatku lipca i zamknac.transfer. O ile w przypadku Lukaku cokolwiek zbili tak w tym przypadku bylaby to negocjacyjna wtopa.
A może Roma pierw musiała znaleźć następce i dopiero teraz oba kluby przystępują do negocjacji ?
Agent Dzeko ponownie w siedzibie Interu.Wtopa to byłaby wtedy gdyby Lukaku i Dzeko nie przyszli, moim zdaniem na odpowiednich piłkarzy (Conte ich chciał) warto czekać nawet do końca okienka,zdecydowanie lepsze to niż sciągać szybciej jakieś alternatywy.
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

Wybraniec pisze: 7 sie 2019, 21:19
30 stopni na.wegrzech. Glowka opalona. I zgadza sie.
no patrzcie co za atencjusz musiał się pochwalić,że na węgrzech jest...Lukaku klepniety,teraz idziemy po Dzeko,potem Dybala,Vidal i ewentualnie Biraghi ;)
Stryjek

del
Ostatnio zmieniony 7 sie 2019, 22:17 przez Stryjek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stryjek

del
Ostatnio zmieniony 7 sie 2019, 22:18 przez Stryjek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stryjek

Mówili,że....
Barella do Romy
Sensi do Milanu
Lukaku do Juve

Obrazek
Ostatnio zmieniony 7 sie 2019, 22:11 przez Stryjek, łącznie zmieniany 5 razy.
Slepy

Post autor: Slepy »

Zabrzmiały fanfary. Niespecjalnie zawsze lubiłem ten typ napastnika a już na pewno nie samego Lukaku, ale okoliczności całej sprawy MUSZĄ budzić pozytywne emocje. Nie mam oczekiwań wobec RL do strzelenia 40 bramek (boję się, że jest zwyczajnie za słaby), ale niech wpakuje kilkanaście goli i pozwoli Conte na granie swojej taktyki i realizacji swoich planów.

Umówmy się, transfer Romelu w oparciu o:

* postawienie pod ścianą samego Icardiego (być może liczył na to, że zostaniemy z nim jako jedynym strikerem i finalnie zmusi to Inter po wyciągnięcie ręki po niego). Co więcej Icardi musi zauważyć że pojawia się facet na jego miejsce - światowej klasy gość z uznanym nazwiskiem traktowany jako no.1 w ataku
* wygraną "zimną" wojnę o RL z Juventusem
* postawienie pod ścianą Romy z Edinem Dzeko - podobnie jak z Icardim, nie jesteśmy już na widelcu negocjacyjnym, bo "swoje" już mamy
* utargowanie kwoty do 65+10/15 to w czasach cen w PL
* otwarcie (w nawiązaniu do punktu 1) rozmów do podejścia pod Dybalę
* przekazanie Conte tego, kogo naprawdę chciał

nie może być oceniane negatywnie. Martotta mimo trochę zawiłej drogi po cel zwyczajnie sam się wybronił

Z resztą najważniejsze - kupujemy napastnika, za grubą kasę, na zachciankę pod topowego trenera i to z Manchesteru United - czy to nie na takie właśnie czasy czekaliśmy ostatnimi latami?
To sygnał dla nas i dla świata europejskiej piłki, że czas na powrót do wyższej klasy klubowej.

To teraz belgijski wielkoludzie, nie spal naszych nadziei, bo ściągamy Cię właśnie po to byśmy mogli bić się z najlepszymi.
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

Klinsi64 pisze: Lukaku klepniety,teraz idziemy po Dzeko,potem Dybala,Vidal i ewentualnie Biraghi ;)
Jak wymienią Icardiego na Dybale to im nawet tego Vidala do pomocy wybaczę
Wybraniec

Slepy pisze: 7 sie 2019, 22:06 Zabrzmiały fanfary. Niespecjalnie zawsze lubiłem ten typ napastnika a już na pewno nie samego Lukaku, ale okoliczności całej sprawy MUSZĄ budzić pozytywne emocje. Nie mam oczekiwań wobec RL do strzelenia 40 bramek (boję się, że jest zwyczajnie za słaby), ale niech wpakuje kilkanaście goli i pozwoli Conte na granie swojej taktyki i realizacji swoich planów.

Umówmy się, transfer Romelu w oparciu o:

* postawienie pod ścianą samego Icardiego (być może liczył na to, że zostaniemy z nim jako jedynym strikerem i finalnie zmusi to Inter po wyciągnięcie ręki po niego). Co więcej Icardi musi zauważyć że pojawia się facet na jego miejsce - światowej klasy gość z uznanym nazwiskiem traktowany jako no.1 w ataku
* wygraną "zimną" wojnę o RL z Juventusem
* postawienie pod ścianą Romy z Edinem Dzeko - podobnie jak z Icardim, nie jesteśmy już na widelcu negocjacyjnym, bo "swoje" już mamy
* utargowanie kwoty do 65+10/15 to w czasach cen w PL
* otwarcie (w nawiązaniu do punktu 1) rozmów do podejścia pod Dybalę
* przekazanie Conte tego, kogo naprawdę chciał

nie może być oceniane negatywnie. Martotta mimo trochę zawiłej drogi po cel zwyczajnie sam się wybronił

Z resztą najważniejsze - kupujemy napastnika, za grubą kasę, na zachciankę pod topowego trenera i to z Manchesteru United - czy to nie na takie właśnie czasy czekaliśmy ostatnimi latami?
To sygnał dla nas i dla świata europejskiej piłki, że czas na powrót do wyższej klasy klubowej.

To teraz belgijski wielkoludzie, nie spal naszych nadziei, bo ściągamy Cię właśnie po to byśmy mogli bić się z najlepszymi.
Bardzo tendencyjne wnioski. Wejscie Paraticiego w negocjacje bylo co najmniej zaskakujace, bo przeciez Sarri raczej stawia na napastnikow o innym profilu niz Romelu. Bardzo watpie ze Juve chcialo belga, raczej chodzilo ow wymuszenie jakichs ruchow z naszej strony. Nie zapominajmy, ze juve ma w tej chwili nadmiar napastnikow, po co mieli sciagac teraz Lukaku? Wiecej bedziemy wiedzieli kiedy rozwiaze sie sprawa Icardiego. Juve celuje tylko w niego i pewnie spokojnie poczekaja do konca okienka aby jak najbardziej obnizyc cene.
Stryjek

Oficjalnie: George Puscas piłkarzem Reading.
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Nie będę dociekał ile Marotta stargował i czy było to warte poświęcenia ponad miesiąca treningów Lukaku z nowym zespołem, cieszę się że w końcu mamy napastnika. Nie znam go za dobrze; kumpel który ogląda mnóstwo meczów Premier League twierdzi, że gość w zeszłym sezonie wyglądał słabo i liczby też nie powalają, więc nie chcę się za bardzo napalać, ale liczę że skoro Conte aż tak się na niego uparł, to wie co robi. Przede wszystkim bardziej niż sam Lukaku cieszy mnie fakt, że jesteśmy w stanie zrobić taki transfer, że nie jesteśmy biedakami (aż do teraz to było mocno wątpliwe) i mamy większe ambicje niż top 4.

Jeśli klepniemy Dżeko to zaczyna to wyglądać bardzo okazale i mam nadzieję, że zarząd nie zaryzykuje spieprzenia fajnego sezonu tymi groteskowymi wahadłami i jednak kogoś jeszcze weźmiemy.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Stryjek pisze: 7 sie 2019, 22:06 Mówili,że....
Barella do Romy
Sensi do Milanu
Lukaku do Juve

Obrazek
Czy te oczy mogą kłamać? :oops:
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Slepy pisze: 7 sie 2019, 22:06Z resztą najważniejsze - kupujemy napastnika, za grubą kasę, na zachciankę pod topowego trenera i to z Manchesteru United - czy to nie na takie właśnie czasy czekaliśmy ostatnimi latami?
To samo miałem napisać. Co prawda ostatni sezon Belg miał mocno średni, ale mimo wszystko to miła odmiana po transferach Kuzmanoviciów, Osvaldów czy innych Schelottów, co to tylko udawali profesjonalnych piłkarzy.

Przypomina mi się wielki transfer Vieriego w 1999 roku. Wtedy byłem smarkaczem, oczywiście podjarka transferem level hard hehe. Teraz jako facet w średnim wieku ( ;) ) emocji znacznie mniej, ale cieszę się, że to już koniec telenoweli i mamy klasowego napastnika.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
maverik

Post autor: maverik »

Wszystko wskazuje na to, że ostateczne liczby za Lukaku wynoszą 65 mln + 10 mln oraz 5% od przyszłej sprzedaży. Co prawda długo musieliśmy czekać, ale mimo wszystko zaoszczędziliśmy co najmniej 8 mln, więc Marotta zrobił swoje, a zatem tą transakcję w tym momencie oceniam na plus. Zobaczymy na ilu skończy się licytacja za Dżeko.

Odchodząc na chwilę od Interu, Juventus potwierdził sprzedaż Cancelo za 65 mln euro, a także kupno za Danilo za 37!! mln euro. To się nazywa kreatywna księgowość. Kwoty zawyżone dwukrotne, byle tylko żądana różnica 28 mln się zgadzała, a także excel Paraticiego w którym miał wpisane kupno Cancelo rok temu za 41,4 mln euro. A później przyjdzie taka Opta, wystuka na twitterku jak to Inter zawyża kwoty dostając 18 mln za Pinamontiego.
pietri

Post autor: pietri »

Moj ziomek, wieloletni fan united mówi że będziemy mieli z niego full pociechy A ostatni sezon był słaby w wykonaniu calej ekipy z Manchesteru.
Stachoo

Post autor: Stachoo »

maverik pisze: 8 sie 2019, 03:10 Wszystko wskazuje na to, że ostateczne liczby za Lukaku wynoszą 65 mln + 10 mln oraz 5% od przyszłej sprzedaży. Co prawda długo musieliśmy czekać, ale mimo wszystko zaoszczędziliśmy co najmniej 8 mln, więc Marotta zrobił swoje.
Dodajmy do tego, że zostało wynegocjowane rozbicie tych 65 mln na 5 lat, jak podają włoskie źródła.
maniekfci

Post autor: maniekfci »

Romelu witamy, kto założy temat na forum dla jego
ODPOWIEDZ