Alfa pisze: ↑21 sie 2019, 12:31
po 1 to polecalbym poczytac recenzje z neta na roznych serwisach odnosnie tego telefonu
po 2 sa tez poradniki jakie telefony warto kupic w jakim przedziale cenowym
po 3 mam ziomka ktory tez woli kupic 3 tansze telefony niz 1 drozszy no i niestety caly czas na nie narzeka, ze a to wolne, ze a to cos nie dziala itd itp, wiec generalnie ja bym jednak polecil dolozyc te kilka stów i wziac cos lepszego,
huawei mate 10 pro np za ok tysiaka dostaniesz jak nie mniej na alledrogo, mimo lat to nadal swietny telefon ktorego ja akurat uzywam od roku czasu i przez ten czas ani jednego zlego slowa nie moge powiedziec
Ad. 1 popatrzę, co tam w necie piszczy
Ad. 2 zajrzę na pewno
Ad. 3 ja korzystam z telefonu do odbierania rozmów, pisania smsów, surfowania w sieci i do robienia zdjęć, więc wytrzymała bateria i dobry aparat to jedyne rzeczy, których potrzebuję, dlatego nie czuję potrzeby inwestowania więcej kasy w zakup.
Ogarnę w takim razie dwa pierwsze punkty.
Dzięki!
Gdyby ktoś jednak znał telefon wrzucony przez mnie z doświadczenia, będę wdzięczny za jakieś opinie
Wybraniec pisze: ↑21 sie 2019, 12:33
Chcesz kupić niedrogo czy chcesz kupić dobry telefon?
Zdecyduj się.
Chce kupić niedrogi telefon, z naciskiem na w miarę dobry aparat, robiący jakościowe zdjęcia i solidną baterię.
Inne funkcje i dodatki mnie nie interesują aż tak bardzo, bo nie korzystam nałogowo z telefonu, więc nie chcę przepłacać zbytnio dla tych dwóch rzeczy.
Cena do 700 zł, więc nie nazwę telefonu za tą cenę "mega" dobrym, ale solidnym, adekwatnie do ceny.