Co do widoczności to na rodzinnej (pomarańczowa) na rogu boiska też spoko widać

na 206 możesz normalnie siedzieć i oglądać, po przeciwnej stronie musiałbyś stać i śpiewaćmungo pisze: ↑7 gru 2018, 19:24 Planuję wybrać się na Inter - Juventus.
Na sektorze numer 206 jest ok i można siedzieć i normalnie obejrzeć mecz czy trzeba stać?
Byłem już 2 razy na stadionie ale nie pamiętam rozkładu za bardzo, w sensie, nie wiem w którym sektorze trzeba stać i śpiewać, dopingować a na których można sobie na lajcie usiąść i oglądać mecz.
NIE POWINNO BYĆ PROBLEMULemurzy pisze: ↑19 lut 2019, 17:35 Siemka,
Planuję z kolegą wybrać się na mecz 31.03 z Lazio. Nigdy nie byliśmy wcześniej na meczu Interu. Czy będzie problem z dostępnością biletów ? i kiedy najlepiej zabrać się za ich kupno? bo z tego co narazie widzę na oficjalnej stronie jest napisane że spotkanie jest jeszcze do potwierdzenia.![]()
https://fcinter.pl/dzial/kompendiumLeski_ pisze: ↑25 lut 2019, 23:42 Cześć!
Chciałbym wybrać się z dziewczyną na mecz ze Spal 10.03.2019Nigdy nie byłem wcześniej na San Siro ani nie kupowałem biletu na Inter, więc chciałbym zapytać kogoś bardziej obeznanego
Lepiej kupić bilet online czy przed meczem w Mediolanie? Potrzebna jest do tego "karta kibica"?
Oraz jeszcze jedno pytanie - czy w trakcie meczu nie ma problemu, aby zmienić sektor i usiaść na wolnych krzesełkach na innej trybunie?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdro
ja niemegawonsz9 pisze: ↑1 cze 2019, 04:18 Siema. Jak sprawdzałem to bodajże 5 września Inter gra z Tottenhamem w ramach ICC. Byłby ktoś chetny wybrać się na ten mecz do Londynu?
masz już dostęp do starego kontamegawonsz9 pisze: ↑1 cze 2019, 04:18 Siema. Jak sprawdzałem to bodajże 5 września Inter gra z Tottenhamem w ramach ICC. Byłby ktoś chetny wybrać się na ten mecz do Londynu?
jak jesteś w FDP to dopytaj w FDPmokry44 pisze: ↑26 sie 2019, 08:12 Witam, wybieram się na Inter-Juve w pazdzierniku, widza ze bedzie dziś ponad 60k ludzi na Lecce obawiam się ze moge mieć problem z zakupem biletu na Juve.
Orientujecie się czy da kibiców z fanatici dalla polonia są wczesniej dostępne bilety, tzn przed wolną sprzedażą czy lepiej przepłącić na Viagogo i WorldTicketShop by mieć pewnośc ze bedzie bilet.
zapraszam do naszego przewodnika https://fcinter.pl/dzial/kompendiumArtur_poznan pisze: ↑1 wrz 2019, 08:10 Witajcie,
Jestem tu gościem. Należę do polskiego fan clubu Polnische Borussen i w związku ze zbliżającymi się meczami z Interem mam do Was kilka pytań. Jeśli również mieli byście jakieś pytania pod kątem Waszego wyjazdu do Dortmundu to chętnie odpowiem.
1) bilety - tu jest zawsze największy kłopot. Jesteśmy zapisani na liście fan clubowej ale jest nas jak na mój gust trochę za dużo wiec obawiam się, ze możemy nie dostać wszyscy biletów. Czy na stronie Interu będą tego nie wiem. Ale gdyby były, mogli byście mi powiedzieć, gdzie znajdują się sektory gości (podejrzewam ze na Curva Sud) bo na wszelkich mapach stadionu są tylko numery sektorów a nie ma opisów Curva Nord, Sud itd.
2) Jak najlepiej poruszać się po Mediolanie na linii centrum- Sań Siro?
3) Czy możecie podpowiedzieć jakieś fajne knajpy na obiad i spędzenie wieczoru?
Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Proszę o info
Pozdrawiam
na Hellas myślę że w kasie bez problemu. Jeśli chodzi o jaki bilet to pomarańczowa i czerwona trybuna jest piknikowa,Czołem,
Czy ktoś orientuje się jak to jest z kupnem biletów na mecz w kasie biletowej? Dokładniej, będe w Mediolanie 9.11 - akurat w tym dniu Inter gra z Hellasem o 18:00. Sprawa wygląda tak, że ląduje w Bergamo 15:10 i jesli udało by się jakoś znaleźć pod stadionem ok 17:30 czy jest szansa na nabycie biletu i wejscie na stadion? Czy nie ma sensu sie pchać? Nie zamierzam kupować biletów przez internet bo nie wiem czy nie będzie opoznien.
Inna sprawa, na które sektory najlepiej kupować, żeby było jak najtaniej? Chodzi mi o sektory "piknikowe" Nie zamierzam stać i udawać ze dopinguję na "włoskim kotkle".