jak wrzucałem to siedziałeś dupa cicho frajerze

za dwa złote? Jeżeli to prawda to generał jest mistrzem

Wrzuć swoje taśmy januszu, tyle razy już ci to mówiłem

Nie ma drugiego tak irytującego gościa na tym forum jak ty nerdzie

jak wrzucałem to siedziałeś dupa cicho frajerze
Zarobki 7 tysięcy złotych brutto miesięcznie całkowicie zaspokajają moje potrzeby i nie muszę liczyć na szczęście za 2 złote jak ty u bukmachera.zoniek pisze: ↑8 paź 2019, 13:35jak wrzucałem to siedziałeś dupa cicho frajerze![]()
za dwa złote? Jeżeli to prawda to generał jest mistrzemza dwa zeta wykręcić 1,2k
![]()
Wrzuć swoje taśmy januszu, tyle razy już ci to mówiłem
Nie ma drugiego tak irytującego gościa na tym forum jak ty nerdzie![]()
Nie mam żadnej potrzeby wrzucania swoich kuponów, ponieważ odnoszę regularne zwycięstwa do których jestem przyzwyczajony. Nie potrzebuję reklamy, ponieważ to moje pieniądze, mój model gry i moje decyzje, a już na pewno nie będę robił na tym biznesu.Wybraniec pisze: ↑8 paź 2019, 13:41 Nie mam żadnej potrzeby wrzucania swoich kuponów, ponieważ odnoszę regularne zwycięstwa do których jestem przyzwyczajony. Nie potrzebuję reklamy, ponieważ to moje pieniądze, mój model gry i moje decyzje, a już na pewno nie będę robił na tym biznesu.
Tak jak wspomniałem, nie istnieje coś takiego jak łamak, możemy natomiast zawrzeć zakład. Po meczach reprezentacyjnych wrzucasz postawione kupony ze stawkami (oczywiście przed rozegranymi meczami) na te wymyślone łamaki i analizujemy czy miałeś rację. Bo takie wrzucanie wygranych kuponów ze stawkami po 2 zł to mijanie się z celem i trochę propaganda polityczna w twoim wykonaniu.
Wybraniec pisze: ↑8 paź 2019, 14:56 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5E1DA42D
Tak było.
Wiem że szkoda czasu na Uświadamianie gamoni ale cóż spróbować warto im otworzyć Oczy że piłka to fikcja.