Że pierwszy przypadek?
To już dawno było wiadome, tylko rząd nie zezwalał na podawanie tego do wiadomości publicznej.
tak zrób, i przy okazji wypier*** z fcinter, to dopiero byłaby truskawka na torcie, niestety znajac twoja upierdliwosc, uszczypliwosc i ogolne skurwienie oceniam szanse takiego rozwiazania na jakies 0,00000001%Wybraniec pisze: ↑4 mar 2020, 11:49 W zasadzie sezon jest skończony. Konflikty, brak terminów na rozegranie spotkań, w międzyczasie zachoruje pewnie jakiś piłkarz co całkowicie zdestabilizuje sytuację. Jedyną zagadką jest jak zostanie zakończony sezon. Najrozsądniej jest uznać sezon za nieodbyty. Wyobrażam sobie reakcje Lazio![]()
Pora też zmienić liczbę drużyn do 18.
A jeszcze lepszym rozwiązaniem byłoby znalezienie w przeciągu najbliższych 6 miesięcy znalezienie nowego zajęcia i zapomnienie o piłce nożnej i Interze.
Zgadzam się w 100% z każdym słowem.Wybraniec pisze: ↑4 mar 2020, 11:49 W zasadzie sezon jest skończony. Konflikty, brak terminów na rozegranie spotkań, w międzyczasie zachoruje pewnie jakiś piłkarz co całkowicie zdestabilizuje sytuację. Jedyną zagadką jest jak zostanie zakończony sezon. Najrozsądniej jest uznać sezon za nieodbyty. Wyobrażam sobie reakcje Lazio![]()
Pora też zmienić liczbę drużyn do 18.
A jeszcze lepszym rozwiązaniem byłoby znalezienie w przeciągu najbliższych 6 miesięcy znalezienie nowego zajęcia i zapomnienie o piłce nożnej i Interze.
Mnie zastanawia czy, aż tak zaniżano w Chinach statystyki czy Włosi kompletnie sobie z tym nie radzą.
Włosi chyba raczej sobie z tym nie radzą. Tak mi sie wydaje. Chinole niby w tydzień postawili szpital gdzie momentalnie zaczęli działać a we Wloszech panuje chaos gdzie sami nie wiedzą co mają robić.
chyba ze do wakacji nic sie nie poprawkiAdriano_forever pisze: ↑11 mar 2020, 12:35 Wszyscy się teraz cieszą ze szkoły zamknięte, że luuz, że chill, ale nie ogarniają, że w wakacje będą to odrabiać.
Po to, że skoro przechodzą bezobjawowo, czyli do końca nie wiesz czy jest chory, czy nie. Chodząc do szkoły i będąc nosicielem rozsiewają to na kolejne dzieci/personel, przez co wirus rozprzestrzenia się bardziej.
W sumie racja.
nie ważne czy to fan Juve czy Interu, nie wiem co w tym śmiesznego

Co napiszesz teraz śmieszku? Nadal to takie wszystko zabawne?