27. kolejka Serie A: Inter - Sassuolo
-
27. kolejka Serie A: Inter - Sassuolo
No i co Panowie, będą jakieś rotacje opiszcie.
Ja przeczuwam trzy zmiany, Valero za Gaglie, Moses za Candreve i Godin za Bastoniego.
Handanovic
Godin De Vrij Skriniar
Moses Barella Valero Young
Eriksen
Lukaku Lautaro
6 pkt. W Juve dymy, a Lazio sie zesra.
Jak mawiał klasyk
Lec, lec Interze po swoją wielka szanse, po radość dla nas. Po to byśmy byli dumni (...).
Ja przeczuwam trzy zmiany, Valero za Gaglie, Moses za Candreve i Godin za Bastoniego.
Handanovic
Godin De Vrij Skriniar
Moses Barella Valero Young
Eriksen
Lukaku Lautaro
6 pkt. W Juve dymy, a Lazio sie zesra.
Jak mawiał klasyk
Lec, lec Interze po swoją wielka szanse, po radość dla nas. Po to byśmy byli dumni (...).
-
- Kontakt:
Re: 27 kolejka Serie A: Inter - Sassuolo
skryniar obecnie jest słaby i ma forme na 45, bastoni na 90 a obaj nadają się na lawke a ktorys musi usiasc. Gramy co 3 dni trzeba juz teraz rotować kadrą inaczej beton, wahadła to oklepana rotacja
Handa
Godin De Vrij Skriniar
Candreva Barella Vecino Young
Eriksen
Lautaro Lukaku
dobrze ze mamy te 5 zmian
Handa
Godin De Vrij Skriniar
Candreva Barella Vecino Young
Eriksen
Lautaro Lukaku
dobrze ze mamy te 5 zmian
-
Re: 27. kolejka Serie A: Inter - Sassuolo
Przecież Vecino wypadł na 3 spotkania...
-
Ciekawe czy doczekamy się kwadzio asamoaha w środku pola co
-
- Kontakt:
-
-
Nasze ostatnie 4 wspaniałe lata z Sassuolo na Meazza:
Sezony
15/16 0-1
16/17 1-2
17/18 1-2
18/19 0-0
Widok opłakany, tyle punktów najebali sobie na nas, że bania mała.
Sezony
15/16 0-1
16/17 1-2
17/18 1-2
18/19 0-0
Widok opłakany, tyle punktów najebali sobie na nas, że bania mała.
-
Mam nadzieję, że dzisiaj przerwiemy zlą passę i wkońcu ogramy tych patałachów.
Jestem w dobrym humorze i stawiam 3:0 dla nas po bramkach Lukaku, Eriksena i Martineza.
-
Konsternacja, Kompromitacja, Zażenowanie, Hańba, Wstyd Wstyd i jeszcze raz wstyd. Skandaliczne decyzje personalne powinny zmusić zarząd klubu do natychmiastowego zwolnienia trenera Interu Mediolan.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2020, 21:33 przez Wybraniec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Świetny mecz. 6 bramek to co kibice lubia najbardziej. Wspaniała myśl taktyczna trenera który żongluje skladem niczym klaun w cyrku.
-
Inter is back!
-
Starzeję się, albo jestem coraz bardziej wypalony.
Coraz częściej oglądam popisy piłkarzy Interu z obojętnością.
Nie liczę już na zwycięstwa, bardziej na to że zobaczę choć parę dobrych akcji. Nic z tych rzeczy. To Inter.
Na bramki bardzo średniego dziś Sassuolo zareagowałem ledwie uśmieszkiem.
Pozdr.
Nie liczę już na zwycięstwa, bardziej na to że zobaczę choć parę dobrych akcji. Nic z tych rzeczy. To Inter.
Pozdr.
-
13 finałów xD
Pudło Gagliardiniego było być może najbardziej kompromitującym pudłem naszego piłkarza, jakie widziałem odkąd kibicuję Interowi, czyli przez kilkanaście lat. Ale nie to jest najlepsze. Po tej sytuacji postanowiłem zadać sobie ból i obserwować zachowanie tego jebanego kartofla możliwie bez przerwy. Typ ewidentnie się przestraszył i jawnie unikał gry, dreptał gdzieś w środku pola tak, żeby nie mieć udziału ani w obronie, ani w ataku. Ja pierdolę co za pajac.
Conte się dzisiaj jawnie i oficjalnie zesrał. Decyzje personalne dzisiejszego dnia to był jakiś kosmos, kosmos. Tbh już chyba tylko wygraniem LE uratowałby twarz w tym sezonie.
Pudło Gagliardiniego było być może najbardziej kompromitującym pudłem naszego piłkarza, jakie widziałem odkąd kibicuję Interowi, czyli przez kilkanaście lat. Ale nie to jest najlepsze. Po tej sytuacji postanowiłem zadać sobie ból i obserwować zachowanie tego jebanego kartofla możliwie bez przerwy. Typ ewidentnie się przestraszył i jawnie unikał gry, dreptał gdzieś w środku pola tak, żeby nie mieć udziału ani w obronie, ani w ataku. Ja pierdolę co za pajac.
Conte się dzisiaj jawnie i oficjalnie zesrał. Decyzje personalne dzisiejszego dnia to był jakiś kosmos, kosmos. Tbh już chyba tylko wygraniem LE uratowałby twarz w tym sezonie.
-
- Kontakt:
Wiem, że Gagliardini będzie mocno hejtowany, bo to zwykła szuja i amator przebrzydły, ale PAN TRENER CONTE mając 5 zmian i tak dał mu zagrać pełne 90 min. Nasir, bukuj lot do Mediolanu i może wytłumacz PANU CONTE na czym polega calcio? Najlepiej pięściami
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, w końcu cel został osiągnięty. Nasi piłkarze są wypoczęci na Parmę
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, w końcu cel został osiągnięty. Nasi piłkarze są wypoczęci na Parmę
-
Od samego początku wszyscy począwszy od trenera na Gagliardinim kończąc robili wszystko byle tylko tego meczu nie wygrać. Conte dzisiejszymi decyzjami personalnymi popełnił samobójstwo jeśli chodzi o resztę tego sezonu, w którym pozostało nam teraz tylko zatracanie się w kryzysie. Po 4 miesiącach przerwy my już w 3 meczu musimy się ratować absurdalnymi rotacjami w składzie. Mamy gonić Juventus z Valero i Gagliardinim w środku? przecież to awykonalne. Kto wyjdzie za tydzień za zmęczonego Lukaku? Merola? Chory klub!
-
mental.dominacja.scudetto.czystekonto
krul
krul
-
-
Unfuckinbelievable. Wypierdalać, dla mnie to koniec sezonu. Conte i Gagliardini debilami wieczoru, ja mam tego dość. Trzeba było na prawdę karkołomnej roboty by zorganizować taki horror dla kibiców, ale Interowi znowu się to udało.
Znowu te same błędy, nie gramy za dobrze 1 składem, chuj tam z tego, wymienimy sobie pół składu na mecz z Sassuolo, które rucha nas od 4 lat, żeby pooszczędzać siły na Parmę.
Efekt? Nie wygraliśmy z Sassuolo i nie wygramy w Parmie.
Nie do wiary.
Znowu te same błędy, nie gramy za dobrze 1 składem, chuj tam z tego, wymienimy sobie pół składu na mecz z Sassuolo, które rucha nas od 4 lat, żeby pooszczędzać siły na Parmę.
Efekt? Nie wygraliśmy z Sassuolo i nie wygramy w Parmie.
Nie do wiary.
-
- Kontakt:
Sytuację Gagliardiniego wykorzystałaby niejedna Karyna spod remizy w 15-centymetrowych szpilkach i po kilku tanich browarkach. Nieprawdopodobne pudło, naprawdę ciężko to było spierdolić. Czarnogórcy i Łotysze z polskiej ligi tylko uśmiechnęli się pod nosem. Na tej samej półeczce piłkarskich oferm Ashley Young - tuż po wejściu sprokurował dwa karne dla Sassuolo, pierwszego sędzia nie zauważył, więc spróbował ponownie później. Wincyj Youngów i Mosesów na wahadła, wincyj!
Conte sam sobie strzelił w stopę dziwnymi rotacjami w składzie. Uznał, że rezerwowi dadzą radę i da odpocząć kilku lepszym grajkom. Spoko, ale przeciwko temu pierdolonemu Sassuolo, serio? Takie podejście miałoby sens, gdybyśmy mieli silną ławkę, a nie mamy. Tracimy cenne punkty na własne życzenie, zamiast patrzeć na Lazio i Juventus, będziemy spoglądać na Atalantę.
Conte sam sobie strzelił w stopę dziwnymi rotacjami w składzie. Uznał, że rezerwowi dadzą radę i da odpocząć kilku lepszym grajkom. Spoko, ale przeciwko temu pierdolonemu Sassuolo, serio? Takie podejście miałoby sens, gdybyśmy mieli silną ławkę, a nie mamy. Tracimy cenne punkty na własne życzenie, zamiast patrzeć na Lazio i Juventus, będziemy spoglądać na Atalantę.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
No i kogo widzisz w jego miejsce? Nigdy nic nie osiągniemy, jak w klubie nie zapanuje stabilizacja, no ale "znawcy" bez przerwy trenerów chcą zwalniać. Wiesz tak w ogóle którym trenerem Interu od 2010 roku jest Conte, wtedy kiedy odszedł Mourinho? Podpowiem 12-tym. No ale w porządku, wywalmy Conte, zatrudnijmy następnych 12-tu przez kolejne 10 lat, wtedy z pewnością czekają nas sukcesy na wszystkich polach.
Co do meczu nie ma o czym mówić, strata punktów na własne życzenie, ogólnie graliśmy słabo, chociaż nawet grając słabo takie spotkania się wygrywa. Nad Gagliardinim nie będę się pastwił, cały Internet już to robi.
-
- Kontakt:
maaaam taaaak saaaaamo jaaaak TyyyOdet pisze: ↑24 cze 2020, 21:35 Starzeję się, albo jestem coraz bardziej wypalony.
Pozdr.
jeszcze tylko taki przedświąteczny prezencik kiedyś od Marko Livaji mi chodzi po głowie
ten klub, ta drużyna, ten trener, ta gra, my kibice - wszyscy potrzebujemy tu na forum emoji kupy

-
Stabilizacja
to może postawmy na konkretne nazwisko, które ma w CV kilkuletnie doświadczenie z sukcesami w prowadzeniu silnego zespołu, bo Conte szanowny kolego Waldini taka osoba nie jest. Historia pokazuje, ze gość próbuje zawsze wprowadzić dyktat i jedyna zagadka jest jak długo wytrzyma - rok, dwa czy może jednak dłużej?
Conte zaczął świetnie, ale chłop się ewidentnie pogubił mniej więcej od meczu w Dortmundzie, a od meczu z Cagliari to trochę jak Spallettiego - niby coś tam gramy, ale efektow żadnych. Poza tym gość w zasadzie zniszczył to co miało być naszym teoretycznie najsilniejszym atutem - czyli szczelna defensywa.
Dziś się potwierdziło, że chłop kompletnie nie ma pojęcia o rotowaniu składem. Szanse na tytuł mieliśmy niewielkie, ale chyba powinniśmy się skupić na wygraniu każdego kolejnego meczu? Po co takie kalkulacje w sytuacji w której mamy słaba lawke? W samej formacji 5 obrońców Conte zmienił 3 zawodników
i jak tutaj utrzymać dobry poziom gry?
Kwestia gównianego systemu była wielokrotnie poruszają więc to zostawiam.
Zmiany trenera nie bedzie, całkiem możliwe, że Conte wygra za rok tytuł, ale raczej że względu na słabość Juve. W Europie przewiduje kolejne kompromitację.

Conte zaczął świetnie, ale chłop się ewidentnie pogubił mniej więcej od meczu w Dortmundzie, a od meczu z Cagliari to trochę jak Spallettiego - niby coś tam gramy, ale efektow żadnych. Poza tym gość w zasadzie zniszczył to co miało być naszym teoretycznie najsilniejszym atutem - czyli szczelna defensywa.
Dziś się potwierdziło, że chłop kompletnie nie ma pojęcia o rotowaniu składem. Szanse na tytuł mieliśmy niewielkie, ale chyba powinniśmy się skupić na wygraniu każdego kolejnego meczu? Po co takie kalkulacje w sytuacji w której mamy słaba lawke? W samej formacji 5 obrońców Conte zmienił 3 zawodników

Kwestia gównianego systemu była wielokrotnie poruszają więc to zostawiam.
Zmiany trenera nie bedzie, całkiem możliwe, że Conte wygra za rok tytuł, ale raczej że względu na słabość Juve. W Europie przewiduje kolejne kompromitację.
-
Nie ma się co rozpisywać i strugać znawcę calcio.Jeżeli trener klubu rzekomo walczącego o scudetto i takiego którego kibice odpadnięcie z LM traktują jako wielką porażkę,nie może sobie pozwolić wyjść chociaż w 1 meczu rezerwowymi którzy zarabiają na poziomie czołowych piłkarzy innych drużyn,bez narażenia się na ośmieszenie to świadczy to o słabości trenera czy analfabetyzmie piłkarskim zawodników?Ilu jeszcze mamy przerobić trenerów by zrozumieć,że to nie po ich stronie leży wina
-
Zbędny Twój trud Klinsi. Ludzie wolą oceniać mecz z perspektywy emocji, bo tak łatwiej, można ponarzekać i jest fajnie. Conte nie jest bez winy w tym meczu ale nie takim trenerom zdarzały się błędy. Po meczu z Sampa większość przebąkiwała o włączeniu się do walki o scudetto, po trzech dniach grzebie się trenera i drużynę, współczuję takiego rozchwiania.Klinsi64 pisze: ↑25 cze 2020, 07:13 Nie ma się co rozpisywać i strugać znawcę calcio.Jeżeli trener klubu rzekomo walczącego o scudetto i takiego którego kibice odpadnięcie z LM traktują jako wielką porażkę,nie może sobie pozwolić wyjść chociaż w 1 meczu rezerwowymi którzy zarabiają na poziomie czołowych piłkarzy innych drużyn,bez narażenia się na ośmieszenie to świadczy to o słabości trenera czy analfabetyzmie piłkarskim zawodników?Ilu jeszcze mamy przerobić trenerów by zrozumieć,że to nie po ich stronie leży wina
-
Potwierdzam, szokujące doniesienia są także w LGSD, strasznie się to czyta, co za zbok!
-
Tu nie chodzi o grzebanie trenera, ale zlekceważenie sobie przez niego przeciwnika, który nieprzypadkowo robi nas już 5 rok. Ponadto zupełnie nielogiczną rotację jeśli mówimy o jej rozmiarach. To się nie mogło udać, te 2-1 do przerwy było już ponad stan. W 2 połowie zaś chyba każdy z nas czuł, że to się nie może skończyć dobrze(nawet na sb ktoś napisał że jak strzelimy na 3-2 to i tak Sassuolo potem wyrówna).
No i w sumie za to mam największe pretensje, że każdy z nas to czuł i się nie pomylił (znamy Pazza Inter), a Conte obiecał skończyć z tym szaleństwem.
Te 2 mecze z Sassuolo w sposób dobitny pokazały nam, że to dalej jest i ma się dobrze. W zupełnie nieobliczalny i niewytłumaczalny sposób potrafimy wpaść w taki blackout, że i 3 i 4 strzelone gole nie dają nam spokojnej wygranej.
Gra defensywna to największy mój wytyk do trenera. W 8 spotkaniach rundy rewanżowej Serie A tylko raz zachowaliśmy czyste konto, to więc nie przypadek, że notujemy tak marne wyniki skoro co mecz albo musimy gonić, albo wesoło tracimy prowadzenie na ostatnie prostej.
Brakuje pewności siebie, charakteru i determinacji w pogoni za zwycięstwem czyli wszystkiego tego na co liczyłem po przyjściu Conte. To jest cały czas dobrze znany nam Pazza Inter, który jak nikt potrafi niweczyć swoje największe atuty i odzierać kibiców ze złudzeń.
No i w sumie za to mam największe pretensje, że każdy z nas to czuł i się nie pomylił (znamy Pazza Inter), a Conte obiecał skończyć z tym szaleństwem.
Te 2 mecze z Sassuolo w sposób dobitny pokazały nam, że to dalej jest i ma się dobrze. W zupełnie nieobliczalny i niewytłumaczalny sposób potrafimy wpaść w taki blackout, że i 3 i 4 strzelone gole nie dają nam spokojnej wygranej.
Gra defensywna to największy mój wytyk do trenera. W 8 spotkaniach rundy rewanżowej Serie A tylko raz zachowaliśmy czyste konto, to więc nie przypadek, że notujemy tak marne wyniki skoro co mecz albo musimy gonić, albo wesoło tracimy prowadzenie na ostatnie prostej.
Brakuje pewności siebie, charakteru i determinacji w pogoni za zwycięstwem czyli wszystkiego tego na co liczyłem po przyjściu Conte. To jest cały czas dobrze znany nam Pazza Inter, który jak nikt potrafi niweczyć swoje największe atuty i odzierać kibiców ze złudzeń.
-
Punkt do Lazio odrobiony nadal liczymy sie w walce o 2 miejsce co bedzie niebywałym sukcesem z ta kadra. Zacznijcie zyc zyciem realnym.
-
Krydens i klinsi próbują bronić trenera po kolejnej kompromitacji Interu, niewiarygodne 
Atalanta rozbija w pył Sassuolo, Inter męczy bule z Sampdoria. Mija kilka dni i ten sam Inter daje dupy z Sassuolo, a Atalanta ogrywa pretendenta do tytulu.
Jeśli Conte nie jest winien to rozumiem że osoby sugerujące słabość kadry są za zwolnieniem marotty? No bo ktoś musi beknac za nieudany sezon. Jeśli nie trener zawalił to niech winę poniesie osoba, która stworzyła gówniana kadrę. Z czym się kompletnie nie zgadzam - mamy sporo świetnych graczy, których trener marnuje, a pintus zajeżdża

Atalanta rozbija w pył Sassuolo, Inter męczy bule z Sampdoria. Mija kilka dni i ten sam Inter daje dupy z Sassuolo, a Atalanta ogrywa pretendenta do tytulu.
Jeśli Conte nie jest winien to rozumiem że osoby sugerujące słabość kadry są za zwolnieniem marotty? No bo ktoś musi beknac za nieudany sezon. Jeśli nie trener zawalił to niech winę poniesie osoba, która stworzyła gówniana kadrę. Z czym się kompletnie nie zgadzam - mamy sporo świetnych graczy, których trener marnuje, a pintus zajeżdża
-
- Kontakt:
Hue hue hue. A.D. 2019, letnie słońce i tasowanie się pod nowego trenera. Wystarczyło, że usłyszałem 352 i już wiedziałem jaki będzie finał tej przygody. Teraz nagle wszyscy tacy mądrzy, jakie to klasyczne
Inna sprawa moi drodzy, dlaczego mamy mieć pretensję do trenera, skoro takie gówno mamy na rezerwach, hę? otóż a kto wywalił z klubu najgolana, peryshita, politano, icardiego, mirande czy nawet żal mario, co za słabi na ławkę tak? no to mamy gagliardiniego i inne valera.
Wczorajszy mecz to był absolutny top wstydu dla poszczególnych zawodników z Interu Mediolan. Tutaj czas zatrzymał się w miejscu, długie lata lecą, a my daleko jesteśmy do poważnej drużyny.

Wczorajszy mecz to był absolutny top wstydu dla poszczególnych zawodników z Interu Mediolan. Tutaj czas zatrzymał się w miejscu, długie lata lecą, a my daleko jesteśmy do poważnej drużyny.
-
No to w końcu Conte beton bo nic nie zmienia czy obsraniec bo za dużo zmienia? Czy aby na pewno Conte jest winny temu, że piłkarze w drugim z rzędu meczu marnują 100 i 200 procentowe sytuację?
To nie są trampkarze, a my nie graliśmy z czołowym zespołem ligi. Oni biorą kasę za to, aby w takich momentach nie dawać dupy i tak samo uważałem w kontekście Padellego.
Fajnie w sumie byłoby, gdyby to trener odpowiadał za pudło z 1 metra, za walenie w bramkarza na pałę w sytuacji sam na sam, za orlikowy faul w polu karnym, albo wreszcie za machnięcie się we własnym polu karnym - nie jest niestety tak fajnie.
To nie są trampkarze, a my nie graliśmy z czołowym zespołem ligi. Oni biorą kasę za to, aby w takich momentach nie dawać dupy i tak samo uważałem w kontekście Padellego.
Fajnie w sumie byłoby, gdyby to trener odpowiadał za pudło z 1 metra, za walenie w bramkarza na pałę w sytuacji sam na sam, za orlikowy faul w polu karnym, albo wreszcie za machnięcie się we własnym polu karnym - nie jest niestety tak fajnie.