TOP GEAR
-
Nasir
TOP GEAR
jest to moj ulubiony program telewizyjny, dlatego chcialbym wiedziec, czy wy tesh go ogladacie. najbardziej podobaja mi sie teksty Jeremy'iego, ten Hammond tesh jest niezly, ogolnie program jakich malo.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Anonymous
TOP GEAR
Według mnie najlepszy program motoryzacyjny w telewizji. Zawsze pokazuja fajne fury, co odcinek sa jakies smieszne testy lub zadania dla prowadzacych. Prezenterzy maja bardzo fajne poczucie humoru dzieki czemu przy gogladaniu kazdego odcinka mozna sie sporo posmiac. Poprostu miodzio program 
-
Nasir
TOP GEAR
Ja lubie jak Jeremy zbija sie z Hammonda, ze jest niskiego wzrostu. ale najbardziej to mnie rozwalil odcinek, jak testowali czerwona terenowke Toyoty.
-
Lombardinho
TOP GEAR
ten program jest the best. Oglądam go co tydzień w TVN TURBO (w sobotę) 8) 8) 8) Zawsze są tam fajne fury a May Hammond i Clarkson znajdą każde wady i zalety danej fury. Ciesze się ze zawsze można oglądnąć Ferrari Maseratti Lambo Astona itp
Amor Patriae Nostra Lex
-
Nester
- Kontakt:
TOP GEAR
Kazdy odcinek parokrotnie ogladam
Dzisiejszy juz 2 razy
Ma byc Polsak wersja Top Geara
Ale zaden program nie przebije tego. W Polsce najwazniejsze jest to zeby malo palil, mial duzy bagaznik i prosto jezdzil. A w Top Gear testuja pod katem radosci z jazdy i oto wlasnie chodzi. Za tydzien kozak odcinek bedzie
Ja juz w wakacje widzialem. Jeremy znow sie zalozy ze dojedzie (Mercedes SLR) szybciej do Norwegii niz Richard i James. Oczywiscie kto mogl wygrac ten wyscig ...... choc tym razem bylo blisko gdyby nie te zepsute motorowki 8)
-
Nasir
TOP GEAR
dzisiaj tesh byl fajny. chyba nikt normalny nie wpadl by na pomysl, by testowac Porche i Merca pod katem bezpieczenstwa kierowcy w czasie ataku snajperow.
-
Nasir
TOP GEAR
premiera jest w kazda sobote o 10.00, a powtroki ze 2 razy dziennie przez caly tydzien. a chodzi o to, ze 3 kolesi z Anglii testuje samochody. ale jesli myslisz ze to takie standardowe testy typu, ze podaj cene, osiagi, poj. bagaznika i spalanie to zn. ze nogdy nie ogladales. kiedys wzieli terenowke Toyoty, wjechali nia do morza, potem ja spalili, a na koniec postawili na dachu kilkudziesieciometrowego budynku, ktory minute pozniej zostal wysadzony w powietrzr. potem przyszedl mechanik przeczyscil cylindry, dolal oleju i Toyota dalej jezdzila
-
mati
TOP GEAR
Jak chce usłyszeć najdziwaczniejsze i najzmyslniejsze remixy Depeche Mode to ogladam ten program w każdym odcinku podczas zapowiedzi albo jakiejś jazdy jest jakiś remix DM, mało tego jest tak wyszukany, ze nawet fani (w tym ja) czasami mają problemy z jego rozpoznaniem
pewnie ktorys z gosci jest fanem, kiedys by sie mogl przyznac 8) a tak pomijając muzyke to poczucie humoru mają super, a najlepszy był strajk przy autobusach
coś w rodzaju 'przyszli policjanci i kazali sie rozejść... a my natychmiast to uczynilismy'
to było mistrzostwo świata, albo jak sie przykuli do drugiego autobusu
albo to jak (richard to ten duzy ?
) manifestuje swoją wyższość (dosłownie
) nad Jeremym (to ten kurdupel ?
) sorki jak pomiłem, ale wiadomo o co chodzi 8)
-
Lombardinho
TOP GEAR
a skoro mówimy już o programach motoryzacyjnych to które lubisz najbardziej ja :
Top Gear
De luX
Czas tuningu
A co myślicie 5th Gear według mnie nie może się liczyć z Top gear
A co myślicie 5th Gear według mnie nie może się liczyć z Top gear
Amor Patriae Nostra Lex
-
Nasir
TOP GEAR
wg mnie 5th Gear to cienka podrobka TG. ja jeszcze czasami ogladam Czas tuningu, ale jak pokazuja wyscigi na 1/4 mili. no i jeszcze kiedys puszczali Jeremy Clarkson Presents... to tesh bylo mocne
-
Nasir
TOP GEAR
a dzisiaj ogladalem stara powtorke, ale mnie rozbila totalnie. Jeremy dorwal Astona DB9 i sie rozpedzal od 0 do 200 na czwartym biegu!!! ale jest agent
-
Nester
- Kontakt:
TOP GEAR
mowisz masz http://video.google.com/videoplay?docid ... 1&q=jeremymati pisze:dzieki Nasir, na swoje usprawiedliwienie dodam,z e nie jestem jakims maniakiem tego programu, ale od czasu do czasu oglądama brat mi coś mówił o teście poldka, jak bys mogl nester to daj linka
-
Woo-cash
- Kontakt:
Odp: TOP GEAR
Już miałem zakładać temat. Jednak szukanie nie boli tak jak mogłoby się wydawać.
A wracając do tematu do chciałem się dowiedzieć czy kogoś interesuje ten program i czy go ogląda?
Ja przyznam się że jestem całkiem świeżym fanem TG jednak po kilku oglądniętych odcinkach wciągnęło mnie jak amfetamina
A wracając do tematu do chciałem się dowiedzieć czy kogoś interesuje ten program i czy go ogląda?
Ja przyznam się że jestem całkiem świeżym fanem TG jednak po kilku oglądniętych odcinkach wciągnęło mnie jak amfetamina
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley