Jesteś nowy...przedstaw się

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
cloner

Post autor: cloner »

Ljarro pisze:
cloner pisze:
Scpn pisze:BTW, jak juz mowimy o zgodach legii... moze mi ktos powiedziec, czy z Juventusem, to taki układzik czy juz "pełnoprawna" zgoda ?
chyba tylko taki maly ukladzik
Polega na tym ze wszyscy kibicujący Legii znają Juventus, a 99% kibiców Juventusu nigdy nie słyszało o Legii :P
oyyy, widze, ze nie w temacie jestes :lol:
przeciez kibice Juventusu byli w Polsce (chyba w W-wie) na turnieju pilkarskim kibicow :)

poza tym - wiem jeszcze, ze flaga Legii byla nie raz na meczach Juventusu :) np. na meczu LM :)

pozdro
klusek

Post autor: klusek »

cloner pisze:przeciez kibice Juventusu byli w Polsce (chyba w W-wie) na turnieju pilkarskim kibicow :)
No byla. Podobno ci kibice Juve sa z... Rzymu. Nawet nie wiem, czy 'centrala' wie o tej zgodzie. :wink:
RoB

Post autor: RoB »

klsmkr pisze: Podobno ci kibice Juve sa z... Rzymu.
No a spodziewałeś się, że skąd mają być – przecież w Turynie ich prawie nie ma. :lol:
klsmkr pisze:Nawet nie wiem, czy 'centrala' wie o tej zgodzie. :wink:
O zgodzie nie wie, bo żadnej zgody nie ma i prawdopodobnie nie będzie. :twisted: A o Legii i jej przyjacielskich stosunkach z pewnymi grupami Juve musi wiedzieć ponieważ nie można tak sobie ni z tego ni z owego wywieszać flagi innej drużyny na stadionie. :idea: To są trzy grupy Juve a nie tylko ta rzymska.

PS. Mogę o tym napisać cos więcej ale chyba nie w tym temacie. 8)
cloner pisze:Niemcy - HSV Hamburg
Tylko to mi nie pasuje - powinien byc Werder 8)
Scpn

Post autor: Scpn »

Heh, a swoja droga, to do smiesznych sytuacji moze dojsc. Ja, będąc kibicem Motoru, jestem tez kibicem Śląska czy Chełmianki... Kibic Juventusu, kibicuje też Legii. I zobaczcie, jak maja sie teraz zachowac ludzie z oficjalnego FC Juve w Polsce, mieszkajacy czesto w miastach gdzie eLka w kółeczku nie jest zbyt lubianym znakiem... jak ma sie zachowac np. kibic Lecha, dzialajacy w FC Juve, w stosunku do legionisty? Z jednej strony, to jego zgoda, z drugiej - najwiekszy wróg :D.

Sory za OT ;p...
siciliana

Post autor: siciliana »

Hej, nazywam się Monika. Mieszkam na Śląsku (okolice Gliwic). Od 3 lat kibicuję Interowi. Kocham Włochy (staram się w miarę regularnie odwiedzać ten kraj-co oczywiście ograniczane jest przez moje możliwości finansowe :P). Od dłuższego czasu regularnie odwiedzam intermediolan.com :) ale dopiero teraz odczułam potrzebę zarejestrowanie się na tym forum :P, od października zaczynam studia w Krakowie.
pozdrawiam :smile:
Now

Post autor: Now »

Siemanko , Mam Na Imie Mateusz . Pochodze ze Stolicy Górnego Śląska czyli "Czarnych" Katowic . Całe Swoje Życie Oddałem Sportowi : Piłce Nożnej i Hokejowi . Uwielbiam kluby : GKS KATOWICE , Barcelona , Inter oraz Manchaster United . w wolnych chwilach serfuje po internecie oraz słucham hip-hopu(Polecam HST,Pokahontaz).

JESTEŚMY JAK ZARAZA GKS KATOWICE !
Angelo

Post autor: Angelo »

Heh...chyba wypadało by się przedstawić...no więc mam na imię Adam, mam 21 lat jestem studentem 2 roku prawa.Interowi kibicuje od około 7 lat.Moje hobby to gitara i muzyka.Pozdrawiam wszystkich
alanex

Post autor: alanex »

jestem Alan , pochodze z Lublina lubie piłke nozna i gry komputerowe. Oprócz Interu moje ulubione kluby to Barcelona , Motor Lublin w którym sam gram (w trampkarzach narazie :smile: ) pozdro dla kibiców Interu
Wizard

Post autor: Wizard »

Siemka mam na imie Grzesiek jestem z Włocławka :]

Interowi kibicuje od jakis 7 lat kiedy to sobie zakupilem koszulke Vieriego o dziwo grajacego wtedy jeszcze w Lazio Rzym. Jak wszyscy zapewne wiemy pozniej przeszedl do Interu a ja z nowa koszulka zostalem tak jakby na lodzie:P I jako malolat chodzilem w przeterminowanej koszulce Lazio kibicujac Interowi :-)

Tak to sie zaczelo... Teraz zaryzykuje stwierdzenie, ze Inter wrecz kocham !!!

Co do innych klubow to oczywiscie mam rozne sympatie, ale milosc tylko jedna INTER !!! Pozdrawiam polskich niebiesko -czarnych !
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

cze a ja jestem Lukasz 'master snake' jestem z malej miescinki Olsztyn kolo Czestochowy .... Interowi kibicuje od 1997r. jak wygral wtedy PUEFA jak sie nie myle ogladalem wtedy mecz w TV a kibicuje jeszcze Legii no i oczywiscie miejscowemu Sokolowi Olsztyn

!!!!Pozdrawiam!!!!
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Wizard

Post autor: Wizard »

Zapomnialem dodac, ze jesli ktos chce pogadac o Interze badz ogolnie o futbolu to serdecznie zapraszam na gg. Numer podany w profilu :]
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Jestem Rafal z Trzebini lezy ona niedaleko Krakowa i Chrzanowa jak by ktos niewiedzial :) Moje gg to 2484271 ! 8)
Chipp Zanuff

Post autor: Chipp Zanuff »

Ciekawe czy ktoś to czyta...(poza mną;))
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Chipp Zanuff pisze:Ciekawe czy ktoś to czyta...(poza mną;))

... a czemu nikt ma tego nie czytac?? Uwazam ze takie cos jest potrzebne mozemy sie cos o sobie dowiedziec :D Ja tam uwazam ze to fajna sprawa (sam tez czytalem)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Chipp Zanuff

Post autor: Chipp Zanuff »

Master Snake pisze:
To cieszy..
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Obaj niejestescie sami bo ja tez to czytam :D :P
Deni
Kontakt:

Post autor: Deni »

Witam mam na imie Sławek lat 22 .Mieszkam w Tarnowie .Jestem kibicem Ajaxu .Interesuje sie piłka nozna i żużlem .Pozdro Obrazek
Asgar
Kontakt:

Post autor: Asgar »

Jestem tu nowy ale stary :P

Zarejestrowałem się tutaj ponad rok temu ale nie miałem jakoś czasu na pisanie na tym forum, ale teraz staram się to nadrabiać :wink:

Nazywam się Mariusz, jestem z Zabrza, jestem kibicem Interu :wink: Z tego co widziałem na forum to 'znam' Dexstera... to chyba wszystko, pozdrawiam :smile:
Obrazek
www.LigaMistrzow.com - Zapraszam fanów rozgrywek Champions League.
RaDeOn

Post autor: RaDeOn »

Jestem tez tutaj nowy o ty mforum dowiedzialem sie od kumpla ktory pisal na tym forum.
Mam na imie Radek pochodze z Pobiedzisk kolo Poznania.Mam 13 lat.Kibicuje Interowi od 5 lat.Moimi ulubionymi zawodnikami Interu sa Adriano,Figo,Martins, oraz Veron.Reszta tez jest spoko.Pozdrawiam wszystkich fanow Nerazzurrich.
martinboss

Post autor: martinboss »

Wielkie Yoł wszystkim jestem nowy na tym forum, ale nie jestem nowym kibicem Interu. Nerazzurim kibicuje już od dłuższego czasu(kilka lat).
Mieszkam w Pabianicach (metropolia koło łodzi :lol: )... Poza Interem kibicuje także Manchester United, Athletic Bilbao i ŁKS Łódź...
"Jestem faszystą, a nie Rasistą" - Paolo Di Canio szczerze o swoich skrajnych poglądach
jakops

Post autor: jakops »

No a ja jestem Jakubek z Rzeczycy..pewnie nie wiecie gdzie to ;) wiedziałem ..hehe To jest w woj.Lubuskim, okolice Świebodzina ...30 km od Zielonej Góry..taka mała,przyjazna wioseczka ;-)

Pozdro @ll !!! FORZA NERAZZURI!!! :lol: :wink:
Tylko Inter w moim sercu!!!!!!!!!

FORZA NERAZZURI!! !! !!

Pozdro for @ll :D
Syjon

Post autor: Syjon »

Elo ziomy

Ja jestem z Siemianowic Śląskich reprezentant Górnego Śląska :) . Jestem nowy tu na forum, straszny gaduła ze mnie i oczywisćie fanatyk piłkarski :lol: . Kibicuję GieKSie Katowickiej, Banikowi Ostrava, Brosussi Dortmund, Inter Mediolanowi.

Pozdro All

FORZA NERAZZURI :inter:
Obrazek
Obrazek
Fanka86

Post autor: Fanka86 »

jakops pisze:..pewnie nie wiecie gdzie to
Ja wiem :wink:

Witam wszystkich !
Ja coprawda jestem fanką Juve, ale jak sie zarejestrowałam to trzeba sie przedstawić 8)

Jestem Ola :wink: Mieszkam w Gródkowie (tego to dopiero nikt nie wie :P )
Jest to mała wioska w pobliżu Będzina, a ten z kolei jest niedaleko Katowic...
To teraz już wiecie :smile:

Pozdro dla wszystkich użytkowników tego forum :mrgreen:
"Grande l'emozione che dai,
quando tu vinci per noi..."

Forza Juve
Maciek (interista)

Post autor: Maciek (interista) »

Witam wszystkich. Interowi kibicuję od 1998 roku (konkretnie od finału Pucharu UEFA). Najlepszym kopaczem w historii jest i będzie dla mnie Roberto Baggio. A sam studiuję w Warszawie, mieszkam (jeszcze czasami tam się zjawiam :lol: ) w Białymstoku. Poza piłką nożną uwielbiam dobrą muzykę - U2, Robbie Williams, a ostatnio Kanye West i 50 Cent.
Obrazek
Slash

Post autor: Slash »

Witam :))

mam na imię Rafał , uwielbiam Inter tak bardzo mocno jak Wy ;) :)

pochodzę z małej miejscowości Opatów :)

mam nadzieję , że bedziemy mile dyskutować na tym jakże wspaniałym forum :)
BlueInferno

Post autor: BlueInferno »

Ja nazywam się Rafał, jestem z Bielska-Białej. Mam 14 lat. Na tym forum jestem długo, ale przez dłuższy czas nawet o tym nie wiedziałem :P Witam wsyztskich na forum 8)

Forza Inter :!:
pozdro :P
Squal

Post autor: Squal »

Napisałem już 15 postów a zapomniałem się przedstawić. :wink:

No więc:
Mam na imię Michał urodziłem się 26 lipca 1989 roku w Ostrowcu Świętokrzyskim gdzie nadal mieszkam. Uczę się w Liceum Profilowanym nr 1 w O-cu Św. o profilu Zarządanie Informacją. Jestem kibicem KSZO Ostrowiec Św. należe do grupy Ultrasów która zajmuje się tworzeniem opraw na meczach naszego drugoligowego klubu. Kibicem Interu jestem od 2,5 roku dzięki mojemu Ojcu który pracuje i mieszka we Włoszech... to on mi wpoił kto rządzi w Italli. Oprócz Interu lubie jeszcze Arsenal Londyn. Słucham Rocka,Punk Rocka (tego z USA) Techno no i troche Metalu. Lubie jeździć rowerkiem po moim pięknym województwie - Świętokrzyskie. Interesuję się Piłką Nożną, Ultraską i grą Hattrick (www.hattrick.org) gra się w nią za pomocą przeglądarki internetowej. Od czasu lubie sobie wyjść na dyskoteke... nie do jakiegoś klubu ,ale włócze się z kumplami po różnych szkołach średnich w O-cu. Lubie też coś wypić :D :D :D :D :D :D choć ostatnio nie mam możliwośc gdyż mam problemy z żołądkiem.
SAKO

Post autor: SAKO »

Witam! Mam na imie Patryk. Mam 16 latek i jestem ze Szczecinka. Pisze felietony na stronie www.realmadryt.org . Moje 2 ukochane kluby to LEGIA I REAL! Jednak po za tymi klubami baaaardzo lubię INTER, Werder i Liverpool. Mam nadzieje, że bedzie mi się tu miło pisało :smile: Pozdrawiam :wink:
www.realmadryt.org --> najlepsza stronka Realu Madryt w Polsce!!!!
kulekulek

Post autor: kulekulek »

Czesc wszystkim. Mieszkam 20 km od Koszalina w miejcowości o mało muwiącej wam nazwie Bielkowo. Moje pasje to Inter, gra w piłke, komputery (czytaj gry komputerowe) i hip-hop (głównie Pokahontaz i Płomień 81 - nie mylc z 18 L)
Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów
aha mam 18 lat
Bartek_FCI

Post autor: Bartek_FCI »

Mam na imię Bartek mam 15 lat jestem z Krakowa! Co by tu napisac? Pasja to Piłka Nożna i Piłka nożna :twisted: Lubię Motoryzacje i kilka innych rzeczy.

PS: Koles powyżej jest chyba jakims dyslektykiem troszke błędów zrobił "troszke" :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ