Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Grzybek

Odp: Mercato

Post autor: Grzybek »

Ja uważam że Maxwell byłby swietnym zastępcą Favalliego. Maxwell juz w niejednym meczu w Ajaksie(nie w tym sezonie, bo jest kontuzjowany) pokazywał ze jest swietnym zawodnikiem grającym nie tylko w obronie, ale i w ofensywie, więc mysle że jego zakup byłby trafnym transferem. Pzdr, Forza Inter !!
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

czyzby kolejne okno transferowe okazalo sie kolejna wpadka naszych dzialaczy w kupnie zbednych pilkarzy ?? Jezeli nie sprowadza jakiegos dobrego pilkarza to znowu bedzie klapa no niby zostalo jeszcze 2 tygodnie wiec pozyjemy zobaczymy :smile:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Teraz wielkich transferow nie ma co sie spodziewac,z nowym dobry lewym obronca bedziemy musieli zapewne poczekac do lata.Co do Maxwella tp popieram ten transfer ale wolalbym Grosso.Nie widzialem jak on gra ale wiele osob go wychwala,a poza tym jest wlochem a u nas makaroniarzy jak na lekarstwo...
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
bloom

Post autor: bloom »

to co robi inter i transferami to jest zemsta..mamy samych obcokrajowcow,wszyscy wartosciowi wlosi graja w juve,milanie i romie,a moratti dalej laduje kase w poludniowoamerykancow.wkrotce prawo sie zmieni bedzie wymogl zeby w pods,11 bylo kilku wlochow to scigniemy na sile ze 3 favallich bo nikogo lepszego nie bedzie i znowu 4 miejce w lidze juve sobie juz pozyskalo marchioniego ktore bedzie naljepszym skrzydlowym z wloch{jak juz nie jest)zanettiego od nas,ostatnio cannavaro..ach co tu mowic.scudetto panowie to my juz przegrywamy zanim sie jeszcze sezon rozpoczyna z roku na rok.tak to jest jak ktos ma kase i nie wie jak ja wykozystac :? :oops:
Angelo

Post autor: Angelo »

to jest zemsta
Jaka zemsta? Chyba "kolego" słowa ci się pomyliły...
wartosciowi wlosi graja w juve,milanie i romie
I masz odpowiedź na to czemu w Interze jest tak malo włochów...
marchioniego ktore bedzie naljepszym skrzydlowym z wloch{jak juz nie jest)
W tym momencie nastąpił "bloom" twojej niewiedzy... :lol:
Nie powiedziałbym aby sprawa Scudetto była w tej chwili rozstrzygnięta, Calcio jest dość nieprzewidywalna i jeszcze "sporo wody w rzece upłynie" zanim nastąpią ostateczne rozwiązania...
Ostatnio zmieniony 19 sty 2006, 19:53 przez Angelo, łącznie zmieniany 1 raz.
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Bloom, przyjacielu i znawco Moratti ma kase i wie co z nia robi, zapewniam.

pozatym to zanim te przepisy sie zmienia [jesli wogole] to i tak juz wszyscy poumieramy... albo sie serwer spierniczy :D
Obrazek
bloom

cytat;
I masz odpowiedź na to czemu w Interze jest tak malo włochów...

a gdzie tu bylo pytanie?czytaj uwazniej jezeli juz chcesz koniecznie cos skomentowac..
cytat:
W tym momencie nastąpił "bloom" twojej niewiedzy... Laughing

raczej twojej:)..zreszta czas jak zwykle pokarze

co do Morattiego i jego zarzadzania kasa(mam na mysli inter anie jego inne inne inwestycje) no to sorka ale chyba nikt w europie nie budowal klubu za taka kase w przeciagu tylu lat i nie odnosl prakt.zadnych sukcesow poza puch.uefa i pw ostatnio..to chyba o czyms swiadczy..

no a co do scudetta w tym sezonie to pewnie ze jest jeszcze szansa i mysle ze to moze w koncu w tym roku osiagniemy bo 8 pkt to jest nic na 18 meczy :lol2: :lol2:
Angelo

Post autor: Angelo »

a gdzie tu bylo pytanie
A czy ja napisałem że jest to odpowiedź na jakieś pytanie?Ja napisałem swoją odpowiedź na twoje stwierdzenie że Moratti sciąga piłkarzy z zagranicy a nie z włoch a dzieje się tak ponieważ wartościowi włoscy piłkarze grają u bylych albo obecnych rywali...A tak pozatym to było w ostatnich latach spora liczba "rdzennych" piłkarzy w Interze ale z jakiegoś powodu nie sprawdzili się...(np.Adani, Coco, Morfeo, Robiatti, Cannavaro itd.i jeszcze kilku spokojnie by się znalazło).I też nie zarządu wina iż taki Marchionni czy C.Zanetti wolą obietnice Capello od obietnic Manciniego :smile:
raczej twojej
Podaj mi kilka argumentów że przyszły (a może teraźniejszy) gwiazdor ligi włoskiej nie skończy jak Giannichedda albo Blasi...
bloom pisze:no a co do scudetta w tym sezonie to pewnie ze jest jeszcze szansa
bloom pisze:scudetto panowie to my juz przegrywamy zanim sie jeszcze sezon rozpoczyna z roku na rok
Chyba powinneś się zdecydować :wink:
bloom

Cytat:

Podaj mi kilka argumentów że przyszły (a może teraźniejszy) gwiazdor ligi włoskiej nie skończy jak Giannichedda albo Blasi...

a co ja kasandra jestem?jak ci moge podac argumenty dotyczace przyszlosci?moze skonczyc nawet jak george best :smile: ale patrzac przez pryzmat mercato i tego ze w interze nie ma juz praktycznie wlochow to zal i to duzy ze on zasili juve.gosc jest naprawde dobrym skrzydlowym i pokazuje to z meczu na mecz.jezeli nie stanal mu na przeszkodzie kontuzje to bedzie to reprezentant wloch na lata.

co do adaniego ,favalliego, coco i morfeo to chyba byles jednym z niewielu ktorzy mysleli ze oni sie sprawdza..byli kupowani w stylu naszego prezesa bo " okazja" ale nie wiadomo kogo oni mieli zastapic..co do canny to z pilkarskiego punktu widzenia dla mnie to on gral ok. owszem mial wpadki zreszta jak caly zespol tylko ze na nim sie to czesto skupialo.nie trawie go temu ze przeszedl do juve ale to juz inna bajka

co do szans na tytul to zawsze wieze do konca(poki sa przynajmniej teoretyczne szanse) co nie zmienia faktu ze nieprzemyslane transfery sa w duzej mierze przyczyna rozczarowan na koniec sezonu. [/quote] :wink:
Arkir

Post autor: Arkir »

Jak się nie myle, to oprócz włochów rodowitych wliczani będą w to piłkrze ze szkółek piłkarskich co grają w klubie z 3 lata, ale nie ejstem pewien. A co do trnserów to wydaje mi się, że jest nam potrzebny lewy obrońca, prawy, młod, żeby za 1-2 lata mógł grać w pierwszym składzie, Javier swoje lata ma. No i x skrzydłowi, lewa, prawa i rozgrywając. Ale w tym okinku inter jedynie dokupi napastnika, który będzie grał od teraz. Raczej będzie zainteresowany sprowadzaniem graczy w czerwcu i najlepiej, aby byli za darmo.
Slepy

Post autor: Slepy »

A ja ostatnio polubiłem transfer Esposito, moze dlatego ze strzelil nam bramke :lol: Włoch, umie grac na pomocy i w ataku, dobra forma juz dłuzszy okres, niedrogi. Czego chcec wiecej? Branca pojechal niestety do Rzymu, mam nadzieje ze sie z Simone nie dogadaja, bo ja go u nas nie chce :roll: :P
andre

Post autor: andre »

niech Branca ucieka czym prędzej z rzymu i nikogo z tamtąd nie zabiera.!!!!!a co do Esposito to też podoba mi sie ten gracz....moim zdaniem powinniśmy go ściągnąć
Syjon

Post autor: Syjon »

A co myslicie o powrocie Pagliucy :) ?. Podobno ma do tego dojść.
Obrazek
Obrazek
Arkir

To chyba poto aby dograł tych pare meczy i był pierwszy w klasyfikacji występów.

A do Esposito wielkie TAK.
Lombardinho

Post autor: Lombardinho »

moim marzeniem jest sprowadzenie quaresmy

Aha czemu admini nie blokuja starych nie aktualnych tematów typu Ronaldo za Adriano?? Jakis nabijacz zacznie tam pisać a tak będzie porzadek
(taka mała wskazówka) :roll:
Amor Patriae Nostra Lex
jarmol33

Post autor: jarmol33 »

A z napatników to ja widze tylko trzy opcje
cisse ale to raczej nie my potrzebujemy włochów czyli
Di Vaio lub Bonazzoli :smile:
jarmol33

A co do tego Grosso bo wszyscy go tak chwalą. To ja się pytam czy on jest choć troche dobry jak Chivu z romy czy to tylko talencik bo my potrzebujemy dobrego piłkarza a nie talenciku. Prosze o odpowiedz i o obeiktiwizm. :o
PioFCI

Post autor: PioFCI »

no i mamy na 6 miesiecy Inzaghiego i do 2008 Cesara...Co o tym sadzicie?? Ja mysle, ze to nawet dobre posuniecie Morattiego i spolki...Pamietajcie, ze wroci Oba, wtedy Inzaghi tylko zwiekszy konkurencje w ataku co wyjdzie tylko na plus...W dodatku teraz Cruz nie moze sie czuc az tak pewnie...Na dniach powinien wreszcie wrocic Recoba...
Co do Cesara to mam tylko nadzieje, ze Mancini nie przewiduje dla niego miejsca w I skladzie... :smile:
Inter na zawsze !!!
RoB

Post autor: RoB »

W sumie odetchnąłem z ulgą, że to tylko wypożyczenie. W sumie to nie są jakieś tragicznie transfery. Inzaghi na razie powalczy z Cruzem o miejsce może jakiś cudem w Mediolanie odżyje i nas pozytywnie zaskoczy. No ale po powrocie Oby i wyleczeniu Recoby trzeba będzie pakować manatki. Co do Cesara to myśle, że nie jest to wcale takie złe rozwiązanie. Widzimy jak ostatnio Figo cieniuje więc przynajmniej będzie czuł oddech na plecach. Ogólnie te transfery raczej nikogo na kolana nie powalają ale trzeba dać im szansę. :wink:
Slepy

Nie, boze nie, NIE:( Dlaczego nie Esposito? Dlaczego nie Sobis? Czemu zawsze interesujemy sie bardzo dobrymi graczami, zarząd wzbudza w nas nadzieje, po czym SPROWADZA 32 LETNIEGO CESARA. :!: Favalli, Dejan, Cesar, Inzaghi, Mihajlovic.. KTO ? KTO JESZCZE?
jarmol33

No dobrze że S.Inzaghi jest wypożyczony a Cesar nie jest zły tylko są lepsi w lecie za darmo byli by np. Ze Roberto i Pires. No trudno kolejne cieńkie transfery a ciekawe co za to Lazio dostanie bo slyszelem, ze Dellafiore. A i pamiętajcie niech ktos powie coś o tym Grosso. :|
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

slepy_fan pisze:Dejan,
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
a mogę spytać: co ci niepasuje w młodym przecież jeszcze Dejanie Stankoviciu ?? jednym z najlepszych pomocników w Serie A ?? który był w Interze jeszcze przed Mancinim ??
Obrazek
Slepy

nie wymienialem staruchow, tylko kolonie Lazio w Interze (tez staruchy). Dejan jest Ok, nie mam zastrzezen do niego :wink:
Arkir

Biega z tymi tranferami. Wogóle mi nie leżą. I strata połowy kart do młodzików nie widzi mi się.
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Macie jakieś kompilacje z tymi obydwoma zawodnikami?
Młodego Inzaghiego widziałem jakiś czas temu, a Cesara może 1 mecz.
intermaniak

Post autor: intermaniak »

Ja osobiście uważam, że strata Verona nie będzie przyjemna, ale też nie ma co tak chisteryzować. Mozna by kogoś z młodzików ściągnąć niż szukać po całej Europie.
...:INTER to potęga:...
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Przeciez Inzaghi nam pomoze tylko dokonczyc sezon...nie mamy napastnikow, on pogra z 2 miesiace, pozniej jak bedziemy miec i Recoba i Obe to tylko wzmocni konkurencje...Do Cesara to jestem pewien, ze bedzue tylko rywalizowal z Solarim o miejsce na lawce...Stankovic jest nietykalny i Mancini tez dobrze o tym wie 8) Sobis bedzie w czerwcu :o
Inter na zawsze !!!
Bart

Post autor: Bart »

Cesar i S. Inzaghi? To było nieuniknione, tragedia. Jak mamy pozyskiwać takich zawodnikw, to rzeczywiście witaj scudetto. S. Inzaghi- największa sierota w Lazio, kibice Biancocelestich nabijają się z jego nieudolności, łapie się jedynie na mecze Coppa Italia. Tak samo w Sampdorii, nic tam nie grał. Po prostu jak nie ma kogo kupić, to zawsze w odwodzie jest Lazio. Faajnie. A Cesar? Stary, przeciętny, po co nam czwarty, a nawet piąty lewy pomocnik?? Mocno krytycznie oceniam te transfery, ale cóż, obym się mylił.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Te transfery to nieporozumienie... kolejny pomocnik do grzania ławy :| I nie wiem po co nam Inzaghi? Przeciez za 3tygodnie wraca Martins a teraz to spokojnie moglby grac Cruz (jakos nie wierze zeby Simone cos wiecje pokazywal)... ogólnie to jak mielismy kupic takich graczy to lepiej bylo wogole nie robic transferow w zimowym mercato...
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Hmm... Ten Cesar, tak jak piszecie, rzeczywiście jest niepotrzebny, skoro Solari który, wg. mnie jest wiele lepszy od niego siedzi na ławie, to nie Wiem co on tam będzie robił. Ktoś może przytoczyć cenę za tych dwóch talentów?
ODPOWIEDZ