Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Szuster

ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?

Post autor: Szuster »

Nie wydaje mi się żeby Adriano miał przejść do Realu, przecież w Interze mu dobrze idzie, jest bardzo szanowany i co najważniejsze Inter umie grać i wygrywać w przeciwieństwie do Realu , któremu zdażają sie okrutne potknięcia i nie gra najlepieja pozaty to Real lubi kupować staruch dziadków a Adriano nie jest jeszce taki stary :smile:
INTER
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Nie chce sie nikomu narazic ale jesli Adriano nic nie wygra z Interem w przeciagu kilku lat to z pewnoscia opusci klub i przejdzie np. do Realu zeby cos osiagnac w zyciu.Nie oszukujmy sie,Inter nic nie wygral od '99 kiedy to puchar UEFA trafil do nas,a tak poza tym to niemamy czym sie pochwalic...
Watpie czy Adi bedzie zawodnikiem pokroju Javiera czy Alvaro dla ktorych Inter to drugi dom,chociaz wierze w niego ze taki wlasnie bedzie.
Pozyjemy,zobaczymy.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Imrahil Hitokiri pisze:Nie chce sie nikomu narazic ale jesli Adriano nic nie wygra z Interem w przeciagu kilku lat to z pewnoscia opusci klub i przejdzie np. do Realu zeby cos osiagnac w zyciu.Nie oszukujmy sie,Inter nic nie wygral od '99 kiedy to puchar UEFA trafil do nas,a tak poza tym to niemamy czym sie pochwalic...
.
Po pierwsze to w Realu tez może niczego nie wygrać.
Po drugie to w zeszłym sezonie wygraliśmy COPPA i SUPER COPPA ;) italia, więc nie od '99.
Po trzecie to nie od '99, bo UEFA wygraliśmy w sezonie 1997/1998 ;]
Obrazek
Imrahil
Kontakt:

A faktycznie pomyliem sie :/ tylko ze wraznie napisalem np. do Realu
rownie dobrze moze pojsc do Barcelony czy Manchesteru United.
Imrahil
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Czas zaktualizowac temat. Adriano przezywa chyba jak narazie najwiekszy kryzys.Uwazam ze powien przesiedziec kilka meczy na lawce,najwyzej wchodzic na 30-45min.W najblizszym meczu w jakim bym go wystawil w pierwszej 11 to z Ajaxem.Wiadomo,LM jest tez po, zebys sie pokazac,a Adri z pewnoscia nie pozwoli zeby o nim zapomiano.
MiRas.
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: MiRas. »

Kryzys formy Adriano to mało powiedziane... to nie jest ten zawodnik, do którego sie przyzwyczailiśmy... teraz jest wolny, bez pomysłu na grę, bez zaangażowania... ogółem... nie jest z nim dobrze.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Orzeu
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

dokładnie Miras - to nie jest już ten geniusz. Owszem - raz po raz zaskoczy nas strzałem z dystansu, lub z wolnego, ale to za mało !! Stał się ociężały, nie walczy, nie drybluje tak jak kiedyś, widać brak zaangażownia :/ CO z nim jest ?? :/ Na początku zeszłego sezonu, każdy z nas typując wynik pisał, że Adi na pewno strzeli gola, i tak się działo, a teraz ?? Mówiliśmy, że Inter bez Adriano traci połowę siły rażenia, natomiast teraz sądze, że przy ataku Oba - Recoba nasza siła rażenia byłaby mocniejsza !!!! Niewiem może przydałoby mu się kilka meczy na ławce :? , choć znając życie nasza gwiazdeczka zaczęła by stroić fochy :/ i mówić o Realu....
Obrazek
Ljarro

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Ljarro »

Nie wiem dlaczego myslicie ze Oba to takie duże wzmocnienie - owszem wydaje sie ze teraz każdy, który grałby zamiast Adriano byłby lepszy, ale zobaczcie jak Oba grał na PNA...
EL_CHINO

Adriano , zawodzi ?

Post autor: EL_CHINO »

Adriano, w ostatnim meczu miał chyba nawet mniej akcji, niż sam J. Cruz o Recobie już nie wspomnę.
MiRas.
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: MiRas. »

Prawda jest taka, że nie mamy odpowiednicyh napastników.. no bo Adriano.. yhmm... zostawie bez komentarza... Cruz to żelazny rezerwowy, grajac od początku nic nigdy nie potrafi zdziałać, Recoba wiecznie trapiony przez kontuzje, a Martins... nie potrafi ustabilizować formy, raz gra świetny, by za 3 dni w kolenym meczu dać plamę na całej linii ... czas pomyśleć o jakimś napastniQ, bo nie jest ciekawie ...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
EL_CHINO

Adriano , zawodzi ?

Jakby był tym napastnikiem, zawodnik typu Henry albo Cisse, to jestem wniebowzięty, ale nie brać 'dwumetrowca' z Boca Juniors, aby nie była to powtórka z Burdisso. :|
bobogol
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: bobogol »

ogólnie dwumetrowcy czyt. wysocy napastnicy z wyjątkiem moze Jana Kollera sobie nie radza.... Rasiak to drewno wieć nawet ze wzrostem Oby by nie gral ale taki Peter Crouch [mam nadzieje ze tak sie to pisze] to jest porażka, a Benitez go wystawia zamiast Cisse.... wiec moze jego mozna by ściągnąć! Bo Crouch sie wkomponowal w Liverpool [czyt. Reina albo Caragher wybijaja piłkke daaaaaaaaaaleko do przodu, Crouch tyłem do bramki zgrywa ją na 16 metr a Gerrard albo Garcia strzelają :mrgreen:]. a Cisse w formie i ograniu z Marsylii i ogolnie z przed kontuzji to byloby coś.!
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Woo-cash »

A wedlug mnie Adriano po prsotu ma zalamanie formy no nie mozna wymagac od pilkarza aby na zawolanie strzelal bramki wydaje mi sie ze to po prostu lekki przestoj moze jest przemeczony czy cos w tym stylu no jak ktos napisal moze by mu sie przydalo kilka meczy posiedziec na lawie moze by zlapal forme bo w takim stanie jakim jest teraz za duzo do druzyny nie wniesie wprost przeciwnie moze tylko byc klopotem wiec Adriano czeka cie chyba mala przerwa :?
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Andy
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Andy »

Faktycznie , chyba każdy to zauwarzył , że z Brazylijczykiem jest coś nie tak :roll: , ale Mancini z niego nie zrezygnuje, a przynajmniej nie przy tak ważnym meczu z Juventusem :!: Widać, że Adriano stracił tą szybkość, finezje rozgrywania - kolega mi kiedyś mówił, że z niego będzie drugi Ronaldo (to znaczy tak samo przytyje itp. :| ). Nie chciałbym krakać, ale jeżeli on ma tak dalej grać to chyba jednak podziękujemy mu za gre w Interze :( , ale wtedy Moratti musiałby kogoś zakupić :!:
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Slepy

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Slepy »

Ludzie :lol: Spokojnie, zagrał 5 słabszych(?) meczów a Wy chcecie juz go sprzedawac. Nie kazdy mecz to gol, nie kazdy mecz to wielki błysk. Spokojnie, wróci Oba, Adriano znowu bedzie bombardował :wink: Od początku sezonu tylko słysze, Adriano zawodzi, Adriano to nie ten fenomen co kiedys, Adriano to drugi Ronaldo. Rzut oka na statystyki... Adriano to najlepszy strzelec Interu i czołówka Serie A.. :roll: Kazda porazka interu to wina adriano.. Ludziska, dajcie mu spokój.. On juz zrobi swoje, zapewniam.
Orzeu
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

slepy_fan pisze:Ludzie :lol: Spokojnie, zagrał 5 słabszych(?) meczów a Wy chcecie juz go sprzedawac.
Adriano w tym sezonie zagrał może ze 3 mecze na poziomie z 2004 roku !! A resszta to wbijał albo z metra, albo z wolnych - ogółem to nie jest ten sam ADI co kiedyś... On już się nawet nie porusza po boisku jak kiedyś - niewiem czemu, ale kiedyś to był taki zabójca, a teraz jak go widzę, to mam wrażenie że mu się po prostu nie chce !!

Przypomnijcie sobie gole z Udinese, mecz z Porto, gole z Perugią (?? yyy z poprzednim klubem Ze Marii), Valencją, Lazio itd. - Teraz po prostu gra inaczej i to o wiele gorzej :/ nie jest już tak widoczny.

Mam cichą nadzieję że jednak nasz Fenomen wróci i to jeszcze qw tym sezonie i nie będzie to pojedyńczy przebłysk, tylko coś al'a początek sezonu 2004/2005
Ostatnio zmieniony 12 mar 2006, 21:06 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Kula_FCI
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Kula_FCI »

No niestety ale taka prawdani , w tym sezonie nasz atak jest najsłabsza formacją, Adriano kompletnie bez formy, nie wiem co sie z nim dzieje, brakuje mu chyba mtywacji i stał się troche jakby ociężały, Cruz, tak jak powiedział Miras to żelazny rezerowy, ale od czasu do czasu bardzo przydatny naszemu zepsołowi, Recoba no tu to jest problem, bo to karznaprawde znakomity piłkarz, lecz cóż albo kontuzjowany, albo bez formy, naprawde żadko nam sie przydaje. Martins no nasza czarna perła, ale brakuje mu jeszcze ogrania i wykończenia, ale w obecnej sytuacji to i tak nasz najlepszy napastnik. w tej chwili to przydałby się nam Christian Vieri,on potrafił zastapić karzdego gdy tylko było trzeba, jednak wybrał przejscie do Milanu, a teraz gra w Monaco. Po ostatniej klęsce Realu i wspaniałych bramkach Diego Milito, trzeba sobie pluć w brodę dlaczego nie sprowadziliśmy tego zawodnika do Interu, to jest prawdziwy magik, o olbrzymim potencjale i znakomitym wykończeniu, jednak teraz jego przyjście jest raczej nierealne! a szkoda!
Forza Inter!!!!!!!!!
RdK.
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: RdK. »

Kiedyś szybki,nieprzewidywalny,genialnie wykonujący rzuty wolne...a teraz? :| wolny,ociężały...tylko wolne mu dobrze wychodzą :(
Z Adriano jest to samo co z Ronaldo :|
I troszkę mu przybyło ciałka jakby nie patrzeć.
Obrazek
EL_CHINO

Adriano , zawodzi ?

Miejmy nadzieję, aby Adriano się nie zdołował albo, żeby inni mu tak tego nie wypominali, bo się rozpłacze, a wtedy Real przyjmie go z otwartymi rękami (choć nadal tak jest).
Pieklo

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Pieklo »

ja liczę że się przełamie w meczu w CL z Ajaxem bo kiedyś musi się przełamać w końcu
Pieklo
Felipe
Kontakt:

Post autor: Felipe »

To nie prawda, Adriano nie chce tam isc, to zmyslone rzeczy przez dziennikarzy, zeby bylo o czym gadac i narobic zamieszania wokół osoby Brazylijczyka. Adriano = Inter :!:
FcI_Wojas

Post autor: FcI_Wojas »

Racja Adriano zostaje z nami..!!!
To zwykła plotka dziennikarzy.. :evil:
Sam podkreślał że jego dom jest w Interze.. :smile:
:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
Felipe
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Felipe »

Skądże :lol: Adriano jest najlepszy! Udowodnił to w meczu z Sampdorią i udowodni jeszcze nie raz! Jestem pewien, że zostanie w Interze jeszcze na dobre kilka sezonów.
Orzeu
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Hylyp pisze:Skądże :lol: Adriano jest najlepszy! Udowodnił to w meczu z Sampdorią i udowodni jeszcze nie raz!
zagrał b. dobry mecz owszem - ale czy utrzyma formę, czy jest najlepszy ?? za wcześnie jeszcze żeby wyciągać takie wnioski, to jest dopiero jeden mecz, a sezon jest długi...
Obrazek
FcI_Wojas

Adriano , zawodzi ?

Post autor: FcI_Wojas »

orzeu pisze:ale czy utrzyma formę,
No ja mam cały czas taką nadzieje..
Te dwa tygodnie przerwy dobrze na nigo zrobily...:)
Niech dalej ostro trenuje to cos z tego (niego) bedzie..:D
orzeu pisze:a sezon jest długi...
No ale coraz krótszy, a MŚ sie zblizają... :wink:
:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
zydek_fci

Adriano , zawodzi ?

Post autor: zydek_fci »

Adriano to wiadomo juz wielki piłkarz.

Moim zdaniem kryzys ma juz za soba, co napewno udowodni w meczu z ajaxem. Jestem pewny ze strzeli im conajmniej z 1 bramke!
Obrazek
Orzeu
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

zydek_fci pisze:Moim zdaniem kryzys ma juz za soba, co napewno udowodni w meczu z ajaxem. Jestem pewny ze strzeli im conajmniej z 1 bramke!
No niestety nie udowodnił i zaczynam mieć coraz większe wątpliwości co do klasy Adriano, bo jeden z najlepszych napastników świata, na jakiego kreuje się Adriano, po prostu nie umie ustabilizować formy, a po tym poznaje się geniusz piłkarza - po równej grze, bo co z tego, że Adri zagra jeden mecz znakomicie skoro nastepne 3 spartoli.
Obrazek
Imrahil
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

ten niewykorzystany karny z ajaxem daje troche do myslenia.Adri nie tylko ma problemy ze strzeleniem bramki w sytuacjach meczowych,ale i z 11 -80- :(
Moldar

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Moldar »

mam wrażenie że zima tak na niego działa :) , przypomnijmy sobie tamten rok, w tedy również miał jakąś blokade, aż w końcu się przełamał
Wizard

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Wizard »

Nom mam podobne watpliwosci jak orzeu co do klasy Adriano...Napewno jest to pilkarz, ktory jak sie wzniesie na wyzyny swoich mozliwosci potrafi grac fenomenalnie, no ale problem w tym, ze na wyzyny swoich umiejetnosci jednak tak czesto sie nie wznosi... Pamietajmy, ze to dopiero 23 letni pilkarz, ktory caly czas nabiera doswiadczenia i napewno sytuacje ze strata formy w tym i poprzednim sezonie beda zdarzaly sie coraz rzadziej... Przynajmniej mam taka nadzieje :smile: Ja caly czas wierze w Adriano, ale nie zaryzykuje stwierdzenia, ze jest to jeden z powiedzmy 5 najlepszych napastnikow swiata. Niestety... Chyba jeszcze nie teraz...
ODPOWIEDZ