Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
EL_CHINO
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Ostatnio chodzą, jak dla mnie dobre,a nawet bardzo dobre, pogłoski, że inter zaniedługo pozyska Vucinica. I to co chciałem mam nadzieję, że się stanie.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2006, 19:00 przez EL_CHINO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
andre
hmm a czy możeci mi coś powiedzieć o tym Vucinicu bo ja jakoś za dużo to o nim nie wiem, przeciesz w Lecce aż tak dużo bramek nie strzela
-
Imrahil
- Kontakt:
Podejrzewam ze ten caly Vucinic bedzie gral jak Vieri.Czyli dobrze:) I pewnie nie raz mu podziekujemy ze do nas dolaczyl.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
pluto11
Vucinic mlody dobry pilkarz ma 22 lata 186 wzrostu no i w poprzednim sezonie strzelil 19 bramek dla Lecce wiec nie jest taki zly ale 15mln to chyba za duzo za taka kase mazna miec Bojinova ale Vucinic tez moze byc i niech kogos wkoncu sciagna
-
Meti
Ja bardzo chcialbym jakiegos Wlocha mieszczacego sie w podstawowoym skladzie. Favalli jest stary wiec celem numer jeden moglby byc Grosso. Niestety (tylko dlatego ze nie jest Wlochem tylko kolejnym pilkarzem z Ameryki Pd.) ponoc ma na dnaich Maxwell przyjsc. Szkoda ze Cassano odpuscili.
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
-
Hujek
- Kontakt:
Ja widziałbym w Interze dobrego wysokiego obrońcę typu: Harte, Stam itp. i napastnika typu Robbie Keane.
ERNRUD Inter & Zagubieni forever!
Milan forever!
Milan forever!
-
Szycha
Tak się składa, że Keane juz grał kiedyś w Interze, ale jakoś mu nie wyszło 8)
-
EL_CHINO
A nie przypadkiem był to Roy Keane?Michu pisze:Tak się składa, że Keane juz grał kiedyś w Interze, ale jakoś mu nie wyszło 8)
-
Szycha
http://archivio.inter.it/cgi-bin/giocat ... G0705&L=enEL_CHINO pisze:A nie przypadkiem był to Roy Keane?Michu pisze:Tak się składa, że Keane juz grał kiedyś w Interze, ale jakoś mu nie wyszło 8)
-
Bart
Co jak co, ale Roy Keane jest symbolem ManU, kiedy niby miał grać w Interze...
Juve po 19 minutach prowadziło już 3-0, nam trzeba więc spokojnie wygrać w Kampanii i czekać na mecze Juve z trudniejszymi przeciwnikami.
Juve po 19 minutach prowadziło już 3-0, nam trzeba więc spokojnie wygrać w Kampanii i czekać na mecze Juve z trudniejszymi przeciwnikami.
-
EL_CHINO
Dzięki za wyjaśnienie i filmik (bramkę) Ruch Chorzów- Inter.
-
SAKO
A co byście powiedzieli na sprowadzenie Davida Beckhama
W Realu nie gra za dobrze... sądzicie, że zaaklimatyzowałby się w Interze
Myslę, że Inter mógłby zakupić Jana Micude z Werderu. Styl gry tego zawodnika pasowałby do Mediolańskiego zespołu.
www.realmadryt.org --> najlepsza stronka Realu Madryt w Polsce!!!!
-
oskar
Moim zdaniem interowi przdałby sie taki zawodnik jak młody talent hiszpańskiej piłki a więc Fernando Torres.
-
Szymon
Beckham? :? No cóż. Po co nam
PRzecież mamy Figo na prawej stronie i spisuje się świetnie. Co do Torresa to nie przyjdzie do nas. Inny styl gry itd. Jest w Atletico uwarzany tak jak Gerrard w Liverpoolu. Po co mu ta zmiana?
-
Imrahil
- Kontakt:
Tak,tyko ze Beckham to najlepsza prawa flanka na swiecie,jego wrzutki sa tak precyzyjne jak skalpel chirurga.To dzieki niemu United zdobylo potrojna korone
. Beckham moglby do nas dolaczyc tak za 2 sezony.
-
andre
no tak mógłby do nas dołączyć nic nie miał bym przeciwko ale...
po 1 gdzie wtedy grały by Figo??a po 2 zależy za jaką kase
po 1 gdzie wtedy grały by Figo??a po 2 zależy za jaką kase
-
Anonymous
no wlasnie... ZDOBYLO dzieki niemu potrojna korone KILKA LAT TEMU... teraz to jest cien tamtego zawodnika, a najlepszy na prawej flance to on byl jak gral w MU... teraz jest dobry, ale nie jest zadnym tam wyrozniajacym sie zawodnikiem. A za 2 sezony to juz wogole podziekowalbym za niego... po co nam kolejny 30to latek?Imrahil Hitokiri pisze:Tak,tyko ze Beckham to najlepsza prawa flanka na swiecie,jego wrzutki sa tak precyzyjne jak skalpel chirurga.To dzieki niemu United zdobylo potrojna korone. Beckham moglby do nas dolaczyc tak za 2 sezony.
-
Imrahil
- Kontakt:
Ciekawe czy tez tak myslales o Figo,ktorty w tym roku bedzie mial 34 lata.Mylisz ze ile on bedzie szarpal na tej flance na tak wysokim poziomie co teraz??5 lat??
Poza tym to Real go zeszmacil bo zrobili z niego srodkowego pomocnika,a w srodku to on grac nie potrafi.
-
Anonymous
Figo tez jest cieniem samego siebie... nawet teraz gdy mu dobrze w Interze idzie... to nie jest juz ten sam zawodnik co za czasow gdy gral w Barcelonie... Euro 2000, albo poczatek w Realu... ogolnie jestem przeciwny sprowadzaniu takich graczy - tj. zawodnikow po 30tce... duzo lepiej bylo by sprowadzic jakis mlodszych graczy...Imrahil Hitokiri pisze:Ciekawe czy tez tak myslales o Figo,ktorty w tym roku bedzie mial 34 lata.
-
Ljarro
Mozesz byc przeciwny, ale i tak teraz trudno byloby znalezc pilkarza, o choćby podonych umiejętnosciach.ogolnie jestem przeciwny sprowadzaniu takich graczy
-
InterPablo
Ja pokusil bym sie na sprowadzenie do interu Sneidera z Ajax'u Ten chopak ma wielki talent i potrafi dobrze grac na lewym skrzydle...
P I A
-
Maciek (interista)
A nie mam nic przeciwko sprowadzaniu piłkarzy dzięki, którym Inter staje się silniejsyz i to bez względu na ich wiek. A transfer Figo jest dla mnie wzorcowy - niskim kosztem mam zawodnika zapewniającego nam spokój na prawej flance, która przez lata była jednym z naszych słabych punktów.ShadY_FCI pisze: ogolnie jestem przeciwny sprowadzaniu takich graczy - tj. zawodnikow po 30tce... duzo lepiej bylo by sprowadzic jakis mlodszych graczy...
Może nie gra tak dobrze jak w okresie jaki wymieniłeś, ale napewno nie można powiedzieć, że jest cieniem samego siebie (tak mogło być w Realu w ubiegłym sezonie, ale napewno nie teraz gdy jest jednym z najlepszych pomocników Serie A pierwszej połowy sezonu).Figo tez jest cieniem samego siebie... nawet teraz gdy mu dobrze w Interze idzie... to nie jest juz ten sam zawodnik co za czasow gdy gral w Barcelonie... Euro 2000, albo poczatek w Realu

-
SAKO
A zastanawiam się ile Figo jeszcze sobie pogra
w końcu 34 lata to już sporo. Myślicie że Figo zakończy kariere w Interze
Moim zdaniem odejdzie jeszcze do jakieoś porugalskiego zespołu.
www.realmadryt.org --> najlepsza stronka Realu Madryt w Polsce!!!!
-
EL_CHINO
A moim zdaniem Figo przeszedł z Realu do takiego klubu w którym chce jeszcze grać i chce w Nim zakończyć karierę i strzelać bramki w derbach Mediolanu i Italii :twisted:SAKO pisze: Myślicie że Figo zakończy kariere w InterzeMoim zdaniem odejdzie jeszcze do jakieoś porugalskiego zespołu.
-
bobogol
- Kontakt:
no na FcInter.PL juz był news o tym ze Massimo chce przedluzyc kontrakt z Figo do 2010 bodajże.... wiec to chyba do konca...

-
Imrahil
- Kontakt:
Do 2010? To szmat czasu patrzac na wiek Figo.Ale popieram.Za 2-3 sezony mozna sciagnac kogos innego a Figo bedzie idealnym zmiennikem.I tu by sie przydal Beckham albo Mancini.A kto wie,pewnie za 2 lata beda nawe gwiazdy i ktoras z nich sciagniemy...np jakiegos mlodzika zeby uczyl sie od Figo.
Narazie cieszmy sie ze Figo gra dla nas taki piekny footboll.
Narazie cieszmy sie ze Figo gra dla nas taki piekny footboll.
-
Kula_FCI
- Kontakt:
Moim zdaniem warto by było zastanowić sie nad ściagnięciem jakiegoś dobrego napastnika, potrzebujemy odpowiedniej siły rażenia, tu teraz mamy problem, ja chciałbym Henreg, ale to nadal wydaje sie raczej bardzo mało prawdopodobne a węcz nierealne, w takim razie moze Diego Milito, albo Cisse, musimy wzmocnić tę pozycję. uwazam ze potrzebujemy takze świerzej krwi w obronie, od dawna są spekulacje w sprawie Kompanego jednak nic nie jest dopięte do końca, on jest świetnym młodym obrońca i jesli się nei pośpieszmy to inne kluby sprzatnom nam go sprzed nosa. A co do pomocników to myśle ze trzaeba się postarac o sprowadzneie latem Ballacka za darmo i powalczył bym o Manicniego z Romy to naprawde znakomici piłkarze!!!
Forza Inter!!!!!!!!!
-
pluto11
Jak dla mnie to na ataku widzial bym Teveza, Cisse albo Torres tylko on jest malo prawdopodobny. Na pomoc musimy sie postarac o Ballacka bo jest za darmo wiec troche kasy w kieszeni albo Tuncay z Fener. on jest dobry mlody i moze grac tez jako napastnik. Na obrone to mozna by bylo sciagnac Bonere jezeli nas Milan albo Juve nie uprzedzi bo na lewa mamy zaklepanego Maxwella a na prawa ponoc Maicona. A co do Kompanego to Chelsea juz sobie go ponoc zaklepala wiec nie mamy szans.
-
Zajczak
w ataku widziałbym Torresa
lecz nie wiem jak on z kontraktem w Atletico stoi, choć nie przypuszczam żeby takiego klubu jak Inter nie było na niego stać.

-
Jarek_FCI
Ja bym chciał żeby do Interu przyszedł Riquelme, oczywiście jeśli Veron odejdzie. Jest młodszy od Ballacka i napewno nie gorszy.