Primera Division
-
Nasir
Primera Division
nie ma ronaldinho i barca traci jush 6 pkt. to chyba nie najlepiej swiadczy o tym zespole. nie ma jednego zawodnika, a oni graja jak pijane dzieci we mgle. mozna by tak cos szepnac Morattiemu o Davidzie Villi.
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Jarek_FCI
Primera Division
Jak tak dalej pójdzie to Villa dogoni Eto'o. Ma już 15 bramek na koncie.
-
Andy
- Kontakt:
Primera Division
Ja już od momentu przyjścia Ronaldinho do FCB wiedziałem, że to właśnie on stanowi siłe tego zespołu (tak przynajmniej 65%). Mogliśmy się przekonać, brak Deco ,R10 czy Xavi'ego i już drużyna upada - na dodatek te rażace błędy w obronie
.Jak widzimy także bramkarza nie mają za rewelacyjnego
podanie do przeciwnika normalnie po porstu zawodowe
.Widać, że Villa chce zagrozić Eto'o w zdobyciu króla strzelców w Hiszpanii.Co do innyc spotkań to Real można powiedzieć, że przebudził się chyba ze snu zimowego i zaczął grać swoje, dziwi natomiast tylko albo aż remis Osasuny z R.Saragossą - czyżby drużyna braci Milito poczuła się zbyt pewnie zwycięstwem w pucharze z Realem Madryt 
-
Zajczak
Primera Division
niestey sama prawda o Barcelonie, oni bez Ronaldihno , Deco i Eto poprostu nie potrafią zdobywać bramek !!! Obvrone Barca ma cały czas dosyć średnią ale dzięki dużej bramkostrzelności tej trójki Barca śmiało zdobywała 3 pkt. Mam nadzieje, że jak najszybciej skład Barcy będzie w pierwotnym zestawieniu bo nie zniósłbym gdyby Real czy Valencia wyprzedziła ich w tabeli

-
Nasir
Primera Division
ale wczoraj byl piekny mecz na Camp Nou. Barca grala jak natchniona, niektore akcje wygladaly jak reklamy Nike. od razu widac, ze jak gra ronaldinho, nie ma mocnych na barce. wielkim pechowcem zostal obronca gosci Melli, ktorzy "ustrzelil" 2 samoboje. Betis tesh groznie atakowal, ale niewykorzystane sytuacje sie zemscily i Duma Katalonii rozbila Betis 5-1. w innym meczu Real pokonal Alaves. widac ze ostatnio krolewscy zlapali wiatr w zagle.
-
EL_CHINO
Primera Division
To aż dziwne, że brak jednego zawodnika może wpłynąć na całą drużynę. Choć może być taka sama sytuacja jak u nas, że Adriano nie ma formy to nie ma kto strzelać (choć ostatnio i tak częściej pomocnicy strzelają więc trzeba szukać jeszcze jednego napastnika, a nie kolejnych pomocników typu Cesar).
-
Andy
- Kontakt:
Primera Division
Nie da się ukryć, Ronaldinho wrócił i od razu Barcelona grała jakoś lepiej, z pomysłem.Trzeba jednak dodać, że oni przynajmniej mają kogoś takiego - my niestety ..... NIE
i to jest smutne, Veron niby jest takim naszym przywódcą , ale przeplata dobre mecze ze średnimi, a Brazylijczyk w FCB gra równie, nie widziałem, żeby nie zaczarował w jakimkolwiek spotkaniu 8) .Tak to już bywa - wczorajsze bramki drużyny Rijkarda były także przypadkowe 
-
Nasir
Primera Division
Barca wymeczyla cenne zwyciestwo nad Saragossa 2-0. Odie bramki padly wkoncowce. najpierw R10 pewnie wykonal karnego po zagraniu reka jednego z obroncow gospodarzy. chwile wczesniej doszlo do "malego" zamieszania. Eto'o obrazil sie na kibicow gospodarzy, ktorzy wykrzykiwali pod jego adresem obrazliwe hasla na tle rasistowskim. Kamerunczyk juz prawie opuscil boisko, ale po dlugich namowach kolegow, sedziow i Riijkarda postanowil grac dalej. Oplacil sie, po chwile pozniej Eto'o asystowal przy bramce Larssona.
-
Maciek (interista)
Primera Division
Na Onecie tytuł: Sensacyja porażka Realu, toż moja ponad 70-letnia babka wie, że te ciecie wszystko przegrywaja od kilu lat
Mallorca 2 Real 1
Ramos (31’) – Pisculichi (54’), Arango (80’)
Nasza niedoszła gwiazda Antonio C zagrała 10 minut - może czas na powrót do Włoch
Mallorca 2 Real 1
Ramos (31’) – Pisculichi (54’), Arango (80’)
Nasza niedoszła gwiazda Antonio C zagrała 10 minut - może czas na powrót do Włoch

-
Angelo
Primera Division
A uważasz iż takową sensacją nie jest przegrana Realu z "outsaiderem" La Liga MallorcąMaciek (interista) pisze:Sensacyja porażka Realu (...)że te ciecie wszystko przegrywaja od kilu lat
-
Maciek (interista)
Primera Division
Może i jest, ale ci goście strasznie mnie irytują swoimi kretyńskimi tytułami i musze się na nich wyrzyćMichael Angelo pisze:A uważasz iż takową sensacją nie jest przegrana Realu z "outsaiderem" La Liga Mallorcą
Choć z drugiej strony porażki galacticos
No może ciut mnie poniosłotak pozatym to uważam iż słowo "Cieć" jest obraźliwe
Taki groźny to ja nie jestemmam nadzieje że się nie obrazisz

-
EL_CHINO
Primera Division
Weź tak nie pisz, bo za chwile kolejny kibic juve będzie się rozpisywał na półtora monitora nie w tym miejscu co trzeba i zacznie się paplanina- a tego oczywiście nie chcemyMaciek (interista) pisze:Taki groźny to ja nie jestem, takie tanie chwyty to stosuję najwyżej na kibiców Juve :mrgreen:
-
Lokizeiro
Primera Division
No i po gran derby !
Ogolnie czuje na niedosyt myslalem ze real bedzie chcial pomsic swoja haniebna przegraną na Santiago Bernabeu a tu... cisneli nas i gralismy defensywnie . Wielka krzywde sprawil nam sedzia !!! niedosc ze pozbawil nas Carlosa praktycznie bez powodu to jeszcze pokazal nam 7 zoltych kartek !!! A barcelonie?............ nic
Ogolnie czuje na niedosyt myslalem ze real bedzie chcial pomsic swoja haniebna przegraną na Santiago Bernabeu a tu... cisneli nas i gralismy defensywnie . Wielka krzywde sprawil nam sedzia !!! niedosc ze pozbawil nas Carlosa praktycznie bez powodu to jeszcze pokazal nam 7 zoltych kartek !!! A barcelonie?............ nic

-
Angelo
Primera Division
Nie sądze aby sedzia wyrządził jakąś wielką krzywdy Realowi, powiedz która z tych 7 zółtych kartek była niezasłużona :?:I to nie sędzia pozbawił Blancos Carlosa ale chyba Brazylijczyk pozbawił sam siebie zdolności racjonalnego myślenia, w taki idiotyczny sposób odebrał swojej drużynie szanse na jakąkolwiek wyrównaną walke z katalończykami.przecież to się w głowie nie mieściWielka krzywde sprawil nam sedzia
Z mojej strony to moge powiedzieć iż jestem zadowolony z wyniku, chociaż miałem nadziej podobnie jak @Lokizeiro na chociaż częsciowe zmycie plamy na honorze Realu (czyli rzecz jasna chodzi mi o wyrównany mecz, a nie wygrana
P.S. Mam nadzieje że drużyna z Lizbony oglądała mecz i zobaczyli że nawet w 10 można wywieźć niezły wynik z nou camp, czego sobie i wszystkim anty-barcelonistom
-
Anonymous
Primera Division
Nie niebiosom... tylko Ikerowi...Angelo pisze: ale z przebiegu meczu należy dziękować niebiosom za remis.
-
Andy
- Kontakt:
Primera Division
Dokładnie, gdyby nie interwencje Casillasa to Real zostałby zmiażdżony, ale dziwicie się, że cofnęli się do defensywy
Wkońcu grali w 10 i głupotą byłoby atakowanie i ryzykowanie utratą kolejnych bramek.Mnie tu nic nie dziwi, że akurat tak losy meczu się ułorzyły, choć ciekawiej by było gdyby Barca poległa :twisted: Ciekawe jak potoczą się ich losy w LM z Benficą.Co do innych spotkań - to Valencia odniosła dość wysokie zwycięstwo strzelając aż 5 bramek, ale tracąc przy tym 3 -80- dwoma trafieniami popisał się David Villa, który stara się dogonić Kameruńczyka Samuela Eto'o w klasyfikacji króla strzelców PD.
-
Anonymous
Primera Division
Masz calkowita racje... od 25 minuty grali w 10tke i wiadomo bylo ze sie cofna pod wlasna bramke i beda starac sie grac z kontry... jedno co mnie cieszy to to ze Real skazywany na wysoka porazke (fakt zagrali slabo, prawie nie istnieli na boisku) zdolal wywalczyc remis i to jeszcze grajac w oslabieniu. Mecz ten jest bardzo podobny do tego z przed roku Barca - Chelsea... i poraz kolejny mozna byl zobaczyc ze (jak to mowia o ataku Barcy) "najlepszy atak swiata" gdy trafi na dobra gre w obronie i znakomitego bramkarza nie potrafi sobie z tym poradzic... bo co z tego ze oni maja 30 strzalow na bramke jak zaden z nich nie znajduje drogi do bramki?Andy pisze:ale dziwicie się, że cofnęli się do defensywyWkońcu grali w 10 i głupotą byłoby atakowanie i ryzykowanie utratą kolejnych bramek.
-
Szycha
Primera Division
No dokładnie Barca nie umie grać z drużynami, które się murują
Ciekawe co zrobią jak Benfica im strzeli szybciutko i się cofną 
-
Andy
- Kontakt:
Primera Division
Real zawodzi zaledwie remisując 1-1 z walczącym o utrzymanie Realem Sociedad
, karygodny błąd popełnił ten człowiek, który ich dotychczas bronił od kompromitacji - Casillas
Z Realu chyba już nic pożytycznego nie będzie w tym sezonie, oni jak najszybciej chcą go zapomnieć.Po raz kolejny potwierdziła się moja teza
- nie gra Ronaldinho, Barca nie wygrywa
O mało nie doszło do sensacji, a pierwsza drużyna PD mogła przegrać swoje spotkanie, choć to oni szybko objęli prowadzenie po bramce Larssona, ale zbyt długo się z niego nie cieszyli
minęło zaledwie 5 minut i to gospodarze (R.Santander) prowadził już 2-1
NA szczęście w szeregach Franka Rijkarda gra jeszcze ktoś taki jak Eto'o, który uratował swój klub przed utratą punktów.W innych spotkaniach obyło się bez niespodzianek - Villareal (nasz pogromca
) zaledwie zremisował 1-1 z Deportivo La Coruną, Valencia wygrała skromnie bo 0-1 z C.Vigo.
-
Imrahil
- Kontakt:
Primera Division
Trzeba zaznaczyc ze dla realu strzelil Ronaldo,ktory raczej mysli o pozostaniu w stolicy Hiszpani(ciekawe co bedzie z Cassano i Baptista :?),ale Casilas sie na popisal
Tak samo uwazam,ze Barca bez Ronaldinho i Eto`o to Barca bez polowy skladu 
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Anonymous
Primera Division
Kazdemu sie czasami przytafia blad... wiec z czego sie tu smiac :>Imrahil Hitokiri pisze:ale Casilas sie na popisal
-
Imrahil
- Kontakt:
Primera Division
to jest taki smiech przez lzy,bo uwazam go za najlepszego zawodnika Realu Madryt,a w innym temacie uzanlem go za aktualnie najlepszego bramkaza...a tu taki kiksShadY_FCI pisze:Kazdemu sie czasami przytafia blad... wiec z czego sie tu smiac :>Imrahil Hitokiri pisze:ale Casilas sie na popisal
-
Anonymous
Primera Division
W/g mnie jest najlepszym bramkarzem swiata nadal... a to ze blad mu sie przytrafil... kazdemu sie zdarza... a ze bramkarz to taka specyficzna pozycja ze blad oznacza utrate bramki to inna sprawa.. napastnik jak popelni blad to najwyzej nei strzeli bramki... a bramkarz gdy sie pomyli to mamy 0:1... Ale jak wczesniej pisalem... kazdy wpuszcza czasami jakies "szmaty"... tego sie nie uniknieImrahil Hitokiri pisze: to jest taki smiech przez lzy,bo uwazam go za najlepszego zawodnika Realu Madryt,a w innym temacie uzanlem go za aktualnie najlepszego bramkaza...a tu taki kiks
-
Imrahil
- Kontakt:
Primera Division
tez tak sadze,ale zdziwko dla mnie ze on wogole jakies bledy potrafi roboic :>W/g mnie jest najlepszym bramkarzem swiata nadal
-
Woo-cash
- Kontakt:
Primera Division
Espanyol Barcelona pokonał Real Saragossa 4:1 w finale piłkarskiego Pucharu Króla Hiszpanii. To czwarte takie trofeum w historii klubu z Barcelony. Bohaterem finału był Luis Garcia, zdobywca dwóch bramek. Saragossa od 75 minuty grała w "dziesiątkę" po czerwonej kartce dla bramkarza - Césara.
Mecz na stadionie Santiago Bernabeu oglądało 62 tys. widzów.
Espanyol oprócz niewątpliwego zaszczytu związanego ze zdobyciem prestiżowego trofeum dostąpi szansy występu w Pucharze UEFA sezonu 2006/07.
Mecz na stadionie Santiago Bernabeu oglądało 62 tys. widzów.
Espanyol oprócz niewątpliwego zaszczytu związanego ze zdobyciem prestiżowego trofeum dostąpi szansy występu w Pucharze UEFA sezonu 2006/07.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Andy
- Kontakt:
Primera Division
Real Madryt dość szczęśliwie wygrywa 2-1 ze spadkowiczem z PD
A trafienie na wagę trzech punktów zdobył nie kto inny jak Sergio Ramos, odziwo po raz kolejny bramke strzela im obrońca, nie ma Ronaldo i trenera to widać efekty gry Realu
Robinho miał być lekarstwem na zdobywanie goli i co się z nim stało
.Mecz Sevilli z Barceloną został przełożony (jeszcze nie ustalono terminu) ze względu na zbyt obfite opady deszczu -80-
Blaugrana ma jeden dzień do przodu z przygotowaniem się na pojedynek w LM z Ac Milanem.Dość pewne zwycięstwo odniosła Valencia, choć aż do 80 minuty na tablicy widniał bezbramkowy remis, trzy trafienia w tym meczu zaliczył David Villa i zbliżył się w klasyfikacji strzelców do Samuela Eto'o
Villarreal przegrał swoj spotkanie z R.Sociedad 0-2, ale trener dał odpocząć aż ... 10 piłkarzom
Czyżby i Hiszpanie liczyli na wyeliminowanie Kanonierów z LM 
-
Jimi
Primera Division
Normalnie David Villa najlepszy napastnik razem z Klaasem Janem Huntelarem
gdybyśmy mieli takiego napadziora... normalnie instynkt ma Villa jak mało kto
za kilka lar bedzie najlepszym napastnikiem w Hiszpani 

-
Kowal
Odp: Primera Division
Pewnie Vila to bardzo dobry napastnik,a mam nadzieje że w tym sezonie Valencia zdobędzie mistrzostwo i pokona tę barce(ble).Zakupili Morientesa,Del Horno,Tavano(choc watpie by mu tam kariera wyszla,ale sie okarze),no i maja chrapke na Obe.Takich skrzydeł jak ma VCF to niema nikt w tej lidze,i w obronie i w pomocy-Miguel,Del Horno i Vicente i ktos tam-brakuje im tylko Joaquina i si.Szkoda,że Aimar odszedł-ale niech przyjdzie do nas jak najszybciej
.

-
Lamatico
- Kontakt:
Primiera Division jest niestety tak samo przewidywalna jak Premiership. Tytuł już przed rozpoczęciem rozgrrywek można przeznać FC Barcelonie. Real jak zwykle wielki nadzieje...i skończy się jak zwykle. Za dużo gwiazd i przez to nie ma tam radości z gra jak w Barcelonie tylko jest pogoń za tym ilu zawodników królewskich znajdzie się na liście najlepiej zarabiających piłkarz świata. Ja kibicował będę Villarrealowi ponieważ zasłguja na sukces w lidze.
Pierwsza 4 według mnie na zakonczenie rozgrywek Primiera Division:
1. FC Barcelona
2. Real Madryt
3. Valencia CF
4. Villarreal CF
Pierwsza 4 według mnie na zakonczenie rozgrywek Primiera Division:
1. FC Barcelona
2. Real Madryt
3. Valencia CF
4. Villarreal CF
-
Lolek
Barcelonie tez teraz naroilo sie gwiazd... Ja tam za Athletico jestem
Ostatnio zmieniony 17 sie 2006, 19:03 przez Lolek, łącznie zmieniany 1 raz.