Polska Ekstraklasa

PrimeraDivision, Premiership, Bundesliga, czyli dyskusje o europejskich ligach, grających w nich zespołach i zawodnikach.
ODPOWIEDZ
EL_CHINO

Orange Ekstraklasa

Post autor: EL_CHINO »

No świetnie, świetnie. Skopiowałeś czy sam napisałeś? :) Jeśli ty to gratuluje :)
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

Post autor: Woo-cash »

EL_CHINO pisze:No świetnie, świetnie. Skopiowałeś czy sam napisałeś? :) Jeśli ty to gratuluje :)
a czy to wazne :wink: liczy sie ze jest a nie to czy sam pisalem czy nie :twisted: :mrgreen:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
EL_CHINO

Orange Ekstraklasa

Master Snake pisze:a czy to wazne :wink: liczy sie ze jest a nie to czy sam pisalem czy nie :twisted: :mrgreen:
Uwierz mi, liczy się liczy, ale i tak dobrze że to (skopiowałeś) napisałeś, bo byćmoże też ktoś w ten sposób zainteresuje się naszą ligą :)
P.S. Cracovia 0:2 Górnik (1 połowa) :D
Kalisz

Orange Ekstraklasa

Post autor: Kalisz »

Noi mamy już pierwszą z niespodzianek w pomarańczowej lidze :smile: Cracovia przegrywa z Górnikiem Zabrze 1:2 no ładnie 8) A Legia wymęczyła zwyciestwo z Gieksą..Ciekawie zaczyna się ta liga :wink:
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

nie ma tematu o Pucharze Polski to wcisne to tutaj: :mrgreen:
W rewanżowym meczu 1/4 finału piłkarskiego Pucharu Polski Kolporter Korona Kielce wygrał z Legią Warszawa po dogrywce 3:0 (2:0, 1:0). Pierwszy mecz 2:0 dla Legii. Awans do półfinału Kolportera Korony.

Kolporter - Legia 3-0
Arkadiusz Bilski (23),
Krzysztof Gajtkowski (70),
Grzegorz Piechna (96).

Kolporter Korona: Maciej Mielcarz - Paweł Golański, Hernani, Sławomir Rutka, Robert Bednarek - Grzegorz Bonin (72.Marcin Nowacki), Hermes, Arkadiusz Bilski (72.Mariusz Zganiacz), Marcin Kaczmarek - Krzysztof Gajtkowski (110.Marcin Robak), Grzegorz Piechna

Legia: Jan Mucha - Wojciech Szala, Marcin Rosłoń, Dickson Choto, Edson da Silva - Bartosz Karwan (70.Sebastian Szałachowski), Łukasz Surma, Aleksandar Vukovic, Roger Guerreiro (80.Tomasz Kiełbowicz) - Dawid Janczyk (51.Cezary Kucharski), Piotr Włodarczyk

Poczatek rundy a Korona juz nam sprawia wielkie niespodzianki:D Wydawalo sie ze Legia ma bezpieczna przewage bramkowa ale niestety to nie wystarczylo i Legia odpadla ;( i oto wylonily sie pary polfinalowe:

1/2 finału:
pierwsze mecze:
14 marca, godzina 18.15, Zagłębie Lubin - Kolporter Korona Kielce
15 marca, godzina 18.15, Wisła Płock - Lech Poznań
mecze rewanżowe:
21 marca, Kolporter Korona Kielce - Zagłębie Lubin - dokładna godzina nie została ustalona
22 marca, godzina 20.00, Lech Poznań - Wisła Płock

Po tym jak Korona wygrala z Legia uwazam ze z tej czworki ma najwieksze szanse na zdobycie Pucharu. Jedynie moze jej zagrozic Zagłebie no i moze jeszcze Lech :mrgreen: :mrgreen:
Nasir

Orange Ekstraklasa

Post autor: Nasir »

Bylem dzisiaj na cwiercfinale PP Korona-Legia. ale warszawiaki dostali lanie. 3-0!!! Atak Piechna-Gajtkowski bedzie straszyl cala lige. po takim meczu coraz powazniej mysle o mistrzu w tym sezonie

Waleczne Serce - Korona Kielce
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Kalisz

Orange Ekstraklasa

Meczyk ogladałem na polsacie sport.Ładna gra Korony,a napadu tej drużyny będą się bały wszystkie drużyny orange ekstraklasy..A Legia dała poprostu..dupy :smile: Drużyna z Kielc ładnie namiesza w tabeli 8)
Damek

Orange Ekstraklasa

Post autor: Damek »

Tez ogladalem meczyk :) wkoncu obstawilem u bukmachera ze korona pojedzie z legia=) Legii jakos nigdy nie dazylem sympatia :p Co do ataku to naprawde nie ma 2 takiego w naszej ekstra klasie.Pichena bedzie krolem :) Korona wg mogla by siegnoc po ten Puchar Polski :) kto zagra w finale PP wg was? Ja sadze ze Zaglebie-Korona :)
EL_CHINO

Orange Ekstraklasa

Wy tu się cieszycie, a ja się dowiedziałem, że derby śląska mogą się nieodbyć, bo Odra jakoś nie chce się postarać o 'poprawniejszą' murawę.
http://odra.wodzislaw.pl/galeria.php3?gal=72 :/
Anonymous

Orange Ekstraklasa

Post autor: Anonymous »

Damek pisze: kto zagra w finale PP wg was? Ja sadze ze Zaglebie-Korona :)
Nie za bardzo... bo oni graja ze soba w polfinale... ja licze na final Lech - Korona...

a co do meczu... smiesza mnie wypowiedzi kibicow Legii w necie.... wszyscy gadaja ze mecz byl na lodzie i dlatego przegrali. Jak dla mnie to nonsens, bo murawa dla kazdego byla chyba taka sama no nie...?
ogolnie to gratuluje Koronie :)
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

Damek pisze:Tez ogladalem meczyk :) kto zagra w finale PP wg was? Ja sadze ze Zaglebie-Korona :)
:lol: :lol: :lol:
ja obstawiam ze final bedzie Lech - Korona 8)
szkoda ze Legia odpadla bo to jedyna polska druzyna jakiej kibicuje oprocz Interu :P
Jarek_FCI

Orange Ekstraklasa

Post autor: Jarek_FCI »

Moim zdaniem w finale zagra Korona v Lech.
Damek

Orange Ekstraklasa

Post autor: Damek »

No tak walnolem mala gafe:p raczej zagra Korona z Lechem:) a z tymi komentarzami , tlumaczeniem sobie kibicow legii ze to grali na lodzie itp. to jest oczywiste bo jak taki faworyt moze dostac lupnia 3-0:)Poprostu sa slabi i tyle:)
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

Damek pisze:Poprostu sa slabi i tyle:)
Ja tam nie uwazam ze sa slabi po prostu zdazylo sie potkniecie i tyle i wierze w to ze Legia powalczy o mistrza :mrgreen: Fakt ze murwa stadionu nie byla najlepsza ale warunki dal obu druzyn byly jednakowe po prostu Korona zagrala lepsze spotkanie i zasluzenie odniosla zwyciestwo a Legia powaznie wzmocnila sie w tej przerwie zimowej i ma duze szanse na mistrza :D :mrgreen:
RoB

Orange Ekstraklasa

Post autor: RoB »

Boisko może i było takie same dla obu drużyn ale bardzo duże znaczenie miało na pewno to że Korona grała tam springi i trenowała. Dla wielu piłkarzy Legii poraz pierwszy grało na takim lodowisku. Piecha pokazał klasę wyzywając Choto od czarnuchów ...
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

RoB pisze: Piecha pokazał klasę wyzywając Choto od czarnuchów ...
niestety nic mi nie wiadomo na ten temat ale jezeli sie tak zachowal naprawde to swiadczy to tylko o jego braku kultury i tyle. :D
RoB

Orange Ekstraklasa

Nawet się do tego przyznał :!: Oprócz niego Choto wyzywał także trener bramkarzy Korony :|
EL_CHINO

Orange Ekstraklasa

Macie może jakieś informacje, czy są jakieś inne mecze przełożone oprócz derbów śląska (Odra- KSGórnik)? Chociaż patrząc na pogodę za oknem można stwierdzić, że ligę powinniśmy zacząć od 1 tygodnia kwietnia. :|
Kalisz

Orange Ekstraklasa

Niektóre meczy 2 kolejki ekstaklasy znów się nie odbędzie ze względu na pogode,wyjątek będą stanowiły mecze drużyn które dysponują ocieplaną murawą..Zapowiada się kilka ciekawych meczy :wink:
Do najciekawszej konfrontacji dojdzie w Krakowie,gdzie Cracovia podejmie Wisłe,a więc znów będziemy świadkami ,,świetej wojny,, Każdy napewno jest ciekaw wyniku tego spotkania,napewno faworytem będzie drużyna białej gwiazdy która wygrała w poprzedniej rundzie 3:0,ale pamietajmy że derby rządzą się swoimi prawami i wynik jest sprawą otwartą.Niespodzianka będzie mile widziana,tzn wygrana Cracovii :smile:

Kolejnym ciekawym spotkaniem będzie pojedynek Groclinu z Legią.Tutaj cieżko wskazać jakiekolwiek faworyta.Legii nie za bardzo leży drużyna z Wielkopolski o czym mogą mówić ostatnie przegrane mecze z tą drużyną.Legie napewno będzie starała się odbudować się o przegranym meczu w PP z Koroną.Drużyna ze stolicy napewno nie odpuściła sobie walki o mistrzostwo.Zapowiada sie sporo emocji

Pogoń-Amica

Wreszcie będziemy mogli zobaczyć prawdziwa ,,brazylaniane, :smile: Każdy kibic naszej ligi napewno,bedzie chciał zobaczyć jak na boisku będą się prezentować się brazylijczycy.Pogon sciągając tych wszystkich zawodników myśli o zdobyciu mistrzostwa kraju a także zapewne o występie w LM,lecz mi osobiście niezbyt to się widzi.Amica napewno ma szanse zobycia 3 pkt w Szczecinie,po gładkim zwyciestwie 4:0 z Odrą widac że drużyna z Wronek jest w formie

Lech-Zagłębie

Jest to pojedynek równorzędnych drużyn aspirujący o gre w europejskich pucharach.Mało wiemy jaka z drużyn jest w lepszej sytuacji,gdyż będzie to ich pierwszy mecz.Lech w sparingach nieźle się prezentował,wygrywając ze Szczakowianką 2:1 i jeszcze wcześniej z Arką bodajże 3:0(nie jestem pewnien :P ) Natomiast drużyna z Lubina wygrała z FK Mińsk 4:1. Bedzie to pierwsze oficjalne ligowe spotkanie Lecha na nowej ogrzewanej murawia 8) Ostanie spotaknie tych drużyn zakończyło sie wynikem hokejowym 5:4 dla Lecha :smile:

i ostanie spotaknie:
Polonia-Korona

Tu dość łatwo wskazać faworyta.Polonia zajmuje ostatnie miejsce w tabeli i jest głownym kandytatem do spadku.Lecz napewno za wszelką cene będą próbować zbliżyć się do bezpiecznych miejsc w tabeli i ocalić swój tyłek :wink: Korona po wygranym spotakniu z Legią napewno jest podbudowana i dośc łatwo będzie im się grało.Znów pewno da o sobie znać najmocniejszy według mnie atak Piechna-Gajtkowski.Te spotanie moze być przykre dla Piłkarzy Poloni :P :gool: :gool: :gool:
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

Heh... ale Legia pojechala Groclin. Cieszy mnie remis derby Krakowa 8) Bo dzieki temu Legia wskoczyla na fotel lidera i mam nadzieje ze juz go nie odda do konca :D

Piłkarze Legii od czterech i pół roku nie potrafili wygrać z Groclinem. Ostatni raz udało im się to w październiku 2001 roku, kiedy to wygrali w Grodzisku 3:2. W sobotę przełamali niekorzystną passę, deklasując aktualną drużynę wicemistrzów Polski. Znakomity mecz w druzynie rozegral Dawid Janczyk strzelajac dwie bramki. Branke strzelil rowniez nowy nabytek Legii - Roger Guerreiro

Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Legia Warszawa 0:4 (0:2)
Bramki:
0:1 Dawid Janczyk (8 ),
0:2 Roger Guerreiro (37),
0:3 Marcin Burkhardt (59),
0:4 Dawid Janczyk (71).

"Brazylijska" Pogoń poniosła sromotną porażkę w meczu z Amiką Wronki. Szczecinianie przegrali 0:3 na własnym obiekcie w 19. kolejce Orange Ekstraklasy. Żelazna europejska dyscyplina i taktyka zwyciężyła nad brazylijską finezją. Latynoskiej Pogoni zabrakło najpierw skuteczności, a wraz z upływem czasu także pomysłu na rozmontowanie defensywy Amiki.
Szczecińscy kibice ciepło, ale też sceptycznie przywitali eksperymentalną brazylijska Pogoń. Przed meczem na płocie równoległym do bocznej linii wywiesili wielką flagę w biało- czerwonych barwach z napisem "Cudze chwalicie, swego nie znacie". Nie tylko fani szczecińscy nie znali piłkarzy, którym mieli kibicować. :lol:

MKS Pogoń Szczecin - Amica Wronki 0:3 (0:2)
Bramki:
0:1 Marcin Wasilewski (43),
0:2 Karol Gregorek (45),
0:3 Jacek Dembiński (83-karny)

Gol Jacka Kowalczyka w doliczonym czasie gry dał Polonii Warszawa remis 1:1 w meczu z Koroną Kielce. Mimo punktowej zdobyczy "Czarne Koszule" nadal zajmuja ostatnie miejsce w tabeli Orange Ekstraklasy.

Polonia Warszawa, najsłabsza drużyna ekstraklasy, ambitnie walczy o utrzymanie w najwyższej klasie rozgrywkowej. W sobotę zremisowała na własnym stadionie z faworyzowanym Kolporterem Koroną 1:1, zdobywając wyrównującego gola w doliczonym czasie gry. Nie popisali się, siedzący razem w jednym sektorze, fani "Czarnych Koszul" i kieleckiego klubu (sympatyzują ze sobą), którzy w pierwszej części meczu wdali się w bójkę z policjantami i ochroniarzami. Nie pomogły prośby nie tylko spikera, ale i... księdza, który próbował powstrzymać pseudokibiców (nie uszanowali minuty ciszy w hołdzie niedawno zmarłego głównego sponsora klubu Jana Ranieckiego).

Polonia Warszawa - Kolporter Korona Kielce 1:1 (0:0)
Bramki:
1:0 Paweł Sasin (78 ),
1:1Jacek Kowalczyk (90),

Piłkarze Lecha Poznań przegrali na własnym obiekcie z Zagłębiem Lubin 0:1 w 19. kolejce Orange Ekstraklasy.

W pierwszej rundzie pojedynek Zagłębia z Lechem był niezwykle emocjonujący i dramatyczny. Padło aż dziewięć goli, a lechici wygrali w Lubinie 5:4. O powtórzeniu takiego wyniku teraz nie mogło być mowy, bowiem piłkarze obu drużyn nie stworzyli nawet tylu sytuacji do okazji do zdobycia bramek.

Lech Poznań - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)
Bramki:
0:1 Michał Chałbiński (74)

W derbach Krakowa Cracovia zremisowała z Wisłą 1:1. Wisła tym samym straciła pozycję lidera Orange Ekstraklasy.
Na stadionie Cracovii gospodarze spotkali się z krakowską Wisłą po raz 171. Po pierwszej połowie Cracovia prowadziła 1:0 po trafieniu Piotra Gizy. Po pięciu minutach drugiej części wyrównał Tomasz Kłos, a cztery minuty później zaczęły się ciężkie chwile dla Cracovii. Czerwoną kartką ukarany został Arkadiusz Baran i od tej chwili goście grali w przewadze. Nie wykorzystali jej jednak i mecz zakończył się podziałem punktów.

Cracovia Kraków - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Bramki:
1:0 Piotr Giza (25),
1:1 Tomasz Kłos (50).

Rozgrywki Orange Ekstraklasy nadal torpeduje zimowa aura. Z powodu niesprzyjającej pogody w 19. kolejce odbyło się tylko pięć meczów, trzy zostały przełożone na inne terminy. Do skutku w ten weekend nie doszły spotkania
GKS BOT Bełchatów z Górnikiem Łęczna (nowa data - 22 marca),
Arka Gdynia z WisłąPłock (29.3),
Odra Wodzisław Śl. z Górnikiem Zabrze (22.3).

21-letni mężczyzna zmarł w niedzielę w szpitalu, po tym jak na jednej z ulic w Krakowie został ugodzony nożem przez nieznanego sprawcę. Policja wiąże zdarzenie z porachunkami pseudokibiców po pierwszoligowym meczu piłkarskim pomiędzy Cracovią i Wisła Kraków.

Tego samego wieczora niedaleko miejsca zdarzenia nożem w plecy został zraniony 17-latek. Chłopak trafił do szpitala, jego stan jest określany jako dobry.

jezeli tak mialy sie skonczyc Derby to niech ci debile jebna sie w leb i zastanowia sie nad tym co robia. Bo zeby isc na mecz a po meczu lazic sobie po ulicy i ludzi zabijac bo "moja druzyna dostala w dupe albo remis"
i miec takie widzi mi sie to trzeba miec zdrowo najebane w glowie :evil:

W pierwszym półfinałowym meczu piłkarskiego Pucharu Polski Zagłębie Lubin pokonało Kolportera Koronę Kielce 2:0 (1:0).

Zagłębie - Korona (1:0) 2:0
Bramki:

Wojciech Łobodziński (42),
Michał Chałbiński (52).
Nasir

Orange Ekstraklasa

Legia chyba idzie po mistrza bo jak utrzymaja taka skutecznosc to nic ich niepowstrzyma( 4:0 z Groclinem, 5:0 z Cracovia). a z Korona dostali 3:0 hehe
Ljarro

Orange Ekstraklasa

Post autor: Ljarro »

a z Korona dostali 3:0 hehe
Raz na rok to i kura pierdnie.

Smieszyly mnie teksty ze Cracovia ma zamiar walczyć o mistrzostwo, śmieszy mnie, że takie same ambicje ma Korona
Nasir

Orange Ekstraklasa

Smiej sie smiej. pozyjemy zobaczymy. jak Korona bedzie w trojce to i tak bedzie wielki sukces. a przeciez jeszcze jest PP.
Jarek_FCI

Orange Ekstraklasa

Post autor: Jarek_FCI »

Małe Korona ma szanse na zdobycie PP. Przecież pierwzy mecz przegrała 2-0 z Zagłębiem. Mam nadzieję,że Korona odpadnie, nie przepadam za nimi.
Nasir

Orange Ekstraklasa

pierwszy mecz z Legia tesh przegrala 2-0
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

Po raz pierwszy w tym sezonie odbyly sie wszystkie zaplanowane spotkania Orange Ekstraklasy :D

MKS Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 (1:1)

Bramki:
0:1 Radosław Sobolewski (29),
1:1 Cleisson (40),
1:2 Marcin Baszczyński (69-karny).

Wisła Kraków pokonała Pogoń Szczecin w pierwszym meczu 21. kolejki Orange Ekstraklasy. Zwycięskiego gola z rzutu karnego zdobył Marcin Baszczyński. Gospodarze mecz kończyli w "dziesiątkę".

Odra Wodzisław Śląski - Legia Warszawa 1:2 (1:1)

Bramki:
1:0 Marcin Chmiest (1),
1:1 Cezary Kucharski (18 ),
1:2 Marcin Burkhardt (90)

Piłkarze warszawskiej Legii wrócili na fotel lidera. Podopieczni Dariusza Wdowczyka w bardzo dramatycznych okolicznościach pokonali wodzisławską Odrę 2:1 w 21. kolejce Orange Ekstraklasy.

Zagłębie Lubin - Arka Gdynia 4:0 (3:0)

Bramki:
1:0 Maciej Iwański (28 ),
2:0 Maciej Iwański (39-wolny),
3:0 Michał Chałbiński (45),
4:0 Dawid Plizga (88 ).

Sobotni pojedynek był dopiero drugim meczem Zagłębia w rundzie wiosennej, a pierwszy na własnym boisku. Murawa, choć nie była już pokryta śniegiem, była jednak ciężka i sprawiała piłkarzom obu drużyn wiele kłopotów.

Wisła Płock - Kolporter Korona Kielce 1:0 (1:0)

Bramki:
1:0 Ireneusz Jeleń (6-karny).

Korona doznała można powiedzieć zaskakujacej porażki ze słabszą Wisłą Płock. Wynik spotkania został już ustalony na początku meczu. Już w 6 minucie z linii 11 metrów bramkarza Korony pokonał Ireneusz Jeleń ustanawiając wynik spotkania

Polonia Warszawa - Górnik Zabrze 4:1 (2:1)

Bramki:
0:1 Damian Seweryn (21),
1:1 Dariusz Dźwigała (36-wolny),
2:1 Marek Citko (45),
3:1 Grzegorz Kmiecik (65),
4:1 Ensar Arifović (86).

Niespodzianka zakonczyło się spotkanie na Konwiktorskiej gdzie miejscowa Polonia wysoko pokonala Górnik Zabrze. Zajmujaca ostatnie miejsce w tabeli i nominowana do spadku do II ligi Polonia poradzila sobie z Gornikiem ktory rowniez nie znajduje sie w dobrej sytuacji

Cracovia Kraków - Górnik Łęczna 0:1 (0:1)

Bramki:

0:1 Maciej Bykowski (10).

Kolejnej porazki doznala Cracovia. Tym razem przed wlasna publicznoscia
zostala pokonana przez druzyne Gornika Łeczna. Decydujaca bramke przesadzajaca o losach spotkania strzelil juz na poczatku meczu Macuej Bykowski

Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - GKS BOT Bełchatów 3:1 (1:1)

Bramki:
0:1 Radosław Matusiak (39-karny),
1:1 Tomasz Zahorski (45- głową),
2:1 Dariusz Gęsior (58 ),
3:1 Piotr Piechniak (68 ).

Po dotkliwej porazce z Legia Groclin zwycieza na wlasnym stadionie z beniaminkiem Orange Ekstraklasy. Groclinowi bylo potrzebne to zwycieswto poniewaz druzyna z Grodziska spisuje sie w tym sezonie fatalnie.

Lech Poznań - Amica Wronki 1:1 (0:0)

Bramki:
0:1 Rafał Murawski (70),
1:1 Paweł Buzała (72)

I derby Wielkopolski pozostaja nieroztrzygniete. Spotkanie na szczycie Lecha z Amika zakonczylo sie remisem. W tabeli rowniez nie zaszly wieksze zmiany obie druzyny plasuja sie w czolowce tabeli Orange Ekstraklasy.
sAinT

Orange Ekstraklasa

Post autor: sAinT »

Legia wygrała 2 : 1 z Odrą - ledwo wygrała, sędzia musiał pokazac dwie czerwone i gwizdnąć karnego(którego i tak nie wykorzystali) zeby mogła wygrać...

W Wydarzeniach na Polsacie gościu powiedział ze Legia wygrała w: "dość kuriozalnych okolicznościach"... Mój tata stwierdził ze Legia kupiła mecz, no cóż okoliczności rzeczywiście dziwne. :wink:
------------BAggIO------------
---------------------------------
------------forEver-------------
RoB

Orange Ekstraklasa

Oglądałeś mecz ? NIE ? To z łaski swojej się nie wypowiadaj. Karny ? Sytuacja podobna do tej z wczorajszego meczu Wisły, do którego o dziwo nie zgłaszasz żadnych zastrzeżeń. Po drugie nie wiem gdzie w tym meczu widziałeś dwie czerwone kartki ? no ale tak bywa jak się meczu nie ogląda a prawi takie mądrości. Po trzecie sędzia w ogóle był dupny i gwizdał faule których nie było a Choto dał nawet za taki żółtko. Po czwarte ten przekupiony przez Legię sędzia (tak się składa, że z Krakowa) nie uznał prawidłowo zdobytego gola przez Kucharskiego.
sAinT pisze:W Wydarzeniach na Polsacie gościu powiedział ze Legia wygrała w: "dość kuriozalnych okolicznościach"... Mój tata stwierdził ze Legia kupiła mecz, no cóż okoliczności rzeczywiście dziwne. :wink:
A nie wpadłeś geniuszu na to że za kuriozalną sytuacje pan redaktor uznał zdobycie zwycięskiej bramki w doliczonym czasie gry ?
Woo-cash
Kontakt:

Orange Ekstraklasa

i dziwi mnie to ze Legia gra w tej rundzie dobrze kroczy od zwyciestwa do zwyciestwa to juz sie pojawiaja spekulacje ze mecze zostaly kupione :lol:. Są
dobrze przygotowani do sezonu i tyle.
sAinT

Orange Ekstraklasa

Post autor: sAinT »

RoB pisze:A nie wpadłeś geniuszu na to że za kuriozalną sytuacje pan redaktor uznał zdobycie zwycięskiej bramki w doliczonym czasie gry ?
Widzisz geniuszu ja nie napisałem ze moim zdaniem w Polsacie uznali ze Legia kupiła ten mecz, zacytowałem tylko ich wypowedz nie komentująć JEJ.

Aaa... i odnośnie tego pierwszego, będe się wypowiadał na każdy temat który mnie zainteresuje obojętnie czy ci sie to podoba czy nie :wink:
------------BAggIO------------
---------------------------------
------------forEver-------------
ODPOWIEDZ