Rządy Moratiego! Popieracie, czy nie?
-
RdK.
- Kontakt:
Dajmy czas i Manciniemu i pilkarzom!
Nie wymieniajmy co sezon polowy podstawowej jedenastki! Na zgranie potrzeba czasu!
Nie wymieniajmy co sezon polowy podstawowej jedenastki! Na zgranie potrzeba czasu!

-
EL_CHINO
Moratti niech prowadzi Inter ile zechce, widać, że wkłada serce do tego co robi, choć ostatni transfer Cesara był raczej przymusem. Mancini? Jeszcze 1 sezon, nawet jeśli niczego nie wygra... choć jeśli nadal bedzie chciał swoich fachowców z Lazio, to chyba zwątpię.
-
Nasir
wlasnie Hectur Raul Cuper zostal zwolniony z Mallorci, wiec mozna by sie ad tym zastanowic. za jego czasow Inter byl najblizej Scudetto i gral w polfinale LM, wiec moze come back??
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
RoB
Nie no bez jaj przecież został zwolniony bo MAllorcka grała słabo a skład wcale nie taki kiepski. A po za tym to co grał Inter za Cupera to była dopiero żałoba.
-
Maciek (interista)
Zgadzam się, dla Cupera powrotu nie ma.
Na razie poczekajmy do końca sezonu, a wtedy bedziemy ewentualnie szukać następców dla Manciniego.
Tym niemniej napewno sporo ciekawych kandydatów się znajdzie chociażby:
Wenger
S. Goran-Erriksson
Trap (?) -chociaż on mnie akurat nie przekonuje, chyba na starość stracił zmysł taktyczny
Na razie poczekajmy do końca sezonu, a wtedy bedziemy ewentualnie szukać następców dla Manciniego.
Tym niemniej napewno sporo ciekawych kandydatów się znajdzie chociażby:
Wenger
S. Goran-Erriksson
Trap (?) -chociaż on mnie akurat nie przekonuje, chyba na starość stracił zmysł taktyczny

-
Jarek_FCI
W tamtym sezonie Inter też grał w półfinale LM.Nasir pisze:wlasnie Hectur Raul Cuper zostal zwolniony z Mallorci, wiec mozna by sie ad tym zastanowic. za jego czasow Inter byl najblizej Scudetto i gral w polfinale LM, wiec moze come back??
-
Maciek (interista)
brrr...jesteś tego pewienjarek_fci pisze:W tamtym sezonie Inter też grał w półfinale LM.

-
Jarek_FCI
Oj sorry pomyliło mi się.
-
EL_CHINO
żenada?jarek_fci pisze:W tamtym sezonie Inter też grał w półfinale LM.
może mniejsza. :evil:jarek_fci pisze:Oj sorry pomyliło mi się.
-
Anonymous
Wracajac do Morattiego... Nic do niego niemam, szanuje jego decyzje, ale
osobiscie za nim nie przepadam.
A o jego osiagnieciach juz sami napisliscie (kupieni zawodnicy)
osobiscie za nim nie przepadam.
A o jego osiagnieciach juz sami napisliscie (kupieni zawodnicy)
-
Bartosh
- Kontakt:
co do Morattiego to się zgadzam, on oddał serce Interowi,EL_CHINO pisze:Moratti niech prowadzi Inter ile zechce, widać, że wkłada serce do tego co robi, choć ostatni transfer Cesara był raczej przymusem. Mancini? Jeszcze 1 sezon, nawet jeśli niczego nie wygra... choć jeśli nadal bedzie chciał swoich fachowców z Lazio, to chyba zwątpię.
-
Nasir
Moratti ma juz dosc, chce sie wycofac. a teraz najlepsze. kto chce nas kupic?? Giorgio Armani
moze chociaz wiecej kobiet by na mecze przychodzilo 
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
-
Milu78
Dokladnie nawet najwiekszy fan a zarazem dobroczynca stracil juz wiare :mrgreen: . Naprawde podziwiam Morattiego za wytrwalosc i milosc do Interu. Coz ciezko okreslic "fenomen" nerazzurrich. Co roku wielkie pieniadze, zaciagi nowych swietnych pilkarzy
. A wynikow jak nie bylo tak nie ma. Czego zabraklo i brakuje
. Pewnie wytrwalosci i mentalnosc zwyciezcow
.
Pozdrawiam wszyskich prawdziwych fanow Interu Mediolan. Gdyz nie latwo jest byc ich fanem
. Szkoda LM gdyz liczylem na wloski final
.
Pozdrawiam wszyskich prawdziwych fanow Interu Mediolan. Gdyz nie latwo jest byc ich fanem
GRAZIE " 17 " MILAN
1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979, 1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004
1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979, 1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004
-
martinboss
Moratti... bardzo go lubie i szanuje, ale w poczynaniach transferowych jest on troszke nie rozgarnięty. Chyba zabaradzo kieruje się emocjami, zamiast zdrowym rozsądkiem. Teraz kiedy trenerem został Mancini, Massimo już się nie wtrąca w politykę transferową klubu. Jednak ja chyba wolałem głupie nie przemyślane transfery Morattiego, niż ściąganie kumpli po znajomości z Lazio przez Manciniego... Moratti jak najbardziej musi zostać... Mancini odejść !!
"Jestem faszystą, a nie Rasistą" - Paolo Di Canio szczerze o swoich skrajnych poglądach
-
klusek
Ilu tych kumpli sciagnal Mancini i ile meczy zagrali oni w tym sezonie?martinboss pisze:Jednak ja chyba wolałem głupie nie przemyślane transfery Morattiego, niż ściąganie kumpli po znajomości z Lazio przez Manciniego...
-
Bart
Może nie jest to aż tak znaczne, ale jeśli dodać, że wśród nie-lazialich Mancio ma również swoich faworytów i potępieńców, to robi się nieciekawie...
-
klusek
To, ze trener ma jakichs swoich faworytow to akurat nie jest nic nowego w swiecie pilkarskim (vide Capello i Ibrahimovic). Choc oczywiscie nie jest to dobre. Ja po prostu zwracam uwage na to, ze Mancini wcale nie sciagal hurtowo pilkarzy z Lazio jak to sie niektorym wydaje.
-
Imrahil
- Kontakt:
Jesli odejdzie Moratti,to skonczy sie pewien okres w historii klubu,ktory,nie ukrywajmy,nie byl najlepszy w kartach historii wlodarzy jak i kibicow.Moze jesli Massimo odejdzie zaczna sie nowe,lepsze czasy :? Ciezko poweidziec.Napewno odejdzie Recoba
Jesli odejdzie,zrozumiem to,ale prosze-wrecz blagam-niech nastpca bedzie tak samo cierpliwy i kochajacy Inter jak Massimo Maratti
Jesli odejdzie,zrozumiem to,ale prosze-wrecz blagam-niech nastpca bedzie tak samo cierpliwy i kochajacy Inter jak Massimo Maratti
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Szczupac_FCI
Jeśli odejdzie Moratti a niechciałbym aby tak sie stalo to uważam ze następcą powinien zostac jego bliski przyjaciel Marco Tronchetti Provera. A pozatym dobrze by było gdyby po odejsciu był nadal blisko Interu.
-
Anonymous
A moze spojrzec na to z drugiej strony... moze zmiana wlasciciela i prezesa wyszla by nam na dobre? Moratti napewno kocha Inter i chce dla klubu jak najlepiej... ale nie od dzis wiadomo ze w ostatnich latach zarzadzanie jak i polityka transferowa Interu nie stala na najwyzszym poziomie... moze czas na zmiane prezesa (i trenera) na kogos kto bedzie to potrafil poukladac? Jezeli znajdziemy odpowiednie osoby na te stanowiska napewno przyniosloby nam to korzysci... napewno nie odrazu, ale za 2-3 lata mozna by bylo odbudowac potege Interu... przydalyby by sie osoby pokroju Hiddinka, Wegnera... a takze wlodaze klubu na wzor tych z PSV, Ajaxu, Arsenalu... gdzie stawia sie przedewszystkim na mlodziez. Trzeba szukac innej drogi rozwoju klubu, bo jak widac kupowanie co roku nowych "gwiazd" w naszym przypadku sukcesu nam nie daje....
-
Andy
- Kontakt:
Nie wiem dlaczego miałby odchodzić Moratti - ja rozumiem, że i on nie potrafi się doczekać tych sukcesów na które liczył, ale to nie jego wina (takie jest moje zdanie).Mancini zawinił wszystkiemu
To , że teraz mamy lepszą zdobycz punktową nie oznacza , że się polepszyliśmy, a nawet jeśli to widać, że rywal także uczynił postępy w tym kierunku
.
-
Anonymous
16 lat bez sukcesow to nie wina Manciniego... owszem w duzej mierze jego wina jest brak dobrych wynikow w ostatnich 2 latach... ale przeciez nie tylko on jest winny...Andy pisze:Mancini zawinił wszystkiemu![]()
-
Andy
- Kontakt:
Oczywiście, że chodziło mi o ostatnie dwa lata, nie powinieneś łapać mnie za słówka :mrgreen: .Trzeba też dodać, że jeżeli od 16 lat nie potrafimy nic wygrać to chyba przecierz Moratti nie prowadził drużyny, ale trenerzy, którzy nie sprostali wyznaczonemu celowi 8)
-
Anonymous
Mozna tez powiedziec ze skoro przez 16 lat nic nie wygralismy to klub byl zle zarzadzany i moze potrzeba zmian... i to poczynajac od "samej gory"... ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Pozatym mimo iz Mancini mial duuuzy "wklad" w niepowodzenia Interu w osttanich dwoch latach i jestem od dawna za jego zwolnieniem... to przeciez nie mozna tylko jego winic...
Pozatym mimo iz Mancini mial duuuzy "wklad" w niepowodzenia Interu w osttanich dwoch latach i jestem od dawna za jego zwolnieniem... to przeciez nie mozna tylko jego winic...
-
Andy
- Kontakt:
Fakt można by było i tak napisać, ale jeżeli idziemy tym tokiem myślenia, to dlaczego cała wina ma spadać zawsze na Adriano
Przecierz wine ponosi cała drużyna, a jak już mamy krytykować napastników to niech każdy przyjmie na swoje barki krytyke skierowaną od dziennikarzy czy też kibiców.
-
Anonymous
Tylko wez pod uwage ze AKURAT JA NIGDY NIE ZRZUCALEM WINY NA ADRIANO... jestem zdania ze przegrywa caly zespol... nie jeden zawodnik... a o Adriano jedynie mowie ze nie ma w tym roku formy, ale jednoczesnie uwazam i zawsze podkreslam ze trzeba go zostawic w Interze i dac mu szanse w przyszlym roku, wierze w niego ze odbuduje swoja forme...Andy pisze:Fakt można by było i tak napisać, ale jeżeli idziemy tym tokiem myślenia, to dlaczego cała wina ma spadać zawsze na Adriano![]()
-
Dejwid
Ja jestem zdania, iż odejście Massimo kompletnie nic nie zmieni! A jeśli nawet to napewno na gorsze! Powiedzmy sobie szczerze co to może sie zmienić!? Oczywiscie jak przyjdzie 2-gi Roman to zmiana bedzie widoczna, ale na litość! nikt taki nie przyjdzie!
-
Hubi
Nigdy nie popieralem i popierac nie bede rzadow Moratiego. Glownie ze wzgeldu na kiepskie transfery.
-
unseen
Moratti wykłada kase i oczekuje wyników. Pechowo dla niego, że przez okres jego panowania Inter nic nie wygrał. Jeżeli odejdzie to klub zyska albo straci a to zależy od tego kto go zastapi. Najlepszym rozwiązaniem dla Interu by było, żeby zastąpił go ktoś "godny" tego stanowiska. Nie wiem kto tam by sie nadawał. Dobrze by było gdyby to był ktoś ze środowiska Interu i oczywiście znający się na piłce. Nie wchodzi w gre byle kasiasty arab, który śpi na ropie i nie ma pojęcia o włoskiej i europejskiej piłce. Druga sprawa to Adriano, który w ogóle nie ponosi winy za słabą grę drużyny. Ma spadek formy koniec tematu. Jeżeli by go teraz sprzedali było by to najgorszą wtopą zarządu, chyba nawet gorszą niż te lata bez trofeów. Trzecia sprawa Mancio. Facet pokazał przez te 2 lata, że sie kompletnie nie nadaje na trenera w tak dużym klubie jak Inter z kilku powodów. 1 - brak doświadczenia, 2 - tragiczne ustawienie i motywowanie zawodników, 3 - beznadziejne transfery drewna z Lazio. Podsumowując, nowym właścicielem klubu powinien zostać ktoś kto zna się na piłce, lidze i trenerach. Ktoś kto będzie potrafił podejmować kluczowe decyzje dla klubu i jego decyzje nie okażą się "niewypałami" zwłaszcza jeżeli chodzi o kadrę i trenera.

-
noname
Odp: Rządy Moratiego! Popieracie, czy nie?
Napisalbym szczerze co mysle o Morattim ale zdaje sobie sprawe z konsekwencjami(ban)

6480695