Lepiej wypowiadaj się w tematach o których masz jakiekolwiek pojęcie ...sAinT pisze:Aaa... i odnośnie tego pierwszego, będe się wypowiadał na każdy temat który mnie zainteresuje obojętnie czy ci sie to podoba czy nie
Polska Ekstraklasa
-
RoB
Orange Ekstraklasa
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
sAinT pisze: w Polsacie uznali ze Legia kupiła ten mecz, zacytowałem tylko ich wypowedz nie komentująć JEJ.
Ty geniuszu to sie zdecyduj w koncu czy tata tak mowil czy komentator w Polsacie?? A jak chcesz juz klamac to rob to umiejetnie i nie myl sie na przyszlosc. Bo komentator a tata to dwie rozne osoby :mrgreen:sAinT pisze:Mój tata stwierdził ze Legia kupiła mecz,
I tu sie z Toba zgadzam w 100% 8)RoB pisze:Lepiej wypowiadaj się w tematach o których masz jakiekolwiek pojęcie
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Legia znowu miala duze szczescie. Ten zespol to taki polski juventus. graja padake, a jakos tam im sie udaje wygrac, z mniejsza lub wieksza pomoca arbitra ( ten karny to prawdziwe smiechu warte ). ostatnio Zaglebie wymiata, widac trenerski kunszt Franca Smudy. Korona, no coz, to samo bylo na poczatku jesieni. moze w sobote na nowym stadionie sie przelamia
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Jimi
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
Nie wiem czy nie jest za wczesnie porownywac Legie do Juventusu :? Heh jezeli graniem padaki nazywasz spotkania z Groclinem i Cracovia no to respect dla Ciebie 8) Kazdemu klubowi moze sie zdarzyc slabszy i gorszy mecz a po jednym szczesliwie wygranym meczu ludzie juz wymyslaja sobie niestworzone historieNasir pisze:Legia znowu miala duze szczescie. Ten zespol to taki polski juventus. graja padake, a jakos tam im sie udaje wygrac, z mniejsza lub wieksza pomoca arbitra
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Graniem padaki nazywam ostatni mecz z Odra i pierwszy mecz na wiosne z nie pamietam kim, ale tesh strzeli na 1-0 w 90 minucie. czyli firmowe zagranie juventusu. wiem, ze gra sie do ostatniej minuty i poki pilka w grze i tak dalej, ale strasznie mnie denerwuje juventus ( i ostatnio Legia ) z tymi golami w samej koncowce.
-
Interfun3
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
my też strzelalismi dużo bramek w koncówkach
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
RoB
Orange Ekstraklasa
Szczęście to miała Odra, że tak nisko przegrała. Jak widać murowanie nie zawsze się opłaca.Legia znowu miala duze szczescie.
Polski Juventus ?Ten zespol to taki polski juventus. graja padake, a jakos tam im sie udaje wygrac, z mniejsza lub wieksza pomoca arbitra
Śmiechu wart to był karny w Szczecinie a ten był co najwyżej kontrowersyjny. A sędzia tak pomagał Legii, że nie uznał jej prawidłowo strzelonej bramki.( ten karny to prawdziwe smiechu warte ).
Korona, no coz, to samo bylo na poczatku jesieni. moze w sobote na nowym stadionie sie przelamia
Nasir po meczu z Legią w PP pisze:po takim meczu coraz powazniej mysle o mistrzu w tym sezonie
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Ty jestes z warszawy to myslisz o mistrzu dla Legii, ja jestem z Kielc to mysle o mistrzu dla Korony. Nie zmienia to faktu, ze Legia wygrala szczesliwie, a ty, mieszkajac w warszawie( i jak sie domyslam kibicujac Legii ) nie umiesz obiektywnie ocenic ich gry, tak jak ja nie umiem obiektywnie ocenic Korony.
-
RoB
Orange Ekstraklasa
Chyba nie trzeba być obiektywnym żeby po remisie z Polonią i porażce z Wisłą P stwierdzić, że Korona nie zdobędzie mistrzostwa IMHO, że nawet o 3 i 4 miejsce będzie trudno bo Zagłębie i Amika dobrze sobie teraz radzą. Też potrafię obiektywnie spojrzeć na Legię i co widzę ? 4 mecze – 4 zwycięstwa – bilans bramek 12-1 – pozycja lidera w lidze i co nie można w takiej sytuacji mówić o dobrej grze i realnym mistrzostwie. :?
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Mozna mozna, ale 2 z 4 zwyciestw to tak ledwo ledwo, dlatego napisalem ze sa jak juventus.
-
RoB
Orange Ekstraklasa
Różnica jest taka, że Juventus stwarza 1-2 sytuacje na mecz – strzela jedną bramkę i wygrywa. A u Legii wygląda to tak, że w tych dwóch wymienionych przez Ciebie meczach (zwłaszcza w tym z Bełchatowem) po prostu skuteczność była tragiczna i jakby wchodziło tak jak z Craxą to i wynik byłby podobny albo i wyższy. BTW. Policz ile razy w tym sezonie Juve wygrał meczów w stosunku 1-0, a ile Inter ... możesz się zdziwić. 
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Ale mnie chodzi glownie o to strzelanie goli w samej koncowce, jak z werderem czy chociazby z Interem. nie chce mi sie liczyc, ale pewnie Inter.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
To ja mieszkajac w malej dziurze jaka jest Olsztyn tez kibicuje Legii i nie tylko kibice z Warszawy kibicuja Legii. Ale mniejsza z tym. Porownujac Legie do Juventusu swoja droga:D. A ja gdzies wyczytalem kiedys ze kibice Legii maja jakis pakt podpisany z kibicami Juve i podobno na jakims meczu Juventusu kibice Juve wywiesili jakas flage Legii ale nie wiem ile w tym jest prawdy. A moze tez ktos o tym slyszal wiecej to moze napisze bo nie wiem czy wierzyc w taka informacje czy to tylko jakas plotkaNasir pisze:Ty jestes z warszawy to myslisz o mistrzu dla Legii, ja jestem z Kielc to mysle o mistrzu dla Korony. Nie zmienia to faktu, ze Legia wygrala szczesliwie, a ty, mieszkajac w warszawie( i jak sie domyslam kibicujac Legii ) nie umiesz obiektywnie ocenic ich gry, tak jak ja nie umiem obiektywnie ocenic Korony.
-
RoB
Orange Ekstraklasa
Już chyba była ta sprawa poruszana na tym forum. Powiem tylko, że nie jest to plotka i na każdym meczu Juventus jest flaga lub flagi Legii i odwrotnie. Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej na ten temat z netu to sobie tutajpoczytaj. 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
Oki dzieki za lekture juz wszystko wiem 
-
sAinT
Orange Ekstraklasa
stary nie rozumiem gdzie niby miałbym kłamać - to jest poprostu zdanie mojego taty na ten temat, posłużyłem się nim poprostu, a wypowedz gościa z Polsatu zamiesciłem obok jako coś odrębnego choć odnoszącego się do tego samego tematu, geniuszuMaster Snake pisze:sAinT pisze: w Polsacie uznali ze Legia kupiła ten mecz, zacytowałem tylko ich wypowedz nie komentująć JEJ.Ty geniuszu to sie zdecyduj w koncu czy tata tak mowil czy komentator w Polsacie?? A jak chcesz juz klamac to rob to umiejetnie i nie myl sie na przyszlosc. Bo komentator a tata to dwie rozne osoby :mrgreen:sAinT pisze:Mój tata stwierdził ze Legia kupiła mecz,
)
------------BAggIO------------
---------------------------------
------------forEver-------------
---------------------------------
------------forEver-------------
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
sAinT pisze:a wypowedz gościa z Polsatu zamiesciłem obok
nie obok tylko w kolejnym swoim poscie a to jest troche roznica. Dobra zreszta mniejsza z tym. Nie zrozum mnie zle bo w zadnym razie nie mam zamiaru obnizac Twojego geniuszu i nie mam ochoty na dalsze sprzeczki na forum jak chcesz porozmawiac o tym to posiadam GG a moj numer sobie juz gdzies tam znajdziesz :mrgreen:
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Piechna w koncu sie przelamal i zamknal usta wszystkim krytykom
4 bramki w 2 meczach i jush ma 20 na koncie. teraz przed Korona prawdziwa chwila prawdy: kolejno Lech,Wisla,Legia. ale jak Grzesiu utrzyma forme, to jestem spokojny.
-
Ljarro
Orange Ekstraklasa
I tak pewnie zjeb Janas go nie powoła na MŚ. W ataku może być tylko jeden Grzesio 
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Piechna chyba i tak nie pojedzie na mundial, nawet jakby strzelal po 2 bramki w meczu do konca sezonu, bo.... janosik ma swoja wizje, zeby tylko nie skonczyl jak Mancio
a propos... Grzesiu wladca lasu strzelil 2 bramki!!!
i jeszcze ktos powie, ze Legia nie ma farta?? nie moge, po prostu mnie roznosi
a propos... Grzesiu wladca lasu strzelil 2 bramki!!!
i jeszcze ktos powie, ze Legia nie ma farta?? nie moge, po prostu mnie roznosi
-
Shady
Orange Ekstraklasa
Legia remisuje w Kielcach 2:2.... gol na 2:2 Warszawka strzelila w... 95 minucie... no comment...
-
RoB
Orange Ekstraklasa
W 93 … i co z tego ?
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Tak w 93'. Legia znow strzela w samej koncowce. Remis czy przegrana, i tak Wisla ich nie dogoni, ale po prostu Korona grala duzo lepiej i zasluzyla na 3pkt. z drugiej strony, pilkarze z Kielc moga miec pretensje tylko do siebie( i w kilku przypadkach do sedziego
) bo mogli jeszcze spokojnie ze 3 gole wpakowac. mnie najbardziej podobal sie Sasin i Bonin. Ten drugi wkrecal obroncow Legii jak chcial, a komentatorzy sie prawie posikali, jak jednym zwodem minol Rogera i Edsona. mecz na bardzo wysokim poziomie, o niebo lepszy niz tydzien temu z Wisla.
-
RoB
Orange Ekstraklasa
Jeden z najlepszych meczy w tym sezonie OE … o ile nie najlepszy. Nie zgodzę się z tym, że Korona była lepsza w tym meczu. W pierwszej połowie może tak ale było to głównie spowodowane dziwnym ustawieniem i składem Legii. Druga połowa to już przewaga Legii i raczej sprawiedliwy remis 
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
z tym sie zgodze. no moze jeszcze Cracovia-KoronaRoB pisze:Jeden z najlepszych meczy w tym sezonie OE … o ile nie najlepszy.
z tym jush nie. moze i Legia oddala wiecej strzalow, ale nie byly to strzaly ktore mogly przynies bramke. Korona mogla jeszcze przynajmniej dwie wpakowac( slupek Piechny, czy szansa po pieknym rajdzie Bonina, tylko chyba jush mu zabraklo sil na mocniejszy strzal )Nie zgodzę się z tym, że Korona była lepsza w tym meczu.
-
EL_CHINO
Orange Ekstraklasa
W tej kolejce miło, że wygrał Górnik z Arką i mam nadzieję, że Górnicy pozostaną w Ekstraklasie, a o Legię się nie martwcie 10 maja na stadionie Ernesta Polla padnie przynajmniej remis
Nie łudźmy się na powtórkę z pierwszych meczów, gdzie Górnik stracił 3 bramki w 5 albo 3 minuty 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Orange Ekstraklasa
No i mamy mistrza Legia pany
Mecz z Wisla bedzie tylko formalnoscia... Ciekawi mnie tylko jak zachowaja sie kibice bo juz dali znac o sobie w tej kolejce 
-
Nasir
Orange Ekstraklasa
Niestety Legia mistrzem
w UEFA zagra Wisla i najprawdopodobniej Zaglebie( widac klase Franca Smudy ). ciekawe jak to bedzie z tym spadkiem do drugiej ligi...ciesze sie niezmiernie, ze do ekstraklasy wraca Widzem.
-
brtq
Orange Ekstraklasa
Dlaczego niesteety? Skoro niezwyciężona Wisła wciąż odpadała z rywalizacji o LM to może Legii uda się przełamać złą passę, mają moim zdaniem najlepszego szkoleniowca Ekstraklasy, który ni tylko jest dobrym taktykiem, ale przeprowadza także świetne transfery. Jeszcze zobaczysz jak w przyszłym sezonie nagłówki gazet będą mówić: "Koniec ery Wisły, nareszcie mamy godnego reprezentanta w Europie"Nasir pisze:Niestety Legia mistrzem