Zreszta w przypadku Grosso sam zainteresowany powiedzial, ze bedzie gral u nas, wiec nie wiem po co ten szum.
Mercato
-
klusek
Odp: Mercato
Przeciez w tej chwili zaden z zawodnikow nie przebywa w Mediolanie, wszyscy maja wakacje, albo graja na MS jak Grosso. Pewnie gdzies na poczatku lipca zaczna sie oficjalne przygotowania do sezonu, ludzie sie pozjezdzaja i poogladamy sobie zdjecia z prezentacji
.
Zreszta w przypadku Grosso sam zainteresowany powiedzial, ze bedzie gral u nas, wiec nie wiem po co ten szum.
-
Kowal
Z tego co wiem to VCF wystawiła Aimara za nieco ponad 10 patyków wiec można go sprowadzić (o ile nie zostanie sprowadzony inny rozgrywający)
Dumny po zwycięstwie Wierny po porażce Pazza Inter Amala

-
Szycha
Aimar jest dobry tam gdzie gra. Na włoską lige wydaje mi się za chudy
Figo niby też z hiszpańskiej, ale jednak ma troszke mięśni.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Jak juz powiekszac kolonie argentynska w Interze to ja bylbym za sprowadzeniem wlasnie tego Mascherano albo podoba mi sie tez gra Maxi Rodrigueza... w koncu Argentynczyk to by sie u nas dobrze przyjal 8)
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Lolek
To moze jeszcze Maradone na trenera? Ja jestem przeciw tej calej koloni.
Moze bym jeszcze Teveza przygarnal, ale glownie skoncentrowalbym sie na sciaganiu wlochow, zeby nie mieli sie czego czepiac gdy zdobedziemy Scudetto![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Moze bym jeszcze Teveza przygarnal, ale glownie skoncentrowalbym sie na sciaganiu wlochow, zeby nie mieli sie czego czepiac gdy zdobedziemy Scudetto
-
Kowal
Oczywiście,że należy sprowadzić jak najwięcej włochów jednak ktoś z pary Aimar Riquelme był by idealnym rozgrywającym.Wtedy można wyporzyczyć do romy pizzaro(ale niesciagac manciniego), przecież jest Dragone.No i Marco musi zostać .

-
Bossiu
Skoro kluby z Premiership chca dac okolo 15mln eurasow za Martinsa... to nawet bym sie nie zastanawial ! za ta sama cene mozna sprowadzic Huntelaara
albo doplacic pare grosza i bedzie Tevez ! - idealny na uzupelnienie Adriego. To co wyprawia Mascherano na defensywnym .... RISPEKTA ! takiego zawodnika w srodku pola koniecznie 3ba miec. Na serie A sie nada ... waleczny, nie odpuszcza wchodzi ostro i technika
miodzio ... A poza tym dobrze mu sie uklada wspolpraca z Cambiasso. Z calym szacunkiem dla Recoby, ale jego czas juz chyba sie skonczyl. Tyle sezonow ponizej swojego poziomu i do tego te kontuzje ;-/ Nie ma sensu 3mac takiego zawodnika tylko po to zeby zagral 3-4 dobre mecze w sezonie. Powoli 3ba odmladzac druzyne, tym bardziej ze lepszego momentu juz chyba nie bedzie
w koncu Juve i Milano moze odpadna w walce o scudetto
:D:D
It is not for us to forecast the future but to shape it !
-
rafael.
jakby juve i milan spadly to moze i pilkarze by poodchodili :DD
np. gilardino, nesta, buffon, ibrachimovic, camoranesi i nedved:PP
i good bybylo:P
a dzialacze interu napewno mundial ogladaja i mysle,ze kogos konkretnego sciagna po ms;))
np. gilardino, nesta, buffon, ibrachimovic, camoranesi i nedved:PP
i good bybylo:P
a dzialacze interu napewno mundial ogladaja i mysle,ze kogos konkretnego sciagna po ms;))
-
Bossiu
a co do Wlochow... to powinno ich byc w skladzie jak NAJMNIEJ
nie wiem czemu ale jakos ich nie lubie :-ppp jedyny ubostwiany przeze mnie to sie nazywal ROBBI BAGGIO ! a Interowi kibicuje bo malo tam rodowitych Wlosiakow
w koncu nazwa INTERNAZIONALE zobowiazuje do jak najwiekszej liczy zawodnikow roznych narodowosci 
-
Maciek(superofca)
De Rossi, Barzagli to tyle jezeli chodzi o Wlochow.
Brazylia - Mancini.
Argentyna - Tevez, Maxi Rodriguez.
Mam tez ochote na Lamparda, bo w Londynie chyba nie za dobrze sie czuje, ale ten tranfer malo prawdopodobny.
Mahomoadou Diarra, Cris i Malouda z Lyonu, swietni pilkarze na, ktorych Inter wydalby mniej wiecej tyle co na samego Riquelme, czy Henryego.
Brazylia - Mancini.
Argentyna - Tevez, Maxi Rodriguez.
Mam tez ochote na Lamparda, bo w Londynie chyba nie za dobrze sie czuje, ale ten tranfer malo prawdopodobny.
Mahomoadou Diarra, Cris i Malouda z Lyonu, swietni pilkarze na, ktorych Inter wydalby mniej wiecej tyle co na samego Riquelme, czy Henryego.
-
Interfun3
- Kontakt:
a co nas to obchodzi że ty włochów nie lubisz. liczy sie inter a nie twoje zdanie.Bossiu pisze:a co do Wlochow... to powinno ich byc w skladzie jak NAJMNIEJnie wiem czemu ale jakos ich nie lubie
Ps: Piszesz jakieś głupoty więc prosze odzywaj sie jak NAJMNIEJ
--------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Maciek(superofca)
Dobry jest tez Camoranesi, ale sciagac go to wielkie ryzyko, bo ma juz troche latek i nie zawsze gra fair.
No i zapomnialem oczywiscie o Tavano.
No i zapomnialem oczywiscie o Tavano.
-
Bossiu
do ziomka z bloku wschodniego:
wylooozuj
po to jest forum zeby swoje zdanie wyrazac i o ile sie nie myle kazda opinia jest subiektywna... wiec ja tez mam serdecznie w dupie co sobie pomyslisz
nie lubie Wlochow i tyle i Twoja opinia tym bardziej post tego nie zmieni ! sie nie podoba to nie czytaj
KDK
wylooozuj
KDK
-
Szycha
Biorąc pod uwage iż w Interze jest mało Włochów, a dużą liczbe zawodników stanowią piłkarze z Południowej Ameryki i praktycznie nic z tego nam nie wychodzi trzeba rozglądać się za Włochami. Materazzi kiedyś powiedział, że dla Włochów Scudetto to spełnienie wszelkich marzeń i nie koniecznie musi tak być z piłkarzami z poza Italii.
-
vahu
No niby Michu ma rację, ale przypomnę rok '89 kiedy Inter zdobył ostatnie Scudetto, a jego skład opeirał się na 3 niemieckich geniuszach Brehme, Klinsmann'ie i Matthaeus'ie (zdobył nagrodę Europejskiego Zawodnika Roku). Dobrze by było gdyby Moratti i spółka zbudowali po raz koeljny skład oparty na kilku piłkażach z któregoś kraju (np. Argentyny, bo oni są obecnie b.mocni) i umiejętnie uzupełnili skład zawodnikami z własnego podwórka i innych krajów. 3-4 gwiazdy światowego formatu w zupełności wystarczą, a reszta zespołu musi na nie pracować. Inaczej bedzie tak jak z Realem, gdzie nie ma kto odwalać czarnej roboty, bo każdy chce "rumakować" 
-
Maciek(superofca)
Mattheus to taki kolo, ze bania mala. Gdybym mial byc pilkarzem wollbym byc takim jak on niz np. Ronaldo.
-
Kowal
Moim zdaniem Inter powinien sprowadzać włochów .
A i chcial bym złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji twoich urodzin więc jeszcze raz wszystkiego naj MICHU!!!!!!
A i chcial bym złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji twoich urodzin więc jeszcze raz wszystkiego naj MICHU!!!!!!

-
Szycha
Po co pisać o tym na forum
Jeszcze raz dzięki.
-
jarmol33
Myśle ze trzeba zajac sie atakiem. Adriano to coraz gorzej coraz bardziej zaczyna przypominac ronaldo albo i jeszcze gorzej...Recobe
No to ja widze tak:
Adriano- minimalna oferta 40 mln e ewentualni nastepcy: Toni, Lucareli, Ronaldo, Trezegeut.
Martins- tutaj mysle o wypozyczeniu do As Romy zas w jego miejsce Momente czy Di vaio
Recoba- ewidentnie odchodzi w jego miejsce: Miccoli, Tavano.
No i to tyle.
No to ja widze tak:
Adriano- minimalna oferta 40 mln e ewentualni nastepcy: Toni, Lucareli, Ronaldo, Trezegeut.
Martins- tutaj mysle o wypozyczeniu do As Romy zas w jego miejsce Momente czy Di vaio
Recoba- ewidentnie odchodzi w jego miejsce: Miccoli, Tavano.
No i to tyle.
-
klusek
Po pierwsze, jak sam zauwazyles Adriano gra teraz dosc slabo, wiec nie wiem skad taka duza cena za tego napastnika. A po drugie, to czemu chcesz go zastepowac Ronaldo, skoro sam napisales, ze Adriano zaczyna go przypominac i ze to zle?jarmol33 pisze:Myśle ze trzeba zajac sie atakiem. Adriano to coraz gorzej coraz bardziej zaczyna przypominac ronaldo albo i jeszcze gorzej...Recobe![]()
No to ja widze tak:
Tak, zwlaszcza Momente pokazal tyle, zeby mozna nim zastapic jakiegos naszego napastnikajarmol33 pisze:Martins- tutaj mysle o wypozyczeniu do As Romy zas w jego miejsce Momente czy Di vaio
PS. A ja bym zostawil Brazylijczyka w klubie. Dotychczas bylo tak, ze w Interze bylo zle, bo ciagle byl krytykowany, a reprezentacja byla jego "druga rodzina". Po ich wtopie na MS sytuacja pewnie zmieni sie o 180 stopni, a to moze oznaczac Adriano w dobrej dyspozycji.
-
vahu
Ja bym jednak dał szansę Adriano i nie pozwalał go sprzedać nawet za duże pieniądze. On po prostu nie udźwignął ciężaru jaki na jego barki wrzucono, a mianowicie w nim pokładano nadzieję na scudetto. Przy gorszym sezonie całej linii napadu po prostu tego nie wytrzymał.
Martinsa też bym zostawił w spokoju, mamy 2 młodych i perspektywicznych graczy, którzy już pokazali że są klasowymi napastnikami, teraz trzeba dokupić kogoś w średnim wieku, kto by mógł ich odciążyć.
Martinsa też bym zostawił w spokoju, mamy 2 młodych i perspektywicznych graczy, którzy już pokazali że są klasowymi napastnikami, teraz trzeba dokupić kogoś w średnim wieku, kto by mógł ich odciążyć.
-
Felipe
- Kontakt:
Tak będzie wyglądał skład Interu w przyszłym sezonie: J. Cesar - Grosso, Samuel, Cordoba, J. Zanetti - Maxwell, Stankovic, Cambiasso, Maxi Rodriguez - Tevez, Adriano 
-
Interfun3
- Kontakt:
po pierwsze: co wy tak wszyscy z tym tevezem z meczy jakie widziałem na MŚ to on wcale aż tak dobrze nie grał. Nie było sie co zachwycać
a po drugie
--------------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Bedzie

a po drugie
Jest to tekst znajdujący sie w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym. Podobno owym piłkarzem interesuje sie Wisła Kraków. Mam pytanie czy słyszeliście kiedyś o takim zawodniku bo ja nie a ztekstu wynika że jest to piłkarz InteruNiespełna 23letni Ianis Zicu jest wychowankiem Dinama Bukareszt. Przed dwoma laty został sprzedany do Inter Mediolan za 2,5 mln euro. Okazało sie jednak że rumuński pomocnik nie przebił sie do składu i został wypożyczony do Parmy. Tam także nie wywalczył miejsca w zespole, dlatego w następnym sezonie Inter doszedł do porozumienia z Dinamem i Zico wrócił do ligi rumuńskiej. Obecnie jednak wygasło wypożyczenie do Dinama i zgodnie z przepisami nie może zostac z tym samym klubem przedłużone. Dlatego Zico stał sie na nowo piłkarzem Interu i jest do wzięcia
--------------------

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Woo-cash
- Kontakt:
Mi sie wydaje to bardzo mozliwe. Bo Inter kiedys wypozyczyl do Gornika Zabrze bodajze Makarjew sie nazywal. Ale sie chybazbytnio nie popisal...Wiec z tym pilkarzem co teraz o nim pisales moze byc prawda 
-
RoB
Przecież to bzdura jest jakich mało. Jeśli Inter go kupił na ponad dwie bańki to raczej go nie odda Wiśle za jakieś grosze. Prędzej bym się spodziewał, że wykupi go Dinamo.
-
vahu
Chyba że jest tak cienki, że lepiej go opchnąć Wiśle za jakieś $500tyś niż poczekać, aż wygaśnie mu kontrakt, a on i tak nie zagra żadnego meczu.
Ja to wogóle nie rozumiem takiej polityki, gdzie wydaje się tyle kasy na zawodnika, który nie ma szans na złapanie się nawet na ławkę. Jeszcze żeby to był ktoś z UE to w razie plagi kontuzji można go wstawić, albo żeby był naprawdę młodym piłkarzem, z którego można jeszcze dużo wyciągnąć. A tu widać że jak przyszedł do Interu to miał 21 lat (już powinien aspirować do 1 składu) i nie był w stanie przebić się ani u nas, ani w Parmie. A za vd Meyde dostaliśmy od Evertonu raptem 3mln EURO, gdzie piłkarz kilka razy pokazał w meczach na najwyższym poziomie, że potrafi grać. Dla mnie to niezrozumiałe.
Ja to wogóle nie rozumiem takiej polityki, gdzie wydaje się tyle kasy na zawodnika, który nie ma szans na złapanie się nawet na ławkę. Jeszcze żeby to był ktoś z UE to w razie plagi kontuzji można go wstawić, albo żeby był naprawdę młodym piłkarzem, z którego można jeszcze dużo wyciągnąć. A tu widać że jak przyszedł do Interu to miał 21 lat (już powinien aspirować do 1 składu) i nie był w stanie przebić się ani u nas, ani w Parmie. A za vd Meyde dostaliśmy od Evertonu raptem 3mln EURO, gdzie piłkarz kilka razy pokazał w meczach na najwyższym poziomie, że potrafi grać. Dla mnie to niezrozumiałe.
-
Interfun3
- Kontakt:
Wymień te mecze bo ja osobiście z kilku meczy evertonu to widziałem go conajwyżej na ławce rezerwowych i wydaje mi sie to my zrobiliśmy dość dobry interes a nie onivahu pisze:A za vd Meyde dostaliśmy od Evertonu raptem 3mln EURO, gdzie piłkarz kilka razy pokazał w meczach na najwyższym poziomie, że potrafi grać. Dla mnie to niezrozumiałe.
-------------

-
ERNRUD
- Kontakt:
Chciałbym widzieć w Interze:
1.Robbie Keane TOTTENHAM.
Supersnajper irlandzki. Strzelił w anglii 16 goli w tym sezonie! W Interze grał kilka lat temu, lecz nie mógł się rozegrać. Planuje powrót do włoch, wię prowdopodobnie powróci do naszego zespołu.Super!
2.Franck Ribery MARSYLIA
Swietny francuski drybler. Reprezentant kraju. Doskonały mundial. Wielka szybkość.
3.Juan Roman Riquelme VILLARREAL
Doskonały strzał, szybkość i...firma. Villar stawia cenę 60 mln. euro///
4.Roberto Carlos REAL
Kończy mu się kontrakt, więc może powróci na stare śmiecie, a ja bym tego chciał.
5. Fabio Grosso PALERMO
Superobrońca ofensywny. Pokazał nam to w meczu mundialowym. Daliśmy za niego 6mln. euro.
6.Daniele Bonera PARMA
Wiemy jak dobrze gra "Giallo". Dobry reprezentacyjny obrońca. I taki solidny piłkarz musi być nasz.
7.Oliver Dacourt ROMA
Słabszy sezon w Romie, ale możę w Interze będzie lepszy...
Szkoda, że nie ściągniemy Ballacka...
Odeszli i odejść powinni:
1.Giuseppe Favalli
2.David Pizarro
3.Nicolas Burdisso
4.Juan Seba Verón
5.Christian Kily Gonzalez
6.Jose Ze Maria
Supersnajper irlandzki. Strzelił w anglii 16 goli w tym sezonie! W Interze grał kilka lat temu, lecz nie mógł się rozegrać. Planuje powrót do włoch, wię prowdopodobnie powróci do naszego zespołu.Super!
2.Franck Ribery MARSYLIA
Swietny francuski drybler. Reprezentant kraju. Doskonały mundial. Wielka szybkość.
3.Juan Roman Riquelme VILLARREAL
Doskonały strzał, szybkość i...firma. Villar stawia cenę 60 mln. euro///
4.Roberto Carlos REAL
Kończy mu się kontrakt, więc może powróci na stare śmiecie, a ja bym tego chciał.
5. Fabio Grosso PALERMO
Superobrońca ofensywny. Pokazał nam to w meczu mundialowym. Daliśmy za niego 6mln. euro.
6.Daniele Bonera PARMA
Wiemy jak dobrze gra "Giallo". Dobry reprezentacyjny obrońca. I taki solidny piłkarz musi być nasz.
7.Oliver Dacourt ROMA
Słabszy sezon w Romie, ale możę w Interze będzie lepszy...
Szkoda, że nie ściągniemy Ballacka...
Odeszli i odejść powinni:
1.Giuseppe Favalli
2.David Pizarro
3.Nicolas Burdisso
4.Juan Seba Verón
5.Christian Kily Gonzalez
6.Jose Ze Maria
Gvardia la victoria!
Ledra squadra di milano!
Fc Internazionale!
Ledra squadra di milano!
Fc Internazionale!
-
Woo-cash
- Kontakt:
Po co on nam ? Juz byl i nic wielkiego nie pokazal...ERNRUD pisze:Chciałbym widzieć w Interze:
On by mogl sie przydac z dobrej strony pokazal sie na Mundialu...ERNRUD pisze:2.Franck Ribery MARSYLIA
Tak samo jak Keane byl juz u nas. A po za tym Carlos juz pewnie mysli o sportowej emeryturze a nie przenosinach do innego klubu..ERNRUD pisze:4.Roberto Carlos REAL
I bardzo dobrze bo jakos nie zachwycil swoja gra na Mundialu...ERNRUD pisze:Szkoda, że nie ściągniemy Ballacka...
-
Nasir
Nom Ribery by sie przydal...ale niestety jest jush w Olympique Lyon
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'