Mercato
-
as
Odp: Mercato
wygląda to chyba obecnie coś tak
bramka-toldo,cesar
prawa obrona-zanetti,maicon
lewa obrona-grosso,maxwell
środek obrony-materazi,samuel,cordoba,burdisso
prawa pomoc-figo,cesar
lewa pomoc-stankovic,solari
środek pomocy-cambiasso,pizzaro,dacourt,
atak-adriano,martins,recoba,cruz
zatem proponuje:
Luca Toni - 10 milionów euro + Julio Cruz
Riquelme - 25 milionów euro
Cordoba za Barzagliego
no i można jeszcze by było pomyśleć nad zmianą bramkarza na buffona,nad sprzedażą samuela i kupnem canavaro,ale to juz mozna takie dodatkowe transfery jakby powiedziec zrobic
bramka-toldo,cesar
prawa obrona-zanetti,maicon
lewa obrona-grosso,maxwell
środek obrony-materazi,samuel,cordoba,burdisso
prawa pomoc-figo,cesar
lewa pomoc-stankovic,solari
środek pomocy-cambiasso,pizzaro,dacourt,
atak-adriano,martins,recoba,cruz
zatem proponuje:
Luca Toni - 10 milionów euro + Julio Cruz
Riquelme - 25 milionów euro
Cordoba za Barzagliego
no i można jeszcze by było pomyśleć nad zmianą bramkarza na buffona,nad sprzedażą samuela i kupnem canavaro,ale to juz mozna takie dodatkowe transfery jakby powiedziec zrobic
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nie wiem czemu chcesz sprzedac Samuela... Przeciez to ze nie pojechal na mundial nie ujmuje mu nic z jego klasy...A owszem Cannavaro by sie przydal...A co do Buffona to mamy przeciez mamy Toldo... 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Pawlak_AG
Cannavaro już poszedł do Realu 
-
Fly
Narazie nie jeste źle , Maxwell , Dacourt , maicon , i grosso .dobrze ze skupilismy sie na obronie , mam nadzieje że przyjdą jeszcze Buffon , Vieira , Toni , Tezeguet . A takie mażenia to Pirlo , riquelme , cole . :mrgreen:
Miłośc do interu , tak zostałem wychowany , kto z nami czyma na zawsze jest wygrany
-
MarianoItaliano
Dobrze jest... Inter zakupił wielu niezłych piłkarzy ,którzy nie należą co prawda do gwiazd pierwszej wielkości ale są bardzo solidnymi piłkarzami... Jak dla mnie przydałby się jeszcze Ibrahimovic i byłoby naprawdę super... a każdy kolejny gracz po Ibrahimoviciu to tyle naszego... Forza Inter... Season 06/07 Road to scudetto!!! 8) 
-
Kowal
Mażeniami są Buffon i Pirlo. Gdyby zasilili nasze szeregi to był by super. Do tej pory transfery sa udane(tylko ten maicon jak dla mnie niepasuje,przecież Bonera też potrafi grać na prawej flance jak dlamnie jes lepszy
).No i klasowy napastnik by sie przydał tylko nie zlatan :evil:
Po podaniu ręki milaniście,myję ją.Po podaniu ręki juventino,liczę swoje palce.

Po podaniu ręki milaniście,myję ją.Po podaniu ręki juventino,liczę swoje palce.

-
motyl
Przybyło kilku solidnych graczy przydalby sie jakiś z górnej pólki np zlatan(ma talent i jest młody) lub Toni.Przydałby sie Buffon i Barzagli.
Nienawiść do Milanu Tak zostałem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany.
-
Zajczak
Buffon odpada bo juz zdecydował, że nigdzie z Juve sie narazie nie wybiera, zresztą dobrze bo go jakos nie darze specjalna sympatią :twisted:

-
El Capitano
Buffon...ten chłopak zna się na fachu! Myślę, że on tak samo jak Del Piero pozostanie u "Starej Damy".
-
Maciek(superofca)
Ja tam bym chcial Suazo albo Tavano, szczegolnie ze ten drugi jest fanem Interu.
-
onlyts
ja bym chciał żeby to z vieirą że przechodzi to była prawda , z ibrahimovicem też , a luca toni żeby też przyszedł . marzenia to gigi buffon w koszulce interu i jeszcze można by wzmocnić obrone ja bym kupił zaccardo, barzagli lub bonere a najlepiej to chivu
-
kulekulek
ja nie wiem po co nam Vieira, mamy przecierz Cambiasso i Dacourta, czyli będziemy mieli 3 defensywnych pomocników, a rozgrywającego tylko PIzarro :?
-
Paolo_
Będziemy grali z ustawieniem 4-2-2-2 czyli 4 obrońców, 2 def.pomocników, 2 skrzydłowych i 2 napastników
Toldo-Zanetti-Materazzi-Samuel-Grosso-Cambiasso-Vieira-Figo-Stankovic-???-Adriano
Toldo-Zanetti-Materazzi-Samuel-Grosso-Cambiasso-Vieira-Figo-Stankovic-???-Adriano

-
Lolek
A Defensywni pomocnicy nie sa rozgrywajacymi? Pozatym Stanko tez moze zagrac na ofensywnego, chociaz mi sie wydaje ze zagramy dwoma defensywnymi.kulekulek pisze:ja nie wiem po co nam Vieira, mamy przecierz Cambiasso i Dacourta, czyli będziemy mieli 3 defensywnych pomocników, a rozgrywającego tylko PIzarro :?
-
szeregowiec ryan
No ja tez za bardzo nei widze Vieiry w tym ustawieniu które Inter prezentował w zeszłym sezonie(czyli Cuchu na defensywnej, 2 skrzydła-Figo,Deki i rozgrywajacy Veron) jedyne co mozna zrobic to przemeblowac skład.
Moze Vieira w srodku pomocy bez klasycznego rozgrywajacego?
Moze Vieira w srodku pomocy bez klasycznego rozgrywajacego?
FORZA REGAZZI
-
Slepy
No wlasnie chyba tak bedzie... bo w sumie i Cambiasso i Vieira rozgrywac tez potrafia, chociaz wiadomo ze to juz nie sa te piłki Brujity..
Dziwnie, trzeba bedzie sie przestawic, bo jak pamietam za poczatkow Mancio gra z Cambiasso i wtedy C.Zanettim za bardzo to nie wychodzila
No ale wtedy tez Veron grał na prawej, a teraz śmiga tam Figo
Badzmy dobrej mysli..
-
motyl
bedzie dobrze.mzecie mnie za to skrytykujecie ale przypomnijcie sobie jak grało juve z dwoma dm nudno ale skutecznie a my zagramy pięknie i skutecznie 
Nienawiść do Milanu Tak zostałem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany.
-
Maciek(superofca)
No Vieira (pies) potrafi zamieszac jezeli nie trafi na drugiego niezlego DM ale wolalbym oddac komus Vieire i Kase przeznaczyc na sciagniecie Ze Roberto oraz ktoregos z mlodych gniewnych napadziorow. Jeszcze w temacie P.V. cala moja antypatia do tego pilkarza nie ma nic wspolnego z tym jak on gra, chociarz do Verona mu jeszcze brakuje 
-
szeregowiec ryan
mysle ze nie mozna porównywac tych piłkarzy bo graja na dwóch róznych pozycjach. To tak jakbysmy chcieli sprawdzic kto jest lepszy- Adriano czy SamuelMaciek(superofca) pisze: chociarz do Verona mu jeszcze brakuje
FORZA REGAZZI
-
motyl
Takie porównania nie mają sensu
-
RoB
Takie nabijanie też chyba nie ma sensu ? 
-
Orzeu
- Kontakt:
ejjj właśnie Rob pamiętam, że w styczniu Ci jakoś pisałem, żebyś te 2006 w swoim podpisie wypieprzył, no ale faktycznie mogłes je zostawić tak jakby nie patrząc, więc na przyszłość w Scudetto można wierzyć aż do ostatniego gwizdka, bo nie wiadomo co nam los przyniesie ;].
dzisiejszy dzień nam przyniósł Vieire (Mancio potwierdził) no i chyba Scudetto, bo Samuel w wywiadzie coś mówił ;]
dzisiejszy dzień nam przyniósł Vieire (Mancio potwierdził) no i chyba Scudetto, bo Samuel w wywiadzie coś mówił ;]

-
Maciek(superofca)
Owszem sensu nie maja ale brak mi Brujity. BTW zdolnosc rozdawania pilek jest potrzebna nie tylko srodkowymale wszystkim np Adriano jest w tym swietny i powinien grac cofnietego napastnika bo szybkoscia to on ostatnio nie bryluje.
-
Interfun3
- Kontakt:
fajnie by było gdyby już w poniedziałek vieira byłby nasz
ani ibrahimowić ani trezegue reczej nie opuszczął juve więc mam osobistą nadzieje że do interu dołączy luka toni fajnie by było jescze sprowadzić camoranesiego z juve i barone z palermo
FORZA INTER
---------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

FORZA INTER
---------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
interfane
Ibrahimović idzie do milanu za Szevchenke więc o nim można zapomnieć ale ja w interze oprócz Vieiry widzę Toniego i F.Torresa no i jakiegoś środkowego obrońce najlepiej Gallasa lub Barzagliego.
-
klusek
Jaki jest sens kupowania tych pilkarzy, skoro na srodkowej obronie mamy juz Cordobe, Samuela, Matrixa i Burdisso? Inter to nie jest fabryka pieniedzy, zeby na daleka rezerwe kupowac reprezentantow Wloch czy Francji.interfane pisze:Gallasa lub Barzagliego.
-
interfane
Niby tak ale materazzi to już długo nie pogra a burdisso mnie nie przekonuje i nie sądze by był dość dobry nawet na ławkę.
-
Lamatico
- Kontakt:
Moim zdaniem sprowadzenia Vieiry i Toniego (Maxwell Dacurt Maicon Grosso już są) to wystarczające łowy tego marcetto. Po tym marceto skład powinien wyglądać według mnie tak:
-------------------------Toldo-------------------------
----Zanetti------Samuel-------Cordoba-------Grosso----
------------------Cambiasso---Vieira--------------------
--Figo---------------------------------------Stanković--
-------------Toni--------------------Adriano------------

-------------------------Toldo-------------------------
----Zanetti------Samuel-------Cordoba-------Grosso----
------------------Cambiasso---Vieira--------------------
--Figo---------------------------------------Stanković--
-------------Toni--------------------Adriano------------

-
Wizard
Burdisso za slaby na lawke?!?! Co ty czlowieku wypisujesz!! Widziales jego gre na MS? Moim zdaniem to zawodnik wystarczajaco dobry na lawke i w formie moze nawet zagrozic naszym podstawowym obroncom.
-
interfane
Nie mówie że jest zły ale jednak jakby ściągnąć Gallasa on miał by pewne miejsce w składzie za Cordobe a ten przeszedł by na ławe za materazziego lub Burdisso i tego co zejdzie warto sprzedać bo kasy trochę za nich będzie. A chyba nie powiesz że Cordoba czy Burdisso są lepsi od Gallasa.