Mercato
-
klusek
Odp: Mercato
A jaki w tym sens? Cordoba gra u nas od ponad pieciu sezonow, Burdisso od dwoch. Troche glupio byloby pozbywac sie ktoregos z nich, a na to miejsce sprowadzac Gallasa, ktory moze i jest dobry, ale musialby od nowa zgrywac sie z druzyna. Poza tym Burdisso wciaz jest jeszcze mlody, najlepsze lata dopiero przed nim.
-
Lamatico
- Kontakt:
Mnie się Gallas nie podoba. mamy jeden z najlepszych blogów defensywnych w Europie a tym samym na całym świecie. Według mnie Cordoba czy Burdisso są lepszymi obrońcami od Gallasa a poza tym Chelsea go nie puści. Takie jest moje zdanie na ten temat.

-
Wizard
Dokladnie transfer gallasa jest nie realne wiec nie ma sensu o nim dyskutowac, a poza tym ja nie jestem przekonany czy by to byl dobry ruch. Ja mam zaufanie do naszej obrony i niech tak zostanie. Poza tym jak juz sciagac to only Wlochow!!

-
Lamatico
- Kontakt:
Ja tylko czekam na poniedziałkowe potwierdzenie transferu Vieiry. Po tym co powiedział Diego Della Valle zaczynam już wątpić w przyjście do naszego zespoły Luki Toni'ego. Moim marzeniem jest aby partnerem Il ' Imperatore w ataku był Carlos Tevez, ale ten transfer jest również niemożliwy, ponieważ Carlos nie posiada paszportu żadnego z krajów Uni Europejskiej i nie zasili naszego klubu

-
Zajczak
chodzą pogłoski o mozliwości wymiany Adriano za Ronaldo - generalnie głupota by była :-o a co do Luca Toniego mam nadzieje, że Moratti wyciągnie pare baniek więcej i przekona Viole do tego transferu bo ten zawodnik to skarb no i mam nadzieje, że Vieira bedzie już potwierdzony

-
Bart
Jeśli chodzi o atak, to zdecydowanie bardziej od Ibrahimovica wolałbym Tavano. Tańszy, skromniejszy, a równie skuteczny. A do tego Włoch. Chociaż oczywiście marzeniem jest Luca Toni.
-
interfane
Wiele transferów o których marzę jest nierealne ale zaryzykuje strwierdzenie że może się uda sprowadzić na atak(jak nie wyjdzie z Tonim) F.Torresa. Potrafi świetnie dryblować i do tego jest młody więc jak damy mu dobre warunki może się świetnie rozwinąć.
-
Lamatico
- Kontakt:
W pełni popieram Brata. Jeśli sprowadzenie Luki Toni'ego by się nie powiodło to słuszniejszą decyzją byłoby sprowadzenie Tavano a nie Ibrahimović'a. Ja osobiście nie darzę sympatią Ibrahimović'a i dlatego bardziej bym się cieszył ze sprowadzenia Tavano, ale jeśli przyjdzie Ibrahimović to spróbuję go polubić w końcu będzie Nerazzurri'm.

-
Jarek_FCI
Szkoda, że Bonera przeszedł do Milanu. W przyszłości mógłby tworzyć duet środkowych obrońców z Burdisso.
-
interfane
Ja też nie lubie Ibrahimovica bo goli dużo nie wbija no i ten jego styl w prostej sytuacji strzela przewrotką i marnuje pewnego gola ale też nie jestem pewien czy Tavano się sprawdzi.
-
wisu14
A moim zdaniem tavano to drugi toni tylko ze mlodszy zobaczycie ze w nastepnym sezonie jak nie sprowadzimy tavano to ktos go nam zgarnie a tavano zostanie krolem strzelcow a pozatym kocha inter i by mial wieksza motywacje to jak najlepszej gry dla nasego zespolu zdecydowanie ardziej wolalbym tavano od toniego albo od ibry ale to tylko moje skromne zdanie
(
)
(
-
Interfun3
- Kontakt:
tych z juve to chyba pogieło chcą za ibre 40mln. W ostatnim sezonie strzelił tylko pare bramek na mistrzostwach zero. Moim zdaniem możemy z niego zrezygnować bo jest wielu dobrych napastników za niższą cene na przykład Tavano
FOrza INter
-------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Bedzie

FOrza INter
-------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Bedzie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
interfane
Zgadzam się za 20 mln to by go można kupić ale 40 to przesada no ale raczej nikt tyle nie da i wtedy Ibra sam odejdzie bo nie chce grać w serie B No i można go ściągnąć ale ja wolał bym Toniego albo F.Torresa.
-
klusek
Po dzisiejszym dniu smialo mozemy powiedziec, ze dzialacze Interu niemal w 100% wypelnili plan transferowy na tegoroczne mercato
. Pozostal jedynie transfer napastnika, ale, poniewaz wybor na tej pozycji jest spory, nie powinno byc wiekszych problemow.
Mam tylko nadzieje, ze przyjscie Vieiry nie oznacza przestawienia Interu na bardziej defensywna gre. Sam transfer uwazam jednak za swietne posuniecie, bo niewiele wydajac zyskujemy naprawde klasowego pilkarza.
A na koniec, na rozluznienie, cytat jednego z kibicow Juventusu:
.
Mam tylko nadzieje, ze przyjscie Vieiry nie oznacza przestawienia Interu na bardziej defensywna gre. Sam transfer uwazam jednak za swietne posuniecie, bo niewiele wydajac zyskujemy naprawde klasowego pilkarza.
A na koniec, na rozluznienie, cytat jednego z kibicow Juventusu:
Nie ma to jak obiektywna ocena umiejetnosci bylego juz pilkarza JuveVieira to nierozwinięty zupełnie piłkarz jak Maresca w Juve, Patrick doskonale wie że w Interze nic nie osiągnie, nawet jeśli by uderzył sędziego lub by się wkurzył i dostal 10 czerwonych kartek.
-
Ljarro
Ja nie jestem zachwycony tym transferem, no ale każdy bedzie lepszy niz Pizarro 
Co do napastników, to dzisiaj podczas prezentacji Vieiry, Brance zapytano o napastnikow. Powiedzial oczywiscie o Tonim, Ibrze i Trezeguecie, ale na koniec dodal, ze jest jeszcze Crespo. Jezeli przyjdzie ten ostatni to dla mnie bedzie najlepszy transfer. Wciaz pamietam jak gral u nas 4 lata temu
Co do napastników, to dzisiaj podczas prezentacji Vieiry, Brance zapytano o napastnikow. Powiedzial oczywiscie o Tonim, Ibrze i Trezeguecie, ale na koniec dodal, ze jest jeszcze Crespo. Jezeli przyjdzie ten ostatni to dla mnie bedzie najlepszy transfer. Wciaz pamietam jak gral u nas 4 lata temu
-
Zajczak
Crespo to niewątpliwie najlepsza opcja poza Tonim, chciałbym go znów widzieć na San Siro, dobry gracz

-
Kujon
- Kontakt:
Chcecie Crespo ??
nam by się przydał porządny napastnik do 1 składu, a nie kolejny rezerwowy....moim zdaniem trzeba nam kogoś kto zapewni sporo bramek w sezonie, bo tego nie gwarantują niestety nasi napastnicy (niczego im nie ujmując, ale jakoś nie wyobrażam sobie Martinsa w koronie króla strzelców
:D:D ), więc najlepsze wyjście to Toni bądź Trezeguet....Zlatan nic nie pokazał w Juve, ale wypożyczenie z opcją pierwokupu nie byłoby złe...a skoro patrzymy w strone jarmarku w Turynie to może jeszcze Buffon ? 
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Szycha
Crespo szalał u nas jak głupi z tego co pamiętam strzelił 9 bramek w CL. Ja jednak uważam, że El Polaco jest troszke takim chytruskiem. Wiodło się milanowi był tam. Teraz gdy Inter może i powininien być na fali Hernan ma przyjść.... Z drugiej strony to Moratti go sprzedał do Chelsea. To był jeden z jego wielkich grzechów 
-
EL_CHINO
Jak Cruz potrafił strzelić u nas najwięcej bramek to Martins tym bardziejKujon pisze: (niczego im nie ujmując, ale jakoś nie wyobrażam sobie Martinsa w koronie króla strzelców:D:D
A Crespo to wcale nie jest zły pomysł, ale wziąść go można pod uwagę dopiero wtedy gdy do nas nie przejdą Ibra albo Toni. Crespo powinienen być takim wyjściem z sytuacji, a z Adriano byliby świetnym duetem, bo Crespo też mało bramek nie strzela.
-
Kowal
Jeżeli ma przyjść crespo to musiał by odejść recoba,a co z chotosem i slavkowskim? No i co z cruzem,przeciez każdy by chciał grać.Moim zdaniem Masimo powinien ściągnąć jakiegoś młodego włocha na atak np. pazzini.

-
Angelo
Ja ciągle wierze iż włodzarze nszego klubu opamiętają się i nie będą chcieli za wszellką cene sciągać Luce Toniego, który jest z pewnoscią znakomitym napastnikiem którego zarówno warunki fizyczne jak i technika muszą budzić podziw i uznanie, ale nie wiem czy 30 letni zawodnik jest wart prawie 30 mln :-?, bo chyba powinno się ustalić czy naszym głównym zawodnikiem w ataku(takim od strzelania goli
) jest Adriano czy właśnie ten ktoś kogo poszukujemy
, bo tak naprawde nie widzi mi się współpraca brazylijczyka z Włochem. Jak dla mnie idealnym transferem byłby niejaki Zlatan Ibrahimovic znany także jako 'Ibra'
, który może nie strzela wielu bramek ale potrafi dograć niezła piłke, co nieraz pokazywał w klubie z turynu. Ale obawiam się że może go kluba zza miedzy sciągnąć
A według mnie te 40 baniek za Serba/Szweda można włożyć miedzy bajki bo Juventus nie ma w tej chwili nic do gadania:-D

Crespo bym wziął tylko jeśli nie wyszło by z Ibrahimovicem
jak już ktoś wspomniał o niejakim Martinsie znanym bardziej jako "Oba" to jeśli to co podają niektóre serwisy internetowe w związku z pewnym klubem z Premiership, to ja nie miałby, skrupułów aby go oddaćCruz potrafił strzelić u nas najwięcej bramek to Martins tym bardziej
Crespo bym wziął tylko jeśli nie wyszło by z Ibrahimovicem
Ostatnio zmieniony 4 sie 2006, 02:48 przez Angelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pluto11
Jak pisza na wszystkich stronach interu w wywiadach Mancini mowi ze napewno przyjdzie ktos z 4 Toni, Trezeget, Zlatan, Crespo wiec nie ma sie co przejmowac bo obojetnie kto przyjdzie to i tak bedzie dobrze choc najbardziej bym stawial na Toniego ktory wczoraj na konferenji powiedzial ze chce odejs do klubu z ktorym bedzie mogl walczyc o mistrzostwo kraju i Lige Mistrzow a wedlug mnie to Inter jest najleprzym posunienciem poza tym ze ponoc dogadal sie Morratim co do indywidualnego kontraktu. A nawiazując do pozostalych transferow to sadze ze Inter wszystkie zakupy jak narazie moze uznac do udanych choc w 100% okaze sie to na boisku. Ale nie sadze ze Vieira, Grosso sa slabymi graczami a co do Maxwella to jest wielki talent a Maicon uczac sie od mistrza Zanettiego bedzie jego godnym nastepca no a Daqurt to dobry zmiennik
-
Interfun3
- Kontakt:
dobra nasza mam już vieire jeszcze tylko żeby inter pozyskał toniego to byłoby super.
fajnie by było gdyby do naszej drużyny przyjdzie camoranesi
a wracając do vieiry to mam nadzieje że sie dobrze spisze i będzie grał tak jak na początku zeszłego sezonu w juve.
------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

a wracając do vieiry to mam nadzieje że sie dobrze spisze i będzie grał tak jak na początku zeszłego sezonu w juve.
------------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Będzie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
interfane
Super że Vieira przyszedł ale mam nadzieję że przez to Pizarro nie odejdzie no i jakby jeszcze Sciągnąć Toniego było by super.
-
Clery
Jestem nowy uzytktownik i na razie studiuje jak to dziala, dodatkowo jestem wlochem i wszystko nie rozumiem.
Na razie skoda ze chyba Luca Toni nie bedzie nasz. A moze Crespo wraca, i to nie jest byly jaki. Crespo moze byc bardzo przydatni, szczegolnie w Champion L.
Na razie skoda ze chyba Luca Toni nie bedzie nasz. A moze Crespo wraca, i to nie jest byly jaki. Crespo moze byc bardzo przydatni, szczegolnie w Champion L.
-
RoB
Skąd znasz polski ? Mieszkasz w Polsce ?Clery pisze: Jestem nowy uzytktownik i na razie studiuje jak to dziala, dodatkowo jestem wlochem i wszystko nie rozumiem.
-
pluto11
Jak dla mnie to obojetnie ktory z napastnikow przyjdzie czy Toni, Trezeguet, Crespo czy Zlatan to i tak bedzie dobrze bo kazdy z nich jest wystarczajaco dobry by grac w Interze. A co do tego ze Roma chce kupic Pizzaro to niech sie odwala bo on jest za dobry niech tylko dostaje wiecej szans do gry, a to co pokazywal w meczach z Ajaxem i Porto mozemy byc pewni ze da sobie rade.
-
Clery
No tak praktyczne w Polsce mieszkam i dopiero wczoraj znalazlem ta strona Interu.
Bardzo ładna!! Nie widzałem ze jest az tyle kibicy dla BENEAMATA w Polsce.
No to bardzo dobrze. Mysle ze w tym sezonie bedzie duzo do opowiedzenia o nerazzurri, duzo satysfakcje. Forza Inter!!!!
Bardzo ładna!! Nie widzałem ze jest az tyle kibicy dla BENEAMATA w Polsce.
No to bardzo dobrze. Mysle ze w tym sezonie bedzie duzo do opowiedzenia o nerazzurri, duzo satysfakcje. Forza Inter!!!!
-
Kowal
Z tej czwórki najbardziej chciał bym Crespo,nie przez to ,że gral u nas ale dlatego ze jest dobrym napastnikiem i sadze ze wklei sie w nasz napad dobrze i troche odciąży Adriego 
Pozatym mamy raczej kompleny skład wiec tylko brak właśnie 1 napastnika.
Kolejne SCUDETTO musi być nasze

Pozatym mamy raczej kompleny skład wiec tylko brak właśnie 1 napastnika.
Kolejne SCUDETTO musi być nasze

-
.Imperatore.
- Kontakt:
niech przyjdzie Toni i bedziemy mieć dream team każda pozycja zajebista nie jakiś tam Favalii czy Ze maria
chociaz nawet gdyby nie przyszedl to bedzie git
Forza Ragazzi!!
C'e solo l' Inter per me
Deve vincere la Milan !!!
C'e solo l' Inter per me
Deve vincere la Milan !!!