Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
RoB

Odp: Mercato

Post autor: RoB »

Dlaczego ten kołek ? Nie rozumiem dlaczego go kupili. Może planują oddanie Adriano do ManU. Mam nadzieję, że Oba zostanie a wywalą Recobę i/lub Cruza.  :-?
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Ciekawe co z kontraktem Recoby, podobno jeszcze nie wyslany do lega calcio, moze mu powiedzą żeby spieprzał ? I jakby rzeczywiście oddali Adriano, a zostawili Martinsa to wkurwienie by mi przeszlo :P
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

ehhh...No trudno sie mowi...A moze jednak Zlatan pokaze ze umie grac w pilke... ?
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ja licze tylko na to, że będzie tak jak z Figo- wszyscy narzekali, że pieniądze wyrzucone w błoto, a tu prosze jak się chłopak wybił. Miejmy nadzieję, że nikt z naszych napastników nie odejdzie, choć każdy ma jakąś konkurencję, więc można się spodziewać czyjegoś odejścia w 99,9%.  :cry:
Bossiu

Post autor: Bossiu »

a ja sie ciesze... :) niech tylko Ibra forme odzyska to bedzie pieknie, facet ma umiejetnosci wieksze od Treza i Toniego razem wzietych. Poza tym nie jest typem srodkowego napastnika co stoi w polu karnym, tylko takim co sam wypracowuje duzo akcji. No i wiek za nim przemawia.... Byle tylko nie bedzie mial much w nosie ;-/ PS: no to chyba Oba spada do Premiership .... w koncu 3ba budzet zrownowazyc :) Jak dla mnie MERCATO REWELKA !
It is not for us to forecast the future but to shape it !
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

Jak Oba odejdzie a Recoba zostanie to sie wkurwie.
Sprzedawac przyszlosc Interu a zostawiac ciagle kontuzjowanego zawodnika.
I niestety tak moze sie stac, bo przeciez Recoba to pupilek Morattiego =/
Obrazek
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

na miejscu Morattiego pozbyłbym się Recoby i Cruza ( z całym szacunkiem do tego piłkarza, ale lepiej dla niego będzie jak odejdzie, bo w przeciwnym wypadku czeka go tylko ławka) i sprowadził jeszcze Tavano który przecież deklarował miłość do Interu :P

Adriano,Crespo,Martins,Ibrahimovic,Tavano - ładnie to wygląda.
Obrazek[br] Używaj opcji EDIT
Obrazek[br] Używaj opcji EDIT
Obrazek
pluto11

Post autor: pluto11 »

Jak dla mnie to dobrze ze tak sie stalo chociaz po wczorajszych wypowiedziach Morattiego to sie zdziwilem bo mowil ze teraz trzeba sie skupic na Crespo a tu bah Zlatan, no i dobrze. Teraz Recoba do Torino bo sie po niego zglaszaja, Cruz i Pizarro (choc mi go szkoda ale nie bedzie mial szans do gry po przyjsciu Vieiry) do Romy a w zamian Mancini bo koles jest dobry a skrzydlowy bu sie przydal. A jak nie to tylko Cruza sprzedac do Romy doplacic i wziasc Manciniego a Pizarro moze zostac
Ale Mercato  pierwsza klasa duze szanse na Lige Mistrzow a SerieA to juz chyba na 100%
Szycha

Post autor: Szycha »

To jest dla mnie szok dużego kalibru... Nie dość, że koleś działą mi na nerwy, a na dodatek pozbawi miejsca w drużynie Martinsa  :cry: Powiedzcie mi teraz z jakiej paki ma odchodzić Cruz  :-? Rozegrał bardzo dobry sezon zdobywając we wszystkich rozgrywkach 2 razy więcej bramek niż zlatan  :brawo: Teraz to uratuje nas tylko sprzedaż Adriano...Przecież oni się pozabijają o pierwszą 11. Dla mnie przed przyjściem tego kutaska wszystko było dobrze. Kurde jestem naprawde zły  :-|
Lolek

Post autor: Lolek »

Sam nie wiem co o tym wszytkim myslec. Nie chce zeby Oba odchodzil juz bardziej wole wymiane C. Ronaldo za Adriano.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Heh ciekawe jakie stosunki beda na linii Materazzi - Ibrahimovic:? Troche mnie zastanawia po co nam tyle napastnikow...Fakt Recoba jest dla mnie pierwszym kandydatem do odejscia i w ostatecznosci pozniej Cruz. Jak dla mnie atak: Adriano, Crespo, Ibrahimovic, Martins, (Cruz) jest calkiem w porzadku :D A faktycznie jak odejdzie Martins to tez sie wkurwie...  :mad:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Shady

Post autor: Shady »

Lolek pisze: juz bardziej wole wymiane C. Ronaldo za Adriano.
Jezeli przyjdzie jeszcze C.Ronaldo to czarno widze atmosfere w naszym zespole w tym sezonie... jak wiadomo i Zlatan i Christiano maja "charakterki"... i bardzo mozliwe ze beda sie klocic w zespole... a to niczego dobrego nie przyniesie
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

No odejscie Martinsa to byłby olbrzymi błąd... już wolę, aby odszedł Adriano, niż Martins, bo Adriano to bądźmy szczerzy... daremny jest... a Martins to jeździec bez głowy, a tacy są dobrze, bo są nieoblcizalni...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Jaro

Post autor: Jaro »

ja bym sprzedal Cruza i Recoba, 4 napastnikow starczy w dodatku tej klasy a zawsze moze sie jakis junior ogrywac, patrzac na nasza kadre to Vieira wydaje sie zbedny bo nie ma msc dla niego, na DP powinien grac Cambiasso ze wzgledu ze ma jeszcze pare lat gry przed soba a Vieira juz taki przyslosciowy nie jest i oczywiscie bym widzial jeszcze Buffona bo co do naszych bramkarzy do mam pewne obawy, obaj nie sa zbyt pewni
FORZA INTER!
Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
interfane

Post autor: interfane »

Jak doszli Ibra i Crespo to warto sprzedać jakiegoś napastnika nie Martinsa bo jest młody no i strzela gole no i Manchester daje C.Ronaldo za Adriano ja bym na to poszedł bo za Figo nam ktoś potrzebny a Adriano mógł by odejść. Tylko mi się Ibra nie podoba nie wiem po co tyla za niego kasy dał Manchini.
Kowal

Post autor: Kowal »

Tośmy się doczekali zlatana w INTERZE :-? :-x :mad:,tylko niewiem po co  :-?.Ten czlowiek jest mierny!!!!!I jeszcze tyle siana na niego poszło! :-? :-x.A Gigi może przyjść w każdej chwili.Mam nadzieje,że na pierwszym treningu Marco go zniszczy :brawo: :-D :-D!!!!!!!
Obrazek
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

widać że moratti nie zwalnia tempa ledwie kupił dziś ibre a już mówi sie o c.ronaldo, mancinim i o buffonie narazie to tylko plotki ale kto wie moze za jakiś czas poznamy nowych  zawodników którzy do nas dołączął i tych którzy nas opuszczął
FORza INTer
Obrazek
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
klusek

Post autor: klusek »

Jak to napisal Bart, dzisiaj wrocil stary Inter ze swoimi zlymi transferami. Kupilismy pilkarza, ktory caly ubiegly sezon mial fatalny. Adriano - OK, za spora kase moze pojsc, ale po co nam Cristiano Ronaldo? Przeciez skrzydla sa juz i tak mocno obsadzone. Buffon? Moze i jest najlepszy, ale po co wydawac na niego kase? Nie lepiej bylo wydac ja na porzadnego rozgrywajacego? No i oczywiscie Pizarro + Cruz = Mancini. Oddanie naszego jedynego kreatywnego srodkowego pomocnika i najskuteczniejszgo napastnika minionego seoznu za... prawoskrzydlowego. A Figo? Maicon? Stankovic? Po prostu kretynizm. Jak czytam niektore ploty to wydaje mi sie, ze Branca, Moratti i reszta robia te transfery dla samych transferow. Zeby bylo glosno. A czy dany pilkarz sie przyda, to sie dopiero okaze.
Szycha

Post autor: Szycha »

W 100 % się zgadzam. Pizarro jakby nie patrzeć jest naszym jedynym na dzień dzisiejszy rozgrywającym. Miejsca Dejana jest na skrzydle więc głosy mówiące iż on ma zastąpic JSV są śmieszne. Za te sianko co wydaliśmy na Ibre moglibyśmy dowoli przebierać wśród rozgrywających... Villareal puściłby chyba Romana za 25 baniek  :-|
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

http://juvepoland.com/news.php?id=6071
hmmmmm jak by pszyszedł do nas buffon to musilibyśmy sie pozbyć któregoś z dwóch bramkarzy chodzi tu o toldo bądź julio Cesar ale odszedłby raczej ten pierwszy  :-|
Obrazek
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Paolo_

Post autor: Paolo_ »

Ja tam ze ściągnięcia Ibrahimovica w sumie jestem zadowolony, na początku byłem przeciwny jego przyjściu ale kiedy straciliśmy szanse na kupno Toniego, to Zlatan jest w miare niezłym nabytkiem. Gorzej już z Crespo, ale jak to się mówi od przybytku głowa nie boli, rywalizacja w ataku jest bardzo duża (Adriano,Zlatan,Crespo,Oba,Cruz,Recoba) i nie powinno już być w tym sezonie sytuacji kiedy np.Adriano nic nie gra przez 3 mecze z rzędu a mimo to cały czas wychodzi w pierwszym składzie.
Co do ściągnięcia Buffona to też jestem za, to w tej chwili bodajże najlepszy bramkarz świata a ta pozycja jest u nas najgorzej obsadzona (Toldo już 35 lat,Julio Cesar zarąbiście niepewny).
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 23:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Lolek

Jak juz przyszedl Zlatan to nie badzmy tacy pesymistyczni. Nikt nie wiem jak to z nim bedzie, w wywiadzie wypowiadal sie w sumie lojalnie (chodzi mi o wypowiedz dotyczaca rywalizacji w ataku) W sumie kto by sie tak nie wypowiedzial :] . Jeszcze sie okaze ze walnie 30 bramek w serie a...
Sprzedac Recobe i na tym naprawde koniec-tak bylo by najlepiej. Na Buffona nie jestem napalony bo bramkarzy nie ammy zlych. Juz bardziej mnie interesuje sprawa A. Manciniego. Ale jego bym kupil za rok.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 23:27 przez Lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal

No dobra trza się pogodzić z tym,że zlatan jest naszym graczem( :-x :mad:),tylko wielka szkoda pozbywać się Czarnej Perełki.Jeżeli tak musi być to Można Wypożyczyć recobe do torino(najlepiej go tam sprzedac :brawo: :-D),Cruza by trza do juve wypozyczyć(choc to może być błąd) i wtedy zostanie 4 w napadzie.I moze niebędzie trzeba sprzedawać OBY.
Dumny po zwycięstwie Wierny po porażce Pazza Inter Amala!!!!!!
:flaga: :inter:
Obrazek
pluto11

Zgadzam sie w 100% z Kowalem Recoba do Torino bo go chca a nam koles ktory jest bez przerwy kontuzjowany nie potrzebny, no a Cruza do JUve tak jak pisali bo bardzo mozliwe ze Moratti na to poszedl ze za Zlatana trzeba im Cruza wypozyczyc. Ale wtedy mamy Adriano, Martinsa, Zlatana, Crespo. No i bedzie git nawet mozna c\Cruza nie sprzedawac to bedziemy miec 5 i tez bedzie dobrze aby Martins zostal
Kowal

Mam nadzieje,że tak sie stanie tylko może byc prawdopodobne jeśli bedziemy mieli wspomnianą 4 w napadzie to i tak Czarna Perałka moze siedzieć na ławie.Po prostu wszystkie problemy w nasztm ataku zaczeły się od sprowadzenia zlatana :-x :mad:!!!!!!!
Obrazek
pluto11

Dobrze ze przyszedl Zlatan bo do tej pory mielismy typowych strzelcow bramek a Ibra jest zawodnikiem ktory potrawi rozegac pilke przed i w polu karnym dobrze podac i strzelic wiec dobrze ze przyszedl. Crespo to zawodnik dla ktorego nie robi roznica w jakim klubie gra on strzela wszedzie a w Interze to juz napewno bedzie strzelal bo on kocha Włochy i wloska pilke. Adriano sadze ze odbuduje forme no i nie ma co go sprzedawac koles jest dobry i mlody no i perspektywiczny a razem ze Zlatanem i Martinsem sa przyszloscia ataku w Interze. A nawiazujac do Oby to on za zadne pieniadze nie moze odejs bo to jest Wonder Kid on musi u nas zostac a to co gra w sparingach to tylko pokazuje ze da sobie rade w walce o pierwsza 11.
Lolek

Jedyna opcja z Martinsem, ktora by mi odpowiadala do roczne wypozyczenie bez opcji wykupienia zawodnika.
pluto11

Zgadzam sie Lolek jezeli mial by odej to tylko na wypożyczenie bo jesli go sprzedamy to za 2-3 lata bedziemy tego bardzo zalowac i pewnie chcieli bysmy miec go znowu u siebie ale wtedu trzeba by wydac majatek jezeli teraz Inter go wycenia na 25 mln
jankos

Post autor: jankos »

No niestety doczekałem się... tyle, że Zlatana. Jak dla mnie kompletnie beznadziejne posunięcie, ale cóż nie mi decydować o transferach Interu.

Nie dosyć, że Ibrachimovicia nie darzę sympatią, za to, że jest zarozumiały, chamski i gra egoistycznie, to jeszcze jest on po prostu słabym grajkiem. I nie zmienię o nim zdania, choćby nie wiem jak ktoś mnie do niego przekonywał.
Lolek

pluto11 pisze: bo jesli go sprzedamy to za 2-3 lata bedziemy tego bardzo zalowac
To zdanie kojarzy mi sie z Robbie Keane'm :/
ODPOWIEDZ