Mercato
-
Wizard
Odp: Mercato
Jak ktoś napisał w komentarzach na fcinter.pl podobno wypozyczenie Oby nie wchodzi w grę. No cóż miejmy nadzieje, że jednak ktos go wypożyczy bo sprzedaż chyba naprawdę nie będzie dobrym posunieciem. Poza tym Oba kocha Inter, a takich zawodników najbardziej cenie
I chociaż teraz mu wyszedł slabszy sezon to i tak nie zmienie zdania, że Oba musi zostać!! Już bym wolał żeby nasi działacze sprzedali Adriano i z tych pieniędzy kupili Manciniego na skrzydło. To by było piękne 
-
Ljarro
Yyy, ale Keane nigdy sie ponad przeciętność nie wybił, więc nie wiem czego moglibyśmy żałowaćLolek pisze:To zdanie kojarzy mi sie z Robbie Keane'mpluto11 pisze: bo jesli go sprzedamy to za 2-3 lata bedziemy tego bardzo zalowac![]()
-
Szycha
Według mnie też opcja wypożyczenia Martinsa jest zbędna i dość śmieszna. Teraz gdy nie ma dla niego miesjca mamy go wypożyczyć by po roku powiedzieć mu by wrócił gdyż zrobiło się miejsce. Oba to nie jest jakaś marionetka albo zostaje albo odchodzi proste. Jeśli klub kupił Zlatana to chyba jasno z tego wychodzi, że nie ma miejsca dla Martinsa w drużynie czego bardzo żałuje. On ma 22 lata i powinien sobie szukać klubu, który zaufa mu i da pewność gdy w pierwszej 11. U nas na dobrą sprawę Martins nigdy nie dostał takiej szansy. Jak grał to przez czyjąś kontuzje badź wchodził z ławki jako joker. Nie możemy teraz go zatrzymywać zarzucajać gadki typu: " niech walczy " , " Oba jesteś nam potrzebny". Bardzo lubie Martina lecz po przemyśleniu tego wszystkiego dochodzę do wniosku iż lepiej dla niego samego byłoby gdyby odszedł gdzieś na wyspy. Wiem, że wczoraj pisałem co innego, ale było to wypisywanie na żywioł. Jest jeszcze jedna opcja... sprzedaż Adriano jednak nie sądze by władze klubu miały tyle odwagi. Jeszcze jedno oddanie Cruza do Juve jest dla mnie czymś podłym i mało zrozumiałym posunięciem biorąc jego zasługi w ostatnim sezonie. EL Jardinero to nasz joker i tak powinno zostać.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, 17:10 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Paolo_
Teraz kiedy władze chcą się pozbyć Martinsa, widać jakim głupim posunięciem było ściąganie Crespo. Gra on z roku na rok coraz słabiej, instynkt strzelecki o wieeele lepszy ma Cruz, sam sytuacje podbramkową potrafi o wiele lepiej stworzyć Oba, także sprowadzanie takiego zawodnika było dużym błędem. Żeby chociaż był jeszcze młody i przyszłościowy a tu gość kończący kariere który zagra u nas rok...

-
Lolek
Mi sie podoba jego gra. Ogladlem 5 meczow (wiem, ze to nic w porownaniu do jego wszystkich wystepow w Totenhamie) w poprzednim sezonie w jego wykonaniu i jestem zadowolony (oceniam jego gre na 5). Zreszta kazdy moze miec swoje zdanie.Ljarro pisze:Yyy, ale Keane nigdy sie ponad przeciętność nie wybił, więc nie wiem czego moglibyśmy żałowaćLolek pisze:To zdanie kojarzy mi sie z Robbie Keane'mpluto11 pisze: bo jesli go sprzedamy to za 2-3 lata bedziemy tego bardzo zalowac![]()
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, 22:23 przez Lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EL_CHINO
Ljarro chodziło chyba bardziej o grę w Interze w SerieA, a nie o gre teraźniejszą w Premiership, przynajmniej ja tak to wnioskujeMi sie podoba jego gra. Ogladlem 5 meczow w poprzednim sezonie w jego wykonaniu i jestem zadowolony (oceniam jego gre na 5). Zreszta kazdy moze miec swoje zdanie.
-
Lolek
Chyba jednak nie...
wszystko sie odnosi do tego cytatu. Bo przeciez Martins jak narazie gra co najwyzej przecietnie.
bo jesli go sprzedamy to za 2-3 lata bedziemy tego bardzo zalowac
wszystko sie odnosi do tego cytatu. Bo przeciez Martins jak narazie gra co najwyzej przecietnie.
-
interfane
No nie wiem chyba do tego czasu będziemy mieli nowego i lepszego.
-
Anton
Chyba nie aż takim głupim... widocznie zarząd nie chciał ryzykować sytuacją z poprzedniego sezonu, kiedy to z grupy naszych napastników jedynie Cruz potrafił strzelać bramki, a to że trafiła sie taka okazja, że za darmo możemy wziąść Crespo to tylko dziękować Bogupkar pisze:widać jakim głupim posunięciem było ściąganie Crespo
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Slepy
Czyli:
Toldo
Zanetti-Samuel-Materazzi-Grosso
Vieira-Pizarro-Cambiasso
Zlatan
Crespo-Adriano
Groźnie to wygląda, ale nie wierze ze Figo usiądzie na ławce
Toldo
Zanetti-Samuel-Materazzi-Grosso
Vieira-Pizarro-Cambiasso
Zlatan
Crespo-Adriano
Groźnie to wygląda, ale nie wierze ze Figo usiądzie na ławce
-
Kujon
- Kontakt:
No jak dla mnie to wygląda narazie tak:
Toldo/Julio
Grosso - Matrix - Samuel - Capitano
Stankovic - Vieira - Cambiasso - Figo
Zlatan - Adriano
No i nasza gra będzie się przedewszystkim opierać na skrzydłach....
A co do nadmiaru napastników to chciałbym żeby Recoba odszedł, ale to chyba nie możliwe
więc odejdzie Martins....
zresztą niedziwie się, bo trudno że Oba był naszym zaledwie 2 rezerwowym (bo przed nim jest Crespo) A moje przeczucie mówi, że będziemy grali :
Buffon
Mancini - Vieira - Cambiasso - Figo
Zlatan - Adriano
Toldo/Julio
Stankovic - Vieira - Cambiasso - Figo
Zlatan - Adriano
No i nasza gra będzie się przedewszystkim opierać na skrzydłach....
A co do nadmiaru napastników to chciałbym żeby Recoba odszedł, ale to chyba nie możliwe
Buffon
Mancini - Vieira - Cambiasso - Figo
Zlatan - Adriano
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Interfun3
- Kontakt:
ostatnio pojawiła sie wzmianka o tym że inter jest zainteresowany zawodnikiem Auxerre chodzi sie tu o młodziutkiego obrońce Younesa Kaboula. jest podobno bardzo zdolny i byłoby to wspaniałe wzomcnienie na przyszłość. Moratti w ostatnim wywiadzie powiedział że teraz zacznie sie sprzedawanie zawodniów. Odejść może:
- Adriano MU podobno sie nim interesuje ale nas boss chce za niego 45 milionów
- Martins Interesują sie nim angilskie,hiszpańskie i francuskie kluby jednak ich oferty są zbyt małe
- Recoba interesuje sie nim torino i atalanta
- Cruz pdobno inter obiecał juve wypożyczenie tego zawodnika ale interesuje sie też palermo
i to są napastnicy odejdzie pewnie dwóch z nich szczerze mam nadzieje że odejdzie Adriano i Recoba
A jeśli chodzi o reszte zawodników to może odejść
- Pizarro interesuje sie nim roma
- Solari chęć sprowadzenia tego piłkarza wyraził betis ale to chyba tylko ploty
to chyba wszyscy jak o kims zapomniałem to mnie poprawcie

- Adriano MU podobno sie nim interesuje ale nas boss chce za niego 45 milionów
- Martins Interesują sie nim angilskie,hiszpańskie i francuskie kluby jednak ich oferty są zbyt małe
- Recoba interesuje sie nim torino i atalanta
- Cruz pdobno inter obiecał juve wypożyczenie tego zawodnika ale interesuje sie też palermo
i to są napastnicy odejdzie pewnie dwóch z nich szczerze mam nadzieje że odejdzie Adriano i Recoba
A jeśli chodzi o reszte zawodników to może odejść
- Pizarro interesuje sie nim roma
- Solari chęć sprowadzenia tego piłkarza wyraził betis ale to chyba tylko ploty
to chyba wszyscy jak o kims zapomniałem to mnie poprawcie

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Kowal
Jesli ma odejść jeden z napastników(lepiej moze jak by odeszło 2),to wolałbym żeby odeszli Adriano-można zarobić na nim troche kasy(co jest jedynym plusem jego odejścia
),no i Recoba-ten pan to powinien nawet za damke odejść z Interu
!

-
Woo-cash
- Kontakt:
No niestety raczej odejdzie Martins
... Bedzie to wielka szkoda i blad ze strony osob odpowiedzialnych za transfery. Troche sie dziwe ze maja zamiar sprzedac napastnika ktory sie dopiero rozwija przyszlosc jest przed nim a zostawiaja wapniaka ktory wiekszosc sezonu leczy kontuzje i siedzi na lawce...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Lamatico
- Kontakt:
Oba wiem, że ma za małe umiejętności aby wygrać rywalizację z którymś z naszych "podstawowych" napastników. Gdyby był dobry i wierzył w swoje umiejętności to by nie składał broni i został. Odbiłoby się to dobrze na drużynie, ponieważ byłaby większa rywalizacja o miejsce w podstawowym składzie.
-
Interfun3
- Kontakt:
niemart sie sie ziom ostatni pojawiły sie pogłoski że real jest bardzo zainteresowany Adriano to dobrze bo wole żeby odszedł brazylijczyk niż martins( więcej kasy i wogóle)Master Snake pisze: No niestety raczej odejdzie Martins... Bedzie to wielka szkoda i blad ze strony osob odpowiedzialnych za transfery. Troche sie dziwe ze maja zamiar sprzedac napastnika ktory sie dopiero rozwija przyszlosc jest przed nim a zostawiaja wapniaka ktory wiekszosc sezonu leczy kontuzje i siedzi na lawce...
i podobno inter sie interesuje maxi rodriguezem . Ten piłkarz bardzo ładnie grał na MŚ w niemczech i nie jestem przeciwko temu transferowi

,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Shady
Wolalbym zeby to Martinsa sprzedano a nie Adriano... temu drugiemu nie wyszedl jeden sezon i wszyscy juz na nim psy wieszaja... ja bym mu dal jeszcze szanse w tym sezonie... moze znow odzyska forme i znow bedzie gral jak dwa lata temu... Mowicie ze Martins jest mlody i ze sie dopiero rozwija... heh przypomnijcie sobie jak Adriano gral 2 sezony temu bedac w takim wieku jak teraz Martins... no sorka ale Imperatore byl bez porownania lepszy, poprostu jeden sezon mu nie wyszedl, ale trzeba mu dac szanse. Zreszta miedzy nim a Martinsem wcale nie ma takiej roznicy wieku, zaledwie 2 lata... Martins pozatym ze jest szybki jakos nic wiecej nie potrafi pokazac... w pierwszej kolejnosci jego bym sie pozbyl (tzn zaraz po Recobie), a Adriano dalbym szanse jeszcze jeden rok... bo idac tym tokiem myslenia ze komu sezon nie wyjdzie to wypad z zespolu... to z jakiej racji kupilismy Imbrahimovica za taka sume i po co przyszedl Crespo? Pierwszy "supersnajper" niedosc ze jest starszy od Adriano to strzelil zaledwie 10 (7 w lidze) bramek w 44 meczach w poprzednim sezonie (sorka ale to nawet Adriano ktorego wiekszosc tak chce sie pozbyc strzelil wiecej bramek [bo 19 w tym 13 w lidze w lacznie 41 meczach] niz on). Hernan w Chelsea tez jakos nie blyszczal, strzelil 12 bramek (10 w lidze) w 35 meczach, a wiec kolejny "wielki" snajper, ktory poprzedni sezon mial slabszy niz (w/g wielu z was) słaby Adriano. Martins natomiast strzelil 11 bramek (9 w lidze) w 36 meczach... wszyscy grali mniejwiecej taka sama liczbe meczy, wiec z prostego rachunku wychodzi ze nawet Adriano bez formy... jest lepszy od kazdego z nich... zreszta taki Zlatan gdy przychodzil jako wielka gwiazda do Juve w swoim pierwszym sezonie strzelil 16 bramek w lidze... ok to dobry wynik, ale popatrzcie ile strzelil Adriano bez formy w poprzednim sezonie...
Nie skreslajcie Adriano, trzeba mu dac jeszcze jeden sezon, jeszcze jedna szanse... duzo bardziej wole jego w skladzie niz przeplaconego i przereklamowanego Zlatana...
Nie skreslajcie Adriano, trzeba mu dac jeszcze jeden sezon, jeszcze jedna szanse... duzo bardziej wole jego w skladzie niz przeplaconego i przereklamowanego Zlatana...
Ostatnio zmieniony 16 sie 2006, 16:42 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kowal
Moze i racja sam juz niewiem :-?.Kto powinien odejść Imperatore czy Oba.Ale i tak pierwszy powinien Recoba odejść
(musi!!!),a co do Maxi Rodrigueza to na MS gral świetnie,ale niech zostanie w Atletico.

-
Shady
Jedno co dodam jeszcze do tego tematu... dobrze by bylo gdyby dolaczyl do nas jeszcze Buffon... choc watpie zeby Juve go puscilo no i zeby on sam chcial do nas przyjsc...
A do poprzedniego watku...
sprzedalbym Recobe i Martinsa...
A do poprzedniego watku...
sprzedalbym Recobe i Martinsa...
-
Kujon
- Kontakt:
Ja popieram Shady'ego...
Pozatym paru piłkarzy ma tzw "syndrom drugiego sezonu" czyli pierwszy bardzo dobry, a drugi słabiutki......np Kaka, Ibrahimovic. Dużo większa część was nie lubi Zlatana i uważa go za zbędny i beznadziejny zakup i woli Martinsa.....Shady już wam podal statystyki, to powinno wam dać troszke do myślenia....pozatym popatrzcie na jedną ważną rzecz, a mianowicie jak gra Juve ?? raczej defensywnie, zwracają uwage na taktyke, raczej niema tam piłkarzy bardzo technicznych, bo właśnie zespół tak nie gra....a nas Inter dużo bardziej pasuje pod tym względem do Zlatana, my lubimy bardziej ofensywe, piłke techniczną (wielu uważa, że gramy najładniej w Italii) więc to daje do myślenia....i jeszcze jedno, Martins ma tylko piekielną szybkość....i w sumie tyle.....a Zlatan ? głową grać umie....mimo, że jest wysoki kiwa się bardzo dobrze (jak ma forme
), strzelić z daleka też umie, zastawić się itd, więc nie skreślajcie go tak z góry, bo zobaczycie, że on jeszcze pokaże i będziecie pisać "FORZA ZLATAN"....
Pozatym paru piłkarzy ma tzw "syndrom drugiego sezonu" czyli pierwszy bardzo dobry, a drugi słabiutki......np Kaka, Ibrahimovic. Dużo większa część was nie lubi Zlatana i uważa go za zbędny i beznadziejny zakup i woli Martinsa.....Shady już wam podal statystyki, to powinno wam dać troszke do myślenia....pozatym popatrzcie na jedną ważną rzecz, a mianowicie jak gra Juve ?? raczej defensywnie, zwracają uwage na taktyke, raczej niema tam piłkarzy bardzo technicznych, bo właśnie zespół tak nie gra....a nas Inter dużo bardziej pasuje pod tym względem do Zlatana, my lubimy bardziej ofensywe, piłke techniczną (wielu uważa, że gramy najładniej w Italii) więc to daje do myślenia....i jeszcze jedno, Martins ma tylko piekielną szybkość....i w sumie tyle.....a Zlatan ? głową grać umie....mimo, że jest wysoki kiwa się bardzo dobrze (jak ma forme
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Ljarro
Wiekszosc niestety opiera sie na poprzednim sezonie, a mi gra Martinsa w tych meczach przedsezonowych bardzo sie podobala. Umial sobie pilke przytrzymac, zagrac gdzies na bok.Kujon pisze: i jeszcze jedno, Martins ma tylko piekielną szybkość....i w sumie tyle.
Poza tym, on tez bardzo czesto umie ladnie zamieszac przeciwnika nie stosujac zadnych wyszukanych sztuczek, z daleka to na pewno umie walnac lepiej niz Ibra. Poza tym czesto sie łapie na jakies dobitki po strzalach kolegow i glową tez pare goli strzelil.
Jezeli juz przyszedl ten Ibra to niech se bedzie, ale najlepiej byloby gdyby i Oba nie odszedl.
-
Shady
Niestety mecze przedsezonowe maja sie nijak do meczy ligowych....Ljarro pisze: Wiekszosc niestety opiera sie na poprzednim sezonie, a mi gra Martinsa w tych meczach przedsezonowych bardzo sie podobala. Umial sobie pilke przytrzymac, zagrac gdzies na bok.
Owszem masz racje... Martins potrafi sie znalesc przy dobitkach... jednak piszesz ze sugerujemy sie ostatnim sezonem, lecz w ostatnim sezonie zarowno Oba jak i Adriano nie spelnili pokladanych w nich nadziei... wiec jakos mozna ich porownac... Adriano strzelil najwiecej goli sposrod naszych aktualnych napastnikow... a taki Oba z reguly gdy mial oddac strzal przewracal sie... coprawda calych meczy nie ogladalem ale ogladajac skroty taki wniosek wlasnie wysnulem... a przy dobitkach.... wykorzystywal zazwyczaj swoja szybkosc... ale ogolnie rozwazajac sprzedarz Adriano czy Martinasa.... z calym szacunkiem dla Oby, napewno sprzedabym wlasnie niego..Poza tym, on tez bardzo czesto umie ladnie zamieszac przeciwnika nie stosujac zadnych wyszukanych sztuczek, z daleka to na pewno umie walnac lepiej niz Ibra. Poza tym czesto sie łapie na jakies dobitki po strzalach kolegow i glową tez pare goli strzelil.
Jezeli juz przyszedl ten Ibra to niech se bedzie, ale najlepiej byloby gdyby i Oba nie odszedl.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2006, 01:31 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
a ja bym najchętniej pojechał do Mediolanu i wpierdolił (przepraszam za wyrażenie) naszym działaczom ! Bo nie wiem po co nam Hernan Crespo ?! Gdybyśmy go nie sprowadzali w Interze mielibyśmy następujących napadziorów: Adriano, Zlatan, Martins, Recoba i Cruz. Wg mnie to by spokojnie wystarczyło. A teraz ?? Oba odejdzie sobie na wyspy i za kilka lat będzie zawodnikiem coś a'la Eto'o (czego mu bardzo życze).
choć może jest jeszcze szansa, że działacze pójdą po rozum do głowy i...
- sprzedadzą Cruza (nie sprzedawałbym go, ale skoro jest już ten Crespo ;/, który jeszcze rok temu mówił, jak to mu w Milanie jest pięknie i wygodnie...)
- wypożyczą do Torino Recobę
- zostawią/namówią do pozodtania MArtinsa = to byłoby najlepsze rozwiązanie wg mnie
choć może jest jeszcze szansa, że działacze pójdą po rozum do głowy i...
- sprzedadzą Cruza (nie sprzedawałbym go, ale skoro jest już ten Crespo ;/, który jeszcze rok temu mówił, jak to mu w Milanie jest pięknie i wygodnie...)
- wypożyczą do Torino Recobę
- zostawią/namówią do pozodtania MArtinsa = to byłoby najlepsze rozwiązanie wg mnie

-
Bossiu
wszystkim, ktorzy twierdza ze Zlatan jest ch*** warty! zapraszam do obejrzenia filmikow:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... brahimovic
jak mi pokazecie podobne gole w wykonaniu Oby to gratuluje
powodzenia w szukaniu ;-PPP
ZLATAN RULEZZZZZZZ
jak mi pokazecie podobne gole w wykonaniu Oby to gratuluje
ZLATAN RULEZZZZZZZ
It is not for us to forecast the future but to shape it !
-
Orzeu
- Kontakt:
szczerze ?? nic wielkiego w tym filmiku nie ma, może moment gdy przelobował bramkarza z daleka. Oba wbijał ładniejsze bramki, i co najważniejsze ważniejsze i o ile się nie myle częściejBossiu pisze: wszystkim, ktorzy twierdza ze Zlatan jest ch*** warty! zapraszam do obejrzenia filmikow:
jak mi pokazecie podobne gole w wykonaniu Oby to gratulujepowodzenia w szukaniu ;-PPP
ZLATAN RULEZZZZZZZ

-
pluto11
Tak sobie ostatnio o tej calej sprawie myslalem i wpadlem na pomysl aby Oba nie zostal sprzedany i nik nie zostal sprzedany chyba ze Recoba, tylko rozegrac to w inny sposob skoro mamy wystarczajaca liczbe napastnikow i szukamy skrzydlowego to czemu by nie zrobic tak ze Martins ktory jest mlodym i nowoczesnym pilkarzem ktory potrafi sie przystosowac do kazdej propozycji trenera nie mogl by grac na skrzydle. Jest diabelsko szybki, potrafi kiwnac a dosrodkowac pewnie tez a jak nie to sie nauczy, przeciez z takim skrzydlowym nikt by nam nie podskoczyl mala kiwka i leci na brame, przeciez nikt go nie dogoni ja Mark Overmars kiedy taki szybki ze tylko moga jego plecy ogladac a Martins potrafi tez z dystansu chuknac, i wszystko bylo by git mieli bysmy 5 napastnikow chyba ze Recobe sprzedac no i wspanialego Martinsa tylko niech na to wpadnie nasz trener i czy MArtins by na to poszedl.
-
Shady
On ma 22 lata... troche za pozno na robienie z napastnika - pomocnika/skrzydlowego... on spora czesc goli strzela z dobitek, umie sie znalesc w odpowiednim momencie w odpowiednim miejscu... w/g mnie nie ma predyspozycji aby byc skrzydlowym, bo to poprostu taki "lis" pola karnego... a co do tych dosrodkowan.... z tego co wiem chyba jednak nie umie "na zawolanie" daleko i celnie dograc czy tez zawsze dabrze wrzucic... a to nie tabilczka mnozenia... tego nie wykujesz w kilka dni... Martinsa moze i bym nie sprzedawal... ale raczej nie ma dla niego w tym sezonie miejsca w skladzie... bylbym za wyporzyczeniem go... ale jak nie bedzie komu go wyporzyczyc, trzeba wtedy pomyslec nad sprzedaniem, po co chlopak ma grzac lawe...pluto11 pisze: tylko rozegrac to w inny sposob skoro mamy wystarczajaca liczbe napastnikow i szukamy skrzydlowego to czemu by nie zrobic tak ze Martins ktory jest mlodym i nowoczesnym pilkarzem ktory potrafi sie przystosowac do kazdej propozycji trenera nie mogl by grac na skrzydle. Jest diabelsko szybki, potrafi kiwnac a dosrodkowac pewnie tez a jak nie to sie nauczy,
Ostatnio zmieniony 17 sie 2006, 12:46 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pluto11
Ja bym przynajmniej sprobowal albo porozmawial z nim czy zgodzil by sie na takie rozwiazanie ale jak nie to przykro mi niech odejdzie wole zeby odszedl on niz Adriano. Wszyscy zaraz zaczna znowu ze lepiej niech odejdzie Adriano, a ja mowie ze wle Adriano bo on i Zlatan beda szalec w ataku w tym sezonie to ze w tamtym sezonie nie pokazal sie za dobrze to nie znaczy ze ma zostac sprzedany koles jest mlody a razem ze Zlatanem sa przyszloscia ataku w Interze wiec o czym mowimy jak dla mnie to Adriano za zadne skarby nie powinien odchodzic a z reszta sam on jak i jego agent sie wypowiadal ze zostanie napewno do konca kontraktu.
-
Ljarro
Ale my tu porownujemy Ibre i Obe a nie Obe i Adrianozarowno Oba jak i Adriano nie spelnili pokladanych w nich nadziei... wiec jakos mozna ich porownac...
Gdyby tak było, to nie byłoby sensu testować piłkarzy.Niestety mecze przedsezonowe maja sie nijak do meczy ligowych....
A to skąd wziałeś ? Cruz strzelil wiecej.Adriano strzelil najwiecej goli sposrod naszych aktualnych napastnikow
A co w tym złego ?ale skoro jest już ten Crespo ;/ który jeszcze rok temu mówił, jak to mu w Milanie jest pięknie i wygodnie...
-
Orzeu
- Kontakt:
w sumie to nic, ale ja już osobiście wole bardziej Cruza niz Hernana Crespo przez którego głównie stracimy Obafemiego Obę-Obę Martinsa, czyli jednego z charakterystycznych piłkarzy Interu, który bądź co bądź właśnie z Naszej szkółki piłkarskiej (wiem, wiem, kupiliśmy go z Reggiany, ale to w Interze ukształtował się z niego porządny piłkarz) wypłynął na szerokie wody... ...i którego będzie mi baaaaaardzo szkoda (oczywisćie jeżeli odejdzie, bo nadal mam nadzieje, że pozostanie).A co w tym złego ?ale skoro jest już ten Crespo ;/ który jeszcze rok temu mówił, jak to mu w Milanie jest pięknie i wygodnie...
Bo tak właściwie po co nam ten Crespo ??