Bo wiemy jak wygląda jego dziewczyna Danielle. Tych dziewczyn tam było conajmniej 3. Dla mnie to zdjecie nie jest zmontowane, gdyby tak było agent piłkarza by temu zaprzeczył a powiedzial tylko że na zdjeciach nie ma nic szczególnego. Mam nadzieje że go Danielle z mamusią teraz przypilnują i odzyska forme, chopć w to nie wierzeChuchu pisze: a skad wiecie ze to nie jest jego nazeczona i jej lub jego kolezanka.
Adriano
-
Gaszka
- Kontakt:
Odp: Adriano , zawodzi ?
// >> www.FcInter.pl << //
-
Chuchu
- Kontakt:
no dobra a na tej imprezie mogla jeszcze byc jego nazeczona ale "przez przypadek" go nie uchwycono
-
Chuchu
- Kontakt:
jej nie uchwycono chcialem napisac
-
Orzeu
- Kontakt:
@KLSMKR - ale jaką pewność mamy, że nie jest nałogowym palaczem ??
Poza tym na badanich wydolnościowych pfff hehe kondycję to on może mieć znakomitą, ale jeśli się nachleje przed meczem to tak jakby jej nie miał, więc mógł przykładowo przed sezonem prezentować się dobrze, ale jeśli sobie wypije to następnego dnia jest już słaby.
Poza tym wyszło na jaw że Adriano nie jest w dobrej kondycji fizycznej - PAMIĘTACIE WYPOWIEDŹ MIHAJLOVICIA - mówił tam, że Adriano powinien popracować nad zrzuceniem paru kilogramów (więc nie był w dobrej kondycji), ale Panie Adriano chudnąć paleniem ?? ;/
Poza tym na badanich wydolnościowych pfff hehe kondycję to on może mieć znakomitą, ale jeśli się nachleje przed meczem to tak jakby jej nie miał, więc mógł przykładowo przed sezonem prezentować się dobrze, ale jeśli sobie wypije to następnego dnia jest już słaby.
Poza tym wyszło na jaw że Adriano nie jest w dobrej kondycji fizycznej - PAMIĘTACIE WYPOWIEDŹ MIHAJLOVICIA - mówił tam, że Adriano powinien popracować nad zrzuceniem paru kilogramów (więc nie był w dobrej kondycji), ale Panie Adriano chudnąć paleniem ?? ;/

-
Lolek
Ale pilkarz nalogowym palaczem? Przeciez z tym ida wszystkie zle rzeczy. Choroby serca itp. i dlatego sa jakies ograniczenia co do uzywek. Gdyby sportowcy mogli palic to zapewne 75% ich by palilo...
-
RoB
Nie sądzie żeby był nałogowym palaczem. Pewnie zdarza mu się zapalić właśnie na takich imprezach.
Zawodnik będą zupełnie bez formy już od dłuższego czasu nie powinien sobie pozwalać na tego typu używki, a już na pewno nie powinien dopuszczać do tego aby go w takich sytuacjach fotografowano. Jest to przejaw braku profesjonalizmu. Poza tym nie ma pewności czy takie wyskoki nie zdarzają mu się w trakcie sezonu. Patrząc na jego formę jest to całkiem możliwe.
Btw. Na tych zdjęciach nie widać aby miał on jakąś dużą nadwagę.
Zawodnik będą zupełnie bez formy już od dłuższego czasu nie powinien sobie pozwalać na tego typu używki, a już na pewno nie powinien dopuszczać do tego aby go w takich sytuacjach fotografowano. Jest to przejaw braku profesjonalizmu. Poza tym nie ma pewności czy takie wyskoki nie zdarzają mu się w trakcie sezonu. Patrząc na jego formę jest to całkiem możliwe.
Btw. Na tych zdjęciach nie widać aby miał on jakąś dużą nadwagę.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2006, 21:08 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chuchu
- Kontakt:
no wlasnie dzieki tym zdjeciom dowiedzielismy sie ze adriano nie ma nadwagi. ja wiedzialem to wczesniej. facet 189cm wzrostu o posturze mozna powiedziec ze boksera waący okolo 90kg to napewno nie jest nadwaga, a juz napewno nie nadwaga spowodowana zbyt duzej ilosci tluszczu w organizmie
-
Nasir
hehe troche mi to amatorka zalatuje ze strony naszego gwiazdora...zagral jeden dobry sezon, ustawil sie finansowo do konca zycia i teraz chlopak bierze z niego garsciami. oczywiste jest, ze pilkarzom nie mozna zabronic imprez czy nocnego zycia, ale wszystko w granicach rozsadku. jesli on naprawde pali nalogowo, to raczej nie ma co liczyc na poprawe formy...
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Mka
Czepiacie się chłopaka i tyle.Jest młody,lubi się bawić,kilka fotek z imprezy i już "afera".a że papieros? napewno nie pali nałogowo,bo jednak kondycje musi mieć a jak ktoś pali nałogowo to płuca wysiadają.
Jedna fotka z fajką i od razu jakieś domysły.Paparazzi są wszędzie więc trudno żeby za każdym razem miał uważać czy ktoś mu foty nie robi.
Hmm,a może każdy piłkarz który traci forme pali pije albo daje w żyłe :lol2:
Pozdro
HehZawodnik będą zupełnie bez formy już od dłuższego czasu nie powinien sobie pozwalać na tego typu używki, a już na pewno nie powinien dopuszczać do tego aby go w takich sytuacjach fotografowano. Jest to przejaw braku profesjonalizmu. Poza tym nie ma pewności czy takie wyskoki nie zdarzają mu się w trakcie sezonu. Patrząc na jego formę jest to całkiem możliwe.
Hmm,a może każdy piłkarz który traci forme pali pije albo daje w żyłe :lol2:
Pozdro
-
klusek
Teoretycznie zadnej, ale przeciez mowimy o sportowcu, a nie o urzedniku, czy sprzataczce. A w tym zawodzie problem zagrozen zwiazanych z uzywkami jest chyba znany. Nie twierdze, ze mam stuprocentowa pewnosc, ale badzmy powazni - czy dwudziestokiluletni pilkarz doszedlby tak wysoko bedac nalogowym palaczem? Eee, watpie.Orzeu pisze: @KLSMKR - ale jaką pewność mamy, że nie jest nałogowym palaczem ??
-
Orzeu
- Kontakt:
Juan Sebastian Veron jest nałogowym palaczem... pali bodajże od 14 roku życia i zaszedł daleko... no ale mimo to mam nadzieję również, że Adri nie pali i nie imprezuje za nadto i że mimo kryzysu kiedyś go pokona i pokona go jeszcze w Interze

-
MiRas.
- Kontakt:
Kiedyś ktoś, kto palił nałogowo został królem strzelców Serie A, mowa oczywiście o Dario Hubnerze... ale tam widać było, ze pomimo nałogu strzelał i sie staral.. a Adriano.. szkdoa gadać...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Lamatico
- Kontakt:
Mam nadzieję że ten urlop pomoże Adriemu odzyskać formę strzelecką, bo zaangarzowania i walki nie można mu odmówić. Jeżeli nie uda mu się odzyskać formy to wtedy w zimowym mercato powinien zostać sprzedany, bądź wymieniony za jakiegoś wartościowego zawodnika. Ja bardzo bym jednak chciał, aby Brazylijczyk zaczął strzelać i grał jak przed dwoma laty czy choćby jak na Pucharze Konfederacji gdzie został królem strzelców. Adri jest jednym z moich ulubionych zawodników, lecz jeśli się nie przełamie to ja będę za tym, aby odszedł bo dobr zespołu jest ważniejsze od Adi'ego.
-
Darek
Jeśli Adriano wróci z urlopu z taką formą jak teraz to już w styczniu pewnie opuści inter. a jeśli by do tego doszło to najlepiej jeśli zostałby sprzedany np. do Arsenalu z opcją wymiany na Henrego( to jest małe nierealne marzenie
)lub za pieniądze z jego transferu sprowadzić Buffona jeszcze w styczniu

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Grzybek
Ja wierze że Adriano jednak sie gdzies tam odnajdzie po tym urlopie i zacznie znowu grac na wysokim poziomie, i wkońcu jak na snajpera przystało zacznie w miare regularnie zdobywać bramki, bo narazie pokazywał ze bardzo chce ale mu nie wychodzi ...
-
Heltinho
Jatam bym go sprzedał w zamian za Ronaldo 
-
Woo-cash
- Kontakt:
dobrze ze tylko Ty. a nie dzialacze Interu...
Uwazam ze Adriano sie jeszcze odnajdzie. Mysle ze pewnym sensie ta przerwa od pilki wplynie jakos korzystnie na niego i zacznie grac tak jak dawniej i co najwazniejsze niech wreszczie zacznie strzelac bramki. Bo jak taki Gilardino potrafi po pol roku strzelic bramke to czemu nie Adriano ? 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Mka
Hm,w zamian za Ronaldo? :lol2:Jatam bym go sprzedał w zamian za Ronaldo
Adriano to świetny piłkarz,narazie nie strzela goli ale ja wierze że w końcu się przełamie.
Ciekawe co byś mówił/pisał gdyby Inter rzeczywiście sprzedał Adiego,a on by strzelał gole dla innego klubu.Pewnie by było "dlaczego go sprzedaliśmy"
Dajmy mu trochę czasu,a wróci do formy.
-
jester
ale czy adriano nie dostał już wystarczajaco duzo czasu ? tak mi sie wydaje iż niektórzy nie widieli go nawet w formie
co by sie powiedzialo gdyby strzelał dla innej druzyny? nic! nawet gdyby zaczął grać jak te 2 lata wcześniej to trudno byłoby odczuć jego strate tak jak np. pirlo, napastników jest dostatek z każdym rokiem pojawiają sie w świecie piłkarskim a co innego tacy rozgrywający jak wyżej wspomniany włoch. ja naprwde nie widze sensu na siłe trzymać brazylijczyka, jak ma grać piach i sie męczyć w interze to lepiej go oddać gdziekolwiek i wytargować jakąś dobrą kase czy zawodnika
a tak pozatym nie lubie za bardzo postawy typu "pies ogrodnika"
co by sie powiedzialo gdyby strzelał dla innej druzyny? nic! nawet gdyby zaczął grać jak te 2 lata wcześniej to trudno byłoby odczuć jego strate tak jak np. pirlo, napastników jest dostatek z każdym rokiem pojawiają sie w świecie piłkarskim a co innego tacy rozgrywający jak wyżej wspomniany włoch. ja naprwde nie widze sensu na siłe trzymać brazylijczyka, jak ma grać piach i sie męczyć w interze to lepiej go oddać gdziekolwiek i wytargować jakąś dobrą kase czy zawodnika
-
Mka
Pewnie,jeśli Adi będzie chciał odejśc bo będzie się męczył w Interze,to jestem jak najbardziej za,natomiast jak narazie z tego co wiem to Adriano nie chce odejść.Widać że jak dostaje szanse od Manciniego to biega,stara się itd.ja naprwde nie widze sensu na siłe trzymać brazylijczyka, jak ma grać piach i sie męczyć w interze to lepiej go oddać gdziekolwiek i wytargować jakąś dobrą kase czy zawodnika
Minusem jest to,że nie strzela bramek,czego oczekuje się od napastnika.
Zobaczymy co zrobią działacze Interu,bo to w końcu oni decydują.
Ale chyba nie chciałbyś go wymienić na Ronaldo ?
Pozdro
-
jester
hehe no nie ronaldo to ja stanowczo bym odradzał morattiemu
(wrota mls stoją otworem
) obawiam się jednak iż moratti chciałby sprawić przyjemność sporej grupie kibiców w chinach co mnie się nie zabardzo podoba, ale jakby już patrzeć w tym kierunku tzn. realu madryt to warto zwrócić wzrok na beckhama i cassano. co do pierwszego to może niektórzy już zgrzytają zębami;) ale zawodnik co jak co jest przedniej kategoria i talentu mu odmówić nie można a pozatym nie ma w świecie piłki człowieka bardziej medialnego a co jest równoznaczne z dodatkowym przypływem gotówki
, figo też już był stary rep bez ambicji a jak się okazało jest jedną z wiodących postaci w drużynie. z kolei cassano to wciąż nadzieja włoskiej piłki i przyznaje się że chciałbym go w Interze bardzo
lecz może okazać się iż Masz racje i po powrocie z brazyli adriano będzie wymiatał jak za dawnych dobrych lat
ale według mnie szanse są na to małe czy nawet iluzoryczne. 
Także pozdrawiam
Także pozdrawiam
-
Heltinho
Adriano już drugi sezon zawodzi i jeśli sie nie przebudzi to działacze powinni go sprzedać. A co do Ronaldo to on może ważyc 200kg i tak będzie wspaniały udowodnił już to wielokrotnie :szal:Chciałbym go jeszcze raz w Interze tylko żeby grał bo z tego co pamiętam to on w Mediolanie często leczył kontuzje

-
Mka
Co do Beckhama to nie obraziłabym sie gdyby trafił do Interu.W ManU grał niesamowicie,w Realu już nie prezentował takiej formy.
Jeśli chodzi o Ronaldo,to niech zostanie w Realu,takie moje zdanie.
To taki mały ot z mojej strony
Wierzę w to że Adi powróci do formy,i znowu zacznie strzelać gole
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o Ronaldo,to niech zostanie w Realu,takie moje zdanie.
To taki mały ot z mojej strony
Wierzę w to że Adi powróci do formy,i znowu zacznie strzelać gole
Pozdrawiam
-
Orzeu
- Kontakt:
wie ktoś czemu Adri nie grał w tej Primaverze ?? Bo miał grać, a jednak nie wystąpił w tym spotkaniu tzn. w meczu z Milanem

-
EL_CHINO
Może jego własna duma i popularność mu na to nie pozwoliła?
Albo trener go nie lubi 
-
Tigertm
http://www.youtube.com/watch?v=AOGbHTNu ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=Gycul0NipeI
"Adriano, L'imperatore di Milano" chcemy aby grał tak jak kiedys !!! ja osobiscie wierze w chlopaka ze sie wreszcie niedlugo odnajdzie i bedzie sadzil takie bramy jak powyzej
FORZA INTER !!!
"Adriano, L'imperatore di Milano" chcemy aby grał tak jak kiedys !!! ja osobiscie wierze w chlopaka ze sie wreszcie niedlugo odnajdzie i bedzie sadzil takie bramy jak powyzej
FORZA INTER !!!

Forza Inter!
-
Grzybek
Naoglądał się filmików i od razu wierzy że Adriano odnajdzie forme :pTigertm pisze: http://www.youtube.com/watch?v=AOGbHTNu ... ed&search=
-
Bigblue-black
Ja myśle ze faktycznie cos niedobrego dzieje sie z Adriano.Ja dałbym mu czas do końca sezonu jak sie nieobudzi to niema sie co łudzic.Z drugiej strony niepiszcie błagam zeby go wymienic za Ronaldo,Beckhama czy Cassano.Że za Ronaldo nie to chyba niemusze argumentowac czemu wystarczy popatrzec jak, gra to samo co Adri.Beckham był niezłym zawodnikiem,ale podkreślam był!! Najlepsze lata ma już za soba i nieszedłbym w tym kierunku.No a Cassano to raz ze w ostatnim roku strzelil chyba ze 3 bramki i to chyba tylko w pucharze Hiszpanii a dwa ze jest czlowiekiem konfliktowym i zarozumialym niewpłynał by dobrze na morale zespołu.Sprzedałbym po sezonie Adriano za niezłą kase i wymieniłbym conajmniej 20 ciekawych napastników z ktorych można by wybrać kogo kupic w zamian... 
Ostatnio zmieniony 12 gru 2006, 20:06 przez Bigblue-black, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Interista17
- Kontakt:
Sądze że Adriano juz w krótce odzyska forme. Trzeba go zrozumiec w koncu był szntażowany przez bandytów ,chyba każdy w takiej sytuacji nie mógłby się skupi na grze. Tylko przejmowałby sie co sie stanie z jego karierą jeżeli prasa opublikuje te zdjęcia. Ale wieże ,ze już w krótce powróci dawny Adriano ! FORZA INTER !!! 
-
Woo-cash
- Kontakt:
No niby tak... Ale czy az tak duzy wplyw na forme i kariere maja jakies tam fotki? Bo mi sie wydaje ze raczej nie przez zdjecia stracil kondycje tylko raczej przez to co znajduje sie na tych zdjeciachinterista17 pisze: Trzeba go zrozumiec w koncu był szntażowany przez bandytów ,chyba każdy w takiej sytuacji nie mógłby się skupi na grze. Tylko przejmowałby sie co sie stanie z jego karierą jeżeli prasa opublikuje te zdjęcia.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley