Ja będąc pod wpływem wczorajszej wygranej postanowiłem postawić dwa kupony , chyba trudniejsze od poprzednich, ale za to i wygrane większe:-).Oto i one:
Polska - Bułgaria 1
Rosja- Włochy 1
Middelsbrough- Man.Utd 2
Inter - Siena 1
Levante- Barcelona 2
Real.M - Bilbao 1
Le Mans- Lyon 2
Hull-Southampton 2
Do wyjęcia 187zł za 6 zł
Mainz - Stuttgart 2
AS Roma - Atalanta 1
Inter - Siena 1
Arnhem - PSV 2
Beveren - Anderlecht 2
7zł do wygrania 43zł
Mecz Barcelony może nie być takim pewniakiem jakim się wydaje bo najprawdopodobniej zagrają w rezerwowym składzie , bo przecież czeka ich ważny mecz w LM z Werderem.
No ja rowniez sobie pozwolilem sobie puscic kuponik na LM :
As Roma - Valencia 1
Chelsea - Levski 1
PSV - Bordeaux 1
Sporting - Spartak 1
Kopenhaga - Celtic 2
Manchester - Benefica 1
Do wygrania 23.75 zl
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
Ja dzisiaj postawiłem taki kupon:
Inter-Messina 1/2 1
Atl.Madryt-Getafe 1
Sociedad-Gimnastic 1
Everton-Chelsea 2
Zaragoza-Valencia 1
Do wygrania 140zł za 10 zł
Przy ostatnm meczu baba w kasie sie walnęła i mi nie ten mecz co trzeba wbiła bo mial być
VILLARREAL-OSASUNA ale za późno sie zorientowałem i nie chciało mi się wracać ale może się uda...
"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
A ja wczoraj się wnerwiłem na tą babę co się w toto moxie pomyliła i postanowiłem się odegrać więc postawiłem 100 zł na zwycięstwo Chelsea i Atletico Madryt i dziś mam już 240 zł
Pozdro
"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
ja dzisiaj skromny kuponik:
Valencia - Mallorca 1
Lyon - Nancy 1
Lazio - Inter a jakże by inaczej 2
Bologna - Juve 2
Real - Huelva 1
AS Roma strzeli gola.
A ja byłem dziś po wygraną ale że kobita nie miała papierowych tylko bilon więc wydala mi 240 zł w monetach 1, 2 i 5 zł, obok był bank a w banku okazało się że za wymianę na papierki pobierają prowizje więc olałem ich i mam w domu plecak z kilkoma garściami monet w środku Będąc w toto postanowiłem postawić takie oto mecze:
Bologna-Juventus 2
Cadiz-Ponferradina 1
Valencia-Mallorca 1
Leeds-Hull 1
stawka 10 zł do wyjęcia 81.70 zł
Pozdro