Prace graficzne

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
klusek

Odp: Najładniejszy avatar ?!?!?!!

Post autor: klusek »

Bart pisze: Klusek, skąd bierzesz takie oldskulowe avatary? :>
Ten znalazłem na stronie: www.avatarist.com (rzecz jasna dział 'funny' :]). Wrzuciłem na imageshack, ponieważ chwilami nie wyświetlał się na forum.
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

aha hehe Chino teraz skapowałem, że spojrzałeś na napis, bo faktycznie ta czcionka taka jest...

@Wojtala u Ciebie tło kozak, ale wg mnie skopałeś render - za ciemny jest i kolorki mi nie pasują na twarzy Game'a. Ogółem bardzo podobają mi się Twoje sigi.. wreszcie ten temat trochę ruszył heh, przydałby się jeszcze ktoś kto by niekiedy zarzucił jakąś prackę... te koło za renderem w sigu z Matrixem to nawrzucałeś na jedną warstwę shape'y i później Radial Blurem tak ?? bo bardzo fajny efekt wyszedł i muszę spróbować go w jednym z sigów ;]
Obrazek
Wojtala

Post autor: Wojtala »

@Orzeu zaś na soccer-art mi mówią że render kozak a tło skopałem :D hehe no ale każdemu podoba sie co innego. Dokładnie przydał by sie jeszcze ktoś  no ale w 2 też damy rade .
Co do siga z Matrixem to te koło to jakiś brush nie pamiętam już skąd go mam a efekt taki wyszedł bo dałem tego brusha na pin light jakoś tak sie to zwie i całe tło rozjaśniłem żeby były takie efekty świetlne.

Orzeu render w Zanettim kozak pracuj nad tłem a będziesz wielki  :piwko:

ide robić kolejnego siga wrzuce niedługo  :flaga33:
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 12:10 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Miśka

Post autor: Miśka »

Nie zauważyłam wcześniej, więc teraz piszę - Jaro, masz fantastycznego avatara i fantastycznego siga z Luisem  =]
Kondux

Post autor: Kondux »

Wojtala fajny avek i sygna
Michu fajny avek i sygna
Kowal fajny avek i sygna
;]
Ja uważam, że mam też dość fajnego avka oraz sygnature. Dodam, że nie robiłem ich sam a kumpel mi stworzył takie coś :P
Obrazek
Kowal

Post autor: Kowal »

Nom Kondux nawet nawet ta twoja fura ;-)
Obrazek
Wojtala

Kondux widze że zrobiłeś zdjęcie mojej fury :) hehe
Ja sobie dziś stworzyłem takie cuś :P
Obrazek
and deki avek mój trzeci w życiu  :brawo:

Obrazek :flaga33:
Ostatnio zmieniony 22 gru 2006, 15:16 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

ładne, tylko wydaje mi się, że na tym sigu niema Florent'a Mooludy, tylko jest Mahamodou Diarra, ktory gra w Realu teraz.. ;)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Wojtala

MiRas chyba ci sie cuś pomieszało to jest Malouda ;p

Zobacz jak wygląda Diarra
Obrazek
Obrazek
Anton

Post autor: Anton »

No chłopaki obserwuje was od jakiegoś czasu i musze przyznać że coraz lepiej idzie, szczególnie Orzeu sie poprawił... bardzo ładnie kolego drogi :wink: Wojtala widze obeznany w temacie, świetne prace :hold: Avek z Dekim piękny ale sygnaturka z Maludą troche za jasna, za dużo bieli u dołu! A i jeszcze rada: nie podpisuj sie bo to troche psuje ładny efekt :] Ja na chwilke obecną ma Linuxa na którym niestety nie działa Photoshop ale od nowego roku wracam na Windowsa to zaczne zamieszczać pracki  :P Udanych sigów panowie 8)
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Wojtala

Anton hehe no niestety musze sie podpisywać bo jak sie nie podpisuje to moje prace są kradzione :/ i jeszcze gośc gada że on to robił miałem juz tak wiele razy :) dla prostego przykładu podam że ava z dekim juz sobie ktoś przywłaszczył ;p nie pytając mnie o zgode.

P.s sig z Cambiasso wymiata :D
Orzeu
Kontakt:

Wojtala - tak jak Anton twierdzę - chodzi o tego ostatniego siga... za jasny i nie podoba mi się motion blur za postacią, aq avek genialny.

Anton - dzięki za pochwały :). Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z prackami ;]...

a ja tu zapodaje moją pracką sprzed 2 tygodni, bo w weekend nie wiem czy będzie czas żeby coś tworzyć (napis skaszaniłem):
Obrazek
Obrazek
Wojtala

wiem wiem z Maludą skopałem :P przyznaje

Orzeu Ciekawy sig idzesz dobrym tropem :P
Moje prace :P
avek dla elvis23 z Matrixem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I na koniec sig w nowym stylu

Obrazek
:flaga33:
Anton

Orzeu - przesuń render do góry trochę, tak żeby sie mu łysina stykała z krawędzią :] Zmień napis na bardziej prostszy! Z tła usuń ten duży napis Dacourt i zmień ten róż na żółty kolor (coś takiego jak w sigu Wojtaly z Crespo). Potem pokaż i zobaczymy co z tego wyszło 8)

Wojtala - Sig piękny, szczególnie render. Prawa strona trochę lepsza od lewej ale i tak jest genialnie :hold: Popraw tylko ramkę :wink: Co do avków Zanetti wymiata  :brawo: po prostu genialny, aż musze zapytać czy mogę go sobie użyć?! :-D
Orzeu pisze:Anton - dzięki za pochwały Uśmiech. Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z prackami ;]...
NMZC :D Nadzieje trzeba mieć zawsze  :-P
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Orzeu
Kontakt:

@Wojtala - to , to , wszystko genialny ;p - najbardziej m isię podoba avek z Adrim.

@Anton - ok - zrobię w najbliższym czasie z tym Dacourtem tak jak radziłeś i wrzucę tu...

no a dzisiaj zrobiłem taki eksperyment (miał być sig dla Gregora, ale nie wyszły mi takie efekty jak chciałeś Gregor):
Obrazek

PS. a tutaj takie skromne życzonka dla wszystkich grafików na naszym forum ;)
http://img108.imageshack.us/img108/8565 ... ia2fj0.jpg
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 17:07 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Wojtala

Anton wielkie dzięki za komentarze jasne możesz użyć ava z Zanettim za jedyne 10 zł + vat :]
żartuje oczywiście, jasne że tak wszystkie są do wzięcia :P

Anton ty robiłeś Cambiasso z podpisu jeśli tak to nie moge sie doczekać na twoje pracki :D

Orzeu z siga na siga jesteś coraz lepszy Stanko mi sie podoba Ciekawie zrobione twoja najlpesza praca :D
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 17:05 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Anton

Wojtala pisze:Anton ty robiłeś Cambiasso z podpisu jeśli tak to nie mogę sie doczekać na twoje pracki
Niestety muszę cię zasmucić... nie ja jestem autorem tego siga :D Już nie pamiętam nawet kto go zrobił, ale jest to dla mnie najpiękniejszy sig jaki w życiu widziałem :-D

Ja częściej zajmuje sie projektowaniem stron internetowych, siga czasami zrobię z nudów ale bardzo lubię podziwiać prace innych :P

Orzeu - Dacourt mi sie bardziej podobał ale jest nieźle :wink: Trenuj dalej!
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
Orzeu
Kontakt:

Wojtala Ty te teksturki (light teksturki) na czym ustawiasz (pin light, screen czy jak ??) bo ja tak nigdy avków nie robiłem a chciałbym spróbować...
Obrazek
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

Wojtala dzieki wielkie za avatarek :D
Obrazek
Wojtala

Orzeu to zależy ale najczęściej na screen
elvis23 nie ma za co :P
Orzeu
Kontakt:

no Anton zrobiłem tak jak mówiłeś - no i w sumie trochę lepszy jest chyba...

Obrazek
Obrazek
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Mógłby mi ktoś zrobić avatar z Cambiasso?
Miśka

Post autor: Miśka »

To ja poproszę o avatar z Luisem :)
Anton

Orzeu - wiesz co... usuń w ogóle ten żółty i różowy, chyba tak będzie najlepiej :P Napis zdupczyłeś :] Pamiętaj! Wszystko co proste jest piękne :) Postaraj się używać standardowych czcionek, chyba że jak już ściągasz fonty to wybieraj z www.dafont.com z grupy BASIC :wink: Popraw to co mówię i pokaż jeszcze raz :P

Dzisiaj wyszperałem kilka bardzo interesujących sygnaturek, ale niestety nie można ich używać bez zgody autora (z góry mówię, że ja nim nie jestem... a szkoda 8))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Osobiście bardzo mi sie podoba ten styl :hold: Sami oceńcie...
[br]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ava by Ocelot
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Roni w porządku tylko te kolejne szkoda że zrobione bez rameczek.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Roni i Raul są genialni. To jedne z najlepszych sigów jakie widziałem. Kolejne 5 to już mi sie tak bardzo nie podobają, ale jeszcze raz powtórzę 'Roni i Raul wymiatają'
Orzeu
Kontakt:

dokładnie Anton - mi się też podoba ten styl i to bardzo... pracki już widziałem przedtem (ronniego, I can fly i Raula) i powiem szczerze, że mimo że proste to jednak pierwsza klasa pięknie się prezentują, choć przydałaby się ramka chociaż 1px.

nie wie ktoś co to za teksturka (light teksturka) na Van Persiem ??

hehe i tak źle i tak źle z tym Dacourtem ;), ale wyrzuce to i zapodam jeszcze raz wraz z kilkoma nowymi prackami... noooo a co do napisów to jest to moja największa bolączka... :|
Obrazek
Wojtala

Sig dla Matico :P łoq dawno mnie tu nie było

Obrazek
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Jest na prawde śliczny wielkie dzięki. Nie znam sie na tym ale to tło jest znakomite i podpis mi sie bardzo podoba.
Jeszcze raz wielkie dziex.

Pozdrawiam ;-)
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Może mi też mógłby ktoś zrobi siga  :-D :P ? Bo naprawde zaj**iste wam wychodzą szczególnie podoba mi sie sig który zrobił Wojtala - ten z Solarim poprostu świetny !!  :flaga33:
ODPOWIEDZ