Ten znalazłem na stronie: www.avatarist.com (rzecz jasna dział 'funny'Bart pisze: Klusek, skąd bierzesz takie oldskulowe avatary? :>
Prace graficzne
-
klusek
Odp: Najładniejszy avatar ?!?!?!!
-
Orzeu
- Kontakt:
aha hehe Chino teraz skapowałem, że spojrzałeś na napis, bo faktycznie ta czcionka taka jest...
@Wojtala u Ciebie tło kozak, ale wg mnie skopałeś render - za ciemny jest i kolorki mi nie pasują na twarzy Game'a. Ogółem bardzo podobają mi się Twoje sigi.. wreszcie ten temat trochę ruszył heh, przydałby się jeszcze ktoś kto by niekiedy zarzucił jakąś prackę... te koło za renderem w sigu z Matrixem to nawrzucałeś na jedną warstwę shape'y i później Radial Blurem tak ?? bo bardzo fajny efekt wyszedł i muszę spróbować go w jednym z sigów ;]
@Wojtala u Ciebie tło kozak, ale wg mnie skopałeś render - za ciemny jest i kolorki mi nie pasują na twarzy Game'a. Ogółem bardzo podobają mi się Twoje sigi.. wreszcie ten temat trochę ruszył heh, przydałby się jeszcze ktoś kto by niekiedy zarzucił jakąś prackę... te koło za renderem w sigu z Matrixem to nawrzucałeś na jedną warstwę shape'y i później Radial Blurem tak ?? bo bardzo fajny efekt wyszedł i muszę spróbować go w jednym z sigów ;]

-
Wojtala
@Orzeu zaś na soccer-art mi mówią że render kozak a tło skopałem
hehe no ale każdemu podoba sie co innego. Dokładnie przydał by sie jeszcze ktoś no ale w 2 też damy rade .
Co do siga z Matrixem to te koło to jakiś brush nie pamiętam już skąd go mam a efekt taki wyszedł bo dałem tego brusha na pin light jakoś tak sie to zwie i całe tło rozjaśniłem żeby były takie efekty świetlne.
Orzeu render w Zanettim kozak pracuj nad tłem a będziesz wielki
ide robić kolejnego siga wrzuce niedługo
Co do siga z Matrixem to te koło to jakiś brush nie pamiętam już skąd go mam a efekt taki wyszedł bo dałem tego brusha na pin light jakoś tak sie to zwie i całe tło rozjaśniłem żeby były takie efekty świetlne.
Orzeu render w Zanettim kozak pracuj nad tłem a będziesz wielki
ide robić kolejnego siga wrzuce niedługo
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 12:10 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
Miśka
Nie zauważyłam wcześniej, więc teraz piszę - Jaro, masz fantastycznego avatara i fantastycznego siga z Luisem =]
-
Kondux
Wojtala fajny avek i sygna
Michu fajny avek i sygna
Kowal fajny avek i sygna
;]
Ja uważam, że mam też dość fajnego avka oraz sygnature. Dodam, że nie robiłem ich sam a kumpel mi stworzył takie coś
Michu fajny avek i sygna
Kowal fajny avek i sygna
;]
Ja uważam, że mam też dość fajnego avka oraz sygnature. Dodam, że nie robiłem ich sam a kumpel mi stworzył takie coś
-
Kowal
-
Wojtala
Kondux widze że zrobiłeś zdjęcie mojej fury
hehe
Ja sobie dziś stworzyłem takie cuś

and deki avek mój trzeci w życiu

Ja sobie dziś stworzyłem takie cuś

and deki avek mój trzeci w życiu
Ostatnio zmieniony 22 gru 2006, 15:16 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
MiRas.
- Kontakt:
ładne, tylko wydaje mi się, że na tym sigu niema Florent'a Mooludy, tylko jest Mahamodou Diarra, ktory gra w Realu teraz.. 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Wojtala
MiRas chyba ci sie cuś pomieszało to jest Malouda ;p
Zobacz jak wygląda Diarra

Zobacz jak wygląda Diarra

-
Anton
No chłopaki obserwuje was od jakiegoś czasu i musze przyznać że coraz lepiej idzie, szczególnie Orzeu sie poprawił... bardzo ładnie kolego drogi
Wojtala widze obeznany w temacie, świetne prace
Avek z Dekim piękny ale sygnaturka z Maludą troche za jasna, za dużo bieli u dołu! A i jeszcze rada: nie podpisuj sie bo to troche psuje ładny efekt
Ja na chwilke obecną ma Linuxa na którym niestety nie działa Photoshop ale od nowego roku wracam na Windowsa to zaczne zamieszczać pracki
Udanych sigów panowie 8)
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Wojtala
Anton hehe no niestety musze sie podpisywać bo jak sie nie podpisuje to moje prace są kradzione
i jeszcze gośc gada że on to robił miałem juz tak wiele razy
dla prostego przykładu podam że ava z dekim juz sobie ktoś przywłaszczył ;p nie pytając mnie o zgode.
P.s sig z Cambiasso wymiata
P.s sig z Cambiasso wymiata
-
Orzeu
- Kontakt:
Wojtala - tak jak Anton twierdzę - chodzi o tego ostatniego siga... za jasny i nie podoba mi się motion blur za postacią, aq avek genialny.
Anton - dzięki za pochwały
. Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z prackami ;]...
a ja tu zapodaje moją pracką sprzed 2 tygodni, bo w weekend nie wiem czy będzie czas żeby coś tworzyć (napis skaszaniłem):

Anton - dzięki za pochwały
a ja tu zapodaje moją pracką sprzed 2 tygodni, bo w weekend nie wiem czy będzie czas żeby coś tworzyć (napis skaszaniłem):

-
Wojtala
wiem wiem z Maludą skopałem
przyznaje
Orzeu Ciekawy sig idzesz dobrym tropem
Moje prace
avek dla elvis23 z Matrixem

I na koniec sig w nowym stylu

Orzeu Ciekawy sig idzesz dobrym tropem
Moje prace
avek dla elvis23 z Matrixem
I na koniec sig w nowym stylu

-
Anton
Orzeu - przesuń render do góry trochę, tak żeby sie mu łysina stykała z krawędzią
Zmień napis na bardziej prostszy! Z tła usuń ten duży napis Dacourt i zmień ten róż na żółty kolor (coś takiego jak w sigu Wojtaly z Crespo). Potem pokaż i zobaczymy co z tego wyszło 8)
Wojtala - Sig piękny, szczególnie render. Prawa strona trochę lepsza od lewej ale i tak jest genialnie
Popraw tylko ramkę
Co do avków Zanetti wymiata
po prostu genialny, aż musze zapytać czy mogę go sobie użyć?! 
Nadzieje trzeba mieć zawsze 
Wojtala - Sig piękny, szczególnie render. Prawa strona trochę lepsza od lewej ale i tak jest genialnie
NMZCOrzeu pisze:Anton - dzięki za pochwały Uśmiech. Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z prackami ;]...
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Orzeu
- Kontakt:
@Wojtala - to , to , wszystko genialny ;p - najbardziej m isię podoba avek z Adrim.
@Anton - ok - zrobię w najbliższym czasie z tym Dacourtem tak jak radziłeś i wrzucę tu...
no a dzisiaj zrobiłem taki eksperyment (miał być sig dla Gregora, ale nie wyszły mi takie efekty jak chciałeś Gregor):

PS. a tutaj takie skromne życzonka dla wszystkich grafików na naszym forum
http://img108.imageshack.us/img108/8565 ... ia2fj0.jpg
@Anton - ok - zrobię w najbliższym czasie z tym Dacourtem tak jak radziłeś i wrzucę tu...
no a dzisiaj zrobiłem taki eksperyment (miał być sig dla Gregora, ale nie wyszły mi takie efekty jak chciałeś Gregor):

PS. a tutaj takie skromne życzonka dla wszystkich grafików na naszym forum
http://img108.imageshack.us/img108/8565 ... ia2fj0.jpg
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 17:07 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Wojtala
Anton wielkie dzięki za komentarze jasne możesz użyć ava z Zanettim za jedyne 10 zł + vat ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
żartuje oczywiście, jasne że tak wszystkie są do wzięcia
Anton ty robiłeś Cambiasso z podpisu jeśli tak to nie moge sie doczekać na twoje pracki
Orzeu z siga na siga jesteś coraz lepszy Stanko mi sie podoba Ciekawie zrobione twoja najlpesza praca
żartuje oczywiście, jasne że tak wszystkie są do wzięcia
Anton ty robiłeś Cambiasso z podpisu jeśli tak to nie moge sie doczekać na twoje pracki
Orzeu z siga na siga jesteś coraz lepszy Stanko mi sie podoba Ciekawie zrobione twoja najlpesza praca
Ostatnio zmieniony 24 gru 2006, 17:05 przez Wojtala, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Anton
Niestety muszę cię zasmucić... nie ja jestem autorem tego sigaWojtala pisze:Anton ty robiłeś Cambiasso z podpisu jeśli tak to nie mogę sie doczekać na twoje pracki
Ja częściej zajmuje sie projektowaniem stron internetowych, siga czasami zrobię z nudów ale bardzo lubię podziwiać prace innych
Orzeu - Dacourt mi sie bardziej podobał ale jest nieźle
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Orzeu
- Kontakt:
Wojtala Ty te teksturki (light teksturki) na czym ustawiasz (pin light, screen czy jak ??) bo ja tak nigdy avków nie robiłem a chciałbym spróbować...

-
elvis
- Kontakt:
-
Wojtala
Orzeu to zależy ale najczęściej na screen
elvis23 nie ma za co
elvis23 nie ma za co
-
Orzeu
- Kontakt:
no Anton zrobiłem tak jak mówiłeś - no i w sumie trochę lepszy jest chyba...

-
Jarek_FCI
Mógłby mi ktoś zrobić avatar z Cambiasso?
-
Miśka
To ja poproszę o avatar z Luisem 
-
Anton
Orzeu - wiesz co... usuń w ogóle ten żółty i różowy, chyba tak będzie najlepiej
Napis zdupczyłeś
Pamiętaj! Wszystko co proste jest piękne
Postaraj się używać standardowych czcionek, chyba że jak już ściągasz fonty to wybieraj z www.dafont.com z grupy BASIC
Popraw to co mówię i pokaż jeszcze raz 
Dzisiaj wyszperałem kilka bardzo interesujących sygnaturek, ale niestety nie można ich używać bez zgody autora (z góry mówię, że ja nim nie jestem... a szkoda 8))

Osobiście bardzo mi sie podoba ten styl
Sami oceńcie...
Dzisiaj wyszperałem kilka bardzo interesujących sygnaturek, ale niestety nie można ich używać bez zgody autora (z góry mówię, że ja nim nie jestem... a szkoda 8))

Osobiście bardzo mi sie podoba ten styl
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
EL_CHINO
Roni w porządku tylko te kolejne szkoda że zrobione bez rameczek.
-
Lamatico
- Kontakt:
Roni i Raul są genialni. To jedne z najlepszych sigów jakie widziałem. Kolejne 5 to już mi sie tak bardzo nie podobają, ale jeszcze raz powtórzę 'Roni i Raul wymiatają'
-
Orzeu
- Kontakt:
dokładnie Anton - mi się też podoba ten styl i to bardzo... pracki już widziałem przedtem (ronniego, I can fly i Raula) i powiem szczerze, że mimo że proste to jednak pierwsza klasa pięknie się prezentują, choć przydałaby się ramka chociaż 1px.
nie wie ktoś co to za teksturka (light teksturka) na Van Persiem ??
hehe i tak źle i tak źle z tym Dacourtem
, ale wyrzuce to i zapodam jeszcze raz wraz z kilkoma nowymi prackami... noooo a co do napisów to jest to moja największa bolączka... 
nie wie ktoś co to za teksturka (light teksturka) na Van Persiem ??
hehe i tak źle i tak źle z tym Dacourtem

-
Wojtala
Sig dla Matico
łoq dawno mnie tu nie było

-
Lamatico
- Kontakt:
Jest na prawde śliczny wielkie dzięki. Nie znam sie na tym ale to tło jest znakomite i podpis mi sie bardzo podoba.
Jeszcze raz wielkie dziex.
Pozdrawiam
Jeszcze raz wielkie dziex.
Pozdrawiam
-
Interista17
- Kontakt:
Może mi też mógłby ktoś zrobi siga
? Bo naprawde zaj**iste wam wychodzą szczególnie podoba mi sie sig który zrobił Wojtala - ten z Solarim poprostu świetny !!