co do PES6 to sie trza wczuc w tą gre. Jest diametralnie inny, niz poprzednik. Tryb rozgrywki jest trudniejszy ale mimo wszystko mi sie podoba choc na poczatku tez uwazalem ze jest duzo gorszy niz PES5
Piłki kopane na blaszaka :P
-
elvis
- Kontakt:
Odp: Piłki kopane na blaszaka :P
nie mozesz robic transferow w tym trybie rozgrywki. ale mozesz wejsc w edit team i tam jest opcja register (?) player. czyli bierzesz sobie np. Lehmanna klikasz i dajesz na powiedzmy Inter i LEhmann w Interze. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
co do PES6 to sie trza wczuc w tą gre. Jest diametralnie inny, niz poprzednik. Tryb rozgrywki jest trudniejszy ale mimo wszystko mi sie podoba choc na poczatku tez uwazalem ze jest duzo gorszy niz PES5

-
Lamatico
- Kontakt:
W pełni popieram to jest gra na pada i mi ona jakoś nie leży.Dlaczego niektórzy nie mogą zrozumieć, że ktoś woli Fife od Pes'a ? Ja gram w każdego PES'a od 3 i mi sie po prostu nie podoba. Dla mnie to jest typowy arcade na pada i tyle.
Nie grałem długo tyle co w FIFE, ale miałem okazje trochę pograć i nie przypadło mi to do gustu jestem fanem FIFY i już tak pozostanie.hehehe MAtico widać, że jednak nie grałeś chyba w PESa ...
-
EL_CHINO
Ja tak samo 'ino' odwrotnie. Ja grałem w prawie wszystkie części Fify oprócz 2007 tak jak i wszystkie ISSy/PESy począwszy od International Superstar Soccer Deluxe na nintendo, więc dużo się porównywało, ale każdy ma inne gusta i nie można nikogo zmuszać do zmiany zdania. Niektórzy wolą ładny wygląd, a słabą sztuczną inteligencję graczy, a drudzy na odwrót.matico pisze: Nie grałem długo tyle co w FIFE, ale miałem okazje trochę pograć i nie przypadło mi to do gustu jestem fanem FIFY i już tak pozostanie.
-
Shady
heh ja w PESa gralem tylko i wylacznie na kompie na klawie... na padzie jakos kazda "pilka" mi nie podchodzi... no ale rozni ludzie rozne potrzeby i kazdy co innego lubi...matico pisze:W pełni popieram to jest gra na pada i mi ona jakoś nie leży.Dlaczego niektórzy nie mogą zrozumieć, że ktoś woli Fife od Pes'a ? Ja gram w każdego PES'a od 3 i mi sie po prostu nie podoba. Dla mnie to jest typowy arcade na pada i tyle.
-
CrespoInter
Ja gram w pro 6 własnie niedawno wygralem w karierze Europejski puchar mistrzów teraz gram w puchary.Według mnie gra jest lepsza od fify 2007.
-
elvis
- Kontakt:
ja co rok gram w pesa / winning eleven i w fife (po za 2007) i musze przyznac ze za kazdym razem pes daje mi niewiarygodnie wieksza radoche z grania.
jak to kiedys ktos okreslił PES (ISS) to symolator piłki nożnej a FIFA to zwykla arcade'ówka.
Jak dla mnie to fifa po fenomenalnej dla mnie wersji 2003 zeszła juz całkiem na psy. najbardziej mi sie podobała i tak wersja 98:road to world cup. world cup i '99
jak to kiedys ktos okreslił PES (ISS) to symolator piłki nożnej a FIFA to zwykla arcade'ówka.
Jak dla mnie to fifa po fenomenalnej dla mnie wersji 2003 zeszła juz całkiem na psy. najbardziej mi sie podobała i tak wersja 98:road to world cup. world cup i '99

-
Jaro
Mam mały problem z Fifa
. Przeszedłem juz prawie cala, zostaly mi tylko 2 wyzwania: wygrac 100 meczy i strzelic gola bramkarzem. ale chodzi o to ze wchodze na profil i pisze ze mam kupione juz 71 rzeczy na 72 a w sklepie wszystko odblokowane i nie moge tego znalesc. I czy mozna zmienic stadion na ktorym mam grac bo odwiedzilem tylko 20. Jesli ktos wie to prosze o odp
FORZA INTER!
FORZA INTER!

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
Lamatico
- Kontakt:
Na to pytanie Ci odpowiem jeśli chodzi Ci o tryb graj. Jeśli wybierasz w trybie graj np Inter i Real to wybierz na odwrót najpierw Real a potem Inter. Wtedy będziesz grał na Santiago Bernabeu. Zawsze w roli gospodarza wybieraj zespół ze stadionem na którym nie byłeśJaro pisze: I czy mozna zmienic stadion na ktorym mam grac bo odwiedzilem tylko 20. Jesli ktos wie to prosze o odp
FORZA INTER!
-
Jaro
@matico - to wiem bo jestem uzytkownikiem Fify od 2000 roku czyli od czasow jak kompa mam i to w sumie jest logiczne ale mi chodzilo o to jak bylo bodajze w Fifie 2005 ze przed meczem mozna bylo sobie wybrac stadion nie zaleznie od druzyny jaka sie gra. Ale dzieki a zna ktos odp na te drugie pytanie o te rzeczy do odblokowania? Z gory dzieki za odp
FORZA INTER! 

-
Lamatico
- Kontakt:
Właśnie też kojażę taką opcję ze stadionami. Ostatni raz to chyba tak było w UEFA Champions League 2004/05 o ile sie nie myle. W FIFIe 06 i 07 chyba raczej takiej opcji nie ma.
-
Jaro
Znalazlem
ale tylko w trybie wlasnego turnieju!

-
Lamatico
- Kontakt:
Mam do Was pytanie:
Czy spotkał sie ktoś z Was z grą komputerową w której gra sie w siatkówkę. Coś w stylu FIFY czy PES'a, zeby była kariera itp...
Jeśli ktoś zna taką grę to będę wdzięczny jeśli mi poda nazwę thx...
Czy spotkał sie ktoś z Was z grą komputerową w której gra sie w siatkówkę. Coś w stylu FIFY czy PES'a, zeby była kariera itp...
Jeśli ktoś zna taką grę to będę wdzięczny jeśli mi poda nazwę thx...
-
Gaszka
- Kontakt:
International Volleyball 2006

Fajna gra siatkarska. Na początku wydaje się trudna, ale trzeba zrobić troche treningu i będziesz grać bardzo dobrze biggrin.gif Polecam tą gre. Jest w wersi RIP
Ostatnio zmieniony 2 lut 2007, 18:04 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Jaro
Znalazłem w Fifie ta opcje ze zmiana stadionów
W menu meczu towarzyskiego tam gdzie wybiera sie druzyne naciskamy na "q" lub "e" i juz mamy liste ze stadionami.

-
EL_CHINO
Faktycznie odkrycie Jaro

-
Lamatico
- Kontakt:
Znalazłem coś dla miłośników Fify, a mianowicie kilka trailerów
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Sk ... einfo.html ==> trailer do sztuczek (jeszcze nie wiem jakich bo sie dopiero pobiera)
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Sh ... einfo.html ==> trailer shooting
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Pa ... einfo.html ==> trailer passing
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Fr ... einfo.html ==> trailer free kick
http://files.filefront.com/FIFA+2007+De ... einfo.html ==> trailer defending
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Sk ... einfo.html ==> trailer do sztuczek (jeszcze nie wiem jakich bo sie dopiero pobiera)
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Sh ... einfo.html ==> trailer shooting
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Pa ... einfo.html ==> trailer passing
http://files.filefront.com/FIFA+2007+Fr ... einfo.html ==> trailer free kick
http://files.filefront.com/FIFA+2007+De ... einfo.html ==> trailer defending
-
Lamatico
- Kontakt:
Mam do Was prośbę:
Mógłby mi ktoś podać linka do strony z której mogę pobrać cracka do gry "heroes V".
Bardzo pilnie potrzebuje i bede bardzo wdzięczny jesli ktoś mi takiego linka poda

Mógłby mi ktoś podać linka do strony z której mogę pobrać cracka do gry "heroes V".
Bardzo pilnie potrzebuje i bede bardzo wdzięczny jesli ktoś mi takiego linka poda
-
iss84
- Kontakt:
INTER w Pro Evolution Soccer
czesc wszystkim 
Jestem fanem Interu i wielkim fanem Pro Evolution Soccer oto co stworzylem ku chwale naszej druzyny
Forza Nerazzurri Volume 1
http://youtube.com/watch?v=0Y99rS75bPM
Forza Nerazzurri Volume 2
http://youtube.com/watch?v=JRQQfbh9Sik
rekomenduje vol2;]
PZDR ALL
Jestem fanem Interu i wielkim fanem Pro Evolution Soccer oto co stworzylem ku chwale naszej druzyny
Forza Nerazzurri Volume 1
http://youtube.com/watch?v=0Y99rS75bPM
Forza Nerazzurri Volume 2
http://youtube.com/watch?v=JRQQfbh9Sik
rekomenduje vol2;]
PZDR ALL

-
Wojtala
Bramki sa po prostu przejebane !!! na kompie też sie takie da strzelać ?? 
Jeśli chodzi o samą kompile to za dużo powtórzeń, ale bramki miażdżą, po prostu genialne.
W PESie nie udało mi sie taich strzelić może dlatego że gram na kompie
Jeśli chodzi o samą kompile to za dużo powtórzeń, ale bramki miażdżą, po prostu genialne.
W PESie nie udało mi sie taich strzelić może dlatego że gram na kompie
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
doug
- Kontakt:
małe pytanko. Zakażdym razem jak uderzałeś z przerzuty to wpadała bramka?
Bo widze, że to najpewniejszy sposób na strzelanie bramek
Bo widze, że to najpewniejszy sposób na strzelanie bramek
Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
-
EL_CHINO
Na szczęście mam PESa zarówno na kompie i na PS2 i wiem jedno że na kompie takich bramek nie strzelisz, no poza niektórymi wyjątkami, do tego trzeba miec, aby strzelic takie bramki na klawiaturze, małpie ręce. 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Tez cisne w PES'a ale tylko niektore z tych bramek udalo mi sie strzelic. I tak jak napisal EL_CHINO trzeba miec malpie rece. A co do tych bramek to troche monotonne bo wiekszosc to z przewrotki. Fakt nie powiem nic zlego bo bramki majstersztyk 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Andy
- Kontakt:
Bramki są całkiem niezłe...fakt nie da się tego nie powiedzieć, ale chciałbym się dowiedzieć na ilu gwiazdkach strzelałeś takie bramki,bo jak wiesz to także się liczy
na 1-2 może się to każdemu udać, jeżeli będzie szarpał w PES-a dniami i nocami 
-
Ljarro
Jak patrze na te filmiki to jeszcze bardziej przekonuje sie ze PES to kaszana. Pilkarze poruszaja sie jakby mieli kije od szczotek w dupe wsadzone.
-
EL_CHINO
Jeśli PES to kaszana, to zaproponuj nam panie Ljarro coś co jest naprawde godne uwagi, jeśli 'tym czymś' jest Fifa, to zmienie troszkę zdanie o twojej skromnej osobie i twojej wiedzy na ten temat
TAkie komentarze często czytuje na onecie od osób które grały w ISSa/PESa góra 5 min. i dały sobie spokój.
-
Ljarro
Oczywiście, że jezeli chodzi o poruszanie i wygląd zawodników, Fifa bije PES'a na głowę. Jakąż to masz wiedze na temat gier komputerowych, że tego nie widzisz? Uwazasz ze naturalne jest, ze pilkarz biega cały czas w takiej samej pozycji ? Albo te strzały z prostej nogi, albo przyjęcie na klatke po którym pilka odskakuje 2 metry w gore
-
EL_CHINO
W rzeczywistości zdarza się, że piłka po przyjęciu na klatę odskakuje w powietrze, możliwe i nawet wysoko, tylko zależy to od prędkości z jaką piłka leci w twoją stronę, bo nie jest możliwe, aby piłka za każdym razem po przyjęciu na klate spadła Ci wprost pod nogi. To czy piłkarz biegnie w PESie ciągle w tej samej pozycji i np. nie da się go łatwo zbic z tropu zależy od jego umiejętności, bo wiadomo że jeśli biegniesz jakimś cieniasem to zaraz Cię zepchną w bok, a tutaj nie dziwie się akcjom w tych filmikach Adriano, Ibrahimovicia, czy strzałom Recoby. To czy gracz wybierze Fife czy PESa to zależy od niego samego, wybierze albo grę z ładną grafiką z wszystkimi licencjami albo grę która z edycji na edycję podwyższa sztuczną inteligencję piłkarzy, a jeśli już chce miec wszystkie stroje, twarze, nowe stadiony itp. to wystarczy że troszeczke się wysili i powgrywa co nie co i pościąga, tak jak to jest i w moim przypadku i gra jest coraz bardziej przyjemna...
-
Ljarro
No widzisz, w zasadzie nie podałeś żadnych argumentów tylko zrobiłeś to co robią fani PES'a na wspomnianym przez Ciebie onecie, czyli standardowe teksty o licencjach. Nie wiem co miała znaczyć ta część o odpychaniu graczy. Ja mowilem o tym, ze kazdy pilkarz, w kazdej sytuacji biegnie na lekko ugietych nogach i z wypiętą do tyłu dupą (zobacz sobie jak chodzi nasz nowy wicepremier, Gosiewski, to zaczaisz
)
PES 5 byl lepszy od Fify 2005, sam w nią grałem przez pare miesiecy, w 5 gralem mało bo był to odgrzewany kotlet, 6 w ogole mnie nie wciągnęła, a na pewno nie przewyższa pod względem grywalności FIFE07. Dużej różnicy w obu tych grach nie ma. A to ze w komentach na onecie przekrzykujecie fanow FIFY? Bo nagle zrobilo sie modne granie w PESA i wrzucanie na Fife.
Tak w ogóle to zainstalujcie sobie grę "NETSOCCER". To jest dopiero grywalna gra
PES 5 byl lepszy od Fify 2005, sam w nią grałem przez pare miesiecy, w 5 gralem mało bo był to odgrzewany kotlet, 6 w ogole mnie nie wciągnęła, a na pewno nie przewyższa pod względem grywalności FIFE07. Dużej różnicy w obu tych grach nie ma. A to ze w komentach na onecie przekrzykujecie fanow FIFY? Bo nagle zrobilo sie modne granie w PESA i wrzucanie na Fife.
Tak w ogóle to zainstalujcie sobie grę "NETSOCCER". To jest dopiero grywalna gra
-
EL_CHINO
Nigdy nie zacząłem grac w PESa dlatego, że stał się modny, pierwszą grą piłkarską to była Fifa 98' później grałem w ISS(pierwotną nazwę PESa) nawet była jedna częśc na nintendo, często jak wspominałem, że gram w 'to' zamiast w Fife, często byłem wyśmiewany. Przynam Ci rację, że są tacy, którzy pod wpływem innych raptownie przerzucili się na PESa i jaki to on nie jest piękny, ale PES zawsze będzie miał dla mnie to coś czego Fifa nie będzie miała, obym się mylił i panowie z EAsports wpadli na jakąś rewolucję.
-
klusek
Trochę się zdziwiłem widząc, jak w PESie piłkarz potrafi celnie i mocno uderzyć piłkę z przewrotki
W fifie też tak było... ale w RTWC z 98 roku.