Ulubiony film
-
Lamatico
- Kontakt:
Odp: Ulubiony film
Moim ulubionym filmem jest "Skarb narodów". Genialną rolę w nim zagrał Nicolas Cage. Byłem jestem i będę oczarowany tym filmem widziałem go chyba z 15 razy i jeszcze mi sie nie znudził. Do samego końca trzyma w napięciu, akcja jest dynamiczna jeśli ktoś nie widział to gorąco polecam bo warto. To jest już stary fuilm, bo ma chyba już ze 2 lata ale ja go uwielbiam kiedy tylko mam chwilkę to włanczam i oglądam.
-
Interfun3
- Kontakt:
mi sie ostatnio spodobał Romper stomper film jest stary ale naprawde fajny. Można tam zobaczyć genialną role jeszcze młodego russell crowe
tu mamy troche więcej o tym filmie http://pl.wikipedia.org/wiki/Romper_Stomper
tu mamy troche więcej o tym filmie http://pl.wikipedia.org/wiki/Romper_Stomper
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
elvis
- Kontakt:
no romper stomper jest kozacki. szkoda tylko, że się konczy rozpadem grupy jak by nie patrzec przyjaciół (tak mi sie wydaje
)
Ja uwielbiam filmy w ktorych grał Charles Bronson. Życzenie Śmierci, Prawo Murphy'ego, Pewnego razu na dzikim zachodzie, Kowboje i Samuraj czy klasyk - 7Wspaniałych.
Z nowszych filmow bardzo mi się podoba Mean Machine (na tvn lecialo jako Mecz ostatniej szansy) z Vinnie Jones'em
Ja uwielbiam filmy w ktorych grał Charles Bronson. Życzenie Śmierci, Prawo Murphy'ego, Pewnego razu na dzikim zachodzie, Kowboje i Samuraj czy klasyk - 7Wspaniałych.
Z nowszych filmow bardzo mi się podoba Mean Machine (na tvn lecialo jako Mecz ostatniej szansy) z Vinnie Jones'em

-
Miśka
"Pręgi"
"Zmruż oczy"
"Samowolka"
i coś lżejszego - "Chłopaki nie płaczą"
"Zmruż oczy"
"Samowolka"
i coś lżejszego - "Chłopaki nie płaczą"
-
Woo-cash
- Kontakt:
To ja chcialbym polecic film "Teoria Chaosu" odtworca glownej roli w tym filmie jest aktor ktory gral rowniez glowna role w Kurierze 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Adriano-10
-
EL_CHINO
Polecam film dokumentalny 'Maradona- złoty chłopak' nawet jak ktoś się nie interesuje piłką nożną, właśnie leciał na C+ wg. mnie bardzo ciekawy, trudno jest opisywać, to trzeba po prostu samemu zobaczyć 
-
Miśka
To ja polecę "Spaleni Słońcem" dla wszystkich, którzy lubią tematykę, nazwijmy to, radziecką..
-
Interfun3
- Kontakt:
"spaleni słońcem"- zgadzam sie z tobą film niezły. Mi sie osobiście podobał
el chino- widziałem kawałek dokumentu o zizu na canal+ ale tam chyba nic nie mówili bo cały czas pokazywali tylko jak biega po boisku podczas meczu chyba z viareal
ja sie wybieram w sobote na nowy film Mela Gibsona Apocalypto
bym kurde zapomnia.Polecam obejrzenie filmu o Boracie. Można było sie pośmiać choć wersja polska jest z deka obkrojona
el chino- widziałem kawałek dokumentu o zizu na canal+ ale tam chyba nic nie mówili bo cały czas pokazywali tylko jak biega po boisku podczas meczu chyba z viareal
ja sie wybieram w sobote na nowy film Mela Gibsona Apocalypto
bym kurde zapomnia.Polecam obejrzenie filmu o Boracie. Można było sie pośmiać choć wersja polska jest z deka obkrojona
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 11:49 przez Interfun3, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Woo-cash
- Kontakt:
mam ten film ale jeszcze go nie ogladalem bo niestety w bardzo ciulatej kopii jest...Interfun 3 pisze: ja sie wybieram w sobote na nowy film Mela Gibsona Apocalypto
-
Darek
Nawiązując do mojego poprzedniego postu chcę powiedzieć że moje zdanie jednak się nie zmieniło i Prison Break jest dalej najlepszym filmem według mnie
A jeśli ktoś jeszcze go nie oglądał to oznajmiam że od 20 stycznia będzie on nadawany w Polsacie o 20 co niedzielę. Polski tytuł to ,,Skazany na śmierć,,
Pozdro
Pozdro

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Kalisz
No to ja zachęcam wszystkich do obejrzenia 9 kompani(9rota) fantastyczny film wojenny,trzymający w napięciu wszystkich..Napewno długo zostanie on w waszej pamięci
PS.Wymiękam przy scenie z trotylem
PS.Wymiękam przy scenie z trotylem
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Lamatico
- Kontakt:
Ja jestem fanem serii 'Americam Pie' Mam wszystkie pięć części. Ostatnio ukazał sie ta ... piąta część pt: 'Naga Mila'. W tej części jest dwóch nowych braci Stiflerów (chyba tak to sie pisze). Jeden z nich w zupełności odbiega od traducji rodzinnych. Jego kuzyn (imienia nie pamiętam, ale to nie jest ani Mathewu ani Stive) jest mistrzem w zawodach 'kto więcej wypije'. Wraz z kumplami wybiera sie na 'Wyścig golasów' a tam... to już musicie zobaczyć.
Gorąco polecam - naprawde dobry film ... matico.
PS. Najlepsza według mnie jest część czwarta (kiedy to Mathewu wyjerzdża na obóz muzyczny)
PS. Najlepsza według mnie jest część czwarta (kiedy to Mathewu wyjerzdża na obóz muzyczny)
-
Kujon
- Kontakt:
Dokładnie to samo moge powiedzieć, zajebisty film...tylko szkoda, że tak krótki....Kalisz pisze: No to ja zachęcam wszystkich do obejrzenia 9 kompani(9rota) fantastyczny film wojenny,trzymający w napięciu wszystkich..Napewno długo zostanie on w waszej pamięci
PS.Wymiękam przy scenie z trotylem![]()
A co sądzicie o Boracie ??
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Orzeu
- Kontakt:
dokładnie i 9rota i Borat fajne filmy, choć również Borat mógł być trochu lepszy...
a oglądał ktoś już Rockiego Balboe ?? heh ja wczoraj oglądałem no i co tu dużo mówić dobry film, nawet bardzo, taki wzruszający ;d, jednak Sylwek już nie ten co kiedyś już tak się nie porusza na ringu jak te 20 lat temu ...
a oglądał ktoś już Rockiego Balboe ?? heh ja wczoraj oglądałem no i co tu dużo mówić dobry film, nawet bardzo, taki wzruszający ;d, jednak Sylwek już nie ten co kiedyś już tak się nie porusza na ringu jak te 20 lat temu ...

-
Kalisz
Dla mnie te wszystkie części Americam Pie,wcale nie przekonują,bo nie ma tam ani ciekawego scenariusza ani prawie śmiesznych scen...A wszystko kręci się wokół jednego,chyba wiecie czegomatico pisze: Ja jestem fanem serii 'Americam Pie' Mam wszystkie pięć części. Ostatnio ukazał sie ta ... piąta część pt: 'Naga Mila'. W tej części jest dwóch nowych braci Stiflerów (chyba tak to sie pisze). Jeden z nich w zupełności odbiega od traducji rodzinnych. Jego kuzyn (imienia nie pamiętam, ale to nie jest ani Mathewu ani Stive) jest mistrzem w zawodach 'kto więcej wypije'. Wraz z kumplami wybiera sie na 'Wyścig golasów' a tam... to już musicie zobaczyć.
PS.AP 5 jest słabiutkie strasznie,jedynie co utkwiła mi scena na początku filmu z masturbacją(heh,ale mi się rzeczy podobają
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Dynia
- Kontakt:
Szeregowiec Ryan jest spoko. Fajna też jest "piła" i "piła 2" Ale najlepszy film to " Tango Cash" 
'
'
-
Woo-cash
- Kontakt:
To "trojki" jeszcze nie widziales ? Musze stwierdzic ze trzecia czesc wymiata!. A wracajac do filmow to ogladalem ostatnio Man Behind The Sun i musze powiedziec ze mimo scen drastycznych to jest niezlyDynia pisze: Szeregowiec Ryan jest spoko. Fajna też jest "piła" i "piła 2"
-
Dynia
- Kontakt:
-
Miśka
Dla wszystkich, którzy lubią głębokie filmy, zmuszające do myślenia, gorąco polecam "Ostatni dzień lata" T. Konwickiego, coś niesamowitego, w czarno-bieli z '58 r
Teraz oglądam "Szansę Anity" ciekawy wgląd w psychikę kobiety w kwiecie wieku, do tego bardzo dowcipny
Muszę także polecić "Wojaczka", chyba z '99, biografia kontrowersyjnego artysty, niektóre sceny są wprost rozbrajające
Koniec końców, w finale bohater w dość skrupulatny sposób dokonuje na sobie apoptozy... Często wracam do tego filmu i Wam też gorąco polecam 
-
elvis
- Kontakt:
a ja sobie borata wkoncu obejzałem
jak dla mnie bomba 
dowcipy o zydach, rozmowa z feministkami i wszystko co zwiazane z hotelem rozbawilo mnie nie codziennie ;D polecam film wszystkim, ktorzy jeszcze go nie widzieli![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
a w sobote ide z dziewczyna na ten film do kina co by pokazac ze mam gest
dowcipy o zydach, rozmowa z feministkami i wszystko co zwiazane z hotelem rozbawilo mnie nie codziennie ;D polecam film wszystkim, ktorzy jeszcze go nie widzieli
a w sobote ide z dziewczyna na ten film do kina co by pokazac ze mam gest

-
Darek
To weź ją na ,, Deja Vu,,. Fajny film chociaż trochę zakręcony ale jak każdy film z Denzelem Washingtonem wart jest obejrzenia :lol2:

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
-
FaGro
A ja czekam na "Rysia" Stanislawa Tyma 
-
Jarek_FCI
Ja polecam dwie części Piraci z Karaibów. Świetny film przygodowy. A co do tej Piły to słyszałem że w Ameryce po tym filmie wywożą z kina na 10 osób 2 do szpitala.
-
Woo-cash
- Kontakt:
To ja musze powiedziec ze ogladalem ostatnio Apocalypto Mela Gibsona i musze powiedziec ze sie rozczarowalem tym filmem. Totalna klapa jak dla mnie to jest przedstawiona banda dzikusow ktorzy biegaja z golymi dupami 
-
jankos
Piraci z Karaibów - rewelka, jak najbardziej polecam. Ostatnio oglądałem "Statystów", znaczy kilka miechów temu i nudne to niemiłosiernie, nie spodziewajcie się czegoś nadzwyczajnego, można oglądnąć i tyle. Ogólnie jednak na -Jarek_FCI pisze: Ja polecam dwie części Piraci z Karaibów. Świetny film przygodowy. A co do tej Piły to słyszałem że w Ameryce po tym filmie wywożą z kina na 10 osób 2 do szpitala.
-
elvis
- Kontakt:
-
Lombardinho
podzielam zdanie kochanydarek. Na film Deja vu z pewnoscia sie wybiore, bo kazdy film z Denzelem jest dobry. Szczególnie polecam "Dzien Próby" w którym gral z Ethanem Hawkiem. Jendak w tej chwili skupie sie na drugiej serii serialu PRISON BREAK. Dla osób których po raz pierwszy slysza o tym serialu, to zapraszam 28 stycznia br. przed TV na kanal Polsat. Tego dnia o 20:00 startuje 1 seria. Ten film w rankingach ogladalnosci (biorac pod uwage USA) jest drugi za 24 godziny. Jest zdecydowanie lepszy niz LOST
Amor Patriae Nostra Lex
-
Darek
Lombardinho pisze: Jendak w tej chwili skupie sie na drugiej serii serialu PRISON BREAK. Dla osób których po raz pierwszy slysza o tym serialu, to zapraszam 28 stycznia br. przed TV na kanal Polsat. Tego dnia o 20:00 startuje 1 seria. Ten film w rankingach ogladalnosci (biorac pod uwage USA) jest drugi za 24 godziny. Jest zdecydowanie lepszy niz LOST
Tak tak wszyscy czekamy na 14 część drugiej serii...