Master Snake pisze:
No ja coraz bardziej przkonuje sie do Zlatana Ibrahimovica. Na poczatku jak przeszedl do Interu kazdy uwazal (w tym po czesci ja) ze Ibra jest nie potrzebny w Interze ze bedzie gral tak samo jak w Juve a tu ku naszemu zdziwieniu nastapila metamorfoza Zlatana i po przejsciu do Interu gra o niebo lepiej i oby jak najdluzej...
dj koko pisze:
najlepszy jest figo :milanlol: :juvelol:
Może mógłbyś napisac coś więcej ??!!
[br] Bezsesowny i krótki post.
xxl_1986 pisze:
[flash=200,200]http://LUiS%20FiGO%20[/flash] RULEZZZ to jest świetny piłkarz mimo swych lat dalej prezętuje kosmiczną formę
Może mógłbyś napisac coś więcej ??!!
Widze że interista17 szaleje w tym temacie pod wzglendem dawania ostrzeżeń heh.
jankos pisze:
Master Snake pisze:
No ja coraz bardziej przkonuje sie do Zlatana Ibrahimovica. Na poczatku jak przeszedl do Interu kazdy uwazal (w tym po czesci ja) ze Ibra jest nie potrzebny w Interze ze bedzie gral tak samo jak w Juve a tu ku naszemu zdziwieniu nastapila metamorfoza Zlatana i po przejsciu do Interu gra o niebo lepiej i oby jak najdluzej...
nigdy gnoja nie polubię...
Ja podobnie ja Master Snake na początku byłem przeciwny przeprowadzce Zlatana do Mediolanu, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Gra na prawde świetnie strzela asystuje i no poprostu jest bardzo przydatny drużynie.
U mnei ta klasufikacja wygląda tak:
1. Santiago Solari
2. Javier Zanetti
3. Luis Figo
matico pisze:Ja podobnie ja Master Snake na początku byłem przeciwny przeprowadzce Zlatana do Mediolanu, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Gra na prawde świetnie strzela asystuje i no poprostu jest bardzo przydatny drużynie.
U mnei ta klasufikacja wygląda tak:
1. Santiago Solari
2. Javier Zanetti
3. Luis Figo
Bynajmniej nie przeczę temu, że jest on słabym graczem - nie jest to dobry napastnik, ale nie darzę go sympatią, aczkolwiek niech strzela dalej, źle mu na pewno nie życzę.
Zlatan jest suuper i sie od niego odwalcie!!!prawdziwy kibic lubi kazdego zawodnika swego ukochanego klubu i my mamy to szczęście ze Zlatan akurat dla naszej druzyny je strzela,a o to moi zawodnicy:
O to lista:
1.Zlatan Ibrahimovic
2.Esteban Cambiasso
3.Adriano Leite Ribeiro
i wogóle cały zaspół
wojtetti pisze:
Zlatan jest suuper i sie od niego odwalcie!!!prawdziwy kibic lubi kazdego zawodnika swego ukochanego klubu i my mamy to szczęście ze Zlatan akurat dla naszej druzyny je strzela
Naprawdę jesteś super jak Zlatan. Tylko żeby z tej miłości do niego nie pękła Ci żyłka pierdząca...
1 Crespo - za instynkt strzelecki :milanlol:
2 Grosso - za bramkę strzeloną Szkopom i karniaka wbitego Francuzom
3 Materazzi - taki zawadjaka
4 Toldo - pamiętam go z meczu o mistrzostwo Europy przeciwko Frankom kiedy bronił ze złamanym nosem
ja nie mam ulubionych pilkarzy, sa zawodnicy ktorych cenie
Recoba - bo zostaje chyba w interze tylko dla sympatii dla tego klubu, duzo nie gra, ale jednak Moratti nie chce sie go pozbyc
Zanetti - dusza i motor napedowy interu
Adriano - sila fizyczna, technika i potezne uderzenie
Ja najbardziej lubie Ibre, Adriego i Zanettiego. Ibre najbardziej lubie za jego fantazje do gry:), Adriego że sie nie poddaje i jest fantastycznym napastnikiem a Zanetti to prawdziwy El Capitano:)
Inter jest najlepszy!!! To klub z którym będę na dobre i na złe do końca życia!!! KOCHAM INTER!!!
A więc moimi ulubionymi zawodnikami Nerazzurrich są :
1. Javier Zanetti
2. Maxwell
3. Santiago Solari
Co do pierwszego to nie ma wątpliwości. Druga pozycja może być trochę dziwna ,ale Maxwella polubiłem jak grał jeszcze w Ajaxie Amsterdam, miał wtedy kapitalną formę. Strzelał sporo bramek i popełniał mało błędów w obronie.
A Santiago jakoś tak
To jest mój pierwszy post i mam nadzieję ,że będzie mi się tu fajnie pisało.
FORZA INTER
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, 01:23 przez adique, łącznie zmieniany 1 raz.
Elo jestem nowy pozdro dla wszystkich!!!!co do ulubionego zawodnika to dla mnie jestg kilku ale głownie to 1.Cordoba 2.Dalmat 3.Ronaldo(żałuje że przeszedł do milanu) 4.Recoba 5.Adriano 6.Emre 7.Martins....
Master Snake pisze:
A co to sa jakies zabawki? Mama nie uczyla ze nazwiska pisze sie wielka litera? A uczeszczasz moze na lekcje Jezyka Polskiego? Zacznij naprawde warto
Ekhm... języka z małej litery, nieraz Pani z Polskiego chciała mi jedynkę wpisac za to
Adriano zdecydowanie dla mnie nr.1 Interu szkoda ze nie dostaje tylu szans co mu sie należy ale gdy gra robi to fantastyczni L'imperatore to napastnik kompletny który jest w stanie wygrywać mecze a poza Adriano to zanetti i ibra
Moimi ulubionymi zawodnikami są :
Adriano
Cruz
Stanković
Vieira
Ibra
Materazzi
Maicon
oczywiscie reszte druzyny rowniez lubie ale Ci wyżej wymienieni są moimi ulubionymi