Moja nowa praca:

ahhha jeszcze sie pochwale moim pieprwszym sigiem w życiu

Na tamte czasy wymiatał

wiem o tym, że to nie problem, ale poczekam. Jeśli nikt nie wrzuci przez najbliższe dni jakiejś pracy, to skuszę się na tę Twoją - naprawdę spoko pozycja.Wojtala pisze: @jankos - ten nik moge zmienićjak chcesz

hehehOrzeu pisze: tą pierwszą jakbym miał ocenić to słabe 2/10, natomiast z tą drugą to pojechałeś jak nie wiem 10/10 arcydzieło ;pmoje pierwsze są kilka stron wcześniej
Mi też sie podoba tak tylko żartowałeminterista17 pisze: Mi tam sie bardzo ta pierwsza podoba. Oczywiście napisze sig by Wojtala.
ponawiam swoja prosbeEDIT: I mam taka mala prosbe do naszych grafikow aby ktorys z Was zrobil mi jakiegos nowego siga z Bobem tylko w takich wymiarach jakie preferuje Orzeu bo ten moj to jakis taki malawy jest

troszkę go zmieniłem :lol2:EL_CHINO pisze: No no no... ten Recobaino dodasz coś fajnego do tła i sądzę że będzie w porządku i ciekawa kompozycja jest ten napis rozmazany 'Alvaro Recoba' i co ważniejsze nie jest za jasny
![]()

Ta druga to prosto z barokumatico pisze: Orzeu powiem Ci tak okiem zwykłego obserwatora, że ta pierwsza wersja lepsza taka skromniejsza. W tej drugiej trochę za duży przepychu.

Wciągam!Orzeu pisze:co sądzicie