Mercato
-
pythonas
Odp: Mercato
W mojej opinii do druzyny w miejsce Luisa Figo powinien przyjść jak najbardziej ktoś z dwojki Quaresma albo C.Ronaldo. Zupelnie realnym transferem bylby wlasnie Quaresma za ltorego nie musialibysmy wylozyc tak kolosalnych pieniedzy. A napewno Quaresma nie jest gorszy technicznie od Ronaldo!
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
C'e solo l'Inter, per me...
-
sushi_juve
niebawem wasze gwiazdy zgasną już niebawem
[br]
[br] -
Orzeu
- Kontakt:
jak niebawem Polacy zaczną konstruować zdania jak Ty to sięgniemy dnasushi_juve pisze: niebawem wasze gwiazdy zgasną już niebawem![]()

-
Interfun3
- Kontakt:
a wasz salihamidzic pewnie rozbłyśnie, smieszny jesteśsushi_juve pisze: niebawem wasze gwiazdy zgasną już niebawem![]()
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Woo-cash
- Kontakt:
ehh... szkoda sobie wogole zdzierac klawisze na klawiaturze na takich tumanow jak ten narcyzsushi_juve pisze: niebawem wasze gwiazdy zgasną już niebawem![]()
[br]
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Shady
Heh skonczcie juz z tym C. Ronaldo... raz ze MU go nie pusci nigdzie, a dwa ze jego zakup wiazal by sie z wydatkiem kilkudziesieciu milionow "ojro"... a za takie pieniadze mozna kupic wielu innych naprawde dobrych i utalentowanych graczy... Co do Quaresmy, jakos nie jestem co do niego przekonany...
-
Imrahil
- Kontakt:
C.Ronaldo to nie jest zawodnik,ktory pojdzie do wloch.Z manu to im mozna zgarnac jedynie Rooneya.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Garik Loran
Hmmm, ale szczerzy bądźmy, po co Interowi Rooney? Jakoś mnie nie zachwyca i czuję, że mógłby się sprawdzić w Italii w takim samym stopniu, jak Beckham w Hiszpanii. A poza tym, mamy już wystarczająco dużo dobrych napastników - Crespo, Adriano, Ibra, w razie czego mogą grać też Cruz i Recoba. Nawet jeśli ten ostatni miałby odejść, z czym się ponoć nosi od pewnego czasu, to lepiej by było włączyć do kadry jakiegoś obiecującego wychowanka, ew. sprowadzić młodego, dobrego Włocha 
Oprócz Rooneya jakoś nie widzi mi się w Interze Cassano, który ma talent głównie do robienia wokół siebie szumu.
Za to chętnie bym zobaczył ponownie w Interze Ventolę - gdyby oczywiście prezentował klasę podobną, jak choćby w pamiętnym meczu z MU
PS. Sorki, post może trochę naiwny ale jestem nowy na forum, a od czegoś trzeba zacząć
Oprócz Rooneya jakoś nie widzi mi się w Interze Cassano, który ma talent głównie do robienia wokół siebie szumu.
Za to chętnie bym zobaczył ponownie w Interze Ventolę - gdyby oczywiście prezentował klasę podobną, jak choćby w pamiętnym meczu z MU
PS. Sorki, post może trochę naiwny ale jestem nowy na forum, a od czegoś trzeba zacząć
"Sometimes, things must be broken in order to be rebuilt."
-
Shady
MU nigdy nie pusci Rooneya... zreszta jezeli by go sprzedali, to za duze pieniadze, a jest duze ryzyko ze Anglik we Wloszech sie nie sprawdzi... zupelnie inny styl gry...Imrahil Hitokiri pisze: Z manu to im mozna zgarnac jedynie Rooneya.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2007, 00:22 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Globus
Myślę że Ronaldo zostanie w MU bo Barca i Real się już o niego niby starają od dłuższego czasu a konkretów brak... ale jego obecność w Interze by była jak najbardziej potrzebna... lubię go za drybling i za szybkość! a nie lubię za kolczyki zaklejone plastramipythonas pisze: W mojej opinii do druzyny w miejsce Luisa Figo powinien przyjść jak najbardziej ktoś z dwojki Quaresma albo C.Ronaldo.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Mora
- Kontakt:
Zacznijmy od tego,że MU nie puści ani Rooneya ,ani tym bardziej C.Ronaldo,który jest chyba w życiowej formie.Manchester to nie Ajax,który wyprzedaje swoich najlepszych graczy.Na prawą pomoc widziałbym kogoś z dwójki:Quaresma ,Mancini ze wskazaniem na gracza Romy.
To piłkarz za słaby na Inter.Obecnie gra bodajże w Atalancie,albo na jakiejś innej prowincji.Szczytem jego możliwości był chyba wspomniany przez Ciebie mecz z MU.Szkoda,bo Nicola dobrze się zapowiadał...Garik Loran pisze: Za to chętnie bym zobaczył ponownie w Interze Ventolę
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Shady
To wymog FIFA... ze kolczyki trzeba miec zaklejone (teraz juz chyba nawet wogole nie mozna ich nosic na meczu).Globus pisze: a nie lubię za kolczyki zaklejone plastrami
-
Woo-cash
- Kontakt:
Szczerze mowiac to nie potrzeba nam zadnych spektakularnych transferow chyba ze Moratti bedzie chcial skompletowac niezwyciezona druzyne na stulecie klbu ktore juz niebawem. A wracajac do transferow to potrzebny bedzie napwno jakis zastepca za Figo i tu na jego miejsce widze Manciniego z Romy. Oraz niewiadoma jest przyszlosc Crespo bo jak wiemy przebywa on na wypozyczeniu w Interze. Jak sam pilkarz mowi ze bardzo chcialby tu zostac i sam nie obrazilbym sie jakby wlodarze Interu sprowadzili go definitywnie na San Siro. Ale jezeli taka sztuka by sie nie udala to za nastepce Crespo widzialbym jakiesgos mlodego perspektywicznego gracza. Moze nawet Diego ktory rowniez potrafi grac na pozycji napstnika. Ach i bym jeszcze zapomnial o Recobie ktory zapowiedzial ze po sezonie wraca do ojczyzny wiec na jego miesjce tez pasowalob kogos sprowadzic. Byc moze ten Agguero z Atletico?? hmm... zobaczymy juz niedlugo
Byle do czerwca 
-
EL_CHINO
Szczerze przyznam, że podnieciła mnie plotka/informacja, że 'El Kun' Aguero może zasilić nasz Inter, bo jakoś mam słabość do południowo-amerykańskich zawodników (i to pewnie nie tylko ja
). Może on być godnym następcą naszego 'chińczyka' w pozytywnym sensie, mając nadzieję, że miną go wszelkie niepowodzenia związane z kontuzjami, och el kun...
-
Imrahil
- Kontakt:
Tylko jednego nastepce widze z nr20,a jest nim Messsi.Chociaz wierze,ze Alvaro na 100-lecie zostanie.
-
jester
taa messi wydaje się być idealnym zastępcą recoby, szczególnie do zasiadania na krześle w gabinecie lekarskim
. od tego zawodnika to trzymałbym się z daleka podobnie jak od cudownych dzieci z brazylii czy argentyny. jedyny zastępca o jakiego się trzeba martwic (ale czy tak naprawde do końca
)to zastępca, następca figo. ronaldo byłby w sam raz 
-
Andy
- Kontakt:
Uparliście się na tego C.Ronaldo i Messiego
Skąd macie pewność,że liga włoska im akurat będzie odpowiadała...ja w tych piłkarzach nic specjalnego nie widze (zwłaszcza Portugalczyk mnie nie przekonuje) te jego dryblingi i czasami zbyt samolubne i popisowe akcje stają się nudne
Na pewno będziemy musieli pozyskać jakiegoś pomocnika (i to jest nieuniknione) gdyż swój wiek już mają i J.Zanetti i Luis Figo,który odchodzi po tym sezonie by w spokoju zakończyć swoją kariere.Może Diego z Werderu był by tym strzałem w "10"...Mancini także byłby idealny,zwłaszcza iż Italie ma już w małym palcu a przejście do takiego klubu jakim jest Inter to byłoby dopiero marzenie
(tylko ciekawe czy Spaletti go puści).No i pozostaje nam kupno napastnika...Mamy Adriano,Ibrahimovica i Cruza, z czego ten ostatni już po woli będzie myślał o zakończeniu kariery.Recoba odchodzi (najprawdopodobniej),z Crespo nic nie wiadomo - możemy go wykupić, zwłaszcza,że Serie A to jego żywioł, ale czy Mourinho pójdzie nam na kompromis...po co miałby grzać ławe w Chelsea
Chciałbym aby Argentyńczyk został...niby ma taki zamiar,ale jak przechodził do nas na zasadzie wypożyczenia (za pierwszym razem) to też miało być tak pięknie a skończyło się tylko na wypożyczeniu
W roli napastnika widziałbym Włocha,wkońcu Italianizacja trwa 
-
jankos
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, może tutaj. Z innej beczki:
Trener Interu: mam Matusiaka na oku
Roberto Mancini
- Przejście Radosława Matusiaka do US Palermo może być dla tego zdolnego chłopaka początkiem wielkiej kariery - mówi trener Interu Mediolan, Roberto Mancini, cytowany przez "Dziennik".
- Długo zastanawialiśmy się, czy nie ściągnąć go do naszego klubu. Zdecydowaliśmy, że najpierw zobaczymy jak daje sobie radę we włoskich realiach. Jeśli się sprawdzi, na pewno po niego sięgniemy. Mamy go teraz na oku i będziemy go bacznie obserwować - mówi Mancini, niegdyś świetny napastnik, a dziś trener Interu.
- Chłopak ma talent i warunki, dzięki którym powinien sobie poradzić w Italii. Ciąży na nim spora presja, bo futbol dla Włochów to religia. Jeśli sobie poradzi, ma szansę zajść bardzo daleko. Dziś jest w Palermo, ale za kilka miesięcy może wejść na większe salony. Drzwi do kariery stoją przed nim otworem. On sam ma w rękach klucz, którym powinien je otwierać. Te w Mediolanie także - dodaje Mancini.
onet.pl
Cholera wie, czy ten wywiad jest prawdziwy, czy zmyślony. Źródło mnie jakoś nie przekonuje (Dziennik), ale jeśli jest to prawdą, to mamy bardzo ciekawą informacje...
Trener Interu: mam Matusiaka na oku
Roberto Mancini
- Przejście Radosława Matusiaka do US Palermo może być dla tego zdolnego chłopaka początkiem wielkiej kariery - mówi trener Interu Mediolan, Roberto Mancini, cytowany przez "Dziennik".
- Długo zastanawialiśmy się, czy nie ściągnąć go do naszego klubu. Zdecydowaliśmy, że najpierw zobaczymy jak daje sobie radę we włoskich realiach. Jeśli się sprawdzi, na pewno po niego sięgniemy. Mamy go teraz na oku i będziemy go bacznie obserwować - mówi Mancini, niegdyś świetny napastnik, a dziś trener Interu.
- Chłopak ma talent i warunki, dzięki którym powinien sobie poradzić w Italii. Ciąży na nim spora presja, bo futbol dla Włochów to religia. Jeśli sobie poradzi, ma szansę zajść bardzo daleko. Dziś jest w Palermo, ale za kilka miesięcy może wejść na większe salony. Drzwi do kariery stoją przed nim otworem. On sam ma w rękach klucz, którym powinien je otwierać. Te w Mediolanie także - dodaje Mancini.
onet.pl
Cholera wie, czy ten wywiad jest prawdziwy, czy zmyślony. Źródło mnie jakoś nie przekonuje (Dziennik), ale jeśli jest to prawdą, to mamy bardzo ciekawą informacje...
-
Andy
- Kontakt:
Wiem,że pisało o zainteresowaniu Interu Matusiakiem ale nic z tego nie wyszło.Dla mnie to nic dziwnego iż Mancini przygląda się tak wspaniałemu napastnikowi
jeszcze Polakowi.Kto wie jak się dalsze losy potoczą...wszystko zależy od samego piłkarza,jak się zaaklimatyzuje i będzie regularnie strzelał to nie zdziwiłbym się gdyby trafił w przyszłości do......Interu ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
Imrahil
- Kontakt:
Naprawde fajnie by bylo zobaczyc Radmato np. z nr9
Narazie niech poczuje wloskie klimaty boiskowe i poza.. Po dzisiejszym meczu smiem stwierdzic,ze nie obraze sie jesli po sezonie dolaczy do nas Sauzo. Ogladajac mecz kilka razy pikawa mi strzelila widzac jego gre
Jednak napastnikow mamy swietnych,i jezeli Crespo zastanie chociaz wypozyczony jak Veron w kolejnym sezonie,to niczego bym tam niezmienial.Nie wiadomo co z Cruzem i Recoba,Chino niby wraca do domu,ale Cruz malo ostatnio gra,i zeby nasz najlepszy strzelec zeszlego sezonu nie bral do serca,ze oglada mecz z lawki 
-
Globus
http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8737839 ... 899082.546
Moratti zainteresowany Ronaldo.... ciekawe co z tego będzie!
Moratti zainteresowany Ronaldo.... ciekawe co z tego będzie!

-
Woo-cash
- Kontakt:
Oj zapowiada sie ciekawie. Bo z tego co wszedzie pisza to widac ze Milan powaznie interesuje sie zakupem Artura Boruca
Nie powiem bo bardzo bym chcial aby kolejny Polak trafil na wloskie boiska ale z jednej strony szkoda ze to akurat Milan interesuje sie Borucem 
-
jankos
Master, skąd to info?Master Snake pisze: Oj zapowiada sie ciekawie. Bo z tego co wszedzie pisza to widac ze Milan powaznie interesuje sie zakupem Artura BorucaNie powiem bo bardzo bym chcial aby kolejny Polak trafil na wloskie boiska ale z jednej strony szkoda ze to akurat Milan interesuje sie Borucem
![]()
-
RoB
http://sport.onet.pl/0,0,1492908,wiadomosc.html
Nie sądzę aby Boruc poszedł do Milanu, jeżeli miałby na przykład ofertę z Arsenalu. Nie raz mówił, że liga włoska za bardzo go nie interesuje.
Nie sądzę aby Boruc poszedł do Milanu, jeżeli miałby na przykład ofertę z Arsenalu. Nie raz mówił, że liga włoska za bardzo go nie interesuje.
-
jankos
Dzięki. Ja też tak uważam, wcześniej mówił iż jeśli dostałby poważną propozycję od Kanonierów, na pewno by ją porządnie rozważył (można się domyślić, że Premiership bardziej mu pasuje). I szczerze mówiąc chętnie bym go zobaczył w barwach Arsenalu.RoB pisze: http://sport.onet.pl/0,0,1492908,wiadomosc.html
-
Woo-cash
- Kontakt:
No tak narazie to wszystko to tylko spekulacje. Ale w kazdej bajce zawsze troche prawdy. Ale nie ukrywam ze chcialbym zobaczyc kolejnego Polaka w SerieA ale niech przejdzie tam gdzie bedzie uwazal ze bedzie mu lepiej 
-
Bart
I chciałbyś masowej histerii na Milan? Już widzę Szpaka i Szarana podniecających się każdym meczem Rossonerich.
-
Szycha
Dla mnie idealnym miejscem dla Boruca jest Arsenal. Lehmann odchodzi, Almunia to bardzo przeciętny bramkarz więc Artur miałby raczej numer 1. Myśle, że w przypadku Boruca nie ma już na co czekać. My wiemy, że jest dobry oni też to wiedzą ( czyt. Arsenal) więc należy tylko z nadzieją oczekiwać Mercato. Boruc jeszcze się ładnie pokaże na San Siro ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
Globus
Jeżeli Milan przejdzie do Milanu to masakra... W telewizji będzie ciągle Milan a nasz Darek będzie nawijał o "teatrze marzeń" na San Siro..... modle się żeby przeszedł do Arsenalu!

-
klusek
Jaki Milan? Baros? :lol2:Globus pisze:Jeżeli Milan przejdzie do Milanu to masakra...
Ostatnio gdzieś czytałem, że nowym - starym bramkarzem Milanu w nadchodzącym sezonie ma być Christian Abbiati. A przecież Storari też nie przyszedł po to, żeby odejść po pół roku.