List gratulacjyny od fcinter.pl

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Shady

Odp: List gratulacjyny od fcinter.pl

Post autor: Shady »

Jakby co to takze sie pod tym podpisuje :]
Slepy

Post autor: Slepy »

Obrazek

PAINT OWNZ :-D
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

No i gitara tylko wielkość trzeba będzie zmniejszyć  :lol2:

Obrazek
Seba

Post autor: Seba »

Swietny pomysł i jestem jak najbardziej za  :brawo: Jeszcze jakby pozniej na oficjalnej stronie Interu była wzmianka, ze dostali od nas list, to byloby po prostu cudownie  :inter:

Mam kolezanke, która zna dobrze włoski wiec jakbyscie potrzebowali pomocy w tlumaczeniu to dajcie znac ;)  :szal: :inter:
Obrazek
Arto

Post autor: Arto »

Świetny pomysł. ja sie na to pisze:D
Darek

Post autor: Darek »

Wy myślcie nad treścią listu najpierw bo jest chyba najważniejsza a nie za podpisy się zabrali :!: :-D. Martwcie się żeby ktoś w tym liście głupot nie popisał bo potem to wstyd się podpisać będzie  :P Trzeba coś napisać że wybieramy się na mecz także i że zapraszamy ich do Polski  :-D
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 22:11 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Cinek

Post autor: Cinek »

bardzo dobry pomysł :) jestem jak najbardziej za ... co do języków to o włoskim nie mam pojęcia o tyle z angielskiego cokolwiek obczajam, nie chce się chwalić ale miałem 6 w pierwszym semestrze :P tylko tyle że to technikum więc nie wiem czy ta ocena jest wykładnikiem mojej wiedzy :) ale jeśli będzie trzeba to mogę pomóc pozdro
Ocheck

Post autor: Ocheck »

nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze ze ten pomysl az tak sie spodobal, ale koniec paplania tak jak pisal moj drogi redakcjyjny kolega Matico - podpisy kirujecie wlasnie do niego. Gaszka zajmie sie pisaniem po włosku. Chcicłby aby każdy napisał tez cos od siebie i te propozycje listow przesylacie do mnie na gg przypominam 2990117. Mysle ze ktos pomoze rowniez ułoyżyc ten list w sensowną całośc mam tu np na mysli naszego dobrego felietonistę Wizarda, ale nie tylko. Orzeu oczywiscie ze skorzystam - bedziemy w kontakcie.

DOBRA KONIEC OPIERDZIELANIA INTERISCI DZIALAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Bardzo dobry pomysł z tym listem, macie mój podpis:

Obrazek
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

Post autor: Globus »

A pomysleliscie o tym ze takich listów Inter moze teraz dostac tysiące :roll: i jest taka możliwosc że np list od nas bedzie odłożony na bok bo nie bedzie kto mial tego czytac... nie wiem co doradzic w takiej sytuacji :|
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Wydaje mi się, ze lepiej go wysłać jak ta euforia pierwsza minie... ;) Bo jakbyśmy teraz go wysłali, to nie ma szans, ze ktokolwiek go w ogóle otworzy.. ale potem.. czemu nie ;)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Ocheck

oczywiscie Miras ma racje. Nie wyslemy tego listu przecież jutro, ale dopóki zbierzemy podpisy opracujemy tekst, wyślemy list i zanim on dojdzie minie troche czasu. Najwazniejsze ze jest pomysl i są ludzie którzy są do tego chętni.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
jankos

Post autor: jankos »

Akcja na + 8) Jakby co, można na mnie liczyć :-D
Darek

Post autor: Darek »

MiRas pisze: Wydaje mi się, ze lepiej go wysłać jak ta euforia pierwsza minie... ;) Bo jakbyśmy teraz go wysłali, to nie ma szans, ze ktokolwiek go w ogóle otworzy.. ale potem.. czemu nie ;)
Może najlepiej wysłać go kilka razy w odstępach czasowych, wtedy będzie szansa że ktoś nam odpisze, albo stwierdzą że jesteśmy upierdliwi i odpiszą nam dla świętego spokoju.(żartuje oczywiście :-)).
Ale nie jestem przekonany za bardzo co do tych podpisów zeskanowanych bo list będzie wyglądał jak zabaźgrany autografami a przecież jako takie te podpisy dla tego kto będzie czytał ten list nie będą mieć większego znaczenia a mogą obniżyć ,,wartość estetyczną" całości- chociaż mogę się mylić. Mi się wydaje że imię i nazwisko każdego użytkownika powinno wystarczyć żeby zobrazować ilość fanów Interu. To nie wybory żeby ktoś wymagał od nas podpisu na liście, bo może nie uwierzyć że jest nas aż tylu :-)
Ale to tylko moja wizja :-D
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 23:27 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
BAGGIO1

Post autor: BAGGIO1 »

Zgadzam się, Również myśle, że Imie i Nazwisko oraz pseudo z fcinter.pl wystarczy. Dołączona taka lista użytkowników jest moim skromnym zdaniem bardziej sensowna. Napiszecie przykładowo "Gratulacje od www.fcinter.pl oraz: .... i dacie redaktorów i później wszystkie nadesłane dane :) Co o tym myślicie?
FoRzA InTeR!
Globus

Post autor: Globus »

Co do zeskanowanych podpisów to zgadzam się w 100% lipka troche bedzie jak ich zawalimy takim czyms... najlepszym załącznikiem było by zdjecie ze zjazdu :P

Obrazek
Ocheck

co do kwestii podpisów to jeszcze się nad tym zastanowimy, jeśli macie możliwość to mimo wszystko je przesyłajcie na adres podany w newsie na fcinter.pl .
[center]Obrazek

[center]
śliffka

Post autor: śliffka »

Ja tez tak sadze wystarczy imie nazwisko i ewentualnie ksywka  :D Oczywiście podpisuje sie pod tym pomyslem moze by nam w nagrode przyslali te koszulki z napisem Campioni hehe......  :P ( marzenie )  :hahaha: jesli chodzi o czas wyslania to mysle gdzies pod koniec maja to dojdzie do nich w polowie czerwca wiec maj chyba bedzie niezly ale wsztsko zalezy od tego czy sie wyrobicie w pisaniu listu  :-D  nie sadze abym mogl jakos pomoc ale jaby co jestem chetny  :-)            

:szal: :inter: FORZA INTER   :inter: :szal:                                                                                          
!!! IO SONO INTERISTA !!!
kulekulek

Post autor: kulekulek »

W liście na pewno trzeba napisać o śmierci Facchettiego i złożyć kondolencje, żeby nie było, że nie pamiętamy. A poza tym wyrazić nadzieję żeby kiedyś do Polski przyjechali.
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

no kurcze nawet nie gadajcie ze bedzie kaszanak z własnymi podpisami ja sie mecze wymeczyłem to co widac ;] zreszta obojetne jak wazne zeby to wogóle wypaliło

Obrazek
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

oczywiscie przykladam sie do tego wszystkiego, jestem wrecz zachwycony tym pomyslem ;)

@dudu

hehe swietny pomysl z tym logiem Interu :D

@@

a tak od siebie to jeszcze dodam ze czekam na 1wszy zjazd Interistow w te wakacje miedzy lipcem a sierpniem ;) tak zeby uwietrznic to wszystko :D

Pazza Inter Amala !
Grazzie Regazzi
Obrazek Obrazek Obrazek
Wizard

Post autor: Wizard »

Świetny pomysł Panowie!
Ja już wysłałem na podanego maila w newsie swoje dane.
Co do podpisów własnoręcznych... Pomyślałem żeby zebrać foty wszystkich chętnych kibiców, dać jednemu z naszych zdolnych grafików zeby je ładnie umieścił razem, a w tle np barwy i herb INTERU oraz podpisy i później normalnie jako foto wysłać :P Sam nie wiem ... Ładnie by trzeba to zrobić to moze wtedy by miało sens, inaczej to nie ma co próbować ;-)

Bardzo spodobało mi się jak ktoś napisał żeby wyslac te gratulacje w 3 językach. Osobiście sam bez problemu jeśli będziecie chcieli moge zredagować taki list po polsku.

FORZA INTER&FORZA Polscy Fani INTERU!!!
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Pomysł przedni i jak najbardziej się podpisuje pod tym wszystmi...no może prawie wszystkim.Nie pasuje mi tutaj własnoręczny podpis...może to tak jak ktoś tutaj podkreślił oszpecić wygląd takiego listu...zresztą nie każdy ma możliwość stworzenia (zeskanowania)...dla mnie jest to zbędne.Wystarczy imię,nazwisko i xywa :-).Zdjęcia :roll: hmmm...można by się było nad nimi zastanowić,na pewno lepiej by wyglądały niż podpisy :-D.Czekam na końcowy efekt :-)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Kielben

Post autor: Kielben »

No ja jestem jak najbardziej za napisaniem tego listu.Jakby co mozecie na mnie liczyc.Wiec jak co dopiszcie mnie xD mam nadzieje ze ten pomysł wypali. Brawa dla Autora tego pomysłu naprawde dobra robota. FORZA INTER !!
Obrazek
Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma :D
Nasir

Post autor: Nasir »

Andy pisze: .Wystarczy imię,nazwisko i xywa :-).Zdjęcia :roll: hmmm...można by się było nad nimi zastanowić,na pewno lepiej by wyglądały niż podpisy :-D.Czekam na końcowy efekt :-)
Ja mysle, ze zdjecia by byly lepsze. najlepiej to bylo wogole zrobic grupowe, ale raczej nie mozliwe. Niech kazdy wysle swoje zdjecie, powiedzmy 250*250 i zrobic z tego taka duza mozaike??
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Wizard

Dokładnie to miałem na myśli :-)
Myśle, że to jest fajny pomysł, napewno bardziej przyciągnie uwage niż nasze niezdarne autografy ;-)
Shady

Post autor: Shady »

Jak dla mnie wystarczylby podpis "Polscy kibice Interu" czy cos w tym stylu, a nie, ze bedziemy kazdego z osobna wymieniac...
Wizard

Nie no chyba jednak lepiej wymienić wszystkich zeby pokazac ilu nas jest...
Polscy kibice Interu to tak jakos dziwnie by wygladalo chyba...
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

wlasnoreczne podpisy!? moze i wygladac to niezdarnie ale bardziej mozliwe ze docenia jak zobacza podpisy wlasnoreczne niz bezbarwnie napisane standardowa czcionka worda

a to jest bardzo latwo zrobic patrzcie na moj

Obrazek

podpisalem sie na bialej kartce zrobilem fotke aparatem obrobilem w Photoshopie i jest gites jak dlamnie

jak by co moge sie zabrac za obrabianie wlasnorecznych podpisow w taki sposob jak na fotce
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Chyba odejdziemy od tych własnoręcznych podpisów. Jak tutaj kilka osób napisało może to popsuć estetykę listu. Dlatego powoli odbiegamy od tego pomysłu.
ODPOWIEDZ