Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
jester

Odp: Mercato

Post autor: jester »

co do storariego to ancelotti wspomniał ostatnio iż jest trzecim bramkarzem milanu, dosyć dziwna sprawa bo jak dla mnie to jest dużo lepszym zawodnikiem niż kalac. w messinie często był najlepszym piłkarzem a teraz ma siedzieć na trybunach. szkoda troche bo trzeci golkiper gra tyle co kot napłakał, orandoni coś o tym wie :D
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Wiele teraz się mówi już o ewentualnych wzmocnieniach w lecie...i tak po raz kolejny nie zabrakło tam informacji na temat piłkarzy łączonych z Interem.Luis Figo najprawdopodobniej opuści nasze szeregi po tym sezonie i przeniesie się do All-Ittihad, na pewno trzeba by było poszukać kogoś w jego miejsce...sam Moratti mówi, że wzmocnienia nie będą potrzebne, gdyż uważa iż drużyny która wygrywa się nie zmienia :roll: wiele mówi się o Camoranesim, Cristiano Ronaldo i teraz doszły także słuchy o pozyskaniu Quaresmy :!: Czyżby zatem to miała być tylko jakaś przykrywka 8) :?: JA widziałbym aby Mancini stawiał już na młodzież (co prawda przyjdzie jakiś mecz, w którym zagra 2-3 młodzików), ale to nie wystarczy, oni powinni zacząć się utożsamiać do Serie A i coraz częścniej występować w podstawowej "11".Będzie brakowało nam pomocnika, już teraz to widać gdy dopadły nas kontuzje, także i napastnik jakiś będzie potrzebny...
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
klusek

Post autor: klusek »

metzger pisze: co do storariego to ancelotti wspomniał ostatnio iż jest trzecim bramkarzem milanu, dosyć dziwna sprawa bo jak dla mnie to jest dużo lepszym zawodnikiem niż kalac.
No to mnie zaskoczyłeś tą informacją. Storari jest oczywiście lepszy od Kalaca, ba, myślałem nawet, że Milan kupił go w kontekście odejścia Didy (może nie jako podstawowego bramkarza, ale jednego z dwóch grających na podobnym poziomie - coś, jak u nas zrobiono z Julio Cesarem). No ale to ich sprawa.

Jeżeli chodzi o następcę Figo, to ja czekam na oficjalne potwierdzenie przedłużenia kontraktu przez naszego trenera. Wtedy będziemy mieli pewność, że wizja drużyny nie zmieni się o 180 stopni. A potem na zakupy 8) a zamiast zawodnika na prawą albo lewą stronę powinniśmy chyba szukać kogoś na środek, oczywiście bardziej ofensywnie usposobionego.
jester

Post autor: jester »

co do tego storariego to tu masz http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=41020

he kontrakt dla manciniego zapewne jest przygotowany i leżu u morattiego w szufladzie, wydaje się iż europa będzie miała wpływ kiedy go wyjmie :D chociaż jak dla mnie to niech allternatore zostanie nawet w wypadku fiaska w dwumeczu.
klusek pisze:szukać kogoś na środek, oczywiście bardziej ofensywnie usposobionego.
przydałoby się, ale to nie wydaje mi się łatwym zadaniem, tym bardziej iż panuje bieda na takich zawodników. almiron który do niedawna był prawie pewniakiem spuscił z tonu, nieźle gra w tym sezonie doni z atalanty ale go skreśla wiek, dobrym pomysłem jak dla mnie byłby fabio simplicio z palermo. a jak słysze (czytam) nazwiska riquelme czy aimar (shout na głównej) to włos się jeży na głowie. chociaż wypadało by się zastanowić czy manciniemu potrzebny jest zawodnik o ofensywnym usposobieniu :D
Globus

Post autor: Globus »

klusek pisze:
Globus pisze:Jeżeli Milan przejdzie do Milanu to masakra...
Jaki Milan? Baros? :lol2:
:hahaha:  pisane na szybko... zdarza się :lol3:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

klusek pisze: to ja czekam na oficjalne potwierdzenie przedłużenia kontraktu przez naszego trenera. Wtedy będziemy mieli pewność, że wizja drużyny nie zmieni się o 180 stopni.
No to sie doczekales nasz "kołczu" przedluzyl umowe:

"Odnosząc się do dzisiejszego wydania 'ControCampo', władze Nerazzurrich i Roberto Mancini doszli do porozumienia w sprawie nowej umowy dla byłego trenera m.in Lazio."

"Mancini zostanie w klubie jeszcze przez trzy sezony. Prawdopodobnie do porozumienia doszło w piątek, na spotkaniu pomiędzy patronem mediolańskiego klubu Massimo Morattim a samym zainteresowanym. Oficjalne ogłoszenie ma nastąpić jeszcze przed rewanżowym spotkaniem Ligi Mistrzów z Valencią."

zródło: fcinter.pl :P

EDIT: i dupa... za bardzo sie pospieszylem :( Oczywiscie prosze o skasowanie posta... Bo tylko w blad wprowadza  :lol:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2007, 00:08 przez Woo-cash, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Andy
Kontakt:

Pojawiają się kolejne informacje kto ewentualnie po tym sezonie miałby nas zasilić...wymienia się wiele nazwisk...sam Mancini chciałby widzieć któregoś z wymienionych:Buffon,Diarra czy Crsistiano Ronaldo.Wiadomo,że Moratti na pewno nie pozwoli sobie na taki wydatek i nie ściągnie wszystkich :P, jeżeli wogóle kogoś ściągnie.Do grona dołączył Saviola, napastnik Fc Barcelony nie jest doceniany w tym klubie i jest dość często pomijany w ustalaniu wyjściowych "11", czyżby się sprawdził we Włoszech :roll: ciężko jest powiedzieć, martwi mnie jego skromna budowa ciała :/.Dzisiaj doszło do związania się na dłużej z naszym młodzikiem a mianowicie mowa o Slavkovskim, mam nadzieje, że w przyszłości godnie będzie mógł zastąpić Zlatana :D
Ostatnio zmieniony 3 mar 2007, 10:57 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

1111111
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

U Savioli widać bardzo duże przywiązanie do klubu, a nie widać żeby jakoś narzekał że ciągle siedzi na ławie, choć mógłby wystąpić w miejscu napastników którzy są mniej kreatywni/bramkostrzelni np. za Gudjohnsena, a widziałbym go w Interze gdyby któryś z naszych napadziorów miał odejść, np. słyszy się że Chelsea chce spowrotem ściągnąć Crespo również Adriano zastanawia się czy dalej 'grać' w Mediolanie...
Andy
Kontakt:

Niestety przyszłość Savioli jest już praktycznie przesądzona....sam zainteresowany wydał już zgode Juventusowi Turyn :!: Który także bacznie przygląda się napastnikowi Barcelony,wiemy,że tam nie wiedzie mu się najlepiej (nie wiem czy to jest spowodowane) bo jak dostanie szanse to ją wykorzystuje :-),a co na to Rijkard nie wiadomo.Chyba jednak powinniśmy spojrzeć w innym kierunku :roll:
Obrazek

1111111
Woo-cash
Kontakt:

A ja zaryzykuje i powiem Adebayor z Arsenalu :) Od pewnego czasu zwrocil moja uwage i mozna by zaryzykowac a co wazne nie grzeszy warunkami fizycznymi w porownaniu do Savioli i wydaje mi sie ze na wloska lige moglby sie nadac... :) Fajnie byloby miec takich dwoch dryblasow w ataku (Ibra- Adebayor ewentualnie Adriano )
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Mysle ze przyjdzie Cassano,a Adriano zostanie.Co do tego drugiego to jesli nie zacznie strzelac od dzis,to niech spierdala,najlepiej na wymiane,bo kupic to go raczej nikt nie chce.Verón mial racje,pizda nie gwiazda.Ale jest nadzieja ze Crespo zostanie i Cruz,wiec gitara
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Master Snake pisze: Fajnie byloby miec takich dwoch dryblasow w ataku (Ibra- Adebayor ewentualnie Adriano )
ja raczej adriano dryblasem bym nie nazwał chociaż bardzo bym chciał, a co do adebayora to nic do nie go nie mam ani jego gry ale nie wiem czy nie jest za słaby na inter. W arsenalu gra bardzo rożnie raz dobrze a raz przeciętnie(częściej niestety to drugie) no ale zobaczymy
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Interfun 3 pisze: ja raczej adriano dryblasem bym nie nazwał chociaż bardzo bym chciał,

:shocked:

A jakbyś go nazwał ? Kruszynka ?

ps. Słowo dryblas nie ma nic wspólnego z dryblingiem. Jest to określenie postury.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 21:47 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

etc Adriano potrafi dryblowac
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Globus

Imrahil Hitokiri pisze: Mysle ze przyjdzie Cassano,a Adriano zostanie.
ja myślę, że Cassano nie przyjdzie... a Adriano raczej zostanie :-)
Imrahil Hitokiri pisze: Co do tego drugiego to jesli nie zacznie strzelac od dzis,to niech spierdala,najlepiej na wymiane,bo kupic to go raczej nikt nie chce.Verón mial racje,pizda nie gwiazda.
Tutaj  się nie zgadzam... "pizda" hmm.. moim zdaniem Adriano ostatnio troche przesadza ale to nie znaczy że powinniśmy go tak nazywać! Bo każdy z nas pamięta jak podniecaliśmy się jego grą dla Interu... Powinien zostać trzeba dać mu szanse bo GWIAZDĄ jest napewno... przynajmniej dla mnie :P pozdro :)

Obrazek
Lolek

Post autor: Lolek »

No, no Bekcham tez jest gwiazda... Ja sie zgodze z Imrahilem. Ile mamy czekac? strzelil kilka bramek ostatnio (po bardzo dlugiej przerwie) i znowu lipa. Chcialbym zeby zaczal grac jak kiedys, ale jezeli to sie nie uda to trzeba ko sprzedac... Teraz mega zaluje tego Martinsa...
Globus

Włoskie media huczą od plotek, jakoby John Terry, kapitan Chelsea Londyn, miał po sezonie zasilić Inter Mediolan.

Negocjacje w sprawie nowego kontraktu zawodnika utknęły ponoć w martwym punkcie. Massimo Moratti miał powiedzieć, że mocno pragnie ściągnąć asa Jose Mourinho na San Siro. ”Przyglądamy się sytuacji Terry`ego w Chelsea bardzo uważnie”.
Wprawdzie wydaje się, że na środku defensywy mamy akurat dostatek, w postaci Cordoby, Samuela, Matrixa i Burdisso, ale takie wzmocnienie na pewno mimo wszystko by się przydało.

źródło- konkurencja :P

EDIT: Sorki  :offtopic: nie doczytałem... :roll:
Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, 14:04 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Czasem wydaje mi sie, że pisanie newsów na stronie jest zbędne: http://fcinter.pl/index.php?subaction=c ... ewsid=1943
pele69

Post autor: pele69 »

No z Quaresma coraz głowniej. Swietnie sie prezentuje w tym roku, przydałby sie nam taki rasowy skrzydłowy
nowe, rozwijające sie forum bukmacherskie z pulą nagrod 2500  zł, nie wierzysz?!
http://www.typuj.boo.pl/index.php?ap=37
Woo-cash
Kontakt:

A ja juz nie wiem kogo chce  :roll: Mancini zaprezentowal sie ostatnio bardzo dobrze oraz Quaresma gra na wysokim poziomie. I sam juz nie wiem ktory bedzie lepszy  :neutral: A moze by obydwoch  :-D
Internazionalista

Post autor: Internazionalista »

no wlasnie najlpiej jakiegos godnego playera za Figo - Mancini badz Quaresma do tego Lucio na obrone i kogos na atak hmm tylko kogo........
Obrazek Obrazek Obrazek
klusek

Post autor: klusek »

Internazionalista pisze: do tego Lucio na obrone
A co? Po sezonie żegnamy się z jednym z naszych pięciu środkowych obrońców?
Slepy

Post autor: Slepy »

Samuel, Cordoba, Burdisso - Tu jest z reguły dwóch rezerwowych (żelaznym jest Matrix), którzy chyba tylko nie w Romie i może Palermo (Barzagli) graliby pierwsze skrzypce. Pozbywanie sie któregoś z nich byłoby nonsensem, chyba ze będzie to efekt starań samego zawodnika, w co nie wierze. Lepszych gości za rozsądną cene i tak nie znajdziemy, a wydawanie kupy szmalu na pozycje swietnie obstawione nie leży ostatnio w nawyku Morattiego. Troche obawiałem się o Samuela, ale sam wyraził chęć pozostania na długo. Cordoba, Matrix...to już nasze małe legeny, bo czy wyobrażacie sobie Cordobe w innej koszulce? Materazzi był najlepszym obroncą srodkowym w tym sezonie, no i jest 3 strzelcem w druzynie mistrza kraju, co jest ewenementem. Burdisso? Kto widział jego zachowanie podczas celebracji mistrza, ten wie gdzie nasz największy walczak zagra w przyszłym sezonie. Z resztą, w dzisiejszej piłce posiadanie tak uniwersalnych piłkarzy to złoto. Dlatego też, tak cenieni przez Mancio są właśnie Burdisso czy Stankovic.
riquelme088

Post autor: riquelme088 »

Therry byl by dobrym wzmocnieniem chociaz wolalbym jakiegos mlodego Anglika
Obrazek[br] 
Obrazek[br] 
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

riquelme088 pisze: Therry byl by dobrym wzmocnieniem chociaz wolalbym jakiegos mlodego Anglika
młodego anglika???? konkretnie. To tak samo jak ja bym wolał jakiegos młodego koreańczyka bo z młodych anglików znam tylko walcota z arsenalu i sam nie wiem czy jest taki dobry
PS: jeszcze kilka takich ,,świetnych" postów (nie chodzi tylko o tego ale te w innych tematach) i zapewne dostaniesz ostrzeżenie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Ocheck

Post autor: Ocheck »

jak sie nie wiem o czym to sie pisze  tylko po to aby pisać , a o ostrzezeniach to bedą decydowac inni :P
Ostatnio zmieniony 1 maja 2007, 14:38 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
ferii

Post autor: ferii »

Nio anglika  w Interze chetnie bym zobaczył :D
Walcot byłby dobry na skrzydło a Deki na środek :D :szal: :inter:
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Ludzie Anglik w Serie A... dla mnie bez sensu oni graja inną piłkę dla mnie niewyobrażalne. Co do tematu jeszcze. Chciałbym aby obecna kadra została utrzymana bez transferów. Trzeba wprowadzić kilku młodych zdolnych z Promavery.
Globus

matico pisze: Chciałbym aby obecna kadra została utrzymana bez transferów
A ja bym dokupił kogoś na środek... żeby nie było takich sytuacji jak w tym roku przed meczami z Valencią!

Obrazek
Grzybek

Post autor: Grzybek »

Globus pisze: A ja bym dokupił kogoś na środek... żeby nie było takich sytuacji jak w tym roku przed meczami z Valencią!
Może warto spowrotem siegnąć po Pizarro ... no, ale jak sam Mancio powiedział, chciałby miec w składzie więcej włochów, także zobaczymy ...
ODPOWIEDZ