Ulubiona muza
-
eKubaL
- Kontakt:
Odp: Ulubiona muza
Z Flipsyde pewnie słyszałaś piosenkę Happy Birthday. We The People właśnie idzie mi w Foobarze, przez Herosów sobie przypomniałem, a oglądałas już Heroes? Dzisiaj premiera 22 odcinka, za tydzień ostatni 23. Serial nieźle wciąga. 
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Slepy
A mnie ostatnio spodobała się płyta Kultu "spokojnie" z lat 80tych jeszcze chyba
Do tej pory jakos ją omijałem, dopiero teraz odkyłem jej geniusz. Jesli komus brakuje muzy, przy ktorej dobrze sie relaksuje i odpoczywa to polecam. Ma genialny klimat, no i teksty które bardzo do mnie trafiaja ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
maxik
Widziałam pare odcinków rzeczywiście nieźle wciąga.A co do piosenki Happy Birthday jest poprostu extrae-kubal pisze: Z Flipsyde pewnie słyszałaś piosenkę Happy Birthday. We The People właśnie idzie mi w Foobarze, przez Herosów sobie przypomniałem, a oglądałas już Heroes? Dzisiaj premiera 22 odcinka, za tydzień ostatni 23. Serial nieźle wciąga.![]()
-
eKubaL
- Kontakt:
jak posłuchac We The People, to sie troche zdwiwisz, bo gdy usłyszałem Happy Birthday to nie wierzyłem, że to Flipsyde, a co do Heroes to szkoda, że będzie chyba tylko jeden sezon.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
maxik
No rzeczywiście dwie zupełnie odmienne piosenki.We The People też super piosenka.A co do Heroes to juz pewne że bedzie tylko jeden sezon??
-
eKubaL
- Kontakt:
We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.
Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się jeszcze pociągnąć z jeden sezon.
Napisałem chyba, żeby nic nie zdradzić, ale po oglądnięciu 21 odcinka, kiedy do końca pozostały dwa, jestem na 90% pewny, ze na jednym sezonie sie skończy. Chociaż popularność serialu może sprawić, że producenci zdecydują się jeszcze pociągnąć z jeden sezon.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
maxik
Sorry miałam na myśli piosenke Someday pomyliło mi sie.Mam nadzieje,że zrobią jeszcze jeden sezon bo film naprawde wciąga.e-kubal pisze: We The People to tytuł albumu, ta piosenka to Someday.
-
eKubaL
- Kontakt:
Ale spamujemy... Topic o muzyce, a my o Herosach. Przydałaby się reakcja moda, tylko, że który da mi ostrzeżenie?:P
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
maxik
Nie no my gadaliśmy o muzyce a Herosi to tylko małe zboczenie z tematu.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, 21:37 przez maxik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Slepy
A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotu
Jako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie?
-
maxik
z tego co mi wiadomo i z tego co słyszałam to doradziłabym Tiesto.slepy_fan pisze: A ja mam prosbe do tych, którzy obracają sie w klimatach elektronicznych. Mam ochote posłuchac jakiegos Trancu, najlepiej jakiegos delikatnego i płynnego, bez duzego basu i łomotuJako ze moja wiedza o muzyce elektronicznej konczy sie na odroznieniu techno, trancu i hardstylu, to prosze o pomoc fachowców:P Co radzicie?
-
klusek
Najlepiej rzuć w cholerę ten trens, bo jest nudny.slepy_fan pisze: Co radzicie?
A tak na poważnie zajrzyj na stronkę www.di.fm/edmguide/edmguide.html . Co prawda jest to przewodnik po całej muzyce elektronicznej, ale przy okazji znakomity zbiór fragmentów utworów. Dzięki temu sam ocenisz, co Ci się podoba
EDIT: Wiem, wiem, zanudzam już z tą stronką, ale to ona ukształtowała moje gusta muzyczne
-
Slepy
Wcale nie zanudzasz, bo ta stronka jest po prostu genialna
A i widze, ze nowe utwory sie pojawiły.
Trance jest nudny? Hm, ja jestem laikiem jesli chodzi o elektronike, jeszcze kilka lat temu dla mnie wszystko było technem
Ja ogolnie słucham rocka, ale czasem natchnie mnie na jakieś dni, w ktorych mam ochote słuchac tylko elektroniki. I wlasnie teraz tak mam
No i.. dream, epic i ibiza trance, to chyba to co lubie..
P.S Jeszcze mi wytłumaczcie, jak mozna słuchac takiego SPEEDCORE'a albo TERRORCORE'a, przeciez od tego łeb napierdala
Trance jest nudny? Hm, ja jestem laikiem jesli chodzi o elektronike, jeszcze kilka lat temu dla mnie wszystko było technem
P.S Jeszcze mi wytłumaczcie, jak mozna słuchac takiego SPEEDCORE'a albo TERRORCORE'a, przeciez od tego łeb napierdala
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 16:52 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
maxik
mógłyby ktoś powiedziec jaki zespól wykonuje tą piosenke i jaki ma tytuł http://www.youtube.com/watch?v=6h3Y6mL9SHM tutaj znalazłam jakiś filmik z tą muzyką z góry wielkie dzięki.
-
Zzzz
Zespół to 'Blur' a tytuł piosenki: 'Song 2'
W Fifie 98 była ta piosenka...
A Tutaj masz teledysk http://www.youtube.com/watch?v=iJ-6xGaETHQ
W Fifie 98 była ta piosenka...
A Tutaj masz teledysk http://www.youtube.com/watch?v=iJ-6xGaETHQ
-
Darek
A ja mam pytanie. Ostatnio na Vivie leci teledysk z pannami w zielonych mini spódniczkach które grają na bebnach, trąbkach i saksofonach a do tego pokazują majtki:-) i nigdy nie ma tytułu tej piosenki... Zawsze myślałem że nie zdążyłem zobaczyć tytułu bo byłem zajęty oglądaniem tego co pokazują ale potem stwierdziłem że jednak naprawdę nie wyświetlają tytułu... Ktoś by mógł podać namiary na tą piosenkę?

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Ocheck
orientuje się ktos jak tytuł ma piosenka z rekalmy Fiata, babka cos fanzoli po włosku
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Darek
Masz fc_ocheckShadY pisze:Gianna Nannini - Meravigliosa Creaturamatico pisze: Mam prośbę do znawców muzyki i nie tylko. Potrzebuję tytułu piosenki, która jest motywem w reklamie Fiata Bravo/a. Szukałem na www.reklamy.tv bez skutku. Będą wdzięczyny za ten tytuł.
http://www.speedyshare.com/915264130.html
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 01:42 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
-
dudu
- Kontakt:
kochanydarek miałem taki sam problem tylko ze inna piosenka napewno ale znałem wykonawce i własnie przed chwila udało mi sie znalezc to co widziałem ;] jak sie dowiesz o swoja to daj namiar tutaj ;]
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 01:20 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
Zzzz
kochanydarku Alex Gaudino - Destination Calabria http://www.youtube.com/watch?v=t_9s4iqm-pk
Mam też w mp3 jak chcesz, podaj gg to Ci prześle.
ps. pomogłem juz dziś 2 osobom
Mam też w mp3 jak chcesz, podaj gg to Ci prześle.
ps. pomogłem juz dziś 2 osobom
-
Darek
Wysłałem ci na priva numer gg jak odebrałeś to napisz
P.S Już znalazłem na necie i zasysam zobaczę co ściągnę jak będzie inna wersja to dam znaki 
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 02:12 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Interista17
- Kontakt:
U mnie ta piosenka leci praktycznie całą dobękochanydarek pisze:Masz fc_ocheckShadY pisze:Gianna Nannini - Meravigliosa Creaturamatico pisze: Mam prośbę do znawców muzyki i nie tylko. Potrzebuję tytułu piosenki, która jest motywem w reklamie Fiata Bravo/a. Szukałem na www.reklamy.tv bez skutku. Będą wdzięczyny za ten tytuł.
http://www.speedyshare.com/915264130.html![]()
-
Woo-cash
- Kontakt:
Tym razem znowu wysililem swoje szare komrki i zrobilem pelnometrazowa mp3 (nie jak wczesniej intro). Oto ona ---> MP3. Moze sie spodoba 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
maxik
no no niewiedziałam że tworzysz muzyke super kawałek 
-
Wasiel InterFC
-
Globus
początek średni ale później widać duży postęp
ogólnie gratki 
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Woo-cash
- Kontakt:
Wiem wlasnie poczatek zrypalem ale juz mi sie nie chcialo poczatku robic od poczatkuGlobus pisze: początek średni ale później widać duży postępogólnie gratki
![]()
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Grzybek
-
mORGAN
Po przeczytaniu tematu od początku stwierdzam, że jestem tu chyba jedyną osobą która się nie wypowiedziała :lol2: Co do moich gustów muzycznych to są dość rozległe. Słucham od Kazika, przez Boba Marleya od Slipknota czy Dismember. Z zespołów nie wymienionych jeszcze tutaj polecam Bullet For My Valentine. Naprawdę ciekawa muzyka... Raz tylko pojawiła się nazwa Disturbed, a to świetny zespół. Z cięższej muzyki polecam Static-X. Bardzo ciekawy wokal 
-
and1
- Kontakt:
powiem tyle...tandeta...po prostu dno i 5 metrów mułu...nie wiem jak to się może podobać...no ale...mis puszapek...słyszał ktoś o nim ?Grzybek pisze: http://www.hip-hop.pl/albumy/projector. ... 1181044907
Dla tych co nie słyszeliFajna nuta
![]()