Wrogowie i przyjaciele.
-
Odp: Wrogowie i przyjaciele.
Chyba naprawdę bardzo ci się nudzi. Jeśli po odrzuceniu na forum Milanu przeniosłeś się na Juvepoland, to tam też załóż taki temat. Zobaczymy jaka będzie ich reakcja. Takie badanie "rynku"
Pomyśl też jaka byłaby nasza reakcja gdyby jakiś milanista/juventini wparowałby na to forum z podobnym tematem.

Ostatnio zmieniony 17 sty 2007, 10:20 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kolego temat jest zakończony! ale jak widzę nie nudzi się tylko mi bo Ty również tam zaglądasz... więc o co Ci chodzi? skończ...RoB pisze: Chyba naprawdę bardzo ci się nudzi. Jeśli po odrzuceniu na forum Milanu przeniosłeś się na Juvepoland, to tam też znuż taki temat. Zobaczymy jaka będzie ich reakcja. Takie badanie "rynku"Pomyśl też jaka byłaby nasza reakcja gdyby jakiś milanista/juventini wparowałby na to forum z podobnym tematem.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
- Kontakt:
Ktoś na pierwszej stronie tego tematu pisał o sympatii z lewakami z Livorno. Czy ktoś w miarę ogarnięty w tym temacie mógłby mi to potwierdzić lub zdementować. Jakoś nie chce mi się wierzyć abyśmy mieli przyjazne stosunku z lewusami i prawicowym Lazio.
:D

-
"Zgoda to również skrajnie prawicowe Lazio, do niedawana także Hellas Verona, ale ta sztama należy już do przeszłości. Zagranicą do grona przyjaciół Interu zaliczany jest Bayern Monachium. Kosy to Milan, Juventus, Bologna, Atlanta, Brescia, Roma, Napoli, Fiorentina i ogólnie wszystkie ekipy o lewicowych poglądach."
http://fcinter.pl/smf/index.php?topic=1663.0
http://fcinter.pl/smf/index.php?topic=1663.0
-
- Kontakt:
Widzial ktos na meczu Bayern-Real transparenty "Inter" =] ??
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
- Kontakt:
Dokładnie miałem o tym samym napisać,ale jakoś wyleciało mi to z głowy (chodzi Ci chyba o ten jeden,przynajmniej ja tyle widziałem na niemieckiej fladze był biały napis INTERImrahil Hitokiri pisze: Widzial ktos na meczu Bayern-Real transparenty "Inter" =] ??

-
Już jakiś czas temu słyszałem o zgodzie z Bayernem.... ale zauważyłem że przed napisem na niemieckiej fladze( wkurwia mnie to) Inter była chyba jakaś litera.... wpatrywałem się i chyba tam pisało LINTER... "chyba" oczywiścieAndy pisze:
Dokładnie miałem o tym samym napisać,ale jakoś wyleciało mi to z głowy (chodzi Ci chyba o ten jeden,przynajmniej ja tyle widziałem na niemieckiej fladze był biały napis INTER....czyżby coś to oznaczało
![]()

-
Mnie najbardziej zdziwiło że podczas meczu Inter-Bayern zawsze kiedy goście zaczęli kibicować rozlegały się gwizdy. W Polsce to nie do pomyślenia żeby podczas dopingu swojej zgody rozlegały się gwizdy. Bayern lubie ale nie byłbym pewien tej zgody

-
- Kontakt:
Nie inaczej było na Allianz Arena,gdzie Inter został solidnie wygwizdany.W naszym kraju mecze "zgodowe" jak np:Legia-Pogoń lub Cracovia-Lech wyglądają zupełnie inaczej.Kibice dopingują OBIE drużyny ,siedzą nawet w tych samych sektorach.Widocznie mecze "przyjaźni" na Zachodzie nieco różnią się od tych u nas.KarmelO pisze: Mnie najbardziej zdziwiło że podczas meczu Inter-Bayern zawsze kiedy goście zaczęli kibicować rozlegały się gwizdy. W Polsce to nie do pomyślenia żeby podczas dopingu swojej zgody rozlegały się gwizdy. Bayern lubie ale nie byłbym pewien tej zgody
Też to zauważyłem ,ale tam chyba nie było litery L.Sądzę ,że mógł to być fragment ogrodzenia ,albo innej flagi.Globus pisze: ale zauważyłem że przed napisem na niemieckiej fladze( wkurwia mnie to) Inter była chyba jakaś litera.... wpatrywałem się i chyba tam pisało LINTER... "chyba" oczywiście
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Na zachodzie czesto jest tak ze zespol ma kilka grup kibicowskich, czesto robiacych osobny doping i oprawy, czasami nawet rywalizujacych ze soba. Moze poprostu zgode maja tylko niektore grupy kibicowskie Interu i Bayernu, a pozostalym lekko mowia sie to eni poodba i stad te gwizdy na stadionie... inaczej tego wytlumaczyc nie umiem - zreszta jezlei jest ianczej, to dla mnie to nie jest zadna zgoda ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
A może po prostu L'Inter?Mora pisze:Też to zauważyłem ,ale tam chyba nie było litery L.Sądzę ,że mógł to być fragment ogrodzenia ,albo innej flagi.Globus pisze: ale zauważyłem że przed napisem na niemieckiej fladze( wkurwia mnie to) Inter była chyba jakaś litera.... wpatrywałem się i chyba tam pisało LINTER... "chyba" oczywiście
-
hahaha tak to sie dawno nie usmiałem. Kur**a stary skad Ty sie urwałeś. Zgoda Parmy z Interem??? hahahah, kumanie się z Juve??????? hahahahamati pisze: tak samo z tego co wiem skończyła się przyjaźń z Parmą... też kombinowali coś z jude![]()
wydawać by sie moglo ze temat powazny a tu takie polewy:D
Parma NIGDY nie miała zgody z Interem
a co do Juve to od czasu gdy Parma awansowała do Serie A i zaczęła sobie radzic i stała się rozpoznawana , od roku 1990 gdy w turynie zameldowało się ponad 10'000 kibiców Parmy, i juve wygrało 4:0 a po meczu był konkretny dym, przez awantury na meczu Finału Pucharu Włoch, i wreszcie konkretny dym w 2004 roku w Parmie gdzie grupa kibiców Juve została sprowokowana przez podbiegających do ich sektora kibiców Gialloblu a potem 2 kibiców juve ciezko oberwało Parma nigdy nie szanowała Juve i była to jej najwieksza po Reggianie ( której do czasu gdy nie spadli do Serie C Parma kosiła regularnie flagi) kosa.
śmiech na sali normalnie
Ostatnio zmieniony 5 cze 2007, 08:46 przez fcp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Szkoda, że Inter nie ma zgody z Parmą, to moja 2 po Interze ulubiona włoska drużyna.
-
- Kontakt:
No szkoda rzeczywiście szkoda.Jarek_FCI pisze: Szkoda, że Inter nie ma zgody z Parmą, to moja 2 po Interze ulubiona włoska drużyna.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
- Kontakt:
Witam
A czy INTER ma zgode z ATATANTA?
LECHIA to jest potega
LECHIA to jest potega
-
Nieinterdon pisze: Witam
LECHIA to jest potega
-
Nie ma czegoś takiego jak Atatanta.interdon pisze: Witam
LECHIA to jest potega
-
- Kontakt:
Jarku oczywiscie ATALANTA
-
Z tego co wiem to Atalanta nie przepada za Interem, jak i Milanem, a Brescia ma zgodę z Rossoneri.
-
- Kontakt:
kuźwa ale mnie rozśmieszyłeś tą "Atatantą"interdon pisze: ma zgode z ATATANTA?

"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
- Kontakt:
Master Snake
mnie też ale bardziej
hehe
w sumie dwa kluby 'Nerazzuri' więc powinni mieć zgodę ale cóż
mnie też ale bardziej
LECHIA to jest potega
hehe

w sumie dwa kluby 'Nerazzuri' więc powinni mieć zgodę ale cóż

-
Zgoda jest bedzie tylko i wylacznie z Lazio. Najbardziej mnie rozbawily posty z pierwszych stron :lol2:. Panowie Livorno ? halo z kim jak z kim ale z czerwonymi wyznawcami stalina chyba by sie nasi kibole nie wiazali :lol2:

-
- Kontakt:
-
Ale faktem jest ze z kibice Interu maja zgode z Lazio, a z Livorno nie.and1 pisze: a Lazio ich kibice to co wyprawiają....
-
A co mają wyprawiać? Kibice Interu też mają prawicowe poglądy, oczywiście nie tak skrajnie.
-
Zapewniam Cię, że Lechia ma zupełnie inne barwy, wobec czego mogę spokojnie chodzić po Gdyni w koszulce Interu.and1 pisze: w sumie dwa kluby 'Nerazzuri' więc powinni mieć zgodę ale cóż

-
- Kontakt:
Bart nie o Lechie mi chodziło...o Atalante...
Tak w sumie wrogość do Interu klubów z Serie A chyba jest ogromna ? Roma, Milan, Juve, Viola...praktycznie kluby które zostały ukarane w aferze Calciopoli mają nam za złe że my też nie zostaliśmy...takie odnosze wrażenie...
Tak w sumie wrogość do Interu klubów z Serie A chyba jest ogromna ? Roma, Milan, Juve, Viola...praktycznie kluby które zostały ukarane w aferze Calciopoli mają nam za złe że my też nie zostaliśmy...takie odnosze wrażenie...

-
Przeciez te kluby juz dawno nas nie lubily.. tak samo jak i my ich... antypatia z Roma, Milanem czy Juve nie powtstala w jeden rok... tj od czasu kar za korupcje...Tak w sumie wrogość do Interu klubów z Serie A chyba jest ogromna ? Roma, Milan, Juve, Viola...praktycznie kluby które zostały ukarane w aferze Calciopoli mają nam za złe że my też nie zostaliśmy...takie odnosze wrażenie...
-
Ostatnio jednak wyraznie widac ze konflikt Inter- Milan sie pogłebia... min przez afery ale rowniez przez transfery czy burackie zachowanie pilkarzy Milanu 

-
- Kontakt:
przecież zgode mamy tylko z Lazio(głównie dzieki dwóm grupa IRRIDUCIBILLI o poglądach faszystowskich:P),i z zagranicy jest Bayern Monachium do niedawna była z Hellas Verona, i kiedys keidys z Bologną teraz jest kosa(ale jesli dobrze pameitam to cos o jakies sprzeczki w sprawie zabojstwa 1 z kibiców poszło--->> ale nie mowie ze to fakt ani ze nie plotka)
a kose to wiadomo ze milan, juve, fiorentina, napoli, broma, brescia(zgoda milanu chyba ze nie aktualna juz:P)
i nie wiem czy dobrych ukladow nie ma z espanyolem , lub barcelona (keidys chyba cos na real jechali) ale nie wiem:P:P tez info niepotwierdzone:P
a i wiadomo
a kose to wiadomo ze milan, juve, fiorentina, napoli, broma, brescia(zgoda milanu chyba ze nie aktualna juz:P)
i nie wiem czy dobrych ukladow nie ma z espanyolem , lub barcelona (keidys chyba cos na real jechali) ale nie wiem:P:P tez info niepotwierdzone:P
a i wiadomo
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 22:01 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!